5 Mart 2019 Salı

DOKTORA ‘ÇARŞAFLI ŞAHISLAR PAYLAŞIMINDAN’ SORUŞTURMA

Yasada kişisel veri ney miş?
Adam uzun uzun anlatmış.
Ama niyet kötü olunca kim ne demiş önemi yok.
Kim takar yasayı.

Kişisel veri, sahibi olduğu kişiyi tanımlayan, kişi hakkında özel ve genel bilgileri içeren her türlü veridir.

Peki bu durumda çekilen resim kişileri tanımlamış mı?

Kimin umurunda.
Yasa, hak, hukuk.
Ülke adım adım bir sünni diktatörlük düzenine doğru gidiyor işte.
Anayasa, baba yasa kim takar.

Birde okur yorumlarına dikkat edin.
Halk karpuz gibi ikiye yarılmış.
Gönül bağları kopmuş.
Görünenlere bakarsak halkın birbirini doğraması için çok fazla mesafe kalmamış.
Eskiden derlerdi ya hani "Darbe ortamı hazırlamak".
Şimdi olan şey "İç savaş ortamı hazırlamak"
Recep Tayyip ERDOĞAN(RTE) hıyarının yaptığı tam olarak budur.
Halkı iç savaşa hazırlamak.

 Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


DOKTORA 'ÇARŞAFLI ŞAHISLAR PAYLAŞIMINDAN' SORUŞTURMA

 birgun.net

KİŞİSEL VERİ NEDİR?



Kişisel veri, sahibi olduğu kişiyi tanımlayan, kişi hakkında özel ve genel bilgileri içeren her türlü veridir.

Bu bağlamda sadece bireyin adı, soyadı, doğum tarihi ve doğum yeri gibi onun kesin teşhisini sağlayan bilgiler değil, aynı zamanda kişinin fiziki, ailevi, ekonomik, sosyal ve sair özelliklerine ilişkin bilgiler de kişisel veridir.

Bir kişinin belirli veya belirlenebilir olması, mevcut verilerin herhangi bir şekilde bir gerçek kişiyle ilişkilendirilmesi suretiyle, o kişinin tanımlanabilir hale getirilmesini ifade eder.

Yani verilerin; kişinin fiziksel, ekonomik, kültürel, sosyal veya psikolojik kimliğini ifade eden somut bir içerik taşıması veya kimlik, vergi, sigorta numarası gibi herhangi bir kayıtla ilişkilendirilmesi sonucunda kişinin belirlenmesini sağlayan tüm halleri kapsar.

İsim, telefon numarası, motorlu taşıt plakası, sosyal güvenlik numarası, IP adresi, pasaport numarası, özgeçmiş, resim, görüntü ve ses kayıtları, parmak izleri, genetik bilgiler gibi veriler kişiyi belirlenebilir kılabilme özellikleri nedeniyle kişisel verilerdir.

5 Mart 2019 17:31

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görevli bir doktora sosyal medya hesabından tedaviye gelen siyah bir çarşaf içerisindeki 3 kişiyi 'Söyleyecek bir şey bulamıyorum' notuyla paylaşması üzerine soruşturma başlatıldı.

Söz konusu paylaşım ile ilgili İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü hasta haklarına hasta bilgilerinin gizliliğine ve kişisel verilerin korunması ile özel hayatın mahremiyetine büyük hassasiyet göstermektedir. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde görevli Araş. Gör. P. T. hakkında kişisel sosyal medya hesabında yer alan bir fotoğraf paylaşımı ile ilgili İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünce 05.03.2019 tarihinde disiplin ve cezai açıdan gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla sunarız. "

https://www.birgun.net/haber-detay/doktora-carsafli-kadin-paylasimindan-sorusturma.html

OKUR YORUMLARI:

Duygu Kır "İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü hasta haklarına, hasta bilgilerinin gizliliğine ve kişisel verilerin korunması ile özel hayatın mahremiyetine büyük hassasiyet göstermektedir." Ulan ortada bi kimlik yok ki! Bunlar ne kadin mi, erkek mi, canli bomba mi? Kim bunlar aq?

--- --- --- ---

Bâlâ Kayadelen Bu tür tamamen kapalı kişinin kimliğini gizleyici kıyafetler kamu güvenliği açısından da sakıncalı..ne bilelim biz bu çarşafları altında kim var?!! Bir çok terör saldırısını bu tür kıyafetlerle gerçekleştiren teröristler de var iken..bir nizam şart! Dünyada bu yönde bazı yasaklamalar başladı bile..zaman bilgi çağı olduğu kadar da maalesef terör çağı!! Ha yüzü gözü görünmüyor nereleri rencide olmuş..bazen de bu tür davranışların tamamen provokatif olduğunu düşünüyorum!! Bu ara sıklıkla bu tür haberler görür olduk.birileri ortalığı kasimaya çalışıyor sanki!

--- --- --- ---

Burak Özay Bâlâ Kayadelen İNSANLARIN NASIL GİYİNECİĞİNE KARIȘMAK HAKARET LER ETMEK ÖZEL HAYATA MÜDAHALE YE GİRMİYORMU..SİZE BİRİSİ GELİP BÖYLE GİYİNEMEZSİN DESE.. SİZ SÍZENE DERSİNİZ DİMİ... BUNDANDA SİZENE

--- --- --- ---

Bâlâ Kayadelen Burak Özay valla böyle çarşafla gerçekleştirilen terör saldırılarını animsadikca başka bişey düşünemiyorum doğrusu!! O zaman bikini ile gezene de karışmayacak kimse..yani mesela çarşafla hastaneye gidiliyorsa bikini de makul görülmeli ..zira her ikisi de ekstrem örnekler!! Peki buna hazır mıyız!

--- --- --- ---

Suna Nürnberger Burak ÖzayOrtacagda yasasaydik hakliydiniz!

--- --- --- ---

Güldem Üçok Çarşaf Abdülhamit tarafından bile yasaklanmış.. Kaç yüzyıl geri gidilmesi gerekiyor Türkiye Cumhuriyetinin kurulus yasalarına karşı gelenleri memnun etmek için???

--- --- --- ---

Bâlâ Kayadelen Valla çarşaf giydiği için yumruklanani görmedik lakin mini etek şort giydiği için şiddet kurbanı olanı çok gördük !! Bu sebeple o zaman da size ne demek gerekiyor!!çocukken bir dönem Maraş'ta kalmıştık..orda görmüştüm ilk kez çarşaf giyen kadinlari çocukluk travması yaşatmislardi karanlık bir caddede öcü gibi karşısına çıkınca insan haliyle korkuyor hele de çocukken!Ama konu burda 21.yy da hala daha bunları tartışıyor olmak aslında!!

--- --- --- ---

Eflatun Acaroglu Şu yobaz zihniyetin özgürlükler adına liberal takılmanın dayanılmaz hafifliğine şaşıyorum. :)

--- --- --- ---

Burak Diriarın Burak Özay ee kardeşim donla gezeni niye gözaltına alıyorsun?!

--- --- --- ---

Gülhanim Diktas Burak Özay o zaman açık giyenlerede tecavüzü hak görmeyeceksiniz anadan üryanda gezerler

--- --- --- ---

 
Nevruz Şahin Sönmez

Nevruz Şahin Sönmez Hasta bilgisi gizliliği mi? Oysa ben, söz konusu fotoğraftakilerden daha gizli birşey göremiyorum... Kadınları görebilen var mı? Erkeğin tanrı olduğu bir zihniyette yok olmuşlar, onu görüyorum...

--- --- --- ---

Demet Akgül Eser Carsafin altinda gercekten kadin mi var teröristte olabilir kim biliyor guvenligimiz nerde peki buna da cozum bulsunlar o zaman

--- --- --- ---

Necla Özlü Bunlar görünmüyor ki özel hayatını ifşa etsinler.Siyahtan başka birşey yok.Bunları yolda görsek tanırmıyız.Kendileri bile fotoğraftan kendilerini tanımazlar.

--- --- --- ---

Enver Çağlayan Necla Özlü Ben burnunu gördüm sanki ?

--- --- --- ---

Burak Özay Necla Özlü Sizene milletin ne giyindiginden sizene.. Size karıșan varmı

--- --- --- ---

Necla Özlü Burun deyip geçmeyin. Çok önemlidir. Haram kokular albilirler.

--- --- --- ---

Necla Özlü kimsenin giysisi ye ilgilenmiyorum.

--- --- --- ---

TC Sibel Aydinbas Burak Özay var tabii. Farkinda degilsiniz herhalde yasanan olaylarin. Mini etek, sort giydi diye yumruk, tekme yiyen genc kizlarin. Ayrica da ulke Arabistan degil Turkiye Cumhuriyeti! Bu ne rezillik! Neyi savunuyorsunuz allahaskina??? Nedir savundugunuz dusunce , ideoloji? Bu,ozgurluk degildir. Bir kiyafet kanunu var, herkes uymak zorunda. Doktor yuzunu gormeden o kimligin sahibinin O kisi olduguna nasil karar verecek??? En basir
Soru

--- --- --- ---

 

Esen Günay

Esen Günay Cahilliğigi kutsayan bir devlwtle yasamak zor.Dünya ileri giderken biz boka yol alıyoruz.

--- --- --- ---

Adem Parlak Ne oldukları, neye hizmet ettikleri belli değil ki?? Doktor haksız mı?? Yüzleri görünmüyor. Kadın doktor dan neyi sakliyorlar???

--- --- --- ---

Chet Eroglu Vay Ülkenin Geldigi noktaya bak , 3 Amq Esrarengiz Karga için Doktora soruşturma he Peki kim bu amq Kargaları ? Kendilerini nasıl ispatlıyorlar , Görünen 3 cm lik Zik kalıntısı boklu burunlamı , 3 nünde taa amzuguna kara soba borusu girsin isli isli İsisli olsunlar Ayrıca o soruşturmayı başlatanında Amzuguna soba girsin Yavşak Hödükler

--- --- --- ---

Chet Eroglu Ulan bunlar burunlarını zyktym Sahtekar piçler İçlerinde kadın falan olmayan Siyah tuvalet kagıdına sarılmış ipneler

--- --- --- ---

Adem Türkyılmaz Ulan ne hasta hakları... hangi hasta hakları bunlar zaren kafadan hasta olmuş.. kim olduklari cinsiyetleri belli değilki belkide teröristler.

--- --- --- ---

Resul Kayaalp Carsafli insanlarin fotogtafini paylasip "soyleyecek soz bulamiyorum yazmis"

Dusun bi dk carsafli bir doktorun mini etekli 3 hastanin fotografini paylasip altinada "soyleyecek soz bulamiyorum" yazdigini dusun ?

Ortaligi ayaga kaldirirdin..

Ama
Sorsak senden medenisi senden ozgurlukcusude yok valla...

Şimdi nooolmuş diyosun..

--- --- --- ---

Burak Özay Resul Kayaalp ???

--- --- --- ---

Mehmet Toprak Bunlar kendilerine özgürlükçü kendilerine demokratlar .Kendileri gibi olmayanlara bir damla su bile vermezler.

--- --- --- ---

Adem Türkyılmaz Resul Kayaalp anlaşılan yaran var.. sana fena koymuş. İçinde ne bok olduğu belli değilki.. bana o hakkı bir açıklasana.. nesi incinmiş ve neden üstlerine alınmışlar.. hangi kimlikle üzerlerine alınmışlar ..

--- --- --- ---

Murat Ayaz Resul Kayaalp bunlar bayan değil ama!

--- --- --- ---

Yılmaz Güney Kusura bakma da çarşafa girmişler bir şey gözükmüyor birde bence suç unsuru yok ankarada.polis.gösterici.kizi.göz.altinina.alinca taciz eti.onca.kamara.fotoğraf.varken.hiç kimsenin sesi çıkmadı şimdi ne oldu da onu anlayamadim

--- --- --- ---

Ibrahim Şölen Resul Kayaalp peki o doktoru mahkemeye verseler doktor deseki bunlar o paylaştığım resimdeki yaratıklar degil dese çarşafın içindekiler kendileri oldugunu nasıl ispatliyacak.

--- --- --- ---

Selami Şiraz Böcek ilacı sıkmadığına dua etsinler.

--- --- --- ---

Neriman Özçelik Niye Yazsın Ahmak ?
Herkez Kim olduklarını
Görüyor. Doktor dahil.
Bu Öcülere Dokunmak
Dehşet verici. Kim var
Altında ? Niye Cübbeli
Ahmet'e gitmemişler
Bu Tesettürlü Dindar
Taslak'ları ?

--- --- --- ---

Serpil Eroymak Resul Kayaalp evet ben de söyleyecek söz bulamıyorum

--- --- --- ---

Kerem Kerim

Kerem Kerim Bunlar Kadınmı.? Yada Erkekmi.?
Kadın yâda Erkek olduklarını söylerken, Bilerekmi yoksa Tahminenmi Biliniyor.?
Çünki Erkek'de olabilir, Kadın'da olabilir.!?

--- --- --- ---

Nalan Uzer karabocekler! kim bunlar kadın mi, erkek mi, canlı bomba mi? Insan bunları görünce korkar doktor da korkmuş olmali...Isidli de olabilirler yahudi geleneğine sıkı sıkı sarinmislar kim bunlar benim ülkemde

--- --- --- ---

Agit Merwan Hani tanınmayacak şekilde yüzünü gizleyen kişi suçlu bulunup terörist muamelesi görecekti?. Bunun için ferman bile çıkarmıştı muhteşem Padişahımız.

--- --- --- ---

TC Ayşe Figen Zeybek Hangi mahremiyet hangi kişilik hakları kapkara giyimli burnunun ucu görünmeyen 3 tip doktor da söyleyecek bir şey bulamıyorum demiş yuhhh yani bunun neresi hakaret saçmalık ve gericilik kaçmış idarecilere üniversite soruşturma açacak şey bulamamış

--- --- --- ---

Yasemin Aydoğan Doktor hasta sinin fotoğrafını çekip paylaşamaz birde yorum yapmış yapmasaymış belki

--- --- --- ---

Haldun Oku hasta bilgilerinin gizliliğine ve kişisel verilerin korunması ile özel hayatın mahremiyetine ait teşhirmi varki ? Ne oldukları belli bile değil 3çöp torbası gibi....

--- --- --- ---

Ümit Balcı İnanç özgürlüğüne lafım yok ama kamu güvenliği riski var! Bunu düzenlemek gerekir

--- --- --- ---

Özgür Cemile Göktaş Özel hayatın ihlali, hasta mahremiyeti demişler... demekki insanlar burnundan da tanınıyo...

--- --- --- ---

Özdal Çiçek Doktor haklı bunların ne olduğunu erkek mi kadın mı hayvan mı hastahanenin güvenliği için yapılanı yapmış doktor bey

--- --- --- ---

Xoli Qamar Artık Türk askeri
Türk polisi
Diye bir şey kalmadı olsa olsa molla yada ARAP kolluk kuvetleridir
Türkiye ne hale gelmiş görmüyorlar mı

--- --- --- ---

Cemil Yıldız Burunlarından mı tanımışlar bunları, ne gizliliği.. Terörist olsalar kimsenin haberi olmaz. Bu ne rezalet.

--- --- --- ---

Celikyan Hagop Ulan bu Zihni'n yete bakarmısın birde diyeceksin bilim insanları ve doktorlar yurt dışına çıkıyor yetmemiş gibi vatan hayini ilan edeceksin öncelikle kendinize ceki düzen verin

--- --- --- ---

Abuzer Buldum Kimliklerindeki kisiler mi acaba belli değil?nedir bu gizlenme şekli? böyle kapanma mi olur.oyle haliniz var magaraya girip orda yaşayın

--- --- --- ---

Serpil Eroymak İyi de kadınların kim olduğu belli değil ki, soruşturma niye? 3 tane siyah torba da olabilirdi

--- --- --- ---

Sami EN Kadınlar gözükmüyorlar. Neyine soruşturma açılmış ki? Kadınlarda bir sey iddia edemezler bunlar biziz diye. Eeeee... daha neyin nesi bu? Kamu davası da olamaz. Anlayan var mı?

--- --- --- ---

Cahit Aras Kim bunlar kim.Kimliklerine bile baksan tesbit edilemez.Bunun için soruşturma açan beyinsizliği lanetliyorum.

--- --- --- ---

Ayşe Koral Cikmazinlar evlerinden hocaya gidip okunsunlar bizden cikiyor onlarin tedavi masraflari hemde hastanelerde oncelikliler defolsunlar ulkelerine vatan hayini yobaz suruleri

--- --- --- ---

Canan Kaya öyle ya izinsiz paylaşılır mı, kişilik haklarına aykırı, şimdi her şeyleri ortada, deşifre oldular :))

--- --- --- ---

Inci Duygu Ne oldukları belli değil belki erkek belki canlı bomba...bu ne rezillik yaaa...

--- --- --- ---

Sadiye Uzel Bu çarşafın içindekilerin kadın olduğu ne malum. Teröristler bu kılıkla neler yapmazlar ki.

--- --- --- ---

Hüseyin K. Yılmaz Kişilik hakları mı ihlal edildi? Bu resimden kişiliklerini anlayan var mı? :) Ayrıca sıradan vatandaşlar mı yoksa terörist mi, insanlara zararı dokunacak bir silah alet taşıyorlar mı? Nedir?

--- --- --- ---

Yasemin Aydoğan İnsanların annesi kardeşi bu şekilde olan var ne diyecek arkadaşlar çıkar diyemez,günah onların nezdinde hakaret etmeyin çünkü hepsi dış bileyip en ufak fırsatta ya oruç tutmayana,saldırıyor ya insan yakıyor nefret nefreti doğuruyor malesef

--- --- --- ---

Ramazan Peker Kimse gözükmüyor ki kara çarşafın altından, ne mahremiyeti, Erkekte çıkabilirdi o çarşafın altından,
Hıristiyan rahibe Terasa gibi

--- --- --- ---

Gönül Kalpakoğlu Ben doktor olsam bunlara bakmam belki teröristler Kara çarşafa bir şey demiyoruz da arkadaş yüzünü neden kapatıyorsun suçlu musun terörist müsün tehlikeli insan olarak görürüm çarşafın içinde Kim var bunlar teröristlere fırsat veriyorlar düşün Terörrist yüzünü kapatarak dolaşıyor ya da katil yüzü kapalı Nasıl anlayacağız

--- --- --- ---

Osman Ogut İşit düşünceli diyoruz . Bize hakaret ediyorsunuz diyorlar necisiniz diyoruz soruşturma acıyorsunuz bilmem ne belasınız . Hepsini elinde son model telafon durmadan resim çekiyorlar sosyal medyadalar bil neyi seyr ediyorlar . Maksat birilarine soruşturma dağilde güç göstermek

--- --- --- ---

Nuran Arsun Ne oldukları belli değil hirlimi h irsizmi hasta mi?.??

--- --- --- ---

Kahraman Çağlar Kadınmi erkekmi ne olduğu belli değil canlı bombami yüzleri belli olmuyor doktor haklı

--- --- --- ---

Yusuf Kurt Doktorluk diplanasi iptal edilsin bende şalvar giyiyorum muayene odasında bile gizli kamera vardır belki

--- --- --- ---

Gürel Yakın Bunları nasıl muayne edecek çok merak ediyorum doktor yerine hocaya gitselermş

--- --- --- ---

Mehmed Hakan Bunların cinsiyeti ne.. kim bunlar,hiçbir ilahi kitapta böyle kapanma yoktur.. gösterebilen beri gelsin...

--- --- --- ---

Handan Teke Çarşaf içindekiler erkek mi yoksa kendini gizleyen birileri mi? Çünkü eskiden de çarşaf içinde gizlenerek çok ahlaksızlıklar yapılmış(Rahmetli babaannem söylerdi kızım onun için Atatürk çarşafı yasak etti diye anlatırdı)

--- --- --- ---

Fatma Cihan Bunlar kadının erkek mi belli değil doktoru bunlar icinmi harcarsınız ya canlı bomba olsa ne olacak her kiri örtüyor bu kara çarşaf

--- --- --- ---

Bahar Karasu Ya doktora saldıracak kişilerse?Yüzü yok ki kadın mı erkek mi?Bunu paylaşmak suç değil tam tersi..

--- --- --- ---

TC Semine Kalkancıoğlu Ne gizliliği Allahaşkına !!!!
Resimdekiler zaten gizlenmiş erkekmi kadınmi oldugu bile belli degil...

--- --- --- ---

Ali Rıza Bingöl Ben bu fotografta hiç bir şey göremiyorum
Bence bu mahkeme düşer şuç karartılmış

--- --- --- ---

Başar Çetinkaya Size ne kim ne giyerse giyer bu yaklaşım mini etek giyen kıza o da mini etek giymeseymiş yaklaşımıyla aynı. Bırakın faşizan kafaları doktorun yaptığı ayıp ve etik değil.

--- --- --- ---

Seniz Selçuk Ben bu fotoğrafa bakınca içinde kadın mı yoksa erkek mi olduğunu çıkaramadım. Bizcileyin yurttaşın adım başı, yerli yersiz kimlik kontrolüne tabi olduğu bir ülkede, söz konusu kişilerin kimliği bilinemez ayrıcalığının nedenini merak etmekteyim . Ciddiyim. Kadınların "toplumsal cinsiyet eşitliği" talebinin buradaki durumla uzak yakın ilgisinin olmadığını biliyorum.
Bir Kadın

--- --- --- ---

Haydar Dolanbay Doktor sasirmis napsin. Bunlar yanlis yere gelmisler aslinda cubbeliye gideceklermis

--- --- --- ---

Haydar Dolanbay Erkekmi kadinmi bunlar
Doktorun kimi muayane ettigini bilmesi lazim.
Ne var bunda

--- --- --- ---

Ilhan Ertekin Kadın mı? Nerden belli? Ya kendisini gizleyen bir sapık ya da kanun kaçağı ise... Nerden bilebiliriz?

--- --- --- ---

Ercan Can Kaf Allah bu doktorların belasını versin. Hastalara insan gibi muamele göstermezler. Çoluk çocukları felc olsun inşallah.....

--- --- --- ---

Gonul Serap Hastaneye almasınlar bu gericileri gitsinler hoca hacılara muska yaptırsınlar

--- --- --- ---

Sami Dede Senin ecdadini sxxxerim

--- --- --- ---

Sami Dede Bir dene bakalım senin kafanı xxpartırım

--- --- --- ---

Gonul Serap Sami Dede açık yaz da seni küfürden facebooka şikayet edeyim korkak olma pısırık olma harflerin arkasına nine gibi saklanma.. ki şikayet edelim seni..

--- --- --- ---

Fuat Aras Boş yapma, kininle geber bi köşede.

--- --- --- ---


Soner Önsel

Soner Önsel Temizlikçiye söyleyip çöpe attırsaydın kimse anlamazdı çöp pöşetinden farkları yok

--- --- --- ---

Orhan Alkan Zaten bir yerlerinin göründüğü yok .ne diye dava açtılarki?.

--- --- --- ---

Mehmet Ali Cömert İyide hakim demezmi bu resmî de. Suç teşkil edecek bir şey görmemedim.

--- --- --- ---

Hüseyin Yilmaz Hamamböceklerinin fotoğrafını paylaşmak suç mu?

--- --- --- ---

Mehmet Ateş Rektörlüğün açıklamasi trajikomik ?

--- --- --- ---

Ahmet Marullalioglu Bunlar evrimde karga olan bacılarımız?????

--- --- --- ---

Efe Paşa Ahmet bacın olduklarını nereden annadın? Günaydın ??

--- --- --- ---

Ahmet Marullalioglu Gak demelerinden?????

--- --- --- ---

Efe Paşa

--- --- --- ---

 

Gökhan Atasoy

Gökhan Atasoy Hic kadina benzemiyolar isidli gotverenler.

--- --- --- ---

Aysel Konuralp Bu bir ötekilertirmedi. Bunu yapmaya hakki kimsenin hakkı yok.

--- --- --- ---

İbrahim Yamankaya İçinde kim var belli mi?

--- --- --- ---

Sevgi Okan Kiracti Kim olduklari bile belli deyil neyin rencide olmasi

--- --- --- ---

İsmail Uğurlu Kendileri olduklarını nerden biliyorlar? ?

--- --- --- ---

Canan Bursa Ne olduğu ve kim olduğu belirsiz sakıncalı canlılar !!

--- --- --- ---

Davut Susamiş İnsanların ne giydiğiyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz?

--- --- --- ---

Medine Seker Meriç Şu hale bakın yazık bu kadınlara niye hala böyleler??

--- --- --- ---

Özer Topçu Doktor çok ayıp etmiş o kişileri deşifre ederek...

--- --- --- ---

Mehtap Tellioğlu Bülbül Kıyafet yönetmeliği yok mu bu ülkede yahu

--- --- --- ---

Inci Duygu Ortada insan göremiyorum ki neyi ifşa etmiş...

--- --- --- ---

Eser Yazar Kara fatmalar basmış hastaneyi ???

--- --- --- ---

Asiye Yaman Neden ? Ucube görsem bende çekerim foto

--- --- --- ---

Cem Murat Yeşil Orada kadın mı var? Ben perde gördüm.

--- --- --- ---

Besey Altın Ya bomba yüklü kişilerde. Bu bir kıyafet olamaz.

--- --- --- ---

Tuğba Gökay Kim oldukları belli değil ki.. Ben koltuk zannettim desin

--- --- --- ---

Tülay Tosun Hiç olmazsa bu güzelerden izin alınsaydı.....

--- --- --- ---

Mine Kayaoglu OZ Belki bunlar ışid.. Kadın erkek nerden bilecen??
?

--- --- --- ---

Necati Aslanhan Kişisel verilerin korunması mı?? karaçarşaftan başka veri görünmüyor ki orda..

--- --- --- ---

Jack Napier Metin Şentürk'ten fazlasını göremiyorum.

--- --- --- ---

Lale Yılmaz Kim bunlar kamuflaj kiyafeti gibi kendini gizliyorlar.

--- --- --- ---

Ferasu Sultan Birşey görmüyorum içinde. İŞID mı var ne .

--- --- --- ---

TC Makbule Tunç BÖCEK GİBİLER NE OLDUKLARI BELLİ DEĞİL

--- --- --- ---

Ahmet Iğdırli Orupo çocuğu doktor sana insanin giyiminden

--- --- --- ---

Müslüm Özkan Tanıma olasılığımız 0,001 bile değilken hem de ????

--- --- --- ---

Timur Han Gur Rontgenciyi artik oldurur bunlar

--- --- --- ---

Gülşen Kınay Bunların cinsiyeti belli değil, belki de erkekler?

--- --- --- ---

Eyt Nurten Tereci Tipleri kadın gibi degil

--- --- --- ---

Hanife Çalışkan Güney Neyi deşifre olmuş bunların hiçliklerimi? ???

--- --- --- ---

Işık Elmas Kim olduklari belli mi ki ?niye sorusturma acilmis??

--- --- --- ---

Ayla Okyay Onlarda foto çektirmek günah ya ondandır dertleri

--- --- --- ---

Ali Baz Içinde her bok olabilir.
Bulmaca gibi ??? Çıkacak çıkacak kuş çıkacak ???

--- --- --- ---

Esin Tuzluoğlu Çevik Kadınmı erkekmı nasıl anladınızki belli bile olmuyor

--- --- --- ---

Ömer Bahri Günhan bu kadınları bende tanıyorum, ayşe-fatma-emine,siz tanımadınızmı,

--- --- --- ---

Inanç Ergin Inanç lab u kara fastmalaraa nolmuş ..

--- --- --- ---

Burak Özay NİYEKİNE ACABA.... MİNİ ETEKLİ GİYENLERİDE PAYLAŞIM YAPIYORMU..SANANE LANNNNN DOKTOR MİLLETİN GİYİNME TARZINDAN..

--- --- --- ---

Neriman Özçelik Senin Gibi Hz. Lokman'a gitme Yerine
Gizlenip Bu Doktor'a
Gitmişler.. Altında Ne
Gizli belli değil Öcülerin.
Doktor Emniyet'e almış
Kendini ! Saldırırlarsa
Diye. Biz Bilemiyoruz
Kim Bunlar. Sen bilirsin
Bilgine: Reisin Sokmuyor Bu Ucubeleri Saray'ın
Civarına. Korumaların
Sayısı Bu Yüzden..
Korktuğu Bu Ucubeler
Korkuluk Kara Çarşafın
Altında Kim,Ne var ?
Terrorist?
Görünmeyen Hiç'in
Şahsiyeti Olurmu ?
Çarşaf Reklam Photosu ! Sevin Yobaz
Allah,Sana Nasib etsin
Issız Sokakta Rastlamaya. Varsa
Kız'ına,Oğluna.
Niye Hz. Lokman da
Çare aramamış Senin
Gibi,Çarşaflı Münafık
Bunlar.

--- --- --- ---

Burak Özay Neriman Özçelik NE SAÇMALIYORSUN YAA???

--- --- --- ---

Burak Özay Neriman Özçelik

--- --- --- ---


Mustafa Özer

Mustafa Özer Neden.. 'gizli'liği mi ihlal etmiş..

--- --- --- ---

Yasemin Aydoğan Ceza alır

--- --- --- ---

Kartal Şahin Bu ne amk ? ? ?

--- --- --- ---

Bülent Ucaman

--- --- --- ---

Zübeyde Canbekli Bi şey gözükmüyo ki!

--- --- --- ---

Sabır Aralıoğlu Göktaş Erkek gibi duruyorlar

--- --- --- ---

Veysel Dinç neyi paylaşmış anlamadım ??

--- --- --- ---

Selami Şiraz Ben olsam böcek ilacı sıkardım.

--- --- --- ---

Dilek Öz Kırdım Niye ki biz bişe görmedik

--- --- --- ---

Filiz Dogru Saruhan Zaten belli degiller neden

--- --- --- ---

Dilek Gulmen Gun gelir devran doner elbet

--- --- --- ---

Mehmet Var şu güzellige bakın

--- --- --- ---

Gönül Bayhan Taskiran ülkenin çivisi çıktı

--- --- --- ---

Saadet Ozsari Kadinmi erkekmi belli degil

--- --- --- ---

Osman Kadir Iris yeter artık!

--- --- --- ---

Ekrem Yavuz İşidlileri ikoruyorlar?

--- --- --- ---

Hüseyin Avcı Burası türkiye şaşırmayın

--- --- --- ---

Ismail Uluç İğrenç yaratıklar.

--- --- --- ---

Ibo Karakaya Bu öcülerin neyini paylasmis

--- --- --- ---

Gul Aktekin Doktorun suçu neymiş ?????????

--- --- --- ---

Sevim Göcenler kadinmi erkekmi belli deyil

--- --- --- ---

Aynur Nalbant Guzel Kara çarşaf bir hiçbir ...

--- --- --- ---

Burak Ünal Niye?

--- --- --- ---

Deniz Ali Kıran Ne olursa olsun yanlış.

--- --- --- ---

Hüseyin Tunç Neden

--- --- --- ---

--
AltNot a45UyF587661
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Milletimiz davranislarinda ve gayretlerinde sarsilmaz bir butunluk gosterdigi icin basarili olmustur.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

-   -   -   -   -   -   -   -   -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

120. SEHITLERIN KANI, MUCIZELERIN GERCEKLIGI VE HIRISTIYANLIGIN TANRISAL KOKENI ALEYHINDE TANIKLIK EDER

Tarih bana, ilk din kuruculari olan peygamberlerin ya da din yenileyicilerinin buyuk mucizeler yaptigini ogretiyorsa, ayni tarih, bu din yenileyici imamlarin ve onlara bagli olanlarin genellikle huzur ve guveni bozucular sayilarak herkesin onunde rezil edildiklerini, buyuk acilara ugratildiklarini ve oldurulduklerini de ogretiyor. Bundan dolayi, onlara atfedilen mucizeleri gerceklestirmemis olduklarina inanmaya egilimliyim. Eger gercekten bu mucizeler, bunlari gorenler arasinda cok taraftar toplamis olsaydi, bu taraftarlarin, mucize yapicilarina kotu muamele yapilmasini engellemeleri gerekirdi. Bana, mucize gosterenlerin acimasizca uzuntuye sokulduklari ya da iskence altina alindiklari soylenirse, kolay inanmamak durumum katmerlesir.

Bir Allah'in korumasi altinda buyukluge ve ilahi kudrete erismis ve mucizeler, kerametler gosterme vergisine ulasmis peygamberlerin, kendilerini baski ve sikinti verenlerin zulumlerinden korumak gibi "sade bir mucize"yi yapmadiklarina nasil inanilabilir?

Bu sikinti ve baskilardan bile, bunlara ugrayanlarin dinleri lehinde bir kanit cikarmak ustaligina sahip bulunuluyor. Ancak bircok sehitin kanina mal olmus ve yayilmasi icin kurucularinin duyulmamis sikinti ve iskenceler cekmis bulundugunu bize ogreten bir din, yuce, adil ve her seye gucu yeten bir Allah'in dini olamaz. Yuce bir Allah, iradelerini bildirmekle gorevlendirdigi insanlarin kotu muameleye ugramalarina izin vermez.

Her seye gucu yeten bir Allah, bir din kurmak isterken daha kolay ve kullarinin en sadiklari icin daha az korkulu yollar kullanir.

"Allah, dinin kanla damgalanmasini istedi" demek, "Allah zayiftir, adaletsizdir, iyilikbilmezdir, kan dokucudur ve peygamberlerini hirsli arzularina alcakca feda eder" demektir.
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder