24 Temmuz 2011 Pazar

Fwd: Yuksek Turkiye -- Haydiii ... olmeye devam ...



-------- Original Message --------
From: Pam <levbaba@yahoo.com>


 
Evet, demokratik ozerkliklerini ilan eden bolgeden haberler gelmeye devam ediyor. Mardin'de pusu. Ikipinar koyu jandarma karakolunda gorevli olan 2 astsubay ve 1 uzman cavus pusuya dusurulerek oldurulmus.

Ayni sablonlari okumaya devam ediyoruz: "Bolgede genis capli bir operasyon baslatildi". Dar capli operasyon var mi ? Bunun capi neye gore olculuyor ?

Simdilik haber cok taze, yazmamislar ama adim gibi biliyorum, bunlari su haberler takip edecektir.

Yetkililerimiz "akittiklari kanda bogulacaklardir" diyerek hepimizi teskin edeceklerdir.
BDP, olaydan dolayi cok uzgun oldugunu dile getirecektir.
Apo bey "ben sizi uyarmistim" diyecektir.
Islamcilarla 69 pozisyonunda senelerdir ayni yataga giren liberallerimiz, once "icimiz yandi" basliklari atacak, ama sonra "peki TSK'nin hic mi sucu yok, neden onlem almazlar" diye yazacaklardir. Sanki ulkenin her santimetre karesini kontrol etmek mumkunmus gibi.
Akit, sanli islam uyanisi vs gazeteler,  ajanslar, olayi ergenekona baglayacaklardir.
Sonra kurtlerden biri cikip, "acili kebap yerken salgam suyu kullanma ozerkligimizi tanimadilar" seklinde sosyolojik harikalar sergileyecektir.
Medyamiz cenaze torenini her zamanki "gozyaslari sel oldu akti" laflari ile ve arabesk muzikle sunacaktir, bu "vaka-i adiye" den sonra ise, sarkici Ebru'nun aybasi kanamasinin neden geciktigini anlatan fevkalade faydali bir programa baglanacaktir.

Ve maalesef, askerler gittikleri ile kalacaklardir.

***

Sanli ampul partisi hukumetimiz, tam bir sark hokkabazligi ile ve elbette kendisine de pay cikarma derdinde, demokratik acilimi patlatti. Oturduk, aylar ve aylar boyunca "paketi" tartistik. Aslinda ortada paket falan yoktu. Ama olmayan seyler icin birbirimizi karalamayi cok sevdigimiz icin, bu demokratik ozerlik soylemine balik gibi atladik.

Somut bir seyler ... hala yok !
Kurtlerin ne istedikleri ... belli degil !

Olen insanlara acirim. Gerisi hikaye. Hukumetin, "hele su ise bir basliyalim da gerisi Allah kerim" tarzi politikasi icin ne soyleyecegimi artik bilemiyorum. Bildigim tek sey AKP merkez binasini Kabe edinenlere, Tayyip bey'in vucuduna dokunma fantezileri kuranlara ne desek bos. Sayin basbakanimiz kafalarina da etse, "vardir bir hikmeti" diye savunmaya devam edecekler.

Iyi olumler Turkiye !

levent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder