29 Aralık 2011 Perşembe

POLITIK - Fwd: "ÖNCE VATAN" İZMİR İŞGALİNDE YUNAN.../



-------- Original Message --------
From: osman türkoğuz <osmanturkoguz@gmail.com>


EFENDİM,İŞGALİN İYİSİ OLMAZ.ÖRNEKLERİ ÜLKEMİZDE ÇOKKK.

İZMİR İŞGALİNDE YUNAN.../ Nevval KAÇAR
"Bu yazı Mümtaz şahsiyetler için değil, o gibi zatların necasetinde altın arayanlar için yazılmıştır"
**********
“ Şehre dağılan Yunan askerleri de katliama başladılar. Sokak ve caddeler boşalmıştı. Ziraat Bankası önüne gelen bir grup efzun burada rastladıkları sanat mektebi talebesi İhsan Efendiyi Bankanın önüne yatırdılar. Birisi kasaturayla başını gövdes...inden ayırdı. ….

…….İhsan efendiden sonra Ziraat Bankası önüne tesadüfen gelen, Urla Polis memuru Hüseyin Efendiyi tekmelerle yıkan efzunlar başına üşüştüler. Birisi sağ kolunu dirseğinden keserken, diğeri sol ayağını eklem yerinden ikiye ayırıyordu. Kolları ve ayakları kesildikten sonra burnu ve kulakları budandı. Gözleri kasaturayla çıkarıldı. Öylece bırakıldı. Çırpına çırpına ruhunu teslim ettikten sonra başını gövdesinden ayırıp-tekmelediler.

........İzmir, taşıyla, toprağıyla, deniziyle kan ağlıyordu.....evine o gece yerli Rumlar öncülüğünde altı efzun basmış, subayın babası emekli polis memuru...Efendinin ellerini bağlamışlar. Gözleri önünde gelini....hanımı.....ve iki torunu 16 yaşındaki .........13 yaşındaki........ ’nın ırzlarına tecavüz etmişlerdir. Torunları ve gelininin uğradığı alçakça tecavüzü gören polis memuru çıldırmıştır .....” (Yörük Ali Efe – Sabahattin Burhan- Kitaptaki olaylar gerçektir.)

Albay Mustafa Kemal, Bozkurt misali Türk milletinin önüne düşmekle suç mu işledi? Bağımsız Türk devletini kurmak, kime göre suç?

Atatürk, Yunan işgali sonrasında doğan ‘bazı bebeklerin’ baba hanesine, ‘vatan’ yazdırdı o dönem. Niye? Allahtan korkmaz, kuldan utanmazlar sizi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder