20 Mart 2011 Pazar

Org. Çetin Doğan'ın mahkemede yaptığı konuşma

Org. Çetin Doğan'ın mahkemede yaptığı konuşma
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
14 Mart 2011  Silivri
 
Özetler:
 
Burada, kendi cemaatleri dışında herkesi düşman gören bir zihniyetin; muvazzafı ve emeklisi ile yaşamlarını ülkelerine adamış Mustafa Kemal'in askerlerinin Cumhuriyet'e ve onun ilkelerine bağlılıklarının "kefaretini" ödetmek için kurgulanan bir dava görülüyor.
 
Er veya geç, bu salonda sanık sıralarında oturanların boyunlarındaki sanık yaftalarının, birçoğunda olduğunu bildiğim "üstün hizmet", "üstün cesaret ve feragat" madalyalarından daha fazla övünç kaynağı olacağından kuşku duymuyorum
 
Sayın Savcılar gerçekleri olabildiğince çarpıtarak, saklayarak, görmezlikten gelerek; imzasız ve sahteliği sırıtan, dijital ortamda hazırlanan verileri gerçek sayarak bir iddianame hazırladılar.
 
İstediğiniz herhangi bir mekanda kolayca üretilebilen ve bu nedenle de dünyanın hiçbir ülkesinde yasal delil olarak kabul edilmeyen bu verileri belge sayarak hazırladıkları iddianame, gerçekte tam bir iftiranamedir.
 
Mahkemenizden, bu davayı kurgulayanların parmak izlerini daha belirgin olarak ortaya koymak için, başta 19 CD'nin imaj ve resimlerini almak için olmak üzere yaptığımız taleplerin red gerekçelerini de anlayabilmiş değiliz.
 
Bütün bu nedenlerle mahkemeniz benim için sözün bittiği, adaletin mülkün temeli olmaktan çıkarak zulmün aracı olduğu bir mekan haline gelmiştir.
 
Ortaya koyacağım gerçekler karşısında mahkemenizden bu davayı kotaran çetenin, gerçek suçluların peşine düşmesini isteyeceğim.
 
Dizginleri cemaatin elinde "mahşerin dört atlısı"nı oluşturan bu çetenin... siyaset, yandaş medya, Emniyet ve Beşiktaş Adliyesi'ne uzanan bu çetenin, gerçek suçluların yakalanması ve yargılanması için kılınızı bile kıpırdatmayabilirsiniz.
 
(Konuşmanın tamamı aşağıda verilmiştir)

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Başarı her zaman sana aittir, devredilemez. Başarısızlığın devri ise esastır.   Moskova Büyükelçisi Halil Akıncı  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder