30 Temmuz 2011 Cumartesi

POLITIK - Şehitlerimizin sorumlusu siyasettir

Erdal Sarızeybek

28 Temmuz 2011

H

er gün şehidimiz var, her gün, Hükümet suskun, sanki bu şehit Hükümet'in şehidi değil, sanki bu şehit şehit değil… Bir şehit haberi de şu sıralar Maraş'tan geldi, dört de yaralı var…

PKK özerklik ilan ediyor, siyasi kol kanatları sözde seçimler yapıyor, meclisler kuruluyor, AB para desteği hazırlıyor ama yargı suskun, siyaset suskun, sivil toplumdan ise gık yok gık!

Genelkurmay ise Silvan şehitlerimizin sorumlusunu arıyor… Araştırdılar, incelediler ve buldular bir Binbaşı,bir de Teğmen… Peki, bugün Maraş'ta bir şehit daha var, bu şehidimizin sorumlusu kim öyleyse? Bakın göreceksiniz, bu araştırma ve inceleme tekniğine göre ya devriye çavuşu olacaktır ya da devriye onbaşısı, çünkü bu köy gözümün içinde, görünüyor…

Peki, bu ülkede Cumhurbaşkanı yok mu, neden sesi çıkmıyor, biz burada cayır cayır yanarken? Bu ülkede Milli Güvenlik Kurulu yok mu, milli güvenliğin tehdit altında, hem de çok yakın ve ağır bir tehdit altında olduğunu görmüyor mu bu kurulun üyeleri?
Bu ülkede Hükümet yok mu, İçişleri Bakanı yok mu, evlatlarımız birer birer öldürülüyor, katiller ortalıkta cirit atıyor, nasıl bir demokrasidir bu, nasıl bir hukuktur bu, nasıl bir vicdansız adalettir bu?

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü tehdit eden PKK terör örgütü ile işbirliği yapmak, vatana ihanettir, ihanet!

Vatanımızı parçalamak isteyen küresel güçlerle, ABD-AB-İsrail'le işbirliği yapmak demek, düşmanla işbirliği yapmak demektir, vatana ihanettir bunun adı! Yok mudur bu ülkede bir bağımsız yargı, yok mudur bir Cumhuriyet Savcısı, yok mudur bir Cumhuriyet Hakimi, hainleri yargılayacak? Bu ülkede artık vatana ihanet suç değil midir?
Yapmayın efendiler yapmayın, kardeşi kardeşe kırdıracaksınız siz!

Kendinize gelin artık efendi beyler, "iç savaş çıkar" deyip bizi korkutamazsınız, kahpece tuzaklarla askerimize kurşun atıp "şehit haberleriyle" bizi sindiremezsiniz, vatanımız için savaşırız, gerekirse hepimiz şehit oluruz şehit!

Kimsenin toprağında gözümüz yok, kimseye de bir karış toprak vermeyiz biz, bu toprak vatan, vatan ise namusumuzdur bizim! Kimseden korkumuz yok!

Yandığımız, üzüldüğümüz, bu şehitlerimiz hep tuzakta şehit, hep savunmada şehit, hep pusuda şehit, neyi bekliyorsunuz artık harekete geçmek için EY DEVLET!

PKK'nın başı belli, İmralı'da… PKK'nın yeri belli, Barzani bölgesinde, Hakurk'ta, Basyan'da, Avaşin'de, Zap'ta… PKK'nın kasası belli, İsviçre'de… PKK'nın siyasi kol ve kanatları belli, DEP-HEP-HADEP-DEHAP-DTP-BDP… PKK'nın AB siyasi cephesi belli, dernekleri, büroları, vakıfları… PKK'yı destekleyen ülkeler belli, ABD-AB ve İsrail… Siyasi PKK projesi belli, BOP-SEVR ve Yahudi Kürdistan… Bu küresel siyaseti destekleyen iç siyaset belli, AKP…

HAREKETE GEÇ ARTIK EY DEVLET, EY YARGI, EY ORDU, HAREKETE GEÇ! BUNCA SABIR SELAMETE DEĞİL İHANETE DÜŞÜYOR ARTIK, GÖRMÜYOR MUSUN!

Bugün, şu sıralar bir şehit haberi geldi Maraş'tan, yüreğimiz yanıyor… Sakın ola geçip karşımıza da, "şehidimizin sorumlusu Devriye Çavuşu'dur" ya da "Devriye Onbaşısı'dır" demeyin bize, şu damarımızdaki kanı da beynimize sıçratmayın!

Şehitlerimizin sorumlusu siyasettir, bu dün de böyleydi, bugün de böyledir, yarın da böyle olacaktır, çünkü ülkemizi yöneten siyasettir! Dünkü siyasetçiler Özal ve Çiller ise eğer, bugünkü siyasetin adı AKP'dir!

Erdal Sarızeybek
İLK KURŞUN

 

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Beş tür casus kullanılır; yöresel casuslar, iç casuslar, devşirme casuslar, hükümlü casuslar, hayatta kalan casuslar. Bu beş tür casusların hepsi birden kullanıldığında gizli istihbarat sistemini kimse ele geçiremez.  Sun Tzu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder