27 Ekim 2015 Salı

Fwd: [Turkish Forum - E Turkiyeyiz Biz] Turkishforum'un hizli haber dagitim listesine uyeliginiz

-------- Forwarded Message --------
Subject: [Turkish Forum - E Turkiyeyiz Biz] Turkishforum'un hizli haber dagitim listesine uyeliginiz
Date: Mon, 26 Oct 2015 13:01:16 -0400
From: DR. Kayaalp Buyukataman Turkish Forum - Dunya Turkleri Birligi <kb@turkishforum.com.tr>
Reply-To: eTurkiyeyizBiz@googlegroups.com
Organization: TURKISH FORUM WORLD TURKISH ALLIANCE
To: eturkiyeyizbiz@googlegroups.com


LUTFEN BIZE YARDIMCI OLUNUZ ASAGIDAKI MESAJI EN GENIS SEKILDE UYE OLDUGUNUZ LISTELERE VE BILDIGINIZ E-MAIL ADRESLERINE DAGITINIZ

 

Degerli Dostlarim ve Turkish Forumun Seckin Uyeleri

 

Son bir kac aydir sistemlerimiz devamli ve yeni bir hucum altinda .. Kisaca ozetlersek Devamli olarak dagitim yaptigimiz e-mail adresini defalarca degistirmek zorunda kaldik ve bunun icin yeni domainler aldik ,, bu mesajida en son domainden ve ona bagli olan e-mailden almaktasiniz ve yakinda buda kapatilacak,  Sunucu (Server) sirketi tarafindan

Butun bunlara sebeb gordugumuz ve yasadigimiz kadari ile ne zaman AKP yonetimin hatalarini elestirsek ve elestirici bir mail yayinlasak veya ne zaman PKK ile ilgili terror haberlerine ve yorumlarina yonelik haberleri size iletmeye calissak .. duzinelerle  spam mail sikayeti e-mail sirketlerine (Yahoo.. Gmail.. Hotmail..Aol ..  VS..VS) ulastiriliyor (AKP ve PKK gonullu veya maasli kisileri tarafindan) ve neticede o sirketler kendilerinden hizmet alanlara hic bir maili gondertmiyorlar ….  serbest birakin deseniz bile .. ve buna bagli olarak Sunucumuzun (Serverimizin) oldugu sirket Tum  e-maillerimizi bize gitmis gibi gosterip cop kutusuna atiyor .. zira bunu yapmasa cok buyuk ceza aliyor.. Listemizdeki hic bir e-maile ulasamiyoruz.

DURUM BU .. Normal dagitim listemiz bundan pek etkilenmiyor ama liste yavas calistigi icin haberi cok gec olarak, bazi istisnai durumlarda gunler sonra , alabiliyorsunuz..

BU ENGELI ASMAK ICIN  .. yeni bir liste olusturuyoruz.. Toplumumuzun Aktif uyelerini bir liste altinda topliyacak sekilde .. liste bir google dagitim Listesi olacak ve bu liste tartisma degil sadece dagitim Listesi olacak .. tartismalar herzaman oldugu gibi Turkish Forum web sitesine asacaginiz yorumlarla olacak..

Bu yeni Listeye uye olunuz .. zira baska turlu size aninda erismemiz imkansiz olacak yakinda 

E Türkiyeyiz Biz Haber dağıtım Listesine güvenli şekilde üye olmak isteyen her bir kişinin

https://groups.google.com/d/forum/eturkiyeyizbiz

adresine giderek belirtilen adımları gerçekleştirmesi yeterlidir. Lütfen bu mesajı kalbinde Türkiye olan tüm dostlarınıza iletiniz.

 

Sizi liste uyeniz oldugunuz gerekcesi ile yeni listeye uye kayit ediyoruz.. bir sakincasi var ise lutfen unsubscribe yapin ve ya president@turkishforum.com.tr adresine bildirin derhal bu e-mail adresinizi yeni listeden cikaririz ve bird daha mail almassiniz.

 

Haberler hakkinda tartismalar ve yorumlar icin ise web sitemize giriniz www.turkishnews.com  .. bunu haricinde asagidaki adreslerden ve facebook uzerinden . biraz daha detayli ve interaktif olarak haberlere erisebilirsiniz ve goruslerinizi asabilirsiniz (post edebilirsiniz) https://www.facebook.com/TurkishForumPage?fref=ts

https://www.facebook.com/turkishnewspage?fref=ts

LUTFEN GECIKMEYIN VE BU ISI YARINA BIRAKMAYIN ACIK KAYIT DONEMI ACILMISDIR.. HENUZ TAM UYE DEGILSENIZ BILE KAYIT OLUNUZ'KI  HABERLERIMIZ SIZE ULASSIN, EN HIZLI BIR SEKILDE .. VE DUNYA TURK TOPLUMU ILE TEK BIR VUCUT OLARAK HAREKET EDEBILME IMKANINIZ OLSUN

 

Turkiyemize Mutlu Yarinlar dileklerimle

Dr. Kayaalp Buyukataman, Baskan

Turkish Forum – Dunya Turkleri Birligi

 

--
E-Turkiyeyiz Biz dagitim listesi Turkish Forum - Dunya Turkleri Birliginin yayin organidir ve web sitesi http//www.turkishnews.com ile birlikde calisir.. facebook siteleri ise https://www.facebook.com/TurkishForumPage ve https://www.facebook.com/turkishnewspage olarak secilmisdir
 
--
Genel UYARI!
Sayin Uyelerimiz,

Obekte cikan yazilarin sorumlulugu, ILGILI YAZININ SAHIBINE aittir. Obek kurucusu, moderatorler ve diger uyeler sorumlu tutulamazlar. Obege uye olanlar, uye olduklarinda yazilarindan sadece kendilerinin sorumlu olduklarini kabul etmislerdir.Bu ifadeler her iletinin altinda yer almaktadir, bu nedenle uyeler bu kosullarin varligindan haberdar olmadiklarini iddia edemezler.

Gelisen sartlara ve gonderilen postalara gore; yukaridaki uyarilara, ilave uyarilar yapma hakkimizi da sakli tutuyoruz.
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "Türkiyeyiz Biz" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için eTurkiyeyizBiz+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba yayın göndermek için, eTurkiyeyizBiz@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/eTurkiyeyizBiz adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Bu tartışmayı web'de görüntülemek için https://groups.google.com/d/msgid/eTurkiyeyizBiz/020701d1100f%24f4be96a0%24de3bc3e0%24%40turkishforum.com.tr adresini ziyaret edin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.


Amerika da devlet okullarinda hicbir dinin ogretilmesi gerektigine inanmiyorum.

Thomas Edison

NISA - 89 Onlar sizin kendileri gibi kafir ve boylece es olmanizi isterler.
Allah yolunda goc etmedikce onlardan dost edinmeyin.
Bunu kabul etmez de yuz cevirirlerse onlari tutun, buldugunuz yerde oldurun...
TEVBE - 5 Hurmetli aylar cikinca Allah a es kosanlari nerede bulursaniz oldurun.
Yakalayip hapsedin.
Gelip gececekleri butun yollari tutun.
Fakat tovbe ederler, namaz kilarlar ve zekat verirlerse onlarin pesini birakin...

13 Mart tarihli Temsp gazetesinde Lord Curzon Avam Kamarasinda irad ettigi nutukta Ermenilere dair demistir ki: Bana oyle geliyor ki siz Ermenileri sekiz yasinda pek temiz ve masum bir kiz gibi zannediyorsunuz.
Bunda pek yaniliyorsunuz.
Zira Ermeniler bilhassa son harekati vahsiyaneleri ile ne derecelere kadar hunhar bir millet olduklarini bizzat kendileri ispat eylemislerdir.

(27 Mart 1920)
K.ATATURK


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder