12 Şubat 2015 Perşembe

Özgürlüğümüz tehlikede! Polis devletine dur de!...


Bu hafta, bir kez daha TBMM'de görüşülmesi ileriki bir tarihe ertelenen ve hala gündemde olan İç Güvenlik Yasa Tasarısı hakkında bir kampanya başlatıldı. Talebi, polise ve valiliğe geniş yetkiler veren yasa tasarısının geri çekilmesi. Kampanyayı imzaladıktan sonra paylaşarak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsin.

"İç Güvenlik Yasa Tasarısı";

Polisin silah kullanma yetkisinin genişletilmesine, savcı yetkilerini doğrudan kullanabilmesine, istediği kişiyi ve aracı hakim kararı olmaksızın durdurma ve aramasına, aldığı tedbirlere uymayanlar hakkında itiraza imkan olmayan müdahalelerde bulunabilmesine, telefonları 48 saat boyunca adli denetim olmadan dinlemesine, Toplumsal gösterilerde katılanların üzerinden üç gün çıkmayacak biçimde boyalı su kullanabilmesine;

Valinin doğrudan gözaltı kararı verebilmesine, toplumsal olaylarda belediye araç gereçlerine el koyabilmesine ve personeline doğrudan polis zoruyla emir verebilmesine, savcı yetkilerini kullanabilecek polisleri atamasına;

Kiralık araçların kayıt bilgilerinin anlık olarak emniyet sistemine entegre edilmesine, çipli nüfus kimlikleri ile vatandaşların tüm hareketlerinin izlenmesine;

Hem jandarmanın hem de emniyetin üzerinde İçişleri Bakanlığının hikmetinden sual olmaz yetkilere kavuşmasına imkan vermektedir.

Bu nedenle, kalıcı sıkıyönetim öngören, toplantı gösteri hakkını kullanan tüm vatandaşları "düşman" kategorisine indiren ve bu anlayıştan hareketle "savaş" yetkileri getiren "İç Güvenlik Yasa Tasarısı" geri çekilmelidir!

Kampanyayı imzala.

Bu imza kampanyasını başlatan kişi (ya da kurum) hiçbir şekilde Change.org ile ilişkili değildir. Change.org bu imza kampanyasını kendisi başlatmadı ve kampanyanın içeriğinden herhangi bir şekilde sorumlu değildir.


a45UyF587661-150212135401 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2015/02/12  14:20 3  49  1 GOOGLEGROUPS Ciddiyizbiz@googlegroups.com

 

Cumhuriyetimizin dayanagi Turk toplumudur.

K.Ataturk

EN AM - 111 ...Allah dilemedikce inanmazlardi...
EN AM - 125 Allah kimi dogru yola goturmek isterse, gonlunu Muslumanligi kabul etmesi icin acar.
Kimi de sapiklikta birakmak isterse, onunda gonlunu daraltir ve $ikintili kilar...
BAKARA - 7 Allah onlarin yureklerini ve kulaklarini muhurlemistir, gozlerinde perde vardir...

Biz Spinoza nin izleyicileri, Tanri yi, butun varolanlarin harika duzeni ve yasaliligi ve insanda ve hayvanda kendini ortaya cikardigi olcue onun ruhu icinde goruruz.

We followers of Spinoza see out God in the wonderful order and lawfulness of all that exists and in its soul as it reveals itself in man and animal.

From a letter to Eduard Busching, Oct.25, 1929, Einstein Archive, reel 33-275, quoted in Jammer, p.51:
(Bu goruslerinden dolayi Einstein in Panteist oldugu sonucu cikarilabilirse de, bir sonraki gorusunde de agnostiklige yakin oldugunu belirttigini gorecegiz)


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder