3 Ağustos 2017 Perşembe

AİLE BAKANLIĞI'NDA AĞIR SKANDAL!..

Bu olayı ben devlet eliyle pedofil genelevi açılmış olarak değerlendiriyorum.
Adamların din eliyle cinselliğin bokunu çıkardığı çok açıkken olacak şey değil.

Anayasa suçudur aynı zamanda.
Peki diğer tarikat, dinler ve mezheplerin kabahati nedir?
Misal Rum cemaati, Yahudi cemaati, ülkemizde fink atan diğer misyonerlere de çocukları teslim edecek misiniz?
Devlete göre hangi cemaatler, dinler ve mezhepler sahihmiş, hangileri muharrefmiş bir de bunu söyleseler bari.
Devletin dinler, mezhepler arasında böyle bir konumu olamaz.
Çok açıktır, anayasa suçudur.

Oraj POYRAZ ( 0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA        


AİLE BAKANLIĞI'NDA AĞIR SKANDAL!..

TARİKAT VAKFI İLE ÇOCUK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ

Aile Bakanlığı, Nakşibendi tarikatının Ankara kolu olarak bilinen Muradiye Kültür Vakfı'yla protokol imzaladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Muradiye Kültür Vakfı arasında imzalanan işbirliği protokolünün detayları, mağdur ve hakkında koruma kararı bulunan çocukların tarikatlara nasıl teslim edildiğini gözler önüne serdi.

TARİKAT VAKFINDA EĞİTİM

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Nakşibendi tarikatının Ankara kolu olarak bilinen Muradiye Kültür Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında Ankara'da 31 çocuk evi açıldığı ortaya çıktı.

Apartman dairesi şeklindeki bu evlerde 5 ya da 6 çocuğun kaldığı ve çocukların bakımı için ise 3 personelin görevlendirildiği, protokol kapsamında vakfın önümüzdeki günlerde 3 çocuk evi daha açacağı öğrenildi.

İhmal ve istismar mağduru çocukları korumakla görevli bakanlık, tarikat evlerine emanet edilen çocukların umre gezisi, iftar programları, Kutlu Doğum Haftası adı altında denetlenemeyen etkinliklere katılmasına da göz yumdu.

"MASRAFLAR BAKANLIKTAN KARŞILANACAK"

Tarikat ile yapılan protokolün amacı "korunmaya muhtaç çocukların barınması ve topluma kazandırılması" ile açıklandı. Protokolle "çocuk evi" altında kurulan, tarikata bağlı evlerin masraflarının ve personelin maaşının bakanlık bütçesinden karşılanması garantisi verildi.

Vakıf ise mevzuat nedeniyle karşılanamayanReklamlar

ihtiyaçlar ile mevzuatta belirlenen miktarlar dışındaki masrafları karşılamayı taahhüt etti. Ayrıca çocuklara "koruyucu aile" olabilecek gönüllü aile bulma çalışmaları ile 18 yaşını doldurmalarının ardından ev kurmalarına yardımcı olmayı da vakıf üstlendi.

"2023'e KADAR PROTOKOL GEÇERLİ"

Bakanlık ile Muradiye Vakfı arasında 2013 yılına dayanan protokolün geçerlilik süresi ise 10 yıl olarak belirlendi. 2023 yılına kadar Muradiye Vakfı'nın ihmal ve istismar mağduru çocuklar için "çocuk evi" kurmasının önünü açan protokolün süresinin bitimine 6 ay kala yazılı olarak uzatılmayacağı, bildirilmemesi halinde ise 10 yıl daha protokolün devamı kararlaştırıldı.

Her fırsatta vakıf ile işbirliği yapan Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün geçen şubat ayında 9 erkek ve 13 kız çocuğunu başarıları gerekçe göstererek Muradiye Vakfı'ndan otobüslerle 1 haftalık Arabistan'a götürülmesine izin vermesi de dikkat çekmişti.

Kaynak: Cumhuriyet

https://sarizeybekhaber.com.tr/sok-ustune-sok-imzalar-atildi-turkiye-simdi-bunu-konusuyor

 
a45UyF587661-170803161006 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/08/04  01:22 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Birinin aleyhinde soylenen sozu dinleyen, o sozu soyleyen gibidir.

Hz.Ali

Dugmeye basiyor ve evindeki ekranda bin turlu cirkinlik, kotuluk, gunah, azginlik peyda oluyor.
Musluman bunlari umursamazca seyr ediyor.
Evi bazen kumarhaneye, bazen geneleve, zaman zaman batakhaneye donuyor.
Bu adam veya kadin ne bicim Muslumandir?

Mehmet Sevket Eygi
Murtecilerin cok sevdigi ve onemsedigi fikir adami.

Marmaray: Japon u sev, Japon a guven

14 Subat 2014

Yilmaz Ozdil: Gerekirse yuzerek gecerim, bunlarin yaptigi tup gecitten gecmem. Marmaray i Japonlar yapti. Ozdil in bunlar derken kastettigi ise sanirim hukumet. Japonlara kin duymasi sacma olurdu, tabii Pearl Harbour baskininda bir yakinini kaybetmediyse.Ama, dedigim gibi, sonucta isi Japonlar yapti, biz sadece kurdele kestik. Iyi de kestik aslinda. Genel olarak kurdele kesmede fena olmadigimizi dusunuyorum. Bugune kadar ne yurticinde ne yurtdisinda cok kotu kurdele kesiyorlar, bunlarin kurdele kestigi tesisten sut icilmez diyeni gormedik. Japonlar utangac insanlar, yerleri dar, eglenceleri az, bizim gibi plajlari, yaylalari yok. Sigismislar yirmi milyon Tokyo ya, bilim uretmekten baska ne yapsinlar? Iste bu adamlara ben guvenirim.

Isvicrelilere mesela hic guvenmedim. O yaptiklari arastirmalara da, bulduklari sonuclara da hep ihtiyatla yaklasiyorum. Neden? Dunyanin en mureffeh ulkesinde yasiyorlar, yani baslarinda Alpler, cikolatalar, sekerler, yaz geldi mi ver elini Italya sahilleri. Bu kadar genis, rahat insandan korkacaksin. Mirasyedi gibi tipler. Hic calismayana bizdeki genel mudurun maasini veriyorlar. Bizdeki de calismiyor gibi gorunebilir ama sonucta genel mudur. Bakani karsilamak, valiyi karsilamak, kaymakami karsilamak, ihtiyar heyetini karsilamak gibi yukumlulukleri var. Bunlar zaten adamin butun gununu aliyor.

Millet AIDS ten kanserden tel tel dokulurken, iste bu Isvicreliler gidiyorlar kisa boylularin uzun boylulara gore kansere yakalanma riskinin daha az oldugunu ortaya cikaran, kimsenin inanmayacagi, inansa bile bu bilgiyle ne yapmasi gerektigini bilmeyecegi abidik gubidik sozde bilimsel arastirma yapiyorlar. Bahsi gecen arastirmayi ben uydurmadim, gectigimiz aylarda gazeteler yazmisti. Bir Allah in kulu da cikip Eyyyy Isvicreli bilim insani, yillarca ugrastin durdun, bir suru butce aldin universiteden, kisasiyla uzunuyla insanlari topladin, bu insanciklari aylarca laboratuvalardan laboratuvarlara kosturdun, peki su elde ettigin sonucla ne yapacagiz? Uzunsak boyumuzu mu kisaltalim, kisaysak kalkip gobek mi atalim? Bir delikanli cikip bunu o bilim adamlarinin yuzune soylemedi. Soylese de degisen bir sey olmaz gerci. Piskin piskin siritip Butce verdiler yaptik derler. Bu adamlari iyi taniyin.

Ote yandan, son zamanlarda bilim adamlarinin kisa boylularla ilgili yok kansere daha az yakalaniyorlar, yok kalp krizi riskleri daha az, yok uzun omurlu oluyorlar gibi aciklamalarini da samimi bulmadigimi soyleyeyim. Bunlar tamamen kisa boylular uzulmesin diye, bir nevi boydan kaybettiniz ama baska yerden kazandiniz mesaji. Yemezler. Ben uzun boyluyum, gerekirse alti ay daha az yasarim ama uzun yasarim. Son cumlemde mantik hatasi yoktur.

Konudan saptim ama muhtemelen bu benim hatam degil, eminim uzun boylular konudan sapmaya daha meyillidir. Hadi gene iyisiniz Isvicreliler, bakin bir konu daha cikti size. Siz onu arastiradurun, biz de bu sirada sevgili Japonlara donelim. Japonlar. Japonlarimiz. Eminim ki vakti zamaninda Orta Asya daki Turk hakanlari Cinli prenseslerle evlenmek yerine bu sevimli Japonlarin prensesleriyle evlenseydi ortaya saglam bir nesil cikabilirdi. Turk un zekasiyla Japon un caliskanliginin birlestigini dusunun. Efsane olabilirdi. Nasip degilmis.

Japon a guvenirim. Niye? Adamlarda seref olgusu var. Basarisiz oldugunda veya serefine halel getirecek bir durumda intihar ediyor. O yuzden Japonlarda cok uzun yasayana iyi gozle bakilmaz. Bunca yil hic mi gururuna dokunan bir sey olmadi diye sorarlar adama. Ne genis adammissin, yaziklar olsun derler. Ben Japon a ailemi bile teslim ederim. Hem boylece biraz kafa dinlemis olurum.

http://beyinsizadam.net/
lukasaluka@gmail.com


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder