15 Aralık 2011 Perşembe

POLITIK - Almanya Tayyip için kırmızı bülten hazırlığında

Kaşif Kozinoğlu'nun AYDINLIK'a Açıklaması

 

Almanya Tayyip için kırmızı bülten hazırlığında

Aydınlık, 15 Aralık 2011

 

M

İT Orta Asya Başmüşaviri Kaşif Kozinoğlu, ölmeden önce kendi el yazısı ile Aydınlık'a yaptığı açıklamada, Alman devletinin Tayyip Erdoğan'ın İsviçre bankalarındaki gizli hesap bilgilerini açıklamaya hazırlandığını ifade etti.
Daha önce Aydınlık'ta yayımlanan açıklamalarında Kozinoğlu, Alman istihbarat örgütü BND'nin Erdoğan'ın İsviçre bankalarındaki 8 ayrı gizli hesapta 800 milyon doları olduğunu saptadığını, BND'nin Erdoğan'ın gizli hesap bilgilerini 30 milyon dolar karşılığında İsviçre'de bir banka müdüründen temin ettiğini belirtmişti.
Diğer yandan Kozinoğlu, Almanya'nın 2.Deniz Feneri davasını açmaya hazırlandığını da belirterek, "Alman mahkemeleri bu dava kapsamında Başbakan Tayyip Erdoğan'ı ifade vermeye çağıracak" diyor.
Zahit Akman ile birlikte Deniz Feneri sanıklarının da ifadeye çağrılacağını belirtilen Kozinoğlu, ifadeye çağırılanların gitmemesi durumunda Almanya'nın haklarında "kırmızı bülten" çıkartacağını açıklıyor.

İsviçre dışında da gizli hesaplar

Kozinoğlu, Türkiye'deki Deniz Feneri soruşturmasının bu şekilde sonuçlanacağını bilen Almanya'nın 2.iddianame ile "davayı getirip Recep Tayyip Erdoğan'a kilitleyip" ifadeye gelmemeleri durumunda da "kırmızı bülten çıkarılacak" diyor.
Kozinoğlu, Almanya'nın hazırlığını yaptığı 2.
Deniz Feneri iddianamesinde Erdoğan'ın gizli hesap bilgilerinin de açıklanacağını vurguluyor.
Almanya'nın Erdoğan'ın İsviçre dışındaki diğer ülkelerdeki gizli hesaplarını da bulduğunu belirten Kozinoğlu'ndan, Tayyip Erdoğan'ın İsviçre dışındaki ülkelerde de gizli hesapları olduğunu öğreniyoruz.
Kozinoğlu, "Almanya, Fransa ve Hollanda gizli servisleri AKP bağlamında son üç yıldır yoğun bir şekilde kendi aralarında bilgi paylaşımı gerçekleştirmektedir" diyor.

'Gelmezse kırmızı bülten çıkartılacak'

İşte Kozinoğlu'nun gündem yaratacak çok önemli açıklamaları:

"Almanya çok yakında Recep tayyip Erdoğan'ın 8 banka hesabını (İsviçre bankalarındaki) yayınlayacaktır/yayınlamaya hazırlanmaktadır.
Almanya ayrıca RTE (Recep Tayyip Erdoğan)'ın diğer ülkelerdeki gizli hesaplarını da bulmuştur/tespit etmiştir.
Almanya, Deniz Feneri'nin ikinci davasını açıp elindeki mevcut bilgiler doğrultusunda başta Tayyip Erdoğan ile Z.
(Zahit) Akman'ı ve diğerlerini Alman mahkemelerinde ifade vermeye çağırmaya, gitmedikleri takdirde de haklarında kırmızı bülten çıkarmaya hazırlanmaktadır."

http://www.gazetevatanemek.com/index.php/vatan-emek-haberler/3160-kozinolu-almanya-tayyip-icin-krmz-buelten-hazrlnda.html

--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   FELSEFE   Köle sahipleri ekmek kaygısı çekmedikleri için felsefe yapıyorlardı,  Çünkü  Ekmeklerini köleler veriyordu onlara.  Köleler ekmek kaygısı çekmedikleri için  Felsefe yapmıyorlardı,  Çünkü  Ekmeklerini köle sahipleri veriyordu onlara.  Ve yıkıldı gitti Likya.   Köleler felsefe kaygısı çekmedikleri için ekmek yapıyorlardı,  Çünkü  Felsefelerini köle sahipleri veriyordu onlara.  Felsefe sahipleri köle kaygısı çekmedikleri için ekmek yapmıyorlardı,  Çünkü  Kölelerini  Felsefe veriyordu onlara.  Ve yıkıldı gitti Likya.   Felsefenin ekmeği yoktu,  Ekmeğin felsefesi.  Ve sahipsiz felsefenin ekmeğini,  Sahipsiz ekmeğin felsefesi yedi.  Ekmeğin sahipsiz felsefesini  Felsefenin sahipsiz ekmeği.  Ve yıkıldı gitti Likya.  Hala yeşil bir defne ormanı altında...   Melih Cevdet ANDAY   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum guruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir guruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder