19 Aralık 2011 Pazartesi

Fwd: H.TARCAN: Bogos NUBAR Paşa'nın mektubu ve Sırrı SAKIK'a...


----- Original Message -----
To: Kekevi
Sent: Monday, December 19, 2011 8:26 PM

Sayın Milletvekili Sırrı Sakık ile Milletvekillerine yazdığım mektubu ve Ermeni Milli Delegasyonu başkanı Bogos Nubar Paşanın Fransız Dışişlerine yazdığı mektubu ,sunuyorum.

Saygılarla

Halûk tarcan

* * *

 

Sayın Milletvekili Sırrı Sakık

 

BOGOS NUBAR PAŞA YAZIYOR

 

 

Ermeni  Milli delgasonu başkanı Bogos Nubar paşa

 3-decembre 1918'de Fransa Dışişleri bakanlığına yazdığı mektupta  "Biz diyor, müttefiklerin yanında BİLFİİL savaştık… Ve en son paragrafta ilâve ediyor

 150.000(yüzellilbein) ermeni Rus ordusunda , ülke içinde de 40.000(kırkbin) Ermeni

Çarpıştık …

 

(Umythe de la Terreur Prof:Erich Feigl  Druchaus NONNTAL SALZBURG  sa 84)

 

Sayın Sakık

Ruslar tarafından görevlendirilmiş, Müttefikler tarafından alkışlanmış  150bin + 40bin=  190 bin silâhlı Ermeni, papatya mı dağıttılar yoksa gül mü?

 

Size öneriyorum : 600 yıl millet-i Sadıka olarak barış içinde yaşamış, aralarında, Devlet- âli'ye Vezir, Büyükelçi, Konsolos  Genel direktör seviyesinde hizmet etmiş olan Ermeni teb'ası, Doğuda, Büyük Ermenistan Güneyde, Küçük Ermenistan sözüyle İngiltere, Fransa ve Rusya tarafından aldatılmışlar ve suça azmettirilmişlerdir.

Bu havadaki sözlere kanan Ermeniler(hepsi değil)ülkenin dört bucağında Osmanlıları katletmişler, yakmışlar, yıkmışlar, ırza geçmişler, işkenceler yapmışlardır. Bunların hepsinin - Osmanlı arşivini bir kenara bırakalım- Batı arşivlerinde binlerce belgesi vardır.Bu gerçekleri , sadece Batı arşivlerine dayanan belgeleri sunmuş olan Şükrü Server AYA'nın İngilizce yazmış olduğu iki kitabında görebilirsiniz. (Soykırım Tacirleri ve gerçekler Türk aleyhtarı ve tarafsız yabancı belgelerle, DİASPORA yalanlarının içyüzü, Derin y.ist.2008)

Ermeni çeteleri belirli bir plan dahilinde AZMEDEREK katliam yapmışlardır.

7 cephede çarpışan Osmanlı ordusunun himaye edemediği ,Osmanlı sivillerden , askere alınmamış yaşlılar ,eli silâh tutanlar, savunma ve intikam için aynen cevap vermek gereğinde kalmışlardır.r

·         Ermeniler TAAMMÜT'le

·         Osmanlı ise İNTİKAM ile hareket emişlerdir.Hukuken Ermeni büyük ve ilk derecede suçludur.

·         Müttefiklerin amaçları,Türksüz ve Ermenisiz bir Ermenistan kurmaktır

 Gelin, gerçekleri yutturmaya çalışmayın, beraber olalım

·         600 yıl barış içinde yaşamış olan bizleri birbirine kırdırmış olan Müttefiklerden BERABERCE HESAP SORALIM

 

 Sizi , Sâkin bir kafayla düşünmeğe, gene düşünmeye ve bir kere daha düşünmeye davet ediyorum

Halûk Tarcan, Bir Türk vatandaşı

 

Sayın Milletvekilleri,

TBMM'nin çok büyük bir kitaplığı vardır ve orada Ermeni sorununda çıkmış olan tüm kitaplar vardır.Ülkenin belâsı olan Ermeni sorununu okumak ve her an televizyona çıkacak kadar bilgi sahibi olmak gereğindesiniz. Ermeni sorununda hiç bir şey söyleyemiyorsunuz çünkü, BOŞVERiCİSİNİZ…Okumuyorsunuz, okumamak alışkanlığındasınız  Bu konuda bilgilenmek zahmetine katlanmalısınız : Esas, konuşacak bu soruyu en ince ayırımlarıyla bilmek ve ülkeyi korumak mecburiyetinde olanlar sizlersiniz.Türk halkının size verdiği parayı hak etmeniz gerekir… Şu anda bunu hak etmiyorsunuz. Konuşacak bilginiz yok..konuşanlar da  inanılmaz bir  zekâ örneği vererek "siz de yaptınız"… Diyerek "biz yaptık, siz de yaptınız" dediklerinin   farkında olamıyorlar…Bazı Dışişleri mensupları gibi…Maaşaallah!..

 

En derin Üzüntülerimle

 Halûk Tarcan         Bilimsel araştırmacı

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder