27 Ocak 2015 Salı

Yıldıray ÇİÇEK : Sizin İslam'a hakaretleriniz neolacak?


Yıldıray ÇİÇEK : Sizin İslam'a hakaretleriniz neolacak?

Son günlerde Cumhurbaşkanı görünümlü Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan görünümlü Ahmet Davutoğlu, AKP'li yöneticiler, yandaş yazar ve yorumcular Fransız dergisinin peygamberimiz Hz. Muhammed'e hakaret eden karikatürlerini ve onları sayfalarında yayınlayan Cumhuriyet gazetesini bahane ederek, sanki bu konuda çok hassaslarmış gibi din-iman pazarlamaya başladılar. Oysa Türkiye'de bugüne kadar İslam'ın değer yargılarına ve sembollerine en çok hakareti edende bunlardan başkası olmamıştır. Üstelik bunu da "İslamcı, dindar" kimliği taşıyarak yapmışlardır. Bunların yaptıklarını İslam'a hakareti, İslam'la dalga geçmeyi inanın, 'ateistim' diyen insanlar dahi yapmamıştır.

Fransız dergisinin yaptığı alçaklık, Cumhuriyet gazetesinin yaptığı ise bu alçaklığa alet olmaktır. Cumhuriyet'in yaptığı, Fransa'daki provokasyonu Türkiye'ye taşıma girişiminden başka bir şey değildir. Bu yönüyle de AKP'nin din istismarına, din simsarlığına yardımcı olmaktadırlar.

Cumhurbaşkanı görünümlü Recep Tayyip Erdoğan "Paris'teki saldırının arkasına sığınılarak tüm Müslümanlara, sevgili Peygamberimize yönelik nefret dalgasını endişeyle karşılıyoruz." demiş, Başbakan görünümlü Ahmet Davutoğlu "Dünyanın hiçbirinde Hz. Peygambere hakaret edene de sessiz durmayız. Hz. Peygamberin onuru tüm insanlığını onurudur. Onun için her şeyimizi feda ederiz" demiş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'ta "Biz bu dinin kutsallarına hiçbir şekilde laf söyletmeyiz, buna müsaade etmeyiz." demiş…

Diğer AKP'liler de bu konuda konuştukça konuşuyor. Şöyle baktığınızda 'ne güzel konuşmuşlar' diyesiniz geliyor.

Ama "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a biz o kadar bağlıyız ve aşığız ki bizim için adeta ikinci peygamberdir" diyen bir AKP il başkanıydı.

"Tayyip Allah yolunun bekçisidir. Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir." şeklinde mısraları olan, Diyanet'ten onaylı bu şiiri yazan AKP'li bir şairdi.

"Erdoğan Allah'ın tüm vasıflarını toplamış bir lider" diyen, AKP'li bir milletvekiliydi.

"Başbakanımıza dokunmak bile ibadettir" diyen, AKP'li bir milletvekiliydi.

"Bu Tayyip Erdoğan sünnetidir" diyen, Sağlık Bakanı Yardımcısı Agâh Kafkas idi.

Hz. Muhammed'in (S.A.V) Mekke'nin fethi sırasında gurura kapıldığını ve Allah tarafından uyarıldığını belirterek, AKP'lilere elde ettikleri seçim zaferlerinden gururlanmamaları gerektiğini söyleyen, İçişleri Bakanı Efkan Ala idi.

'Oğlum ben her gün, her Cuma bir tane ayet sallıyorum' diyen, "Google'a gir, Kuran'da atıyorum kardeşlik, Kuran'da nankörlük, Kuran'da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin" diyen ve Allah'ın ayetiyle "Bakara-Makara" şeklinde dalga geçen, yolsuzluk ve rüşvet suçlamasıyla görevinden ayrılan ve AKP'nin elbirliğiyle yüce divandan kurtardığı eski bakan, Egemen Bağış idi.

Sevgili peygamberimize "Bana Muhammed'in getirdiği yenilikleri göster... Sadece kötü ve insanlık dışı şeyler bulacaksın…" şeklinde en ağır hakaretleri eden Papa 16. Benedict'in Türkiye'ye gelişinde uçağın kapısında karşılayıp, ona muhabbetle sarılan Recep Tayyip Erdoğan idi.

"Rasmussen'in NATO genel sekreterliği adaylığına olumsuz bakıyorum" açıklaması yaptığı halde, yüce peygamberimize hakaret eden karikatürler için "İfade özgürlüğü" açıklaması yapan eski Danimarka Başbakanı Rasmussen'i, ABD'den gelen bir telefonla NATO Genel Sekreterliği için destekleme kararı alan Recep Tayyip Erdoğan idi.

Yüce Peygamberimize "Muhammed'in kişiliği çelişkili" şeklinde hakaret eden (AB)(D)ullah Öcalan'la "PKK Açılımı" yapan, Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu ikilisidir.

AKP zihniyetinin Yüce Allah'a ve Peygamberimize, İslam'ın değer yargılarına yaklaşımının özeti işte bu şekildedir.

Şimdi bu zihniyetin Fransa'da çıkarılan mizah dergisine ve Cumhuriyet gazetesine ne demeye hakkı vardır?

Kendi içlerinden birisi Yüce Allah'a, İslam'a, peygambere hakaret ederse "O bizden" diye sahip çıkıyorlar. Ama başkaları yapınca hem din-iman pazarlıyorlar hem de linç saldırıları düzenliyorlar.

Klasik AKP zihniyeti…

Hem Fransa'da mizah dergisine saldırıdan dolayı teröre karşı yürüyüşe katılıp hem de dergiye yönelik bağırıp-çağırmakta bu zihniyetin traji-komik hallerinden biri olmuştur.

O kadar traji-komik haldeler ki, Irak'ta 2 milyon Müslümanı öldüren ABD askerlerine İncirlik hava üstünü açıp, onlara her türlü stratejik desteği verip, üstelik ABD askerlerine dua ettikleri halde, Fransa'daki yürüyüşe katılan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya

"Hangi yüzle oraya gitti" diye Erdoğan/Davutoğlu ikilisi tepki gösteriyor. Oysa İsrail'in güvenliği için Malatya/Kürecik'e "Füze Kalkanı" yerleştiren de bu ikilidir.

Allah kimseyi bunların haline düşürmesin…

Akit'in, Yeni Şafak'ın, Star'ın, Akşam'ın, Takvim'in, Türkiye'nin, Sabah'ın yazdıklarına bakarsanız AKP bu konularda "sütten çıkmış ak kaşık" ve adeta İslam'ın temsilcisi…

Oysa aynaya şöyle bir baksalar karşılarına İslam'a yaptıkları ihanetleri, saygısızlıkları, düşmanlıkları gösteren suretler çıkacaktır.

AKP'LİLERİN İSLAM DİNİNE HAKARETLERİ

https://www.youtube.com/watch?v=2K9Jt6p0DIk

AKP'LİLER ADETA EFSUNLANMIŞ- İKİNCİ PEYGAMBER-ALLAH'IN BÜTÜN VASIFLARI

https://www.youtube.com/watch?v=mt_WybJreKE

Yıldıray ÇİÇEK


a45UyF587661-150127113328-06
^^^^^ - vvvvv

 

En buyuk sayida insana en buyuk mutlulugu veren eylem en iyidir.


Francis Hutcheson

Resulullah sav bir seferden donmustu.
O yokken ben, yuklugun onune, uzerinde resimler bulunan bir bez cekmistim.
Resulullah perdeyi gorunce, cekip atti, ofkeden yuzu de renklenmisti.
Ey Aise!
buyurdular, bil ki, Kiyamet gunu insanlarin en cok azab gorecek olani Allah in yarattiklarini taklid edenlerdir.
Hz.Aise rivayetine devamla dedi ki:
Biz o bezi kestik bir veya iki minder yaptik.

Kutubu Sitte 2166

Fransizlar Maras ve Urfa da yaptiklarini Adana da da yaparak Ermenileri silahlandiriyorlar.
Bunlar Islam halkina saldiriyor.
Kozan cevresinde Islam halkindan toplanan silahlar ve hayvanlar saldirgan Ermenilere veriliyor.
Kozan cevresindeki Hamam, Kurtoglu Ciftligi, Colak Hasan, Yassicali, Mehmet Aga ve Kabasakal koyleri Ermeni jandarma ve gonullulerince butun olarak yakilmistir.
Bucak yakinlarinda birkac koyun daha yakildigi da haber alinmistir.
Kilikya da ve cevresindeki isgal bolgelerinde Fransizlarin yarattigi durum, Turkler ve Ermeniler arasinda karsilikli olarak bir oc alma duygusunu beslemek ve bunun sonucunda da, isgalin kaldirilmasi ile birlikte yerli halkin birbirlerini bogazlayacaklarini dunyaya yayarak amaclarina varmaktir.

(31 Mart 1920)
K.ATATURK


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder