16 Şubat 2015 Pazartesi

Özgecan'ı kim öldürdü, kim azmettirdi, kim yardım ve yataklık etti!...

Sayın Blog Takipcileri grubu uyeleri,

Özgecan Aslan'a tecavüz etmeye kim yeltendi, onu kim öldürdü?
Sadece Suphi A mı?
Suç ortakları, yardım ve yataklık edenler sadece babası ve arkadaşı mı?

Hayır, bu tecavüz girişimi ve cinayeti daha geniş tabana oturan kollektif bir suç.
Sen, ben, biz, bütün toplum değil, hepimiz değiliz azmettiren, suç ortaklığı yapan.
O kadar uzun boylu değil, suç ortakları, azmettirenler belli.
Ve zaten onlar kendilerini biliyorlar.
Ve suçluların telaşı içinde kendilerini savunmaya çalışıyorlar.
Daha elim ve vahim olmak üzere kendilerini savunmak için kurdukları her cümle kendilerin daha çok batağa sokuyor.
Daha rezil, daha boktan, daha iğrenç oluyorlar.

Ve işte bu yüzden bu cinayet birden politik bir özellik kazandı.
Ve işte bu yüzden halk bu kadar tepkili.
Ve bu yüzden mürteci kesimden abuk sabuk, akıl almaz çıkışlar oluyor.

Allah bin belasını versin bunların diyorum.
Ama vermiyor.
Neden acaba?

Gözgecan'ı öldürenleri azmettirenler, suç ortakları, yardım ve yataklık edenlerin bir bölümü aşağıda.
Göreceksiniz çok açık.

Saygılar.
Oraj POYRAZ
L2fSIJNoA0xfSNxA


NEDEN MERAL AKŞENER ?

07-05-2014 08:25

Kadın cinayetlerinde dünya birincisi, çocuk taciz ve tecavüzlerinde dünya ikincisi, çocuk gelin oranında dünya üçüncüsü olan Türk diye bir milletin yaşamadığı biz gibi demokratik ülkelerde cumhuriyete ait temel disiplinler tıkır tıkır işler; hiçbir aksaklık yaşanmaz. Bu minvâlde bayanlar hem sosyal hem de siyasî hayatta gereken değeri görürler. Genel ve siyasî hayat hep aynı nezaket içinde yürür. Hal böyleyken 12. cumhurbaşkanının bayan olmasını ama erkek gibi bir bayan olmasını neden istediğimi örneklerle açıklayacak, ispat edeceğim:

1 Kasım 2008:Hovardayım, geçmişte birçok kadın hayatıma girdi. İyi ki girdiler yoksa fahişe olurlardı. Başlarını örtüp hayatlarını düzelttiler. (Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez)

9 Kasım 2008: Hendek' te gerçekleşen olayda 54 yaşındaki emekli imam Muhammet Sayar, 1' i kız 3 çocuğa cinsel tacizde bulundu; tutuklanarak cezaevine konuldu.

15 Kasım 2008:Kadın, yabancı erkeklerin alabileceği şekilde koku sürünecek olursa o kadına cennet kokusu haram olur. Evde sürünmelidir. Yabancı erkekleri cezbedici kokular sürünemez. (Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker)

12 Mart 2009: Sana evdeki işler yetmiyor mu? (Dönemin Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu)

20 Mart 2009:Kadınlar iş aradığı için işsizlik oranı yüksek! (Maliye Bakanı Mehmet Şimşek)

15 Nisan 2010:Manisa' da Yiğitbaş İstasyon Camisi' nde görev yapan evli ve 2 çocuk babası 41 yaşındaki 16 yıllık imam A.I. İmam-Hatip Lisesi Yurdu' nda kalan 4 erkek öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden imam, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

5 Temmuz 2010:Sakal-ı Şerif' in bulunduğu Beyoğlu Hacı Hüsrev Camisi' nde görev yapan 35 yıllık imam Ö.S. muska yazacağı bahanesiyle kadınları soyduktan sonra fotoğrafladığı ve şantaj yapıp cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı. 55 yaşındaki imamın evinde 11 seks kaseti, 240 pornografik video görüntüsünün yer aldığı CD ve caminin Kuran kursunda çekilmiş 62 kadına ait çıplak fotoğraf bulundu.

20 Temmuz 2010:Kadın erkek eşitliğine inanmıyorum, kadın ve erkek farklıdır. (Başbakan Recep Tayyip Erdoğan)

4 Ağustos 2010:Her gün birimizde… Sıra atlamıyor, sırayla gidiyor. Günü üçe bölmüyor. (Başbakanın danışmanı, eski Avrupa Millî Görüş Teşkilatı Genel Başkanı, Almanya' da şeyhülislam seçilen Ali Yüksel' in üç eşinden ilki Dilber Yüksel)

31 Ocak 2011:Baş örtüsü yasağına karşı mücadele veren ve Filistin için düzenlenen yardım kampanyalarında başı çeken Mazlum-Der Bursa Şubesi eski başkanı, şimdiki başkan yardımcısı A.T. bir masaj salonuna yapılan fuhuş baskınında gözaltına alındı. Masaj yaptırmak için salona gittiğini söyleyen A.T. daha sonra serbest bırakıldı.

16 Şubat 2011:Dekolte giyene tecavüz ederler. (Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker)

8 Mart 2011:Kadın-erkek eşitliği safsatadır. Fiş prize eşit değildir. (Kobi-Der Başkanı Nurettin Özgenç' in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü açıklamasından…)

24 Mayıs 2011:Çok eşlilik yasal olsun. (AKP' li Fatih Belediyesi Aile Danışmanı Sibel Üresin)

12 Temmuz 2011:Ben müridimle ilişkiye girmezsem mürit; zikir durumundan dolayı yanmaya başlıyor, işinden gücünden kesiliyor, deli durumuna geliyor. (Kırklar Dergâhı sahte şeyhi, ilkokul mezunu, evli ve iki çocuklu 47 yaşındaki Uğur Korunmaz' ın ''Kız çocuklarına cinsel istismarda bulunuyor. Kadın-erkek ayırt etmeksizin müritleriyle seks yapıyor!'' ihbarı üzerine tutuklanmasından sonra verdiği ifadeden…)

7 Ekim 2011:Cennetliklerin en alt derecesine günde 72 kadın verilecektir. Tam mümin ise günde 100 bakire ile cinsî münasebette bulunacaktır. Cennette kadınlar cinsî münasebette bulunduktan sonra yine bakire olacaklardır. Cennette erkeğe 100 erkek kuvveti verilecektir.

Cennete girenler, 33 yaşına döndürülecektir. Cennetlik erkekler; cennette vücutları kılsız, yüzleri sakalsız, gözleri sürmeli olarak gireceklerdir. Cennete giden kadın, dünyada din uğruna şehit olan erkeklere verilecek fakat kadın orada beş erkek isteyemeyecek sadece bir erkek isteyecek ama o adamın beş erkek gücü olacak, ona her türlü zevki tattıracak. Cennete giden erkeklerin cinsel uzuvları eğilmez, hep dik kalır. Erkek, hem karısıyla hem de hûrileriyle sabahtan akşama kadar sürekli cima (seks) yapabilecek. (AKP' li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan' ın imam ve hatip olan babası ilahiyatçı yazar Ali Rıza Demircan)

7 Aralık 2011:Kadın, evden çıkarsa piyasaya düşer. (Zaman gazetesi yazarı Ali Bulaç)

27 Ocak 2012:Rus gelinler alın. (Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu)

5 Şubat 2012:Kızlar okuyor ama bu sefer de erkeklerimizi evlendirecek kız bulamıyoruz. (Çorum-Kargı Belediyesi AKP İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Ekmekçi)

30 Mayıs 2012:Annenin başına kötü bir şey gelmişse ne olacak, gibi şeyler soruluyor. Gerekirse öyle bir bebeğe devlet bakar. (Dönemin Sağlık Bakanı Recep Akdağ' ın kürtajla ilgili açıklamasından…)

31 Mayıs 2012:Tecavüzcü, kürtaj yaptıran tecavüz mağdurundan daha masumdur. Tecavüze uğrayan, kürtaj yaptırmamalı! (TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün)

2 Haziran 2012:Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, günahı ne? Anası ölsün. (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek)

2 Ağustos 2012: Bikini giyen kadınlar, günahkârdır; tövbe etmeliler. (AKP' li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan' ın imam ve hatip olan babası ilahiyatçı yazar Ali Rıza Demircan)

23 Ekim 2012:Küpe takan erkek, cehennemliktir. (İstanbul-Fatih Davutpaşa Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)

17 Kasım 2012:Deniz Feneri yardım paralarının yoksullara değil şirket ortağı yapılan metreslere gitti, yardım paraları metreslerle yenildi. (Davanın sanık savcısı Abdulvahap Yaren)

12 Ocak 2013:Sevişmekle ibadet etmek aynı şey. Hatta namaz kılmakla da aynı şey! Eşlerimizle girilen ilişki, ahiret hayatı için bir yatırımdır. (AKP' li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan' ın imam ve hatip olan babası ilahiyatçı yazar Ali Rıza Demircan)

21 Ocak 2013:Cinsel ilişki namaz kılmaktan da önemlidir. Doğru namaz, doğru seksten geçer. (AKP' li Fatih Belediyesi Aile Danışmanı Sibel Üresin)

8 Mart 2013: Kadınları hafifçe dövüp korkutabilirsiniz. (AKP Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir' in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajından…)

17 Mart 2013:İstanbul' un ilk 5 yıldızlı İslamî oteli açıldı. Alkol yasak ancak otelde birlikte kalabilmek için evlilik şartı aranmıyor.

25 Mart 2013:Kadınlarımızın kocaları için kendilerini hazırlamaları onlar adına kültürel bir cihattır. (AKP' li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan' ın imam ve hatip olan babası ilahiyatçı yazar Ali Rıza Demircan)

30 Nisan 2013:Seni gebertirim lan p.ç k.rusu! Senin ölümün benim elimden olacak ş.refsiz! Senin a.ına koyarım! Senin a.ına koyacağım. Soytarı, köpek, şerefsiz! O.ospu çocuğu! P.ç kurusu! P.ç kurusu! Satılık köpek! Şerefsiz! Senin ananı s.kerim! (Haberleşme ve Özel Hayatın Gizliliği Araştırma Komisyonu Başkanı AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan)

18 Mayıs 2013:AKP' li kızlara koca bulmak, partimizin görevi… (Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu)

26 Mayıs 2013:Ak Partili olmak, başbakana nikâhla bağlanmaktır. (AKP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Nuran Yıldız)

12 Temmuz 2013: Tunceli-Ovacık' ta 9 Haziran 2010' da zihinsel engelli A.K. adlı kıza özel aracında tecavüz ederken yakalanan AKP İlçe Başkanı Rıza Çolak, savcının değiştirildiği davada ''Ben istihbaratçıyım.'' dedi ve beraat etti.

13 Temmuz 2013:10 çocuk babası BDP' li Siirt belediye başkan yardımcısı 62 yaşındaki Abdüllatif Çekin, Siirt-Eruh karayolunda park halindeki aracında biri 13 diğeri 17 yaşındaki 2 kız çocukla uygunsuz vaziyette yakalandı.

25 Temmuz 2013:Hamile kadının sokakta dolaşması terbiyesizliktir. (Ömer Tuğrul İnançer, TRT 1' de katıldığı iftar programında…)

26 Ağustos 2013: Cariye caizdir, nikâh şart değil, istersen 100 tane al. (Guraba Yayınevi' nin ve Guraba-Der' in kurucusu Abdullah Yolcu)

2 Ağustos 2013: Erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri nedeniyle diken üstünde oturuyorum. (Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç)

20 Ağustos 2013:Kız çocuklarınızı kontrol altına alın, erkeği rahat bırakın. (MEB Mobil Bilgi Servisi 8383' ten velilere gönderilen mesaj…)

26 Ağustos 2013:Kadınlara ayrı, erkeklere ayrı olimpik havuz yapacağız. (Başbakan Recep Tayyip Erdoğan)

27 Ağustos 2013:Kadın bedeni, bir süstür. (Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim Karslı)

9 Kasım 2013:Kız ve erkek çocukların okulları ayrılsın. (AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz)

20 Kasım 2013:Maalesef şimdiye kadar kız ve erkek öğrencilerin birlikte eğitim yaptırılmasını büyük bir yanlışlık olarak değerlendiriyorum. (Meclis Başkanvekili AKP Kayseri Milletvekili Sadık Yakut)

23 Kasım 2013:Isparta Yatılı Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi yemekhanesinin ortasına kız ve erkek öğrencilerin birbirini görmeden yemek yemelerini sağlamak(!) için paravan çekildi.

29 Aralık 2013:Bacımı iste göndereyim, kızımı iste sana vereyim ya Recep Tayyip Erdoğan! Eğer Allah-u Teâlâ bir erkekle evlenmeme müsaade etseydi o kişi sayın başbakanım Recep Tayyip Erdoğan olurdu. (Prof. Dr. Marsel Danişment)

9 Ocak 2014:Ben olsaydım ebeni öperdim senin. (Meclis Başkanvekili AKP Kayseri Milletvekili Sadık Yakut)

29 Ocak 2014:Erkeğin karısını dövmesi, caizdir. Okula giden kızlar, baldır bacak açarak insanları tahrik ediyorlar. Kızlar, okula gönderilerek fahişe olmaya teşvik ediliyor. (Gaziantep İmam-Hatip Lisesi öğretmeni Muzaffer Ceylan)

6 Nisan 2014:Hatay-Kırıkhan' da öğrencilerini kızlı-erkekli oturttuğu gerekçesiyle İngilizce öğretmeni E.B. hakkında soruşturma açıldı.

8 Nisan 2014:Gece gündüz kapı kapı dolaşıp çalışma yapacağız. Sonra bize dinen ve örfen kadınların görev alamayacağı söylenecek. Bunu kabûl etmem söz konusu değildi. Dolayısıyla istifa ettim. (AKP Bingöl Belediye Meclis Üyesi Nurten Ertuğrul)

10 Nisan 2014:Örtüsüz kadın, perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık... (AKP Ünye Tanıtım ve Medya İşleri Başkanı Süleyman Demirci)

18 Nisan 2014:Mersin-Toroslar Ahmet Yesevi İmam-Hatip Lisesi Müdürü A.Ö. kız arkadaşıyla yan yana oturduğu için E.Ç.' yi dövdü.

1995:Makyaj yapan kadının kaportası bozuktur. (Dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan)

Yücel ÖNDER

 

http://www.kamudan.com/neden-meral-aksener-15880.html

a45UyF587661-150216162830 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2015/02/17  04:00 77  3  6 undefined

 

. . . . . .
Bizim dinimiz, ulusumuza, degersiz, miskin ve asagi olmayi salik vermez.
Tersine Allah da, Peygamber de insanlarin ve uluslarin onur ve sereflerini korumalarini buyuruyor.
1923.

K.Ataturk

EN AM SURESI - 38 AYET. Kitapta biz, hicbir seyi ek$ik birakmadik..
NUR SURESI - 46 AYET Andolsun ki, biz, bilmediklerinizi size acik secik bildiren ayetler indirdik
***
BAKARA - 159 - apacik ayetleri Kitap ta aciklamamizdan sonra onlari anlamazsiniz diyenler var ya,

Her zaman etrafinizda bir yalaka ordusu bulundurun.

Joseph GOEBBELS
(Hitler in Propaganda Bakani)


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder