19 Ağustos 2017 Cumartesi

NİHAT HATİPOĞLU: ÇAN EĞRİSİ SİSTEMİ HRİSTİYAN ADETİDİR

 


NİHAT HATİPOĞLU: ÇAN EĞRİSİ SİSTEMİ HRİSTİYAN ADETİDİR

11 Mart 2017 by ekselans

Nihat Hatipoğlu YÖK üyeliğine seçilmesi üzerine yaptığı açıklamada, çan eğrisi sisteminin Yahudi ve Hristiyan geleneği olduğunu ifade ederek, bu sistemi en kısa zamanda değiştireceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YÖK üyeliğini onayladığı İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, dün yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, buralara dişiyle tırnağıyla kazıyarak geldiğini ve başarısının tesadüf olmadığını, en kısa zamanda üniversiteleri halka açma gibi bir takım değişiklikler yapmayı planladıklarını, bunun yanında çan eğrisi sistemini kaldırılmayı düşündüklerini söyledi.

GENÇLİĞİMDE İBN SİNA İLE KONUŞURDUM

Kendisini İbn-i Sina ve Farabi gibi ilimin ve Hakk'ın peşinde koşan ilim tutkunu, öğrencileri de sahabelere benzeten Hatipoğlu şunları söyledi "Gençliğimde sürekli kendi kendime İbn-i Sina ile evrenin kudreti, ilim, doğadaki ve Kur-andaki mucizeler üzerine hayali sohbetler yapar, fikir telakki ederdim. Bunlar beni çok geliştirdi." dedi.

Öğrencilerin Hak ile batılı ayırmak için ilimle ilgilenmesi gerektiğini söyleyen Hatipoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü. "Şimdi sahabelerden birisi, Mekke hicreti sırasında peygamber efendimizin yanına gelip, ya Muhammed biraz önce Hurma yedim ve çekirdeği suyun üzerine düştü. Sonra bu çekirdeğin suyun üzerinden nasıl durduğunu düşündüm, bir türlü aklım almadı. Bu çekirdek suyun üzerinden nasıl duruyor diye sorunca Peygamber efendimiz, işte bu Allah'ın kudreti ve ilimdir demiş.

ÇAN EĞRİSİ YAHUDİ VE HRİSTİYAN ADETİDİR.

Mesleğe başlar başlamaz çan eğrisi denilen garibeti kaldıracaklarını, çünkü çan eğrisi sisteminin Yahudi ve Hristiyan adeti olduğunu savunan Hatipoğlu şunları ifade etti. "Yıllardır öğrenci kardeşlerimizin sırtında kambur olan çan eğrisi denilen garabet bir sistem var. Şimdi çanı kim kullanır? tabii ki Hristiyanlar. Bizim çanla, haçla işimiz olmaz. Bu sistem başlı başına bir Yahudi ve Hristiyan geleneğidir. Göreve başladıktan sonra bu sistemi kökünden kaldırıp yerine daha Milli ve Dini bir sistem getireceğiz. Artık Hilal sistemi mi olur ? Bunu arkadaşlarımızla istişare edip karar vereceğiz.

Üniversiteleri en kısa zamanda halkla açacaklarının da müjdesini veren Hatipoğlu, üniversite amfilerinde, "Amfi Sohbetleri" adı altında, televizyon programları gibi halka açık sohbet programı düzenlemek istediklerini. Bu programları canlı yayınlamayı planladıklarını, bununla beraber Ramazan programlarına da üniversiteden bilim adamlarının, akademisyenlerin katılabileceğini belirti.

EDISON FİTNECİYDİ

Şimdi Thomas Edison denen bir zat var. Bu adam elektriği keşfeden son derece mühim bir şahsiyet. Bu zat elektriği keşfettikten sonra Amerika'nın her tarafına santraller kurarak Karun kadar zengin olmuş. Malda parada pulda gözümüz yok ama bu Ademoğlu Tesla denen bir garib ilim adamını icatlarını kullandıktan sonra hem işten atıyor hem de arkasından gıybet yapıp, fitne çıkarıyor. Biz bu anlayışa karşıyız.

Mühendisliğin de din adamlığı gibi kutsal bir meslek olduğunu niteleyen Nihat Hatipoğlu "Difransiyel Denklemlerin Hikmeti" adlı bir tez üzerine çalıştığını, en kısa zamanda doktora tezi olarak Üniversiteye sunacağını belirterek sözlerini tamamladı.

Kirpi Güncel

http://www.kirpice.com/nihat-hatipoglu-can-egrisi-hristiyan-adetidir-degistirecegiz/

DİKKAT : BU BİR MİZAH YAZISIDIR.....
a45UyF587661-170819140235 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/08/19  14:22 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Yozlasma mudahaleciligin dogal bir etkisi ve sonucudur.

Ludwig von Mises

Resulullah sav buyurdular ki:
Kim keleri ilk darbede oldururse ona yuz sevap yazilir.
Ikinci vurusta oldururse daha az kazanir.
Ucuncu vurusta ise bundan da az sevap kazanir.

Metin Muslim den alinmadir.
Bazi Tirmizi tertibinde Sayd bolumunde 13.babta.
Muslim, Selam 147 2240
Ebu Davud, Edeb 175, 5263, 5264
Tirmizi, Ahkam 1, 1482
Burada kele denilen hayvan aslinda kertenkeledir.

Turkiye Cumhuriyeti seyhler, dervisler, muritler, meczuplar memleketi olamaz.
En dogru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatidir

ATATURK, 1925, Kastamonu Nutku, Soylev ve Demecleri


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder