18 Mayıs 2021 Salı

NİHAT GENÇ : TAHA AKYOL: (CIA AJANI) 'ENVER ALTAYLI ELLİ YILLIK DOSTUMDUR'

 

NİHAT GENÇ : TAHA AKYOL: (CIA AJANI) 'ENVER ALTAYLI ELLİ YILLIK DOSTUMDUR'

14 Mart 2021 16:50

Taha Akyol ısrarlarımızı kıramadı(?!) elli yıl sonra nihayet bugünkü yazısında CIA Ajanı Enver Altaylı'nın yakın dostu olduğunu deklare-ifşa etti.

Neymiş sizin demokrat-sağcı liberal (!?) bildiğiniz Taha Akyol CIA Ajanı Enver Altaylı'nın elli yıllık kankisiymiş.

Hani kırk yıldır Aydın Doğan gazetelerinde yazan hani CNN'de programlar yapan... Hani millete rasyonalite akıl akademi bilim... mavalı anlatan... sağcı muhafazakar milliyetçi demokrat ve liberal yazarımız.

Alayınızı yediği şu başlıkları bir daha hatırlayın: Sağcı liberal muhafazakar milliyetçi demokrat...

İşte CIA dostluğu nice liberal sağcı İslamcı da olduğu gibi elli yıldır gözleriniz bu kavramlarla örtülüyor.

Enver Altaylı CIA'nın ünlü orta-doğu şefi Ruzi Nazar'ın talebesi ki Altaylı Ruzi Nazar'ın kitabını yazdı ancak sadece magazin tarafını...

Altaylı şu anda 77 yaşında ve içerde. Türkiye'de Soğuk Savaş ve sonrası yüzlerce faili meçhulu aydınlatacak bilgiler sadece onun kafasında oysa sadece Fetö'den yargılanıyor.

Taha Akyol bey bizlere CIA Ajanlarının ülkücü hangi gençleri gladyo olarak kullandığını ve aynı CIA'nın hangi Fetöcü tetikçileri gladyo olarak kullandığını açıklayabilir mi?

Olmadı bir fikir ileri sürebilir mi en azından yardımcı olabilir mi?

Hepsini geçtim bu CIA Ajanı elli yıldır bu ülkede neler yaptı sakin huzurlu bir şekilde evinde mi oturdu yoksa bağlantıları adamları kumpasları nedir kimlerdir bir kaç sayfacık anlatabilir mi Türk Devleti'nin nereleriyle kimlerle oynadı yönetti!

Taha Akyol'un Enver Altaylı elli yıllık dostumdur itirafına sebep Altaylı'nın 77 yaşında hapiste yatıyor oluşu Akyol 'tutuklama tedbirdir' başlığıyla Altaylı'nın içerde yatışına karşı çıkıyor ve bir eski dostu olarak kalemiyle yardımcı olmak istiyor.

Ve ajan dostunu elli uzun yıl tek bir cümlecik onbinin üstündeki makalelerine hiç ama hiç konu etmeyen Taha Akyol nihayet CIA ajanı dostunu deklare edebiliyor neden çünkü kendini çok rahat hissediyor Altaylı'nın devlet içinden dokunulmaz nice isimle ilişkisi olduğunu ve bu dostluğun hiç sıkıntı çıkartmayacığını iyi biliyor okuyucusu tarafları İyi Partililer ne var bunda deyip geçeceklerini iyi biliyor.

Ne var deyip küçümsedikleri mevzuu faili meçhullerin gladyonun ev adresi!

Aynı Taha Akyol Fetö operasyonları sürecinde Aydın Doğan'ın gazete ve TV'lerinde çok etkili pozisyonda programlar yapıyordu.

Nice 65 yaşını aşmış yüksek komutan içeri atıldı ve Taha Akyol bey kalkıp 'tutuklama tedbirdir' diye bir yazı yazmadı. Ama devran dönüp Enver Altaylı içeri atılınca bakın kankisine nasıl sahip çıkıyor.

TÜRK ORDUSUNA SAHİP ÇIKMADI ama kankisi CIA AJANI için destek yazıları yazıyor!

Kim? Sağcı liberal demokrat milliyetçi Taha Akyol Karar Yazarı ve İyi Parti destekçisi Taha Akyol.

Oysa şeffaflıktan yana açık toplumdan yana binlerce yazı yazmıştı Taha Akyol.

Kendisi de biraz şeffaf olabilse.

Ya da elli yıl sonra CIA-MIA tanımam deyip isyan edip köleliğine başkaldırabilse.

Yeter beni bizi kullandığınız diyebilse.

Dostum ayağına bizi hangi uluslararası istihbaratın adamı yapmışsınız diye yaka bağır açıp küfredip bir karşı çıkabilse!

Gençleri aydınları öldürdüğünüz yeter kimin suçu varsa yatsın içerde kardeşim bir diyebilse

Hayır tam tersi tipik sağcı liberal politikacı işte Enver Altaylı'ya 'dostumdur' diyor neden?

Çünkü hakimlere savcılara 'yakinimdir' kartviziti gönderiyor.

Olur ya savcı-hakimler içinde gizli Fetö iltisaklılar vardır umudu BEKLENTİSİYLE elli yıldır gizlediği dostluğunu nihayet afişe ediyor çünkü hakim-savcılara selam gönderiyor.

Keşke Taha Akyol bir yazar oluverse Enver Altaylı'nın Ruzi Nazar hocasıyla Türkiye'de hangi partileri kurduğunun hikayesini bize anlatıverse.

Ya da Altaylı'nın İyi Parti'nin kuruluşunda ne gibi rolleri vardı-yoktu bir açıklayıverse Altaylı'nın telefon dökümlerindeki mesela CHP'deki isimler temiz mi masum mu bir bir anlatıverse!

Tipik sağcılık bu işte karanlık ilişkileri soruşturmak-araştırmak hiç yok ama savcı hakimleri etkilemek için yakınımdır kartviziti göndermek...

Kardeşlerim Enver Altaylı'nın Fetöcüleri kaçırma planı içinde suç üstü yakalanması Türkiye Cumhuriyeti Devleti için tarihinin en büyük BALİNA AVI'DIR.

Enver Altaylı ilişkileri size soğuk savaş ve sonrası Fetö döneminin suikast ve cinayetlerini ve tertiplerini ve parti ayaklarını bağlantılarını size tane tane anlatacaktır.

Ancak Taha Akyol da Enver Altaylı da mahkeminin dibine ve etraflıca ve geriye doğru bir derinliğe sahip olmadığını iyi biliyorlar bu yüzden 'rahatlar'.

Kardeşlerim Enver Altaylı ve Ruzi Nazar gladyonun Türkiye'deki uçak gemisidir en büyük üssüdür.

80 öncesi binlerce gencin öldürülmesi ve Bahçelievler'de yedi gencin öldürülmesi ve büyük suikastler Uğur Mumcular Hablemitoğulları Behçet Oktaylar vs. hepsinin arkasında bu karanlık yapılar vardır.

Gladyo 90'lı yıllarda ülkücülerden Fetö'ye devredilmiştir onlarca kemalist aydın öldürülmüş halen faili meçhuldur.

Fetö operasyonları arkasındaki güç gladyodur ve gladyo bir Nato gizli tezgahı ve kurumudur.

Ve 60'lı yıllardan beri Türkiye'deki milliyetçi ve İslamcı dernek ve partilerin kuruluşunda paraları destekleri apaçık parmakları izleri vardır bugün İyi Parti'de olduğu gibi.

Bu gladyo yapılanmasına dair bugüne kadar Taha Akyol size tek satır bahsetmedi!

Peki Taha Akyol elli yıl size ne anlatıyordu: Demokrasi şeffaflık liberal değerler bilim akademi... Kısaca size 'hikaye' anlattı.

Aydın Doğan gazete ve TV'lerinde ELLİ YILDIR: gladyodan hikayeler dinlediniz.

Bakın kaç tane hükümet değişti kaç başbakan değişti kaç tane gazete holding geldi gitti ama gladyo hiç değişmedi.

Anayasamızı üniversitelerimizi silahlı kuvvetleri ve hatta Meclis'i dahi bir kurum olarak yaşatamıyoruz ama maşallah vatan topraklarımızda en istikrarlı en sürekliliği olan kurum: gladyo!

Bakın anketlerde partisi hala yüzde 13'ü geçiyor aynı gladyo Yeni CHP'den vatanseverleri tasviye edip kendi kiralık şebekleriyle dizayn ediyor.

Türkiye topraklarında her şey yıkılıyor değişiyor ama gladyo VE UZANTILARI YERİNDEN ZIRNIK OYNAMIYOR!

Yani başbakanlar sanatçılar bakanlar akademisyenler aydınlar her şey yerinden oynuyor alt üst oluyor devriliyor yıkılıyor içeri atılıyor mahvoluyor karşı devrimle bir daha belleri kırılıyor ama gladyo YANİ KATİLLER hep aynı holding ve partilerin en yüksek makamında.

Aynı yer aynı adamlar aynı sağcı muhafazakar İslamcı kartvizit HİÇ DEĞİŞMİYOR!

Kardeşlerim unutmadan bir sömürge ülkesinde bir yazar bir CIA ajanına dostumdur diyemez demez ülkesi işgal edilse dahi CIA dostluğunu deşifre etmez edemez.

İstihbarat tarihi bize öğretmiştir ki CIA ajanı kimliğini şahsiyetini gizliliğini asla itiraf etmez ancak başka bir CIA ajanını kurtarmak için kendi güvenilirliğinden yararlanmak maksadıyla kontrollü şekilde riske edebilir.

Bir de Taha Akyol'u kırk uzun yıldır ben de iyi tanırım. Taha Akyol bir CIA ajanına dostum demez diyemez... Birilerinin ondan artık Taha Akyol kimliği ve kredisini devreye sokup kullanmasını istemiş olması çok daha 'rasyonel(?!)' bir izahtır!

https://www.veryansintv.com/taha-akyol-cia-ajani-enver-altayli-elli-yillik-dostumdur


- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Err:502
- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

187. ESKI VE YENI DINLER, SOYUT KURUNTULARINI VE GULUNC AYINLERINI HEP BIRBIRLERINDEN ALMISTIR

Eski rahiplerin dinleri yok oldu, ya da daha dogrusu bu dinler bicim degistirmekten baska bir sey yapmadi. Her ne kadar yeni ilahiyatcilarimiz onlara sahtekar gozuyle bakiyorlarsa da, genel toplami artik bizim icin var olmayan sistemlerinden bircok daginik kisimlari topladilar. Teolojinin baska bir tarzda yeniden giydirmekten baska bir sey yapmadigi dogmalari cagdas dinlerimizde hala aynen bulmakla kalmiyoruz; hurafeler bulasmis dini islerinin, Thergie'lerinin*, buyulerinin, efsunlarinin dikkat ceken artiklarini da bu dinlerde goruyoruz. Misir'dan alinmis tuhaf fikirlerle dolu oldugunu gordugumuz ibrani dininin peygamberlerinden, rahiplerinden, yasa yapicilarindan kalan turbeleri saygiyla ziyaret etmeleri hala Hiristiyanlara emredilir. Bu sekilde, hilekarlar ya da puta tapan hayalciler tarafindan duslenen garabetler hala

Hiristiyanlarin "kutsal" gorusleridir.

Tarihe biraz goz atilirsa, insanlarin butun dinleri arasinda goze carpici benzerlikler gorulur. Yeryuzunun her yerinde dini fikirlerin, kavimleri, donem donem kederlendirdigi ve sevindirdigi gorulur. Her yerde igrenc ibadet yerlerinin, ibadet islerinin zihinleri mesgul ettigi ve meditasyon konulari oldugu gorulur. Cesitli hurafelerin soyut hayaletlerini ve ayin bicimlerini birbirlerinden aldiklari gorulur.

Dinler, genellikle bunlari birlestirmek, eklemek ve o anki amaclarina uymayanlari kaldirmak hakkini koruyarak, seleflerinin malzemelerini kullanmislardir. Misir dini, putatapma (sanemperestlik) ayinini bu dinden uzaklastirmis olan Musa'nin dinine temel hizmetini gormustur. Musa hizipci bir Misirlidan baska bir sey olmamistir.

Hiristiyanlik, birlestirilmis " Yudaizm"den (Musevilikten) baska bir sey degildir. Muslumanlik ise, Hiristiyanliktan, Yahudilikten ve Arabistan'in eski dininden ibarettir.

*Gokyuzu ruhlari ile iliskiler uzerine kurulu bir tur buyu.
- - - - - - - - - - - - -
Olumluyu olumsuza yeglerim.
Oynadigimiz oyunda kazanmak soz konusu degil.
Ama bazi yenilgiler otekilerden daha iyidir.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Incil'in yarisindan fazlasini dolduran mustehcen oykuleri, sehvetli sefahatlari, zalim ve aci veren idamlari, acimasiz kindarliklari her okudugumuzda bunlari Tanri'nin sozleri degil, bir seytanin sozleri olarak gormemiz cok daha tutarli olacaktir.

Insanligi curutmeye ve vahsilestirmeyehizmet eden bir gunahkrlik tarihidir bu.
Kendi adima, bundan butun kalbimle nefret ediyorum, cunku zalim olan her seyden nefret ederim.
PAINE,THOMAS (1737-1809) Ingiltere dogumlu ABD'li siyaset felsefecisi.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 258 Goreve iliskin sirrin aciklanmasi

1) Gorevi nedeniyle kendisine verilen veya ayni nedenle bilgi edindigi ve gizli kalmasi gereken belgeleri kararlari ve emirleri ve diger tebligati aciklayan veya yayinlayan veya ne suretle olursa olsun baskalarinin bilgi edinmesini kolaylastiran kamu gorevlisine bir yildan dort yila kadar hapis cezasi verilir.
2) Kamu gorevlisi sifati sona erdikten sonra birinci fikrada yazili fiilleri isleyen kimseye de ayni ceza verilir.


- - - - - - - - - - - - -



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder