17 Mayıs 2012 Perşembe

Re: "ÖNCE VATAN" KOMUTANLARA HAİN SALDIRI !!ÜÇ ŞEHİT.. HİYANETİN ADINI DEĞİŞİM KOYANLAR TOPYEKÜN HEPİNİZ AZMETTİRİCİSİNİZ..

Çok yazık, Allah rahmet eylesin.
Satılmış bir vatanın, satılmış ordusunun, satılmış şehitleri.
Şimdi bu yiğitler şehit mi oldu acaba?
Yoksa beyhude mi öldüler?
Sonuçta biraz daha yaşasalardı, birileri bunları hapse tıkmayacak mıydı?

Ya da meydanı boş bulan kendini bilmez birileri bunları yan taraftaki sıfatlarla çağırmayacak mıydı?

Yiğidim, keşke bir kayanın ardına sinseydin, keşke ölmeseydin.
Bu milletin önüne geçilmez.
Vefasızdır bu millet.
Ne şehitlerine, ne gazilerine, ne büyüklerine vefasızdır, saygısızdır.
Rezil Ahlaksız Vatan haini Kalleş Tecavüzcü Salak Pespaye Kepaze Tiksiniyorum.
* * *
İğrenç, katil, cani, suç şebekesi, ahmak, kafatasçı, namussuz, millet düşmanı, vicdansız, zalim, lekeli, utanmaz, ikiyüzlü, onursuz, çürümüş, sefil, palavracı, köle tüccarı, çarpık, yamuk, sakat, kanunsuz, zihinleri travmatik, lanetli, haddini bilmez, terbiyesiz, din sömürücüsü, beyinsiz, korkak, yüreksiz, kendilerini padişah sanıyorlar, mezhep kışkırtıcısı, iftiracı, komik, kaypak, kirli dolaplar çeviren kafa, pişkin, suratsız, suçlu, bunlar orada oturduğu sürece rahat uyuyamayız, sahtekar, mafya, çete, kirli tertip, şaşı, kör, bombadan tehlikeli, gırtlağına kadar çamura batmış tipler,
iyi ki bunlarla savaşa girmemişiz.

On 17.05.2012 13:53, aytekin ertugrul wrote:
Hatay'ın Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu 1'i binbasi uc subay sehit oldu.Bu ne ilktir ne de son olacaktir. Bu gun Turk Milletini egemenligini temsilden uzaklasmis bir Parlamento gorev basindadir. Paramiz dusman paralari tarafindan eziliyorsa askerimiz de dusman askerleri tarafindan ezilebilir. ve eziliyor. 1993 ten beri durmadan yaziliyor konusuluyor bilim adamlari yaziyor ciziyor. Acik butce ile felakete dogru gitmekteyiz diye. Ne duyan var ne dinleyen ne de anlamaya calisan... neden butcemizi acik yapmakta israrlisiniz. Milletimiz bu sorunun cevabini hakli olarak istemektedir.Yoksa hepiniz bu mesajin konusuna yazildigi gibi azmettiricimisiniz?
Derin uzuntulerimizle
 
Turk Milletinin bir ferdi
From: y.arslan57@gmail.com
To: ;
Subject: "ÖNCE VATAN" KOMUTANLARA HAİN SALDIRI !!ÜÇ ŞEHİT.. HİYANETİN ADINI DEĞİŞİM KOYANLAR TOPYEKÜN HEPİNİZ AZMETTİRİCİSİNİZ..
Date: Thu, 17 May 2012 14:50:38 +0300

 







17 Mayıs 2012 10:49
Hatay'ın Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu 1'i binbaşı 3 subay şehit oldu.

HATAY

Hatay Valiliği'nce internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, saat 07.45 sıralarında İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında icra edilen planlı operasyon faaliyeti esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarının ormanlık bölgede ateş açtığı belirtildi.
Açılan ilk ateş sonucunda İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen, Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya ve Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın şehit olduğu bildirildi.
Bölgede teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan geniş çaplı operasyonun devam ettiği, olayla ilgili soruşturmanın yetkili merciler tarafından yürütüldüğü kaydedildi. 
Açıklamada, ''Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur'' ifadeleri kullanıldı.

Hatay Valisi Dörtyol Devlet Hastanesi'nde
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz,  şehit olan 3 askerin cenazesinin bulunduğu Dörtyol Devlet Hastanesi'ne gelerek, ilgililerle değerlendirme yaptı.
Şehit askerlerin cenazelerinin bulunduğu Dörtyol Devlet Hastanesi'nin çevresinde özel harekat ve çevik kuvvet şube müdürlüklerine bağlı çok sayıda ekip geniş güvenlik önlemleri aldı.
Öte yandan, saldırın gerçekleştiği Amanoslar kırsalındaki Bülke yaylası civarında jandarma ve polis özel harekat timlerinin operasyonlarını sürdürdüğü öğrenildi. İlçe genelinde de polis ve jandarma ekiplerinin güvenlik önlemlerini artırdığı gözlendi.

Bölgeye 500 asker ile 100 özel harekat polisi sevk edildi
İl Jandarma Komutanlığı'nca Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında icra edilen planlı operasyon faaliyeti esnasında, ateş açarak 3 askerin şehit olmasına neden olan terör örgütü mensuplarının yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için başlatılan geniş çaplı operasyon kapsamında bölgeye 350'si komanda olmak üzere 500 asker ile 100 özel harekat polisi sevk edildi.
Teröristlerin kaçış istikametlerinde insansız hava aracı ''Heron'' kullanılarak görüntü alınıp, arama yapıldığı belirtildi.
İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da Dörtyol ilçesinde operasyonları yerinden yönetiyor.http://www.aa.com.tr/tr/turkiye/51723--hatay-da-catisma--3-asker-sehit

--------------
“Parasını kaybeden adam, bir şeyini kaybetmiştir.
Namusunu kaybeden adam çok şeyini kaybetmiştir.
Cesaretini kaybeden adam her şeyini kaybetmiştir.”
Goethe


--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Ogretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yuksek karakterli muhafizlar ister. Yeni nesli bu ozellik ve kabiliyette yetistirmek sizin elinizdedir. 1924.  K.Ataturk   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum gruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/  Dinlerin kitaplar1n1;  Okuyup anlayana 'ateist', Okuyup anlamayana 'dindar', Hem okumay1p hem de anlamayana, 'yobaz' denir.  Nikola Tesla  ....... Dinler atesbocekleri gibidir:  Parlayabilm  ek icin karanliga gereksinim duyarlar.  Tum dinlerin kosulu yaygin olan belirli bir derecede cehalettir.  Ki sadece bu havada yasayabilirler ancak.  Arthur Schopenhauer  . . . . . . . . . . . . . . . .  Ey mutsuzlar!  Kardeslerinizi bogazliyorlar, goz yumuyorsunuz. Çigliklar duyuluyor ama siz susuyorsunuz. Aramizda dolasip kurbanini seciyor zorbanin teki, sessiz kalirsak bize dokunmaz diyorsunuz. Bok yiyorsunuz! Ne tuhaf yer burasi, sizler nasil insanlarsiniz! Haksizlik varsa bir yerde eger ayaklanmali insan. Ayaklanma olmuyorsa batsin o sehir yerin dibine. Yansin bitsin, kul olsun karanliklar basmadan.   Bertolt BRECHT  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  Ben, Manevi Miras olarak hicbir Ayet, hicbir Dogma, hicbir Donmus ve kal1plasm1s Kural birakmiyorum. Benim Manevi Miras1m Bilim ve Akildir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder