5 Mart 2019 Salı

HAYIR!... SAĞLIK ÇALIŞANINA HAKARET EDEMEZSİN!

Hekime yönelmiş nefrete  bakar mısınız?
Söylenenlere bakarsanız, doktorlar sanki savaşta düşman askeri.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  





HAYIR!... SAĞLIK ÇALIŞANINA HAKARET EDEMEZSİN!

TCK MD. 216 , HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK VEYA AŞAĞILAMA

Madde 216- (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakı- mından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Sağlık Çalışanını tehdit edemezsin!

Sağlık çalışanını darp edemez bıçaklayamaz katletmeyi aklından bile geçiremezsin!

İstirahat raporu almak isteyip alamasan da usülsüz taleplerin gerçekleşmezse de komşunun önerdiği tahlilleri yaptıramasan da her türlü tedaviye rağmen hastan iyileşmese de hatta 90 yaşındaki hastan ameliyat masasında ölse de magandalık yapamazsın sağlık çalışanının kılına bile dokunamazsın. Bırak bunları girdiğin sağlık kurumunda sesini yükseltemez kapıyı çarpıp çıkamaz çalışma huzurunu bozamazsın.

Sen şiddet haberlerini okuyup "ama bazı doktorlar da hak ediyor" diyen zorbalık beğenicisi senin de şiddet uygulayanlardan pek bir farkın yok. Evet yıllar önce bir hemşire sana bağırmıştı bir doktor sana kötü davranmıştı muayehanesine gittiğin biri de çok para almıştı belki daha kötüsünü yaşadın ama bunları içindeki şiddet sevicisine bahane olarak kullanamazsın. Ortalığa kinini ve nefretini kusamazsın.

Sen Meslektaşım başına en kötüsü gelene kadar başını kuma gömüp öylece duramazsın henüz darp edilmemiş olabilirsin ama hergün kötü muameleye maruz kalıyorsun insani olmayan koşullarda çalışıyorsun hakarete uğruyorsun idari baskı ve şiddet altında çalışıyorsun. Yanında ki meslektaşın öldürüldükten yarım saat sonra hiçbir şey olmamış gibi hizmete devam edemezsin! Harekete geçmek için daha ne bekliyorsun. Saygınlıktan onurdan ve hayatımızdan daha değerli neyimiz var?

Ve siz sorumluluk makamında olanlar; başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere diğer bakanlıklar iktidar partisi muhalefet partileri sizler bizlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda hizmet vermemizi sağlamak zorundasınız. Üstelik öncelikle diğer hastalar kötü etkileniyor hizmet alamıyorlar diye değil bizler zarar görüyoruz diye bizler düzgün bir ortamda çalışmayı hakediyoruz diye bunu sağlamak zorundasınız. İkincil sonuçlara gerek yok hastalar kötü etkilenirse müdahale ederiz demeye sorunu küçümsemeye hakkınız yok. Bu sorun iletişim problemlerimizden kaynaklanmıyor bunu gayet iyi biliyorsunuz. Madem kendi haline bıraktığınız şımarttığınız hastalar bu duruma geldi o zaman yasal düzenlemeler yapmak zorundasınız. Şiddet uygulayanların yeri ıslahevi olmak zorunda. Şiddet uygulamayıp sağlık kurumlarının huzurunu bozanlar ise elini kolunu sallayarak sağlık kurumundan ayrılamamalılar idari para cezası almalılar. Görevinizi biran önce yerine getirin.

Sizler de medya mensupları çok reyting alıyor diye bizleri arenada aslanların önüne yem edilecek savaşçılar olarak kullanamazsınız. Her tıbbi durumda hekim hatası hemşire hatası diye ballandıra ballandıra yaptığınız haberlerin sonucunda sadece görevini yapmaya çalışan meslektaşlarımız darp ediliyor bıçaklanıyor silahla tehdit ediliyorlar öldürülüyorlar. Kendinize gelin yalan haberleri bırakın sorumluluk sahibi olun.

Siz gerçekten duyarlı olan insanlar sizler de şiddetin her türlüsüne karşıyız diyerek olayı alenileştirmeyin sağlıkta şiddet diğer meslek gruplarından en az 26 kat daha fazla görülüyor madem sağlık önemli sağlık ile şiddetin yanyana olamayacağını bilin.

Bütün bunların sonucunda bizlere tüm sağlık çalışanlarına düşen tek şey bu zorbalık ortamının devam etmeyeceğini haykırmak olacaktır. Salı günü bunu haykırmak için Esenyurt 20 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde saat 12.30'da basın açıklamamıza gelin.

Yakın zamanda cumartesi günleri sadece şiddeti ve yapılacak eylem planlarını konuşacağımız tüm sağlık çalışanlarına açık toplantılarımız başlayacaktır. Bizler İSTAHED olarak ne gerekiyorsa onu yapmayı hazırız... Artık kaybedecek birşey yok!!!

FACEBOOK'DA NEFRET YORUMLARI...

Yeter EK Demirel Vallah kimse kalkipta sağlıkta şiddet olmaz demesin bazıları o kadr hakediyor ki sanki hayırlarına muayne ediyorlar azarliyorlar kimse halkı dinlemiyor ki

================================

  • ================================

  • Emir Batu Serpil

Emir Batu Serpil Yeter EK Demirel aynen çok haklısınız

================================

  • Abdullah Mercan

Abdullah Mercan Hemde oyle boyle dgl

================================

  • Fatma Tuncel

Fatma Tuncel Yeter EK Demirel aynen

================================

  • Emre Gökmen

Emre Gökmen Yeter EK Demirel ben de şuan kendi mahkememi kurdum ve seni suçlu ilan ettim, gördüğüm yerde yüzüne tekme atacağım

================================

  • İbrahim Çelem

İbrahim Çelem Çok çok haklisin

================================

  • Feroz Lve

Feroz Lve Tertemiz duzgun lisanli nazikce gidin insan gibu yani.ilgilenende olur adam yerine koyanda yiyonuz sarimsagi sogani ofleye pufleye giriyonuz.vay azimin suyu akiyor vay basim agriyor gece 3 de vay burama kramp girdi.millet öluyor mq sizlemi ugrasacaklar

================================

  • Ersin Akın

Ersin Akın Aynen

================================

  • Sevda Korkut

Sevda Korkut Feroz Lve hangi kafayla yasiyon sen. insanlar kendileri secmiyolar hastaliklarini yapamiyacagi bi meslegi yapmasin yemin tôreninde veya lisans yaparken bilmiyormu hasta insanlarla ugrasacagini bile bile seciyor meslegini yapamiyorsa biraksin insanlarin sagligiyla oynamasin ?

================================

  • Emre Gökmen

Emre Gökmen Diğer 302 kişiyi de dekmeleyecem

================================

  • Bilal Demiroglu

Bilal Demiroglu Yeter EK Demirel inş senin çocuğun da doktor olur yaptığı ameliyat sonrası hasta yakınları burnunu kılar. Senin gibi biri çıkıp da der ki haketmiştir. Allahtan bunu diliyorum

================================

  • Nuri Peker

Nuri Peker ??ezik bunların hepsi.. doktora düşmanlıkları bundan...

================================

  • Ahmet Uslu

Ahmet Uslu Yeter EK Demirel valla şiddet her yerde olabilir. Sıkıntı yok....Hak edene hakettiğini vermek lazım. Bu doktormus hemsireymis hastaymış hasta yakiniymis anaymış babaymış eşmiş hiç farketmez.....Ne demiş atalarımız "dayak cennetten çıkmadır ".

================================

  • Mehmet Emin Özdemir

Mehmet Emin Özdemir Sevda Korkut bir de profilinde yazan dogruysa dis hekimi olacaksin.Yaziklar olsun.sen gibiler varken bize düşmana gerek yok.

================================

  • Murat Kaya

Murat Kaya Başındaki örtü varya hani İslâm'ın emri olan... O İslâm'ı biraz öğren de böyle cahiliye dönemi müşrikleri gibi konuşma.

================================

  • Veyis Özdemir Ithalat Ihracat

Veyis Özdemir Ithalat Ihracat Mehmet Emin Özdemir kimse kimseyi boşuna dövmez

================================

  • Ufuk Sezgin Bücük

Ufuk Sezgin Bücük Senin gibiler için bir parça fazla döktüğüm alın teri var ise haram zehir zıkkım olsun.

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Yeter EK Demirel umarım evladın doktor olur ama inşallah şiddete uğramaz ha eğer yukardaki gibi bir hayvan tarafından şiddete uğrarsada umarım senin gibi bir vicdansız beter olsun demez! En çaresiz anında umarım doktorsuz kalırsın...

================================

  • Mustafa Karataş

Mustafa Karataş Mehmet Emin Özdemir doruyu soylemis bayan genelleme yapmamis yapamayacagi işi yapmasin demis işini duzgun yapanlara sözumuz yok ama işi ibnelige dökenler var onlar icin hakeden neyse yapilmali

================================

  • Hasan Şener

Hasan Şener Hakrtmişsin ki azarlamış. Daha da ileri gidersen birde dövmeli seni doktor....

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Mustafa Karataş şimdi benim anlamadığım sizin tabiriniz ile " işi ibneliğe döken " güvenlik görevlileri için hakeden neyse o mu yapılmalı?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Az durun, yakında gidecek doktor bulamayacaksınız, 10 yıl sonra çocuklarınız hastalandığında doktor arayacaklar. Az kaldı, siz çemkirmeye, ağzınızdan salyalar akıtarak "doktorlar dayağı hakediyorlar" diye hırlamaya devam edin.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Ezik, cahille cahil olmayın arkadaşlar tek başarıları mahalle dedikodusu. Oturup tartışmaya kalksan hır güre çeviren tipler. IQ su dr olmaya yetmemiş ancak ona hakaret etmeye yeticek ezik..

================================

  • Ulaş Akkaya

Ulaş Akkaya Bütün cahiller doktorlara giydiriyor ama calisma sartlarinsna haberdar değiller

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Mustafa Karataş İşini düzgün yapmayan herhalde kapalı ortamda tek başarısı sigara içerken resim çektirmek olan sana ne demeli. Yazıkki o uniforma yı giymişsin. Sen işini yaparken neye dökmüşsün senin tabirinle ?

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Ahmet Uslu zırto... Yürek yemiş?

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Yeter EK Demirel aynen bende öyle düşünüyorum soru soramiyorsun köpeği azarlar gibi azarliyorlar haketmistirki yemiştir iyi olmuş iyi doktorlarda var insana can gibi davranıyorlar öyle bir insana niye kotu davransin vatandaş bazıları aşırı kasiniyor ben kaç kere azarladim karctanesini vatandaş dovmusse vardır bir sebebi insan zaten hastanede cani kani için üzülüyor birde onların kibri agir geliyor

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Feroz Lve ne olursa olsun. Sunu demek istiyon yani bugün sarımsak yedim aksam birşey oldu gitti sarımsak yediğim için gitmemeliyimmi sacmalamissin okumussun ama sıfır beyin bana bakmak zorundalar babasını hayrına gelmedi orya essek gibi bakacak tabi bu sozlerim düzgün olan iyi samimi içten doktorlara değil ukala ne oldum delisi asiftelere eğer bir doktor dayak yiyorsa emin ol senin gibi kibirli ne oldum delisi doktor lisana bakmaz hastaya bakar

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Mehmet Emin Özdemir adam gibi isini yapsınlar dayak yemesinler o ettikleri yeminlerin arkasında dursunlar bazıları çok abartiyor. Üzülerek söylüyorum dayağı hak ediyorlar kimse cani yanmadigi surece can yakmaz

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Murat Kaya ne alaka başörtüsü bazıları adam olmayınca insana ikinci sınıf muamelesi yapınca yicek tabi dayağı benim vergilerimle adam olanlar ettiği yeminlere. Uymali bizim dinimiz de de yemin ettin mi sözünde durman lazim bunu görevini yapmayı bilmeyen Dr. Söylüyorum yapandan allah razi olsun

================================

  • Onur Denk

Onur Denk Haklısın kardeşim başına gelmeyen bilmez adaleti kendin sağlıycaksın yeri gelince

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Konuralp İlbay hak edeni dovecen bazıları gerçekten hak ediyor görevini güzel yapan doktorlarinizda var onlara diyecek sözümüz yok

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Bence de siz dayağı hak ediyorsunuz. Soruma cevap vermediniz çünkü.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Tugce Ucar hakikaten seninde yediğin dayakları hakettiğini düşünüyorum. Dayağı savunan senin mutlaka dayak yediğini düşünüyorum.

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Tugce Ucar ben sizin verdiğiniz vergiyle değil anamın babamın alın teriyle adam oldum. Ha emin ol senin şu an verdiğin vergidende kat be kat fazla vergi ödüyorum. Madem dini duyguların bu kadar hassas şiddet, hakaret, nefret konularında ne düşünüyorsunuz dininize göre.

================================

  • Tolga Atakul

Tolga Atakul Zorla hekimlik yaptırılırsa başka türlü davranmasını bekleyemezsin.
Ayrıca Dünya sağlık örgütü bir doktorun satte 3 hastadan fazla hasta bırakılmamasını istiyor. 8x3=24 yani bir doktor günde 24 hastadan fazla hasta bakıyorsa muayeneye gelipte tedavi olmak gibi bir beklenti içine girmemeli. Olacak olan muayene odasına girip-çıkmak olacak...

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Tugce Ucar babası tarafından dövülen çocuk videosu paylaşmışsınız daha önce. güya içiniz sızlamış e belki o çocuk dayağı hak etmiştir ( sizin söyleminize göre) sen niye üzüldüm abla o videoya anlamadım.

================================

  • Havva Güler Demirer

Havva Güler Demirer Tugce Ucar ne kadar vergi veriyorsun söyle de size geri yollayalim

================================

  • Semih Cin

Semih Cin Yeter EK Demirel hekimin yanında el pençe divan durup yağ çekeceğine, bunları yüzüne söylesene. Artist seni.

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Havva Güler Demirer geri yollamasinlar adam gibi görevini yapmak zorunda yapmiyorlarsa görevinden uzaklassinlar oturduğu yerden neren agriyor sen söylüyorsun oda ilaç yazıyor bunun hic bir yerinde zorluk göremiyorum ben ettikleri yeminleri yerine getirene saygimiz sonsuz isini düzgün yapamayan da bir zahmet koltuğa yapismasin gitsin huzur evine kafa dinlesin

================================

  • Yusuf Yılmaz

Yusuf Yılmaz Karşınıza geçse iki kelime edemeyecek tipler gelmiş klavye kahramanlığı yapıyor sizde bunlara cavap veriyorsunuz

================================

  • Hatice Aktaş Boztepe

Hatice Aktaş Boztepe Yeter EK Demirel şiddet göstererek mi halledicen bu durumu?

================================

  • Havva Güler Demirer

Havva Güler Demirer Tugce Ucar bana ozafagus varis kanamasında en öncelikli yapılacak şeyi söyleyin sizden özür dileyeyim.yoksa boş boş iskembeden konuşmayın.o reçeteyi yoldan geçen biri yazabiliyor olsaydı tıp fakültesi diye bir yer olmazdı

================================

  • Celal Daşcı

Celal Daşcı Tugce Ucar ilginc

================================

  • Sinan Boz

Sinan Boz Vatana millete zarardan başka hiç bir yararı dokunmayan. Şiddetle herşeyi halledebileceğini düşünen senin gibi dar kafalı insanları Allah bildiği gibi yapsın. Cahilliğinde boğul diyorum sana yazık.

================================

  • Mehmet Emin Özdemir

Mehmet Emin Özdemir Tugce Ucar bankaya gittiginde isini yapmayan memuru,isini yapmayan savciyi,hakimi dövüyor musun sen.Ya bu nasil anlayis.Sorunun varsa sikayet edersin vurma darp etme hakaret etme nedir yav

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Tugce Ucar hakkı kim belirliyor ? Yani kimin hakettiğine kim karar veriyor ? Herkes kendisi mi ? O halde bir daha hasta olduğunuzda gittiğiniz doktora bu fikirlerinizi söyleyin .... olmadı mı ? O halde veterinere gidin hasta olunca ( gerçi size o da çok ya )

================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Ismail Sapmaz söylediğinde fikrini bakmiycak sonrada bağıracak hakaret edicekmi evt insanları asalarlarsa olacağı bu kimse durduk yerde bunu yapmaz yapması taraftarida değiliz şikayet hattı cikali biraz sakinlediler ben birini ettim kavga etmem ama tepkimide koyarım bu kadar

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz kimse durduk yere karşısındakine kötü bir şey de söylemez ... ayrıca bu ülkede doktordan hoşuna gitmeyen laflar duyunca saldıranları , askerden ya da polisten hoşuna gitmeyen şeyler duyduğunda da saldırmaya davet ediyorum ( Güven...Öznitelik.... Tutarlılık ister tabi ) mesele sadece doktora yapılan da değil, karısına Kızan şiddet uyguluyor , yolda başka sürücüye kızan şiddet uyguluyor , komşusuna kızan şiddet uyguluyor ... milletin yarası bu .... kim şiddet uygular biliyor musunuz ( nefs-i müdafaalar dışında) : karşısındakine kötü bir şey yapmak isteyip de zekası bir şey üretemeyenler.... geri zekalılar yani ... eğer şiddet varsa ve gerekçesi de işitilen laflar ise şiddeti uygulayan , şiddetten önce ve şiddetin güya gerekçesi olan lafları haketmiştir ... şiddet ulusumuzun bir yarasıdır. Şiddete fikren destek veren de bu yaranın cerahatidir( irin)

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Tugce Ucar sanırım sandığın dan çok hekim muhattap aldı seni? hadi yine iyisin çünkü Yusuf Yılmaz kardeşimin dediği gibi hekimin karşısına geçip iki kelime edemiycek tipsin. Ama sen gerçekten dayak yemiş birisin ki savunduğuna göre yemeğe de devam edeceksin

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Döndü Çimen Kara mahalle dedikoducular? komşuna da söyledin mi? işiniz gücünüz büyük başarı?

================================

  • Ertuğrul Göktürk

Ertuğrul Göktürk Yeter ek demirel ve tugce ucar gibileri tedavi ettikleri icin devletin doktordan ucret kesmesi gerekiyor..Zira bu topluma faydali insanlar olmayacaginizi dusunuyorum

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Tugce Ucar bu yaşta bu zeka Allahım esirgesin. ???

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz işte bu ! Hekim kim ki .... yok hekim filan ... hasta olunca veterinere gidin ... hekim diye bir şey Yok ....

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Tugce Ucar ağzından resmen pislik akıyor. kişi konuştukça kendini belli ediyor. Tartışmayı bile beceremeyen zavallısın. sana daha da cevap yok

================================

  • Emrecan Türk

Emrecan Türk Yeter EK Demirel madem siddetci savunuyorsunuz sizin de ayni muameleyi gormeniz dilegiyle

================================

  • Adem Yavuz Alnıak

Adem Yavuz Alnıak Yeter EK Demirel mesleğinizi söyler misiniz

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Burada dayağı hak eden epey şahsiyetsiz var.

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Hasta olunca doktora gitme o zaman.

================================

  • Deniz Defne Fatih

Deniz Defne Fatih Yeter EK Demirel inşallah doktora yetişemeden .…

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Diş hekimi değil o. Diş teknisyeni. Halkımızın tabiriyle "dişçi".

================================

  • Havva Güler Demirer

Havva Güler Demirer Tugce Ucar hani cevap veremedin ne oldu size çok acıyorum yazık size oksijen israf etmeyin bari

================================

  • Burak Aslan

Burak Aslan Ahmet Uslu Sen eşşek olduğun için baban seni dayakla adam etmiş demek ki. Sana başka bişey demiyorum oğlun da inşallah doktor olur.

================================

  • Burak Aslan

Burak Aslan Kucağındaki çocuğun da büyüyüp doktor olur inşallah. Ancak o zaman anlarsın. Başka bişey demiyorum sana Allah korkusu olmayan insan.

================================

  • Sevda Korkut

Sevda Korkut Mehmet Emin Özdemir ben dogru olanin yanndayim hastaneye gittim ve birzat kendim teshit ettim hastanelerde gelen hastalara insan muamelemesi yapilmiyor malesef tabiki sozûm Her doktoru veya hemsiresini kapsamiyor ama gôrduklerim hicde dogru degil ben dogrularin yanindayim saglik personelinde bi dûzeltilme olmasi gerekiyor millet hep sikayetci

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Mehmet Baştemur şükür senden kurtuldum bende?

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Havva Güler Demirer ben sana çok güzel cevabimi verdim diye hatırlıyorum.

================================

  • Aydın Selçuk

Aydın Selçuk üstad familyası belli olmayanlara veteriner hekimlerde bakmıyor.

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Ismail Sapmaz sen ölmeye gelmissin git zincirlikuyu mezarlığında kendine yer ayrıt buzamana kadar yerine getiremediği sözlerin için allahtan af dile bundan sonra mesleğini taktireşayan bir şekilde devam ettir çok veriyorum zaten iki yıl sonra o kırdığını kalpler senden hesabını sorar bu dünya için değil artik ahiretin için çalış ?

================================

  • Fatih Işıkoğlu

Fatih Işıkoğlu Sevda Korkut çalıştığıniz kurum doğruysa ve de branşıniz sizi bir konuşalım ordaki arkadaşlarla

================================

  • Havva Güler Demirer

Havva Güler Demirer Tugce Ucar hangi soruma cevap verdiniz acaba.ancak burada klavye delikanlısı olursunuz.sizi sahalarda görmek isteriz

================================

  • Barbaros Güner

Barbaros Güner Yeter EK Demirel aile hekiminiz kim acaba.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Sevda Korkut adında diş hekimi değil İstanbul'da Türkiye'de yok. Bu unsur bir kamu kurumu olan Beykoz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalıştığını yazarak suç işliyor. Bu isimde bir diş hekimi olmadığı gibi, bu kişinin bir kadın olmama ihtimali bile var. EGM bilişim suçları birimine kamu kurumunun adını sosyal medyada paravan olarak kullandığı için suç duyurusunda bulunacağım, ayrıca sağlık çalışanına şiddeti övmekten Tabip Odası da hukuki yollara başvuracak.

================================

  • Barbaros Güner

Barbaros Güner Fatih Işıkoğlu Beykoz da çalışan bir iki doktor arkadaş var. Kuruma bir uğrasinlar bakalim idarecileri ne diyecek bu konuda.

================================

  • Barbaros Güner

Barbaros Güner Tugce Ucar sizin gibi bir kaç kişi hakkında pazartesi günü şikayet dilekçesi veriyoruz. Şaşırmayın diye söyledim.

================================

  • Leman Öztürk

Leman Öztürk işlerine gelene iyigelmiyene kötü davranıyorlar çoğu dk gördük zorla dkyapmadık sizi

================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Mehmet Baştemur ne alaka senin mahallede dedikodu yapan çok galiba ben kendimden ve ailemden bassettim kimse kimseye düzgün bişey soramiyo ama lafa gelince cok

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Tugce Ucar bu bir tehdit mi ? Hepimiz bir gün öleceğiz....demek sözlerime kalbin kırıldı.... demek bir kalbin var ... sözünü tartmadan düşünmeden sarfettiğin zaman işiteceğin sözleri hesaba katmış olmalısın. İstediğin her sözü kime nasıl etkiler yapıyor diye düşünmeden sarfedip, hoşuna gitmeyen cevapları verenleri ölümle tehdit etmek sana adil geliyor mu ? " hekim kim ki" demişsin ? Sen kimsin ? Sadrazam torunu mu ?

================================

  • Ayhan Dayi

Ayhan Dayi Doktara şiddet uygulayan bi zahmet paytara gitsin

================================

  • Karaçöp Arvasi

Karaçöp Arvasi Ne olursa olsun şiddete karşıyım işinizi çok iyi yapan doktorlar var ama bazilari da hakikatten işini iyi yapmıyor hastaları hor görüyor bnde kızıyorum bu duruma ama ne olursa olsun şiddet olmamali

================================

  • Zeki Özdemir

Zeki Özdemir Yeter EK Demirel Haklısın bacım ben eşimi devlet hastanesine görürdüm nerdeyse doğum yapacaktı eşime git eve senin doğumun yok dediler...Bende kalkıp borç harç özel hastaneye görürdüm 10 dk sonra doğuma aldılar...

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Döndü Çimen Kara emin ol sizinle dedikodu yapılsa çok memnun gidersiniz.. ?

================================

  • Sıhat Bedriye Yazici

Sıhat Bedriye Yazici Benide Dr lar tedavi ederken mahfettiler saglıklıyken şimdi hastayım ilgi hiç yok alaka git şikayet et diyor parayı aldıktan sonra ilgi kesiliyor aylarca dr Dr dolaştim iyi olmadım Allah ın dan bulsunlar gerçekte n bazı Dr hak ediyor öyle bir duruma getırdılerki beni insanı insanlıktan çilarıyorlar ya işini severek yap yada meslegi bırak dua alın doktorlar beddua almayın insanlar size canlarını emanet ediyo emanete hıyanet etmeyin

================================

  • Mehmet Emin Efe

Mehmet Emin Efe Karaçöp Arvasi değiştirmek elinizde hiçkimseye zorla tedavi yapılmıyor hiç kimse hiçbir doktora mahkum değil

================================

  • Mehmet Emin Efe

Mehmet Emin Efe Şiddet ve haketmek bu iki kelime aynı cümlede kullanılmamalı siz kullanmışsınız sizi kınıyorum.sağlık bakanlığımızın şikayet hattı var.ayrıca hekim seçme ve değiştirme hakkı da var.neden en ilkel ve kaba yöntem olan ŞİDDETİ övüyorsunuz.yazık bir hanımefendi böyle düşünürse maganda ne yapmaz

================================

  • Mehmet Emin Efe

Mehmet Emin Efe Şiddet ve haketmek bu iki kelime aynı cümlede kullanılmamalı bakanlığın şikayet hattı var.ayrıca hasta hekim seçer veya değiştirir.en kaba ve ilkel yol olan ŞİDDET nasıl olurda bir hanımefendi tarafından haklı bulunur ve övülür inanamıyorum.

================================

  • Ayas Ayas

Ayas Ayas Yeter EK Demirel agzina saglik

================================

  • Ayas Ayas

Ayas Ayas Neymiş efendim doktoru dovmek hapis cezasıymış bu doktorların cogu buna guvenerek hastasına kötü muamele gosterıyo lan sen hayrına mı YAPIYON şerefsız

================================

  • Ayas Ayas

Ayas Ayas Mehmet Emin Özdemir doktor insan gibi davransa nıye sebebsiz yere dövsün akıl var mantık var

================================

  • Tc Umut Cem Erten

Tc Umut Cem Erten Dinlenecek bir halkmisiniz siz sür cahil bir halksiniz cahilin neyi dinlenir

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Tc Umut Cem Erten Lütfen bu aşağıladığınız halka hizmet etmeyi derhal bırakın.Bu hem sizin hemde aşağıladığınız vatandaşın yararına olur.Zorla mı size dr luk yaptırıyorlar anlamıyorum ki!

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Ayas Ayas dikkat ediyorum , şiddetten yana olanların geneli gerçek isimleri ile taraf olmuyor...hep takma ve çakma isimler ... nedenini biliyorum . En çok şiddet yanlısı olanlar en korkanlardır çünkü

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Nurdan Demirci zaten gitti arkadaşlarımızın çoğu . Gitmeyen başka işler yapıyor ... siz elinden başka bir şey gelmeyenlerden hizmet alıyorsunuz. E o da bu kadar İşte

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Durduk yere mi gittiler, yoksa atıldılar da mı gittiler.Korkusu olmayan neden gitsin?Siz gittiniz mi?Berline mi gittiniz ?Almanlara hizmet edin.Onlar cahil değildir netekim.

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Emre Gökmen az poh yemezsin sen ???

================================

  • Eyüp Baykara

miyorsan zorlamı getiriyolar seni

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Kimse hastasını emanet ettiği doktora laf etmez canını burnuna getirmediği sürece!!!!

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Kısacası eli öpülesi doktorlarımız da var psikolojisi bozuk ruh hastaları da..burada işini yapamayan meslektaşlarını koruyan hekimleri anlamak gerçekten zor..sizler benden daha iyi bilirsiniz çevrenizde kaç ruh hastası meslektaşınız olduğunu neyi savunuyorsunuz??

================================

  • Kadir Ünlü

Kadir Ünlü Doktora muhtaç kalın bakalım aynı şeyi söylüyor musunuz

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Nurdan Demirci hiç bir yere gitmeyeceğim . Zira burası benim de ülkem ... siz hoşunuza gitmeyen şeylere kızıl şal görmüş boğalar gibi saldırmaya devam edin . Bindiğiniz dalı kestiğinizi anladığınızda tekrar görüşürüz ....

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Kadir Ünlü size birşey sormak istiyorum?? Birçok farklı hastane ve doktorda çocuklarım da dahil olmak üzere muayene olmadığımız halde muayene bulguları yazmakta e-nabiz sistemine baktığımda hatta reçete bile yazılmış ne hikmetse..hatta ben o doktor tarafından ameliyat eğilmişim 2 gün yatmışım neler yapmışlar bana oysa ki o doktora kolumdaki iki sütür ipliğini aldırmaya gitmiştim 3 dakika sürmedi bu işlem..5 yaşındaki kızımın okulda olduğu saatlerde başka bir hastane doktoru muayene etmiş tedavi paketleri yansıtılmış vs...vs.. daha niceleri..Elbette soruşturma başlatıldı bu meslektaşlarınız hakkında 2017 yılından beri bu haksiz kazanç resmi evrakta sahtecilik yolsuzluk sürmüş durmuş açıkçası...Her yoruma bir açıklamanız olmuş size zahmet buna da bir açıklama getirebilir misiniz???

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Ismail Sapmaz sizden de bir yanıt bekliyorum üstteki yorumuma ??hazır bir sürü doktoru bulmuşken bir arada belki birinizden mantıklı bir açıklama gelir diye umut ediyorum

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Kim sormalı ? Kim yargılamalı ? Evine elektrik getiren hatların tellerinin kalınlığını , kaplamalarının ab tipi plastik mi yoksa polyester mi olduğunun kararını , tellerin toprağın kaç metre altından geçmesi gerektiğinin hesabını yapma hususunda en ufak bir malûmatı olmayanlar " elektriğim kesildi" diye Hattı tasarlayan ve döşeyen teknik ekibe saldırırsa eninde sonunda süresiz olarak elektriksiz kalırlar .... hayatında hiç bir yararlı işin altına imza atmamış , laftan başka bir şey üretmemişler , bir mesleğin tek bir mensubunun yaptığı ( belki doğru belki yanlış ) bir işten ötürü hem o meslek mensubunu darp edip hem de gelip burada bunu gururla anlatırsa , onun anlattıklarını da ona benzeyen bir dolu mahluk alkışlarsa , bir gün eninde sonunda bu mesleğin ürettiği işten mahrum kalır bu insanlar ..... burası Benim de ülkem ... ülkemi ve insanımı seviyorum .... 25 yıldır doktorum ve bir tek kez bile şikayet edilmedim ve darp edilmedim . Ancak bunu kendi iyiliğime değil şansıma bağlıyorum burada yazılan zavallı yazıları okuyunca .... bir davada verilen kararla mağdur olduğumu düşünüyorsam yargıtaya başvurdum . Karar bozuldu ... ne ilk mahkemenin hakimine ne yargı mensuplarına düşmanlık ya da ön yargı beslemedim ....

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Burada millet adına doktora kin ve nefret kusanlar aynaya bakıp millet için elle tutulur gözle görülür ne ürettiklerini kendilerine sorsun .... eğer bir şey yoksa ürettiği çenesini kapasın .... çok merak edenler bana telefon numarasını yollasın ben de onları şu anda yaşadığı hayatı benim kendine yaptıklarım sayesinde yaşayan toplumun her katmanından insanlara arattırayım ....

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Siz millet değilsiniz ... kin ve nefret içinde olan bencillersiniz.... milletin doktordan bir şikayeti Yok ! Sizin var ... onun sebebi de Emin'im usulsüz istediğiniz rapor ve reçetelerdir.... doktordan nefret ediyorsunuz çünkü doktor kendisini kullanarak milletin malına bütçesine kazık atmanıza izin vermemiştir ... istediğiniz ve alamadığınız usulsüz her rapor ve reçete millet kasasından hırsızlıktır

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Ismail Sapmaz üstteki yorumlarıma bakarsanız ne kadar kibar ve nazik bir üslup ile sorumu yöneltmişim..birde karşılığına bakın lütfen..asıl şiddete meyilli olan sizlersiniz..eğer bir doktor muayene olmadığım halde bilgim haricinde sayısız muayene ücreti yansıtmışsa adıma sebebi nedir diye sormuşum?? Nerden girip nerden çıkmışsınız..Evet gerçekten güzel bir insan harika bir doktor olabilirsiniz hiç şikayet te edilmemişsinizdir o halde sizi kapsayan bir durum yok burada lütfen siz işinizi bu şekilde layığı ile yapan doktor olmaya devam edin

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Deniz Mudanyalı Benim de yazdıklarım Üzerine alınacaklar için geçerli . Siz de bir kez bile usulsüz bir şey istememiş ya da dayak atmaya , atana alkış tutmaya yeltenmemişseniz üzerinize alınmanıza gerek Yok.... alınsanız bile benim yazdıklarımda da hakaret Yok ...

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Ben burada yazan herkese aynaya bakmasını salık verdim ... aynada gördüğünüz vicdanınız ile örtüşüyor ise mesele Yok ....

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Ismail Sapmaz ben halen sorumun cevabını alamadım?? Usulsüz ne isteyebilirim doktordan?? Yinelemek gerekirse bir doktor bir değil birden fazla doktor ve hastane hiç ameliyat olmamış yada o gün o tarihlerde hastaneye hiç gitmemiş bir hasta üzerinden bu gibi muayene ücretleri niçin yansıtır?? Yada neden diyelim?? Basit bir sırt dinlenmesinde ekstradan enjeksiyon hava verilmesi falan niçin ekler yapılan işlemlere?? Basit bir soru aslında şu yada bu diyebilirsiniz ??

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Deniz Mudanyalı size cevap verdim . Ülkemizdeki hiç bir hastanede doktor yapılan işlerin harcanan malzemenin faturasını kendisi hazırlamaz . Eğer usulsüz bir fatura düzenlendi ise başvurun adli makamlara ... adli makamlar suçluyu bulacaktır . Suçlu doktorsa çeksin cezasını .... ne ben ne de vicdanı olan herhangi bir birey buna itiraz etmez savunmaz ... ama onun yaptıklarının sosyal faturası bana kesilemez ....

================================

  • Ismail Sapmaz

Ismail Sapmaz Elinizdeki usulsüzlük ipinin ucunu çekin .... ipin diğer ucunda kim varsa onu da buraya yazın lütfen ....

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı 3 ay oldu gerekli merciilere başvurumu yaptım zaten adalet ağır işliyor ömrüm yetmez belki sorumun cevabını almaya..Diğer ucunda yine hastane baş sorumluları gözüküyor tahminimce?? 1 değıl 10 değil kaç defa yapılmış...350 tl muayene ücretim patladı ondan fark ettim..Doğum yamak için başka bir ile gittim bulunduğum ilde doğum saatimde muayene bulgularım var herşey ispatlı delilli..Yakında büyük bir yolsuzluğu ifşa edeceğim Allah ömür verirse gelecek cevapları bekliyorum sabırsızlıkla benim gibi yüzlerce vatandaş olduğuna eminim..Aldığımız asgari ücretle yaşamaya çalışırken bu gibi yolsuzluklar daha da eziyor bizleri..Onlarca doktor var işin içinde zehir zıkkım olsun diyorum haksız yere benden alınan her ücret

================================

  • Pınar Kabakci

Pınar Kabakci İyi yapmış diyenler çoğu altın günü yapan dedikodu gırgır şamatadan öte hayat nedir bilmeyen kesim..kapasitesi olanlar yapar bu işi..kimse hava atmak için anadolu/fen liseleri bitirip tıp fakültesi kazanıp 6 yıl kendini gece gündüz paralamıyor kapasiteniz varsa siz de okuyun..ama altın günü yapmak daha kolay dimi.. kedi/ciğer meselesi sizinkisi

================================

  • Erkan İnan

    Erkan İnan sen golf oynayarak büyüdün heralde?

  • ================================

  • Tc Umut Cem Erten

Tc Umut Cem Erten Pınar Kabakci çok dogru demissin yok onlar bilmezler doktoru insan gormezler kendi hastasiyla ilgilenecek illa diğerleri bu kadar muhim degil ćunku

================================

  • Halil Askin

Halil Askin Pınar Kabakci ınsanları öldürtmek içinmi kendini paralamış işini yapsın diye doktor olmuş boş konuşuyorsun bence,ayrıca bu tip doktorlar parası ıyi diye yapıyor bence yoksa işini ıyi yapardı dayak yemezdi doktorum diye hava atıyor ortalıkta yazıyor neymiş hayatı boyunca okumuş milletin canına kastediyorsa okumasın kardeşim.

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan On numara yorum ?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Halil bey, siz neden tıp fakültesine girmediniz? Düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum.

================================

  • Sevgi Gunes

Sevgi Gunes Pınar Kabakci gercekten bos konusuyorsun kendini ne zannediyorsun? Doktorsa doktorlugunu bilecek

================================

  • Aysen Şimşek Birinci

Aysen Şimşek Birinci Pınar Kabakci süper ama anlayana

================================

  • Pınar Kabakci

Pınar Kabakci Sevgi Gunes sizin gibi seviyesiz sanmadigim kesin

================================

  • Ahmet Kapu

Ahmet Kapu Doktor musun?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Sevgi Güneş, sen doktorun suçlu olmasa tutuklanmayacağını yazmışsın başka bir yorumun altına. İzlediğini anlamaktan acizsen yorum da yapma lütfen, seviye iyice düşüyor çünkü.

================================

  • Necla Meral Güneş

Necla Meral Güneş Pınar Kabakci bunca okul okumuş dr.olmus olmasaymış madem olmuş o zaman mesleğinin hakkını verecek o mesleği vicdanıyla beraber yürütecek adamına göre muamele yapmayacaklar oraya gelen hastaları kendi yakınlarıymış gibi görecekler hastaları kotalarını dolduracak birer varlık gibi görmeyecekler kimse kafalarına silah dayayıp dr. Yapmadı onları şiddet gören sağlık çalışanların'ın %90 'nı hak ediyor kimse debelenmesin vicdanı olmayan da o mesleği seçmesin

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Necla Meral Güneş, şiddeti överek, savunarak suç işlediniz, Tabip odası ve meslek sendikaları bu tür söylemleri fotoğraflayıp mahkemeye veriyor, haberiniz olsun.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Ayrıca, siz şiddeti hak etmeyen % 10'luk doktorları nerede buluyorsunuz? Yoksa hastalanınca, doktor yerine başka bir yere mi müracaat ediyorsunuz?

================================

  • Pınar Kabakci

Pınar Kabakci Necla Meral Güneş kotayı isteyen Sağlık Bakanlığı doktorlar değil önce kime ne için kizacaginizi bilin..kusura bakmayın kimse hava atmak için 6 yıl tıp okumuyor bunu bir kere öğrenin..Yurt dışında doktoru arasan bulamazsın bile sizinkisi yüz bulup astar istemek oluyor şiddeti siz kendiniz hakediyorsunuz asıl..kedi ciğer meselesi tabi ulaşmayacaksiniz hiçbir zaman

================================

  • Tc Umut Cem Erten

Tc Umut Cem Erten Sevgi Gunes sen nesin seni ne olarak bilecez sizi iylestirmeye çalisan biri canini disine katiyor kendi sikintilari es gecip sizlerin sıkıntılariyla ugrasıyorlar birde hala doktorlugunu bilecek kaç sene okular kafalarini kitaplardan kaldirmiyorlar doktorluğunu becek oylemi siz kendizi ne zannediyosunuz o doktorun tek şansizligi benim gibi oglu yok benim annem doktor canıni disine katiyor ordan oraya kostiruyor hasta yakinina umit olmadigini su kadar sure omrü kaldigini nasil soyleyecem aglayani nasil teselli edecem diye dusunen bir doktor bir kisi birak vurmayi laf etsin bakiyim ben o insanin sulalesini bir gecede ortadan kaldirmiyormuyum sizde doktora doktorluğunu bilecek diyosaniz sizde hastaliginizi bilin o zaman

================================

  • Pınar Kabakci

Pınar Kabakci Tc Umut Cem Erten hiç canınızı sıkmayın hiçbir zaman erişemeyecekleri mertebe olduğu için bu kadar kızgınlıkları..zaten asil bir birey şiddeti desteklemez emek vermiş insanlara saygısı olur cahil kesim sadece çirkef bir saldırıyı destekleyebilir onlarda öyle kendilerini kabul gördüklerini sanıyorlar

================================

  • Güzin Pagnikli

Güzin Pagnikli Yurtdışında doktor arasan bulamazsın yazmışsınız ya çok yanılıyorsunuz!!!! Bir çok ülkede yaşadım, hastanede doktor sabah 7 de göreve başlar, önce odada hastalarını hemşireler ve staj erlere ziyaret eder. Kontrolleri bitirir ve saat 9 da muayeneye geçer, kusura bakmayın ama 10 yıldır Türkiyede yaşıyorum, annemi hastaneye götürüyorum, daha 9 da göreve başlayan doktor görmedim, birde elinde çay kahve fincanıyla geliyor. Odaya giriyorsunuz, suratınıza bakmıyorlar. Yapmayın, gerçekleri görün,,... Savunmalarınızda gerçekçi olun, daha çok hastane olmalı ve doktorların yükü azaltılmalı bu konuda hemfikrim, birde her başı ağrıyan bir grip içinde doktora gidilmemeli. Hergün hastaneye gidenler var bunu kendine alışkanlık edinmiş olanlar.

================================

  • Feriha Bamford

Feriha Bamford Güzin Pagnikli aynen dedigin gibi

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Güzin hanım, yurtfışında, poliklinikte bir hastaya kaç dakika ayırıyor doktorlar?

================================

  • Ümit Gören

Ümit Gören Tıp okuyun kendi kendinizi tedavi edin o zaman madem bu kadar sikayetcisiniz. Siz iyi doktor olun. Dayak yerseniz de iyi ki dovuldum,hakediyordum zaten deyin.

================================

  • Sevgi Gunes

    Sevgi Gunes Ümit Gören ayni durumda senin baban olsa boyle konusurmuy dun? Doktor suclu ki tutuklanmis

  • ================================

  • Aysen Şimşek Birinci

Aysen Şimşek Birinci Ümit Gören kuş beyinli şahsa anladığı dili konuşmuşunuz tebrikler

================================

  • Ümit Gören

Ümit Gören Sevgi Gunes Ben doğruyu konuşurum benim yada akrabamın herhangi bir olayın icinde olması söylemimi değiştirmez. Siz konu ile ilgili ne biliyorsunuz da suçluyu suçsuzu anladınız. Bu memlekette tutuklanan herkez suclu mudur?

================================

  • Ümit Gören

Ümit Gören Ameliyat öncesi zaten bunlar anlatılıyor ve imzalanılan formlarda yazıyor. Kavul edip öule ameliyat olabiliyorsun zaten. Kimse zorla ameliyata almamışki adamı. Hastanın ameliyat sırasında kalbi durmuş, durabilir mi durabilir. Benim babama olsa aynı durum doktorlar kalbini geniden calistirdiklari icin minnet duyarım Sevgi Gunes

================================

  • Aytaç Göksülük

Aytaç Göksülük Ümit Gören ya bırak işini layıkı ile yapmayan birçok doktor var milleti azarlayip yollayacaksaniz sizde bu mesleği yapmayın gidin kasap olun size bu mesleği zorla yaptiran yok.

================================

  • Ümit Gören

Ümit Gören Aytaç Göksülük Doktorların çoğu işini layıkı ile yapıyor. Sistemin eksiklerini kendi özverisi hallediyor. Gitmeyin kardeşim doktora zorla mı götürüyorlar sizi doktora, zorla mı ameliyat ediyorlar, git koca karı ilacı yaptır, kanallarda satılan dünya kadar ilaç var herşeye iyi geliyormuş onları kullan, hacamat yaptır.Ya da gidin kendi kendinizi tedavi edin diyorum.

================================

  • Hasan Budak

Hasan Budak Burada iyi yapmış diyen insan musvetteleri. Siz veterinere gidin hasta olunca. Cahil ukala edepsizler

================================

  • Hakan Çelik

    Hakan Çelik Sen meslektaşlarını bizden daha iyi bilirsin,ama biz de az çok biliriz,hastane döner sermayesi için birbirinizi yediğinizi,sekreterleri,bana hasta yönlendir dediğinizi,özelde farklı devlettte farklı muamelenizi...devlet hastanesinde 2000 tl bıçak parası ödeyemeyenin ameliyatını ona göre yaptığınızı ,hepsini biliriz..yani meslektaşlarının bazılarını iyi biliriz.Meslek içi evlenmeniz de bile branşa göre eş seçtiğinizi,,şimdi sen edepten mi bahsediyorsun?

  • ================================

  • Hülya Öztürk

Hülya Öztürk Hakan Çelik ???

================================

  • Hasan Budak

Hasan Budak Dervişin zikri neyse fikri de odur.

================================

  • Fatih Vahapoğlu

Fatih Vahapoğlu Hasan Budak veterinere giden hayvan bile buradaki bazılarından daha şereflidir ve nankör değildir. Kıymet bilir. ?

================================

  • Ilker Yayıkçı

Ilker Yayıkçı Hakan Çelik bi de 'biz' li konuşmalar ne oluyorsa sanki arkasindaki milyonlari savunuyormuscasina. Sen hangi meslek grubunda calisiyorsun bilmiyorum ama senin calistigin meslek grubunda en az bahsettigin doktorlar kadar curuk elma vardır. Alayiniz edepsiz mi oldunuz simdi tum meslek grubuna edepsiz diyemezsin. Dun savci hali saha macinda ogretmenleri haksiz yere karakola çağırttigi icin tum savcilar edepsiz mi oldu hepsi dayaklik mi oldu? Kimseyi kocak meslek grubunu töhmet altinda bırakamazsın. Yarin bi taragina bi sey olduğunda tipis tıpış kucaklarina gidersin. Kimin kimle evleneceğin neye göre karar vereceginden sanane? (ne demek istediğini anlayamadim orda ama)

================================

  • Şükran Yakut

Şükran Yakut Insan musvettesi senin gibi insanlara mikrop gibi davrananlar bence.

================================

  • Şükran Yakut

Şükran Yakut Hasan Budak senin gibilerden bahsediyolar zaten.insana mikrop gibi davrananlar insan musvettesi bile degil.

================================

  • Ilker Yayıkçı

Ilker Yayıkçı Şükran Yakut belki de o bahsettigin insanlar birer mikroptur nerden biliyosun

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Hakan Çelik her boku biliyorsun. İSKİ'de mi çalışıyorsun?

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Veteriner bile yapmaz hayvana sizin bazılarınızın yaptığını!

================================

  • Kubilay Özmert

Kubilay Özmert Hasan Budak senin gibilerde hak ediyor dayagi. İsini duzgun yapmazsan bir gun seninde agzini burnunu kirarlar aklindan cikarma.

================================

  • Kubilay Özmert

Kubilay Özmert doktor olmussun adam olamamissin çomar.

================================

  • Hasan Budak

Hasan Budak Kubilay Özmert merak etme ben hayvanlara nasıl yaklasacağimi iyi bilirim. Sen insanlarla nasıl anlasacagini öğren

================================

  • Ilker Yayıkçı

Ilker Yayıkçı Kubilay Özmert sen niye bu kadar alindin ki hastalaninca veterinere gidenlerden misin?

================================

  • Hasan Budak

Hasan Budak Kubilay Özmert konuşan hayvan. Papağan falan da değil. Bravo

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Senin gibi dr müsvettesine tedavi olacağıma baytara olurum daha iyi.Sen dr olmuşsun kimbilir nasılda insan olamamışsın! İthal dr getirilcek dendi de hop oturup hop kalktınız. Elin dr.u bile sizden daha insancıldır eminim ...!

================================

  • Hasan Budak

Hasan Budak Nurdan Demirci bak sen kendi tanını koymuşsun. Baytara giderim diyorsun. Hadi çekil o zaman

================================

  • Ulaş Akkaya

Ulaş Akkaya Yok gelmesinler hocaya gitsin bu tipler biz hayvanlarla mutluyuz ? bu arada yorumunuzu hatali buldum ama konumuz bu olmadiği için değinmeyeceğim eminim ki bu cahil insanlara olan ofkenin verdiği reaksiyonla bu yorumu yazmissinizdir bu yuzden uzerinden durmuyorum

================================

  • Hasan Budak

Hasan Budak Ulaş Akkaya hayvanlardan özür dilerim. Haklisiniz. Onların aklı yokken iç güdüleri ile hareket ederken bile bazılarından daha insancillar

================================

  • Ilker Yayıkçı

Ilker Yayıkçı Nurdan Demirci yav adam ne demişki bu kadar alindiniz sen de insan musvettesiysen alin tabi ama herkese oyle bisey dememis ki. Yaraniz var gocunuyonuz herhalde

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Sizin de ex olunca gelmesin hocaya! Zaten bir çoğunuz ateist kominist yetişiyorsunuz. Başı kapalı görünce tavrınız bile değişiyor.

================================

  • Ilker Yayıkçı

Ilker Yayıkçı Nurdan Demirci tovbe tövbe vallahi kul hakkina giriyonuz. Fakultede 200 kişilik sinifimda 4 5 tane idi ateist ki inan senin inancina senden daha saygili davranirlar emin ol

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Nurdan Demirci he aynen katılıyorum geçenlerde bi haber okudum Almanyadan 5000 , Amerikadan 7500 İngiltereden 10000, isviçreden 2500 doktor Türkiyeye gelmek için başvuruda bulunmuş şu an alım için bekliyorlarmış!

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci 20 senedir yaşadıklarıma mı inanayım senin sözüne mi?Bak burda kaç insanın canı yanmış ki çoğunluk ellerine sağlık diyor bu dr bozuntusu da biz nerde yanlış yapıyoruz da insanlar böyle düşünüyor diyeceğine insanlara mikrop gözüyle bakıyor. Elin gavuruna yemin ettirirsen böyle olur!

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Nurdan Demirci siz tanımadığım insanlar hakkında " bir çoğunuz ateist, komünist yetişiyorsunuz" diyerek iftira atıyorsunuz. Aç oku bakalım inandığın islamda iftiranın karşılığı ney. Taşıdığınız o baş örtülerini bile kirlettiniz be...

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Bak sen de senin inancın derken senin inancının da islam olmadığını anlamalı mıyım?

================================

  • Özkan Parlak

Özkan Parlak Hakan Çelik hiç birşey bilmeyip bildiğini sanıyorsun Allah'ın cahili

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Mikail-Gülşah Kilinç He he vardı sahi Bursa da fetöcü dr.ların Bahar tıpta Müslüman taklidi yaptığı dr müsvetteleri!Sen de üzerine alındığına göre onlardan birisin.

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Nurdan Demirci Bu yaşta bu zeka pes doğrusu. ????? sizinle kalkıp inancımı tartışacak değilim. Ha illa merak ediyorsan. Elhamdülillah müslümanım. Ama şunu bilki benim dinimde iftira, nefret, hakaret, şiddet , darp, yoktur. O yüzden dedimya sizin gibi tek hücreliler İslamiyetide anlamaz. Sadece lafta yaşar. Eğer islamiyet sizin hayatınızın her damlasıma sirayet etmemişse işte burda böyle şahit olamadığınız olaylar ve insanlar hakkında iftira atarsınız. Sonrada insanları ateistlikle , komünistlikle itham edersiniz. Kaldıkı velev ki ateist yada komünist bir insan size ne hesap sorma makamı senmi sin?

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Nurdan Demirci bana fetöcü diyen oruspu evladıdır ispatlamayan ondan daha adidir , şerefsizdir.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Nurdan Demirci, nereden biliyorsunuz ateist-komünist (kominist değil, onu bile doğru dürüst yazamamışsınız) yetiştirdiğimizi? Çok şükür, 36 yıllık hekimim, 16 tane uzman yetiştirdim, yüzlerce öğrenciye ders anlattım, hiçbirine ateistlik-komünistlik öğretmedim, üstelik başörtülü öğrencilere ayrımcılık yapıldığı yıllarda en şiddetle karşı çıkanlardan birisiydim ama sanıyorum sizinle aynı dinden değiliz, benim bildiğim müslümanlık, iftira atmamayı, kul hakkı yememeyi, adaletli olmayı emreder, sizin gibi tek taraflı yargılamayı ve önyargılı kararlar vermeyi değil. Bu arada baytara gitmeyi tercih edeceğinizi söylemenizi takdir-i şayan buldum.

================================

  • Ihsan Yıldırım

Ihsan Yıldırım Mikail-Gülşah Kilinç bukadar ciddiye almayin insanlar haberin etkisinde kalıyor benim gibi duygusallığa kapılıyor bende sildim yazdiklarımı,hem bak davada etmişsiniz beni turk tabibker birliyi gideriz ifademizi veririz ülke bu duruma geldi

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Ihsan Yıldırım yav abiciğim olayın aslını bilmeden insanlar nasıl bu kadar küm duyarlar. Emek beriyoruz , ailemizden ödün veriyoruz. Anestezi yoğun bakım uzmanıyım. Eğer o ameliyat masasına , yada yoğum bakımda yatana hastamı Anamdan, babamdan evladım dan ayrı tutuyorsam Allahım bana sabahı nasip etmesin. Ama sonuç ney biri komünist diyor biri fetöcü diyor biri az bie yapmışlar sakat bıraksalar diyor. Madem fikir özgürlüğü herkes istediğini söylüyor . Bende diyorum ki benim ateist , komünist yada fetöcü olduğumu iddia edip te ispatlamayan ors...u evladıdır. Ne var ki bunda.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Sanki hepsi melaike. Tacizcisi, paragözü ,millete üstten bakıp hor görme, bunlarda yokmuş gibi.

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Nurdan Demirci şu yazdıklarıma cevap ver sen " Huri" abla

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Mikail-Gülşah Kilinç Bu çeneylen yakındır seni de görmek tv .de Nuri"abi. Artık nasıl abiysen!

================================

  • Ulaş Akkaya

Ulaş Akkaya Mikail-Gülşah Kilinç ciddiye alıp tartiştiğiniz insanin seviyesine bakin ? birakin yazsin istediğini siz ciddiye aldikça kendini nimetten saniyor

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Ulaş Akkaya Yok la o sizin teveccühünüz! Bizim haddimize mi düşmüş sizin gibi fasulyelere laf söylemek...Yımrığı koycan gözüne direk göremesin karakolu.?

================================

  • Kemal Aras

Kemal Aras Mikail-Gülşah Kilinç cahil birisin senin evladın doktor hatasıyla bacakları kesilse teşekkür edersin.ayrıca senin gibilerin dinsizlerin doktor olurken nasıl yemin ederler puta bakarakmı

================================

  • Gul Kilic

Gul Kilic Hasan Budak niye bu kadar öfke nefret biraz sakin olun bençe

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Hakan Çelik aferin lan hakan dr lar hakkında yalan yanlış araştırma yapmışsın. Zırto bir meslek grubunu karalıyorsun ispatlamazsan müfterisin. Sanane kimin kimle evlendiği edepsiz adam. Ezik hasta hasta içerlemiş iyice ?

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Nurdan Demirci ithamlarını ispatlamayana ne yazmıştım üstte aynen o sun...

================================

  • Hakan Çelik

Hakan Çelik Ilker Yayıkçı her meslekte olduğu kadar..Ama doktorlarında biz hepimiz tertemiziz demelerine de ayrıca tavım.İlker bey,benim mesleğimi boşverin,bu saydıklarımı bana anlatanlar sizin başhekimleriniz,doçentleriniz,porferörleriniz.daha yotysun gülüm biraz piş ondan sonra.Senin ağa babanı tanırım biz dediğim onlar.rahat ol..

================================

  • Hakan Çelik

Hakan Çelik Özkan Parlak senin paşaların benim muhatabım sen değil...30 yıl okudun beyin yakmışsın.cehaleti, aynada ara:.doktor olmuşsun dünyanın kendi etrafıdna döndüğünü sanıyorsun.adam ol başta nasıl konuşcağını iyi seç tart ölç biç.

================================

  • Hakan Çelik

Hakan Çelik Konuralp İlbay ben senin gibi mermurmuyum.ezik..git kıdem tazminatınh ne zaman yatar onu kovala sen

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Mikail-Gülşah Kilinç Üzerine alınanın anasından şüphesi vardır!

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Ne olduğun belli, ikinci sınıf esnaf. Benim kıdem tazminatı kovaladığımı nereden bildin, müneccim misin yoksa müneccim . ......??? Bu kadar çok saldırdığına göre ya bir kuyruk acın var doktorlardan, ya da tıp fakültesine girecek puanı tutturamadın, içine oturdu, burada salyalarını akıtıyorsun. Hadi git aksesuarlarını sat bakalım sen.

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Nurdan Demirci ben üzerime alınmadım sen iftira attın bende ispatlamayan ors...u evladıdır dedim . Anladın mı tek hücreli.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Mikail-Gülşah Kilinç Kes lan amip.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Senden dr olmuş ya ne diyeyim.En yakın zamanda tv'de görmek dileğiyle.

================================

  • Nurdan Demirci

enlerde ne tesadüf hepsi dr.Dr dr u ısırmaz tabi...Var mı sıradan bir aşağıladığınız vatandaş.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Nurdan Demirci, çok çemkirdin ama müslümanlıkla ilgili yorumumu pas geçtin.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Sen dedin ya ben başka müslümanım diye! Senin dinin sana benim dinim bana.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Lafı dolandırma. Benim dinimde iftira, kara çalma, haksız suçlama yok.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Zaten biz de haklı suçluyoruz.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Yani iftira ve kara çalma var.

================================

  • Fatih Karakuşş

Fatih Karakuşş Sizde doktorsunuz sanırım. Devlet hastanelerinde hastalara çok kötü davranıyorlar veya çok yüzeysel ilgileniyorlar. özel hastanelerde öyle değil ama.devlet hastaneleri kapatılsın en azından özel hastanelerde rekabetten dolayı fiyatlar düşer özel hastanelerin sayısı artar insan gibi herkes tedavisini olur.veterinere giden hayvanlar devlet hastanesine giden insanlardan daha şanslı

================================

  • Necla Meral Güneş

Necla Meral Güneş Hasan Budak biz hayvan değiliz işte siz sağlık çalışanları bizlere o gözle baktığınız için oluyor bunlar asıl cahil ukala sizlersiniz okullardan o diplomaları alıyorsunuz da allah tarafından vicdan muhasebesi yapamıyorsunuz ne yazık ki

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Konuralp İlbay Haksız yere değil haklı yere suçluyorum çünkü suçlusunuz çoğunuz.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Neyse, sizin türünüzü muhattap almamaya karar verdim, hem tıptan, hem hukuktan, hem siyasetten, velhasıl herşeyden alimsiniz.

================================

  • Veli Habibe Özlü

Veli Habibe Özlü Hasan Budak siz tıp okudunuz diye cahillik ukalalık ve edepsizlikten muaf mı oluyorsunuz. Bakın Veterineri bile küçümsediniz. Huy olmuş sizlerde sonrada bas yaygarayı

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Siz okumalıymışsınız tıbbı ama nedense olmamış.

================================

  • Veli Habibe Özlü

Veli Habibe Özlü Konuralp İlbay parayı çok sevmiyorum??

================================

  • Şehri Çelik

Şehri Çelik gerçekten de dayağı hak eden doktorlar var

================================

  • Şehri Çelik

Şehri Çelik annem kadın hastalıklarından ameliyat olmuştu ameliyat sonrası doktor hiç ilgilenmemişti kadın sancılar içinde kendini paraladı şu an psikolojisi bozuk bu yüzden

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Konuralp İlbay Elhamdülillah. En önemlisi insanlıktan anlayabilmek gerisi möhem delll.Neden siz suçsuzmusunuz, günahsız hatadan beri misiniz?Şahsınıza değil genel manada yazıyorum hatırlatayım tekrar.

================================

  • Ilker Yayıkçı

Ilker Yayıkçı Hakan Çelik boyle kendini yok ben onu bunu tanirim diyerek ovdugune gore buna ihtiyac duyduguna göre ezigin tekisin kâle almakla hata etmisim seni allahin ezigi. Yok onu taniyomus yok porofesorler bu ezigi kâle almış karşısına oturmuş da konuşmuş. Yav he he

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Veli Habibe Özlü, inandım!???

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Veli Habibe Özlü, altına cevap yazdığım yorumlarınızı silmişsiniz. Hayırdır?

================================

  • Selahattin Kara

Selahattin Kara Bu millet bu kafayla giderse çok değil 10-15 yıl sonra hastalandıklarında kendilerini tedavi edecek ettirecek doktor bulamayacaklar, buradan atıp tutup nefret sucu işleyenler kin kusanlar yaptıklarının neye mal olduğunun ya da olacağının farkında değiller, gelecek nesile bilerek ya da bilmeyerek kötülük ediyorlar. Bakın ben 34 yıldır bu mesleğin içinden biri olarak söylüyorum, ben böyle bir zaman ne gördüm ne de hatırlıyorum, bizim arkamızdan gelen genç hekimler artık hasta yoğun drekt insan ile uğraşılan branşları tercih etmiyorlar, örneğin cerrahi kadın doğum çocuk dahiliye gibi ana branşlara bu olaylardan dolayı kimse gitmiyor. Bunun varacağı yer; 10-15 yıl sonra ana branşlarda hizmet verecek doktor bulamamak demektir, gene bu olaylar ve buradaki nefret söylemlerinden dolayı emekliliği gelenler de zaten gidiyor ve kimse devam etmek istemiyor. Dolayısı ile bu nefret söylemi toplumun gelecekteki sağlık hizmetlerini ciddi bir şekilde bozucu niteliktedir, aksi halde faturayı bütün toplum ödeyecektir ki bunu dikkat edilmelidir. Unutulmasın ki hekim "düşünce satar" ki bu da gönül işidir ve onu ondan zorla alamazsınız. Hekim zannettiğiniz gibi bilerek kötülük etmez, etmeye kalkarsa da siz bunu fark edemezsiniz zaten... Bu nefret söylemine son verin, kendiniz için değilse bile torunlarınız için son verin, verin ki hiç olmazsa onların da sizin gibi dövebilecek doktorları olsun!!!...yoksa o da olmayacak! Yazık...

================================

  • Merih Yılmaz

    Merih Yılmaz Selahattin Kara Işini düzgün yapan herkese saygım var ama bana devlet hastanesindeki can pazarını lütfen övme, doktor değildi ama bir hemşireden bahsediyorum, bir kanser hastamız vardı şimdi rahmetli oldu, damar yolu açıcam die hastayı delik deşik etti, sinirimden kadının ağzına o şırıngayı batırasım geldi, bağırdım çağırdım, Bi başkası geldi o hemşire ilk taktığı yerde damar yolunu buldu, sağlık işi hassasiyet istiyor siz benden 10 kat daha biliyorsunuz bunu,sağlık çalışanlarına elimizden gelen saygıyı gösteriyoruz, hekimler kutsaldır, ama canda candır

  • ================================

  • Mina Canlıer

Mina Canlıer Selahattin Kara peki eline diploma alanın kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmesine ne demeli? Doktor olsun hemşire olsun eğer bir hasta ile ilgileniyor hatta amaliyat ediyorsa o hasta ile mejbur muhattap olmak zorunda amaliyatın nasıl geçtiği ve hastanın durumu hakkında bilgi vermek zorunda❗️ insanı kâleye almayıp ipe un seriyorlar yeri geliyor azarlıyorlar insanı,sağlık konusu şakaya gelmez siz 15 dakikalık basit bir amaliyattan komalık çıkarsanız hastaya ne olduğunu da açıklamalısınız❗️insan olmayı ne zaman öğrenecekler❗️❗️❗️bu arada işini hakkı ile yapanlara elbet sözümüz yok,ama ne meslek yaparsan yap insana değer vermedikten sonra malesef olacağı budur...

================================

  • Umit Canbulat

Umit Canbulat Mina Canlıer Doktor hemşireyi geç sekreterler özel gğvenlikçiler,pansumancılar hatta paspasçılar başhekim den daha havalı bi tripler bi afra tafra vatandaşa tepeden bakmalar her şey var kaç tanesinin havasını direk başhekimin makamına çıkarak görüntüleri yüzlerine gözlerine soka soka aldım başhekimin dediği dahada acı taşeron firmalarda malesef kalifiye eleman olmuyor,bu arada işini yapan çalışanıda sağlık bakanlığına öve öve bitiremeyip plaket almasını sağladığımda var bence sorun işin ehline verilmemesi

================================

  • Semih Cin

Semih Cin Selahattin Kara ağzınızdan bal damlıyor hocam, siz de Cerrahpaşalıymışsınız. Selam olsun.

================================

  • Gülay Ercan Çiftci

Gülay Ercan Çiftci Merih Yılmaz inşallah senin evlatlarından zamanı gelince dövülür iyice çığrından çıktınız sen kendin nasıl insansın merak ettim yetiştirdiklerini nasıl olucak fazla atıp tutma

================================

  • Gülay Ercan Çiftci

Gülay Ercan Çiftci Merih Yılmaz demekki bilmiyormuş stajermiş biilen gelmeliymiş senin uşağında ağzının ortasına şap diye vururlar merak etme

================================

  • Yasin Tekeci

Yasin Tekeci İnsatlarda okumus insan geziyorlar zatn yapmasınlar. Ozmn hocam sen bu kafa ile bir yere varamazsın bu gönül isidir he bedava da yapmıyorsunuz işinizi de. hastasını tedavi eden bir doktor sonuna kadar hastasını takıp etmesi lazım isini dogru düzgün yapan doktor da böyle yapıyor zatn tedavi et komalık olsun sonra da ilgilenme hangi insan babasını annesini ölmesini ister canı yanan canı yakar gönül vermeyen hic bir doktor yapmasın isini insatlara adam lazım onu da beceremez zatn

================================

  • Murat Alat

Murat Alat Onlarıda ithal etsinler nasıl olsa ithal ülkesiyiz çok zor deil işini böyle iyi yapmıyanı hemen bir alt kademeye düşüreceksin iyi doktorlar tabiki var onlara kimse bişey diyemez zaten...

================================

  • Selahattin Kara

Selahattin Kara Murat Alat okuduğunuzu anlamamış sınız, dikkatle tekrar okumanızı tavsiye ederim, 34. yılımı tamamladım ben...bir şey söylüyorum gelecek adına...

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Selahattin Kara, sizce okumuş mudur?

================================

  • Emrecan Türk

Emrecan Türk Okuyup da anlayabilecek kapasitede olan sayisi cok az bence. Yazilan yorumlardan seviye belli oluyor.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Gittikleri gibi gelirler!Kuyruğu sıkıştırıp.

================================

  • Nuray Guven

Nuray Guven Selahattin Kara okadar haklısınız ki ne diyeceğimi bilemiyorum şiddet heryerde insanlarla iyi de konuşsanız içinden bir canavar çıkabiliyor sonumuz hayrolsun

================================

  • Murat Kaya

Murat Kaya Cahiliye dönemindeki Mekke müşrikleriyle birlikte mi yaşıyoruz? Canı isteyen bir başkasını hatalı diye dövüyor, birileri de haklı diyor.
İslâm bunu mu emrediyor? Gözünle görmeden, karşı tarafı dinlemeden hüküm verip kul hakkına giriyorsunuz.
Gerçi Allah'ın emirleri falan bu toplum için bir şey ifade etmiyor artık.

================================

  • Ümit Gören

    Ümit Gören Murat Kaya Bide bu yorumları yazanların paylaşımlarına bakıyorum hadis, dua, Allah, peygamber var. Galiba islami sadece paylaşım yapmak anlamışlar. Hayatlarına uygulama yok.

  • ================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Sözüm şiddeti öven haketmiştir diyen vicdansızlara "umarım evlatlarınız doktor olur ama inşallah şiddete uğramazlar ha eğer yukardaki gibi bir hayvan tarafından şiddete uğrarlarsada umarım sizin gibi vicdansız ve atmosferdeki oksijeni dahi kullanamayanlar tarafından beter olsunlar yaftaları ile karşı karşıya kalmazlar!!! Sizler için tek dileğim en amansız anınızda en çaresiz kaldığınız anda doktorsuz kalın...

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay Sözüm şiddeti öven, haketmiştir diyenlere diye belirtmiş adam. Şiddeti öven, o doktoru öldürmeliydi diyenlerde neden vicdan aramıyorsunuz? Anlaşılan doktorlarla ve doktorlukla ilgili bir sıkıntınız var.

  • ================================

  • Mehmet Emin Özdemir

Mehmet Emin Özdemir Sizi bu kadar anlayissiz,saygisiz,hadsiz,düşüncesiz hale getiren,bu kadar simartanlar ins bunun hesabını cok agir öderler.Ne diyim hepiniz o dayagi hak etmistir dediginiz biz doktorlara muhtac olup bulamayin ins.

================================

  • Kemal Efla

    Kemal Efla hayır anlamıyorum sizin dokunulmazlığınızmı var!?
    her meslekten insan dayak yiyebiliyorda,size neden el kaldırmasın insanlar!?
    sizin ayrıcalığınız ne!?
    mühendis dayak yemiş diye bir haber duydunuzmu?
    doktorları neden duyuyoruz!?
    insan bu,yüzbinlerce çeşidi var.illa birileri doktorla kavga ediyor.
    bizde istemiyoruz kavga gürültü olsun ama neden sadece doktorlar dayak yemiş diye ayrıca belirtilerek haber yapılıyor!?
    sende bir meslek grubusun diğerleri gibi.

  • ================================

  • Aytuğ Gürün

Aytuğ Gürün Ambulans ile hastaneye gelen 68 yaşındaki babama öğle yemeğine 15 dk var diye keyfi olarak öğleden sonraya savmaya çalışan doktora seni protesto ediyorum bana bakmak zorundasın dedi diye elindeki kalemi kırıp üstüne yürüyüp güvenlikleri çağırıp ortalığı ayağa kaldırıp bide koca adamı güvenliğe yumruklatan doktor suçsuz bulunup koskoca adama 8 ay hapis cezası veren adalete mi,doktora mı .......?

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Sanki hepsi melaike. Tacizcisi, paragözü ,millete üstten bakıp hor görme, bunlarda yokmuş gibi.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Burda ne kadar çok insanın canı yanmış ki çoğunluk ellerine sağlık diyebiliyorlar!

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Kemal Efla ha yani insanların bir birini vurması , öldürmesi, darp etmesi normal yani öyle mi? Dayak yiyen mühendis ses çıkartmıyor diye biZde mi ses çıkartmayalım? Şu havada ki oksijeni bir kullanmayı denesen!! Kimsenin kimseye el kaldırmaya yada darp etmeye hakkı yoktur. Burası amazon ormanları değil bir hukuk devleti. Yoksa siz hukuğun üstünlüğüne inanmıyor musunu?

================================

  • Kemal Efla

Kemal Efla Mikail-Gülşah Kilinç çok haklısınız,hukuka inanır ve güveniyorum.
o yüzden,sizin kavgalarınızı haber kanallarında görmek istemiyorum.
bunu halledeceğiniz yer medya değil mahkemelerdir.
herhangi birisin benim için,yumruk yemen umurumda değil.
bunu neden haber kanallarında görüyorum!?
bir doktorun yumruk yemesi neden haber oluyor!?
bilimle haber olun,yumruklu kavganızla değil.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Şahit olarak gittiğim mahkemede hakim, sanığa "ellerini yana indir" diye çıkıştı, tıss yok, halbuki ateşli silahla yaralamaya teşebbüsten yargılanıyordu.

================================

  • Tugce Ucar

miş kibirli yeminine yapamayan doktorların cani cehenneme

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Nurdan Demirci fikrin zikrin malasef bu olunca öyle görüyorsun.

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Kemal Efla bizde çok meraklı değiliz her gün darp edilip medyaya çıkmaya. Ama işte hizmet ettiğimiz kesimin bir kısmı hayvan olunca böyle oluyor ne yazık ki!!! Bu arada yumruklu kavgamızla haber olmuyoruz , darp nedeni ile haber oluyoruz.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Kemal Efla ulan insan müsfettesi kimse dayak yemesin kimse dayak atmasın. Hekime bunları yapanların yakınlara neler yaptıgın tahmin edemiyorum.

================================

  • Hatice Karaman Bilgin

Hatice Karaman Bilgin Sapasağlam adamı yatağa mahkûm etmiş sonrasında hastasıyla ilgilenmemiş ne yapacaktı az bile yapmış

================================

  • Kemal Efla

Kemal Efla Mikail-Gülşah Kilinç hiç bir sektör sizin kadar medya meraklısı değil.
evet meraklısınız medyaya çıkmaya.
mühendislerde kavga ediyorlar,dayak yiyorlar ama çıkıp basın açıklaması yapmıyorlar mühendisler odası birliği önünde.
neden,bilmiyorlarmı bunu yapmayı?
biliyorlar,ama onlar bu konuyu mahkemede bitirmek istiyorlar.
ülkede adalet var diye ahkam kesiyorsunuz ama sizde medyadan medet umuyorsunuz.
demek neymiş,iki tarafta ülkedeki adalete güvenmiyor.herkes kendi algısını yaratmanın,kendi adaletini sağlamanın peşinde.

================================

  • Mehmet Emin Özdemir

Mehmet Emin Özdemir Hatice Karaman Bilgin ne biliyorsun,yaninda miydin.Her duydugunuzla hüküm veriyorsunuz

================================

  • Mehmet Emin Özdemir

Mehmet Emin Özdemir Kemal Efla sana insan diyecegim ama degilsin.Savasta dahi saglikcilara dokunulmaz bu evrensel bir kuraldir.Dogal olarak normal bir zamanda doktor dövmek haber oluyor.Ama sen dayagi öyle normal görüyorsun ki tuhaf geliyor sana.Evlat olsan reddedilecek bir mahlukatsin ne diyim

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Kemal Efla sizin bir defa olaya bakış açınız yanlış. Bu ülkede doktorun, mühendisin darp edilmesine karşı çıkacağınıza medyaya yansımasına karşı çıkıyorsunuz bence bir doktora görünüm siz.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Kemal Efla, seni iyi bir dövelim, sen medyaya çıkma.

================================

  • Şaziye Tuna

Şaziye Tuna Mehmet Emin Özdemir Dilerim ALLAH'dan bir günlüğüne fazla deyil sadece bir günlüğüne acile düşüp bizlerin nasıl muamele gördüğünü sizde anlarsıniz inşallah. Bir cocuğun en değerli varlığı annesidir Dr çocuğun yanında anne sedyeye hemen cikamadi diye öyle bir azarliyorki çocuğun yaşadığı bu ezikliği dilerim sizinde çocuğunuz bir birgün yaşayın inşallah. Diycem ama diyemiyorum çünkü çocuğun suçu günahı ney. RABBİM sizin gibileri ıslah eylesin inşallah.

================================

  • Kemal Efla

Kemal Efla Konuralp İlbay 40 yaşındayım.
hayatım boyunca hiç saldırıya uğramadım.
sizce bu şansmı?

================================

  • Kemal Efla

Kemal Efla Mehmet Emin Özdemir fikirlerime saldırın Mehmet bey,şahsıma değil.
"bize saldırıyorlar" dediğiniz insanlardan ne farkınız kaldı!?
demek herkesin bir saldırganlık eşiği varmış.
"yaptığımı yapma,söylediğimi yap"
kahvedeki adam mantığı.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Demek ki etliye sütlüye karışmamışsınız, daha kabası var, yazmayayım, hani tavşan tersi gibi diye başlar.

================================

  • Mehmet Emin Özdemir

Mehmet Emin Özdemir Şaziye Tuna kafan iyi mi senin.ben insan degil miyim,ben hastanelere hic gitmiyor muyum.cocugum hic hastalanmiyor mu.Doktorum ama o gerginliklerde ben de azar isitiyirum ama doktoru döveyim demiyorum.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Mehmet Baştemur He he görüyoruz ,biliyoruz da söylüyoruz.İzmir'de daha geçenlerde çıktı hastasını cameraya alıp internete veren sapık dr müsvettesi!

================================

  • Tc Ayfer Zeyrek

Tc Ayfer Zeyrek İyi yapmış ellerine sağlık bende annemi götürüyorum acile her götürdüğüm De erkek hemşire siz yinemi geldiniz diyor biz keyfimize gitmiyoruz acile annem tansiyon ve kalp hastası sabrediyorum ama sabrında bir sonu var kaşınanı kaşıcan arkadas ?????

================================

  • ================================

  • Tc Ayfer Zeyrek

Tc Ayfer Zeyrek Tolga Simge Ilgin ?ok

================================

  • Nihat Birsel Turgud

Nihat Birsel Turgud Tc Ayfer Zeyrek onu hastabe cikisi yapicaksin eger sikayetci olursa benimde ilgim yok diyip kacicaksin?

================================

  • Tc Ayfer Zeyrek

Tc Ayfer Zeyrek ? ? iyi fikir

================================

  • Halime Kocaman Akdan

Halime Kocaman Akdan Tc Ayfer Zeyrek medıkarda babam yattı pıslıkler ben dr ayagına gidecrkmısım, bende dedım babam hasta odasına gelmek zorunda eşek gıbıde geldı pislikler hepınız şıkayet etcrm dr yedıgı dayakları tv de izlıyordum hepınız geberın dedım hemşireye lann yeminle bırkımse bırsey demedı catmadıya bana?

================================

  • Enes Akar

Enes Akar Herkes kendi adaletini uygulasın değil mi? Sonra kaos olsun her yer

================================

  • Kemal Tüzün

Kemal Tüzün Halime Kocaman Akdan senin seviyene inmemislerdir

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Tc Ayfer Zeyrek umarım evladın doktor olur ama inşallah şiddete uğramaz ha eğer yukardaki gibi bir hayvan tarafından şiddete uğrarsada umarım senin gibi bir vicdansız beter olsun demez!

================================

  • Murat Kaya

Murat Kaya Çomar.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Size doktor gerekmiyor. Umarım doktorların, tıbbın deva olamayacağı illetlere maruz kalırsınız. Çomar sürüsü.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Zırto ya kaşıyanı kaşıycaksın sana ne yapmalı?

================================

  • Tugce Ucar

Tugce Ucar Sen iyi duruyorsun dedegi şeye bak evt yine geldim deyip gözünün üstüne yapıştır yumruğu hadsiz gelde dövme empati kur boyle serefsizlere beni türk hekimlerine emanet edin diyen ATATÜRK eminim boyle asifte çocuklarından bahsetmemistir

================================

  • Pınar Ersoy

Pınar Ersoy vallahi böyle hekim düşmanı insanlar doktor gitmesin iyi veteriner var daha iyi ona görünün

================================

  • Yusuf Yılmaz

Yusuf Yılmaz Kemal Tüzün seviye yok onda çukur

================================

  • Hatice Aktaş Boztepe

Hatice Aktaş Boztepe Halime Kocaman Akdan birgün toslarsın ters kayaya

================================

  • Murat Toluk

Murat Toluk Tc Ayfer Zeyrek yazık sana edilecek hakaret bile utanır sana edildiği için

================================

  • Fatih Boztepe

Fatih Boztepe Halime Kocaman Akdan iyi ki muhatap olmamis, doverdin yoksa haketti diye.

================================

  • Gul Kilic

Gul Kilic Tc Ayfer Zeyrek yine geldin demek de ne o kim oluyor rahatsız oluyorsa defolsun gitsin

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Böyle haberler yapılırsa böyle yorumlar olur. Afferin Show TV.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Nihat Birsel Turgud lan Nihat zırto su ya dr seni döverse neyapacaksın? beyaz önlük üzerindeyken hekime aslan kesilirsın. Ezik

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

Mikail-Gülşah Kilinç Tugce Ucar umarım evlatların doktor olur o zamanda birileri " aşiftr çocukları " derlerse ne düşüneceksin acaba. Gerçi zoruna gider mi bilmiyorum!!!

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Mikail-Gülşah Kilinç yok ozaman cuk oturur?

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Hastanede söyleyemediklerini buraya yazmışsın

================================

  • Aysen Şimşek Birinci

Aysen Şimşek Birinci Tc Ayfer Zeyrek yazıklar olsun türkiye ne hale geldi cahil kafası bomboş kültür yoksulu ülke oldu türkiye vaaah. Vaaah

================================

  • Burak Aslan

Burak Aslan Tc Ayfer Zeyrek Senin kaşınma yaşın da geçmiş bacım... Kaşınanı kaşıcan demişsin ama...

================================

  • Deniz Oğuz Kılıçlıoğlu

Deniz Oğuz Kılıçlıoğlu Halime Kocaman Akdan umarım bir daha hasta olmazsınız

================================

  • Emrecan Türk

Emrecan Türk Tc Ayfer Zeyrek dert etme seni de birgun kasiyan cikar. Az daha sabret

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Emrecan Türk kaşıyan çıkmayacağına bahse girerim. Tipe baksana?

================================

  • Eyüp Baykara

miyorsan veterinere gitmen gerekiyor senin

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Eyüp Baykara size birşey sormak istiyorum?? Birçok farklı hastane ve doktorda çocuklarım da dahil olmak üzere muayene olmadığımız halde muayene bulguları yazmakta e-nabiz sistemine baktığımda hatta reçete bile yazılmış ne hikmetse..hatta ben o doktor tarafından ameliyat eğilmişim 2 gün yatmışım neler yapmışlar bana oysa ki o doktora kolumdaki iki sütür ipliğini aldırmaya gitmiştim 3 dakika sürmedi bu işlem..5 yaşındaki kızımın okulda olduğu saatlerde başka bir hastane doktoru muayene etmiş tedavi paketleri yansıtılmış vs...vs.. daha niceleri..Elbette soruşturma başlatıldı bu meslektaşlarınız hakkında 2017 yılından beri bu haksiz kazanç resmi evrakta sahtecilik yolsuzluk sürmüş durmuş açıkçası...Her yoruma bir açıklamanız olmuş size zahmet buna da bir açıklama getirebilir misiniz???

================================

  • Ümit Gören

Ümit Gören Doktorlarda hakediyor diyenler bi bitmediniz. Tomurcuklanma ile mi ürüyorsunuz anlamadım.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Bölünerek ürüyorlar, amip gibi.

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Konuralp İlbay size birşey sormak istiyorum?? Birçok farklı hastane ve doktorda çocuklarım da dahil olmak üzere muayene olmadığımız halde muayene bulguları yazmakta e-nabiz sistemine baktığımda hatta reçete bile yazılmış ne hikmetse..hatta ben o doktor tarafından ameliyat eğilmişim 2 gün yatmışım neler yapmışlar bana oysa ki o doktora kolumdaki iki sütür ipliğini aldırmaya gitmiştim 3 dakika sürmedi bu işlem..5 yaşındaki kızımın okulda olduğu saatlerde başka bir hastane doktoru muayene etmiş tedavi paketleri yansıtılmış vs...vs.. daha niceleri..Elbette soruşturma başlatıldı bu meslektaşlarınız hakkında 2017 yılından beri bu haksiz kazanç resmi evrakta sahtecilik yolsuzluk sürmüş durmuş açıkçası...Her yoruma bir açıklamanız olmuş size zahmet buna da bir açıklama getirebilir misiniz???

================================

  • Ulduz Nurioglu Dikicigil

Ulduz Nurioglu Dikicigil Kusura bakmayın. Burası dingonun ahırı değil. Varsa şikayetin sağlık bakanlığına bildirirsin. O zaman doktora hakaret eden hasta ve hasta yakınlarını da doktorlar mı dövsün. Herkes kendi adaletini uygularsa kanunlara ne gerek var. Hepiniz ınsanliktan nasibinizi alamamışsınız. Adalet anlayışınız da vicdanınız gibi körelmiş. Bu ülke ne zaman bu hale geldi...

================================

  • Serkan Alpkiray

    Serkan Alpkiray Ulduz Nurioglu Dikicigil öylemi şikayet ettin var say sonuç ne olucak

  • ================================

  • Ulduz Nurioglu Dikicigil

Ulduz Nurioglu Dikicigil Serkan Alpkiray Siz edin sonra sorun bi soruyu?

================================

  • Serkan Alpkiray

Serkan Alpkiray Tamam önce bi empati kur sizden uzak olsun inşallah baban ufak bi operasyon geçiriyor ertesi gün taburcu olması gerekiyor ameliyatta kalbi duruyor olabilir ama doktor bırakıp kaçıyor baban 40 gün yoğun bakımda makinalara bağlı yaşam mücadelesi veriyor bu süre boyunca doktor ortada yok ve siz başka hastaneden doktor getirip götürüyorsunuz 40 gün sonra uyanıyor beyin vücuda emir veremiyor babanız kimseyi tanımıyor yatalak siz 70 küsür gün sonra doktoru görüyor durumu soruyor tersleniyor hakaret duyuyorsunuz o an tamam deyip gidip şikayetçi olursunuz öylemi elini vicdanına koy ve öyle cevap ver

================================

  • Ulduz Nurioglu Dikicigil

Ulduz Nurioglu Dikicigil Hata ihmal varsa hesabı sorulur ancak kaba kuvvet ile değil. Siz ne polis ne avukat ne de yargıç değilsiniz.

================================

  • Serkan Alpkiray

Serkan Alpkiray Doğru haklısın hesabı adalet sorar ama dediğimi düşündün mü bunlar yaşanıyor için yanıyor gecen gündüzün iç içe girmiş ve doktoru evine giderken çevirip babamın durumu ne ne yapacaksınız diye sorunca haksız sensin azar içitip hakaret duyuyorsun o an ne kadar mantıklı düşüneceksin

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Aynı tepkiyi mahkemede size sert yapan savcıya, hakime, karakolda karakol amirine yapabilir misiniz? Gücünüz silahı olmayan, koruması olmayanlara yetiyor.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Serkan Alpkiray yalan söylüyorsun hiç bir dr masadan kaçmaz. Ama malasef sen istediğin gibi aldıgın için.

================================

  • Serkan Alpkiray

Serkan Alpkiray Mehmet Baştemur hastane orda git bi sor soruştur klavye arkasından bıdı bıdı yapma ailesi 70 küsur gündür perişan

================================

  • Umit Canbulat

Umit Canbulat Ulduz Nurioglu Dikicigil Bu ülke bazı hastahanelerdeki otoparkçınızdan başhekimine kadar olan tüm mevkilerdeki kişilerin kendilerini bi halt zannetmesinden yani işi ehil olanların değilde arkası olanların alması ile bu hale geldi günde 40 hastaya bakması gereken doktora 140 hasta baktırmaya çalışan sisteme boyun eğenler çözüm üretmeyen yöneticiler ve çalışanlar sayesinde geldi

================================

  • Ulduz Nurioglu Dikicigil

Ulduz Nurioglu Dikicigil Umit Canbulat Bunlar iyi günler. Hele bekleyin özel üniversitelerden mezun olan dr adaylarını görün siz. :(

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Daha bir de Arap doktor adaylarımız var.

================================

  • Burak Aslan

Burak Aslan Bunlar gibilerine doktor fazla... Direk veterinere göndermek gerekiyor..bunların dilinden onlar anlar boşuna yorum yazıp elinizi yormayın...

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Bunlar veterineri de ısırır.

================================

  • Veli Habibe Özlü

Veli Habibe Özlü Konuralp İlbay sanmam

================================

  • Ayas Ayas

Ayas Ayas Doktor doktoru savunur magduru nıye savunsun ne kadar haklı olsan bile gene haksız duruma düşüyon öle Bi sistem yaşıyoz doktor keyfine gore muamele gösteriyo ders davranıyo sanki hayrına yapıyor herkes hadini bilecek SAGLIK BAKANLIGI DENETİM YAPMASI LAZIM BU REZİLLİKLERİ KENDİ GÖZLERİYLE GÖRMESİ LAZIM ??

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Ayas Ayas önce sen haddini bil..

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Gerçek adını yazmamış olanlara cevap vermeyin.

================================

  • Mustafa Gøvercin

Mustafa Gøvercin Peki herkes kendini daha önemli görüyorda, o doktor günde kaç ameliyata giriyor , kaç hastaya bakıyor bilen varmı. Bir ameliyattan önce form doldururken , hastanın bilgilerini eksik yazıp ,ameliyat esnasında terslik çıkınca suçu yine doktora kesen kaç hasta ve hasta yakınları var , bilen varmı.
Kapıdaki ekranda şu anda içeride şu hasta var , sıradaki şu hasta yazıldığı halde dingonun ahırına girer gibi girip " doktor bizim işimiz acil" diyen kaç kişiler var ,bunu bilen varmı.
Dedim ya herkes bir şeyleri bilmeden ,sadece kendini daha önemli görüyor,

================================

  • Muhammedemin Mavis Ekici

    Muhammedemin Mavis Ekici Mustafa Gøvercin doktor doktorlugunu yapsa.insanlarda o hareketi yapmaz eger doktorsan herseyi yaomak zorundasin eger ilgilenemiyorsan hastan coksa ozaman baska doktorlara yollicaksin ama ilgisizlik yapmicaksin

  • ================================

  • Mustafa Gøvercin

Mustafa Gøvercin muhammed bey herkes doktorluğu marangozluk gibi bir meslek sanmasın, onlar saçlarına aklar düşene kadar okuyor, sonra doktorların mecburiyeti diye birşey yok, memnun değilsen şikayet mercileri var. Doktor dövmek bir toplumun ne kadar geri olduğunun göstergesidir

================================

  • Bayram Dogan

Bayram Dogan Bunlari stajerler ve sekreterler var dr yardomcı

================================

  • Aysen Şimşek Birinci

Aysen Şimşek Birinci Konuralp İlbay süpersiniz türkiyenin sizin gibi insanlara ihtiyacı var kendinize iyi bakın

================================

  • Ayşe Yağmur Kanra

Ayşe Yağmur Kanra Mustafa Gøvercin ama en acısı da nedir biliyor musunuz ne kadar geri olduğunu bilememek, cehaletini idrar edememek.Valla burda bunlara harcanan zamana yazık. İnsan dogulmuyor zamanla olgunlukla insanlık mertebesine çıkılıyor, maalesef o mertebeye çıkamamış o kadar mahluk var ki burda?

================================

  • Mustafa Gøvercin

Mustafa Gøvercin Ayşe Yağmur Kanra Her kasanın içinde bir iki çürük elma çıkıyor maalesef , ama bir doktorun kolay yetişmediğini bilenlerde azınlık değildir , ve şunu bilinki bazılarımızın gözünde doktor ve öğretmen hala en kutsal meslek sahipleridir??saygılar

================================

  • Tc Birsen Kömpe

Tc Birsen Kömpe Derdimizi bile anlatamiyoruz dinlemeden bir kan bir idrar sonucu yaz ilaci gonder bence hak ediyorlar

================================

  • Murat Demir

    Murat Demir Tc Birsen Kömpe Allah bildiği gibi yapsın seni, sen de çok şeyi hakkediyorsun da hakkını verecek yok

  • ================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Kaç dakikada bir hasta bakmaları isteniyor Birsen hanım? Zamanları olsa dinlemezler miydi?

================================

  • Tc Birsen Kömpe

Tc Birsen Kömpe Murat Demir neymis benim hakkim neyi hak ediyorum hayirdir senin bi sorununmu var benimle

================================

  • Tc Birsen Kömpe

Tc Birsen Kömpe Lutfiye Bıyıklı hangi zaman allah askina hic mi doktora gitmiyorsunuz siz

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Devlet hastanelerinde bir hastaya ortalama 5 dakika muayene süresi düşüyor, halbuki adam gibi bir muayene için bir hastaya en az 15 dakika ayrılması gerekiyor. Bir veteriner bir ineği en az 10 dakikada muayene ediyor. Siz, "bizim inek kadar kıymetimiz yok mu? Beş dakikada muayene olur mu?" diye sistemi eleştireceğinize "doktoru dövmüşler, iyi yapmışlar" diye çemkiriyorsunuz. Size 5 dakika bile fazla.

================================

  • Fatih Boztepe

Fatih Boztepe Allah hastanin da biraz akilli olanini nasip etsin

================================

  • Emrecan Türk

Emrecan Türk Konuralp İlbay hocam seviye yerlerde. Kapasitesi olmayan insanlara laf anlatmaya calismissin hep. Tc Birsen Kömpe nin azicik matematik bilgisi olsaydi anlardi olayi. Olaya bakisi da kapasitesiyle orantili. Bu kadar basit ve sig dusunen birinden fazla bir sey beklemek hata zaten. yazdiklariyla kendi seviyesini belli etmis. Bu yasa gelmis birini egitemezsin ki. O kadar cahil bir kesim var ki kendilerinden bile haberleri yok. Seviyelerine inmelerine gerek yok. Kendi aralarinda kendi dilleriyle konussun onlar. Oyle insanlarla karsilasmamak tek umudumuz.

================================

  • Murat Demir

Murat Demir Tc Birsen Kömpe doktorların şiddeti hakkettiğini söylersen senle sorunum olur

================================

  • Murat Demir

Murat Demir Konuralp İlbay hocam zeka seviyesi algılayabilecek seviyede olmayan insanlara açıklama yapmamanızı rica ediyorum

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Doğru söylüyorsunuz. Ortalama IQ 70-80 civarında.

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Birsen hanımcım poliklinikte günde 80-100 hasta bakıyorum. Merhaba nasılsınız desem bile öteki hastanın zamanından alıyor:( kapının önü bugün sıra alamadım uzaktan geldim, hastamı asansörden bile indiremiyorum zor getirdim, evde öteki çocuğum hasta diyen insanlarla doluyor. Bakmazsam kötüyüm. Bakarsam yeterli zaman ayıramıyorum, allah korusun ya birşey atlarsam diye aklım çıkıyor. Ben anestezi uzmanıyım, eksik bilgi hastamı öldürür, sakat bırakır:(

================================

  • Tc Birsen Kömpe

Tc Birsen Kömpe Lutfiye Bıyıklı dusunceleriniz cok guzel bakin ilk defa boyle guzel bir yazi okudum hastanelerde beklerken bunlari duyuyoruz tabiki ama yillardir goruyoruz her insanimiz sehirde oturmuyor koyde olan insanlarimiz derdini anlatirken ezilip bukuluyor ve doktorlarimiz dinleme geregi hissetmiyor sizi anliyorum tabiki ama her doktor bir degil bunu hepimiz biliyoruz saygim size

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Hasta olunca kendi kendini tedavi et o zaman. Doktora gitme!

================================

  • Aysen Şimşek Birinci

Aysen Şimşek Birinci Tc Birsen Kömpe senin gibi düşünenlere çok bile

================================

  • Düşünce

Düşünce Haklısın abla bunlar dayak yedikçe düzeliyorlar.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Düşünce, kimliğini saklama, önce yüzünü bir görelim, gel beni bir dövmeyi dene, öyle arkadan kahpece otoparkta saldırmak yok, delikanlı gibi geleceksin, bak bakalım kim kimi düzeltiyor.Ayrıca sayfandaki paylaşım için suç duyurusunda bulunacağız.

================================

  • Mehmet Emin Efe

Mehmet Emin Efe Tc Birsen Kömpe ne yapsınlar tahlilini yapıp tedavini düzenliyorlar nasıl bir ilgi bekliyordunuz

================================

  • Eyüp Baykara

Eyüp Baykara Tc Birsen Kömpe gitme ozmn. Senin zaten veterinere gitmen gerekir

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Eyüp Baykara geçen sene rahatsızdım doktor tahliller istedi verdim ertesi güne çıkacaktı akşam e-nabızda sonuçlarımın çıktığını gördün B12 2000 lerde..sabah gittim sonuçlara bakıyor ekranda sekreterine B12 200 düşük bilmem ne iğnesi yaz dedi ekranı tekrar açın 2000 o dedim bana bağırıyor benden iyimi bileceksin diye evet dedim hışımla açtı aaaa evet 2000 miş dedi?? o zamandan beri tahlillerimi araştırıp gidiyorum..Ben size daha ne söyleyeyim örnekleyecek olursak bu gibi hataları kitap yazarım emin olun..

================================

  • Tc Birsen Kömpe

Tc Birsen Kömpe Eyüp Baykara hayirdir bende boynuz mu gordun siz bilirsiniz belki vetetinerin yolunu ben sadece o guzel hayvanlarimiz gider biliyorum

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Deniz Mudanyalı Bir kitap ta ben yazabilirim.

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Doktor ihmaline 1 evlat kurban vermiş olan bir anne olarak ansiklopedi bile çıkar benden...

================================

  • Yamaç Bozkurt

Yamaç Bozkurt nasıl insanlarsınız doktor dediğiniz insanlar sizi iyileştirmek için elinden geleni yapıyor sabahkara kadar ayakta duruyorlar iyi olmuş dayak yemiş diyosunz ayıp çok ayıp o zaman doktora gitmeyin kendi kendinize iyileşin

================================

  • Erkut Kulaksiz

    Erkut Kulaksiz Yamaç Bozkurt babasının hayrına yapmıyor o işi herkes işini yapscak bazı doktorlar dayağı hak ediyor buda onlardan biri iyi olmuş adam gibi yapsaymış işini

  • ================================

  • Sevinç Ünal Özacar

Sevinç Ünal Özacar Sanki babasının hayrına yapıyor insanlık için okudu bilim ilim sahibi oldu herkes işini vicdanıyla yapsa da bunlar olmasa

================================

  • Mustafa Karataş

Mustafa Karataş Yamaç Bozkurt sabaha kadar yatiyorlar dicektin galiba tiktoklarda vidyo cekiyorlar hemsireler doktorlar izlede gör

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Mustafa Karataş senin görevinin başında ne yaptıgın resminde belli oluyor

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Erkut Kulaksiz o doktorun işini iyi yapmadığına bu saçma sapan Show TV haberiyle mı karar veriyorsunuz? Öyle korkunç bir ülke oldu burası. Cahillik, şiddet.. Allah yardımcısı olsun ülkesini sevip de mücadele edenlerin.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Bunları tekrar ilkokula gönderip yeniden eğitmek lazım.

================================

  • Deniz Mudanyalı

Deniz Mudanyalı Konuralp İlbay size birşey sormak istiyorum?? Birçok farklı hastane ve doktorda çocuklarım da dahil olmak üzere muayene olmadığımız halde muayene bulguları yazmakta e-nabiz sistemine baktığımda hatta reçete bile yazılmış ne hikmetse..hatta ben o doktor tarafından ameliyat eğilmişim 2 gün yatmışım neler yapmışlar bana oysa ki o doktora kolumdaki iki sütür ipliğini aldırmaya gitmiştim 3 dakika sürmedi bu işlem..5 yaşındaki kızımın okulda olduğu saatlerde başka bir hastane doktoru muayene etmiş tedavi paketleri yansıtılmış vs...vs.. daha niceleri..Elbette soruşturma başlatıldı bu meslektaşlarınız hakkında 2017 yılından beri bu haksiz kazanç resmi evrakta sahtecilik yolsuzluk sürmüş durmuş açıkçası...Her yoruma bir açıklamanız olmuş size zahmet buna da bir açıklama getirebilir misiniz???

================================

  • Ali Osman Günaçtı

Ali Osman Günaçtı Millet delirdi arkadaş kendisini tedavi eden doktoru dövüyor buna resmen bindiği dalı kesmek denir.

================================

  • Kadir Karka

    Kadir Karka Ali Osman Günaçtı sen haberi nasil dinledin? Kadin diyor: Bizle hiç ilgilenmedi...

  • ================================

  • TC Döndü Ünver

TC Döndü Ünver Kadir Karka ilgilendi demez zaten neden desin Kendisini böle savunacak oglundan iki gün sonra dayak yiyince görür gününü

================================

  • Kadir Karka

Kadir Karka TC Döndü Ünver anam sizde amma Dayak meraklisisiniz...O kadindan farkin kaldimi simdi?

================================

  • TC Döndü Ünver

TC Döndü Ünver Kadir Karka ne Dion anlamadım aogmdlmabrnxnxj okuduğunu anla önce ne alaka

================================

  • Ali Osman Günaçtı

Ali Osman Günaçtı Kadir Karka onlarla ilgilenmemesi doktorun dövülmesi hakkınımı doğuruyor?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Kadir Karka her duyduğuna hemen inanma!

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Bilmezmiyim bu tür doktorları eline koluna sağlık aslanım muhtaçızya onlara illa peşlerinden koştururlar

================================

  • Mehmet Fatih Baltacı

    Mehmet Fatih Baltacı İnşallah muhtaç kalırsın doktora yalvarırsın bana yardım et diye

  • ================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay En kısa zamanda onulmaz dertlere kalasın inşallah da, gidecek doktor bulamayasın.

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Allah bana ne verirse nin katınıda sizlere versin

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Konuralp İlbay dayı yaşından başından damı utanmıyosun sen ayıptır ayıp

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Sen önce terbiyeli, saygılı olmayı öğreneceksin, haddini bileceksin. Bu arada haberin olsun, doktora şiddeti savunanların bu paylaşım ve yorumları kaydedilip mahkemeye veriliyorlar, halkı kin ve gareze yöneltmek ve şiddeti övmekle yargılanacaklar. Şu ana kadar 150'den fazla kişi için dava açıldı.

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Konuralp İlbay safımız belli dayı kendini miletten üstün gören bu zihniyeteki.her.kişi allahın adaletinden kaçamaz onlardan önce sen ver mahkemeyede karşılıklı bi memleket meseleleri konuşalım

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Mehmet Fatih Baltacı şimdi anladım sende tıpçısın bu kadar seviyesizleşmende ondan mış

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Sen haşa Allah'ın elçisi misin ki Allah adına "adaletten kaçamazsınız" diye fetva veriyorsun? Haddini bileceksin, ağzından çıkana dikkat edeceksin, yaşın daha genç, bunlar kulağına küpe olsun.

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Okuyabiliyorsan doktor ol, kafan basıyorsa!!

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Fatih Pehlivan Konuralp İlbay valla yaşım daha küçük edeptendir ki kelimelerimi.dikkatli seçiyorum terazi belli vakti gelincede tartılır ha eksik ha fazla adı üstünde yorum yapılıyo ve saygı duyuyorum sizinde yapmanızı tavsiye ettiğim gibi doktor olup ta ömrümü çürüteçeğime baş komserlik okulunu bitiririm daha iyi k.bakmazsanız ama sizi kaideye bile almıyorum.saygılarımla ;)

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Kafan basıyorsa diyen denyoyadır.Biraz da yüreğiniz bassa bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip bu millete tepeden bakmasanız sorunun temel kaynağı sizin kendinizi seçilmiş ari ırk gibi görmeniz! Neydiniz sizler seçilmiş beyaz yamyamlar mıydı?Sizin istemediğiniz hiç bir şey olamaz mıydı bu ülkede.En son ex olan biri böyle böğürüyordu hatırladığım kadarıyla!

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci 28 Şubatlar bitmedi hala.Elinize tekrar fırsat geçse daha beterini yapmaktan çekinmeyeceğinize hiç şüphem yok.

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Şikayetinizi incelemişler sonuç ortada bu ülkede kamuda çalışan %20 psikoloklar tarafından meslekten ihraç edilmeli.
Heleki bunlar gibilerini.

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Doktor arkadaşlara sesleniyorum burda lafım küme olduğu bellidir üstüne alınan da olursa da bu onun problemidir

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Nurdan Demirci bacım burda lafın kime 28 şubattan kastin nedir

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Benim kastım yok 28 şubat 1997 de bize kast edenlerin 1000 yıl sürecek dediği post modern darbe dedikleri Müslüman kesime yapılan bir kıyımdır.İkna odalarıdır. Başı örtülü diye gataya sokulmayan ,tedavisi yapılmayanlardır.Sizin yaşınız genç sanırım ama bu millet 18 sene öncesi öz vatanında paryaydı. Evladını, vatanı korusun gerektiğinde canını bile versin,ama anacığı yemin törenine sırf başörtüsü takmış diye tel kafeslerin arkasından seyretmek zorunda kalmaktır.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Lafım ortaya koydum kim isterse alabilir,alınabilir.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Ali Çakır Katiyyen lafım size değil,bundan emin olabilirsiniz. Onlar kendilerini çok iyi bilirler.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Konuralp İlbay Ne yiyip içiyonuz?Adaletten kaçamazsın demek için peygamber mi olmak gerekiyor? Senin dr olduğunu bilmek ürkütüyor beni.Bu dünyada kaçabilirsin belki ama mahkeme i kübradan kaçamazsınız! Ne oldu şimdi?

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Esas denyo hayatta hiçbir başarısı yok diye, bu ülkenin en zeki ,saygın ve kültürlü meslek grubuna haset eden seviyesiz insanlardır!

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Nurdan Demirci, fetöcüler 28 şubatta Erbakan hocaya demediklerini bırakmamışlardı, salya sümük hergün TV'lerde ağlayan Fetoş'un peşinde koşanlar bir anda ortadan kayboldular, yeni kılıklarla arzı endam eyliyorlar ama biz onları iyi tanıyoruz.

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Nurdan Demirci, yakın yerdesin, buyur gel beni hastalarıma sor bakalım, tepeden mi bakıyorum, beyaz Türk' müyüm, öğren, ondan sonra genellemelerine devam et kaldığın yerden.

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Nerde görev yeriniz ?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay İzmit

================================

  • Haşim Marhan

Haşim Marhan Bu doktorlar aslinda sizin zihniyetinizde olani igne ile otonazi yapmali canini kurtarmaya calisan adami darp etmek nedir doktorun cokta skinde sizin gebermeniz geberin 4mk

================================

  • Gülay Bulut

Gülay Bulut Ey insan doktor dil padişah olsan ne yazar toprak olacak sin toprak bu kibir ego nie ölümluyuz unutmayın yüce Rabbim nerde olursak olalım hayırlı insanlarla karsilastirsin bizleri ?

================================

  • Tolga Simge Ilgin

Tolga Simge Ilgin Gülay Bulut Tüm bayanları yemek ve sohbet grubumuza bekleriz ?https://www.facebook.com/groups/1491940117563821/?fref=nf

  • ================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Egolu olur olmaz, sana ne

================================

  • Mehmet Emin Efe

Mehmet Emin Efe Gülay Bulut

================================

  • Mehmet Emin Efe

Mehmet Emin Efe Gülay Bulut egolu kibirli olduğunu nerden çıkardınız hasta yoğun bakımda yatıyor ameliyat edenin suçu ne komplikasyon gelişmiş o hekim bunun böyle olmasını istermi aile suçlu yakınını korumak adına savunma geliştirmiş

================================

  • Gülay Bulut

Gülay Bulut Mehmet Emin Efe sizler muhatabım dilsinizzzzzzzz istediğim gibi konuşurum ben orda o doktor bişey demedim egolu olan bir sürü doktor var siz hemen Atladiniz demekki bende doktorlar lar ilgili bişey yaşamısim siz avukatmisiniz burası da mahkeme salonu dil gidin adliyede yapın avukatlığınızi sizin bir yaranız var galiba işini iyi yapmayan ne kadar doktor varsa kaşıniyorsa böyle kasirlar

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Gülay Bulut duydunuz mu Gülay hekimleri muhattap almıyormuş ??

================================

  • Gülay Bulut

Gülay Bulut Mehmet Baştemur kaşıntın var galiba kasiyani kasiyorlar gördünüzmu ellerinize sağlık çok güzel kasimislarrrrrrrrrrrrr ?????????

================================

  • Nedim Koca

Nedim Koca Doktor neden ameliyat ettiği hastayı takip etmiyor hasta yakınlarına bilgi vermiyor tabiki şiddete hayır

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

    Lutfiye Bıyıklı Yoğun bakımda yatan bir hastanın takip edilmediğini nereden çıkarıyorsunuz, anlamadım.

  • ================================

  • Nedim Koca

Nedim Koca Lutfiye Bıyıklı haberi izlemedinizmi hanım efendi hasta yakınları doktora ulasamamislar polemiğe girmek istemiyorum onca yorumun arasından benim yazdığım yorumu niye sectinizki

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Bunlar her duyduğuna inanan, her duyduğunu doğru zanneden bir tür.

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Nedim Koca hastanın hayati tehdit edici bir durumu olmuş ve yoğun bakıma teslim edilmiş. Üroloğu aşan bir durum. Tabi ki üroloğa bilgi verilir, gerekirse danışılır ama yoğun bakıma başka hekimler bakar. Hasta yakını bilgi alamıyorum diyorsa başhekimlik vardır, sağlık bakanlığının aynı gün cevap veren birimleri var. Ne demek doktoru öldüresiye dövmek. Konuşamayan insan bağırır, bağırmayı bile beceremeyen dayak atar.
Siz bir soru sorduğunuz için size cevap verdim. Anlamak için de soru sordum.
Hayırlı geceler

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Konuralp İlbay hocam soru sorup anlamaya çalışan herkes başımızın tacı.

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Yoğun bakım adı üstünde, daha ne kadar ilgilenecekler hastayla? Ameliyatlarda ölüm olabilir, sakatlık olabilir ,gayet normal bir durum. İnsanın eceli,kaderi geldiyse doktor napacak?

================================

  • Aydın Yolcu

Aydın Yolcu Bu gibi doktorlar yüzünden diğer doktorlarımıza haksızlık etmeyelim arkadaşlar.
Çok iyi işini hakkıyla yapan iyi doktorlarımızda var.
Evet bu gibi doktor dayağıda cezayida hakkediyor.
Lâkin hepsini aynı kefeye koymayalım.

================================

  • Dilek Koç

    Dilek Koç Aydın Yolcu saatlerce amaliyatta kalan adam gibi adam olan doktorların yeri ayrı bunlar farklı bi tür kibirinden soru dahi sorulmuyor en çokta pratisyenler

  • ================================

  • Tolga Simge Ilgin

Tolga Simge Ilgin Dilek Koç Tüm bayanları yemek ve sohbet grubumuza bekleriz ?https://www.facebook.com/groups/1491940117563821/?fref=nf

  • ================================

  • Aydın Yolcu

Aydın Yolcu Dilek Koç Tabi ki haklisiniz bana da öyle doktor denk gelmiştir.
Fakat bizim insanımız çabuk gaza geliyor. Tüm doktorlar için algı oluşuyor.

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Canınızı sıkınca bankacıyı, tapu memurunu, inzibatı polisi de dövecek misiniz? Sahipsiz olduklarını görünce dayak, dayağı haketti falan diyorsunuz gibi geldi bana.

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Bu doktorun ne yanlişi olmuş. Adam görevini yapmış. Ameliyatta ölüm olabilir sakatlık olabilir gayet normal bir durum. Kişinin eceli, kaderi geldiyse doktor napacak?!

================================

  • Burak Aslan

Burak Aslan Dilek Koç Senin çocukların da doktor olur inşallah... Maşallah çok da biliyosun pratisyen bilmem ne diye...

================================

  • Ilkay Çamlar

Ilkay Çamlar Bakıyorum da burda hastaneye işi düşmeyen 2-3 kişi dışında herkes doktorlardan şikayetçi. Demek burda bir sorun var.

================================

  • ================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Okuyabiliyorsan doktor ol

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Yanliş anlamayin ama Türkiyede bazi doktorlar lar gerçekten hak ediyor.
Doktorlan konusamiyorsun bile kendini öyle yüksekte görüyorki sanki dersin peygamber
Yur disinda yasiyorum cocum 5 aylik kac gün önce yüksek ates icin acile götürdük bi tür virus tespit ettiler.10 gun cocuk hastanede kaldi
Allah sahidimdir Doktorlar bizimle konusurken elleri önlerinde kenetli konusuyorlardi normal hastahane oldugu halde en iyi sekilde tedavi ettiler. Hemsirler o kadar saygili anlatilir gibi degil.

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

    Lutfiye Bıyıklı Geçmiş olsun. Vallahi de dediklerinizi yanlış anlıyorum. Hak ediyor ne demek. Dayaktan başka bir iletişim şekliniz yok mudur? Hele bugün bir arkadaşımı daha dövdüler sabaha elini kolunu sallayarak, bu doktor beyi öldüresiye döven gibi çıkıp gidecek.
    Almanya'dan hastalarımız geliyor ameliyat sırası alamıyoruz diye, yapmayın. Almanya'da bir hekim günde kaç hasta bakıyor, kaç ameliyat yapıyor hepimiz biliyoruz. C1 alır almaz ben de gideceğim. Annem babam beni bir serseri canı sıkıldı diye dövüp kafamı duvarlara vursun diye yetiştirmediler.

  • ================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Lutfiye Bıyıklı Siz kendi bildiginizle kalin ben kendi bildigimle 1. Genelleme yapmadim 2. Gercekleri kabullenin. Ben kendi yasadiklarimi yazdim inan bu bir gercek Türkiyede herhangi bir makama mertebeye gelindigi zaman afedersiniz bir yerleri... sey oluyor bidaha söylüyorum geneleme yapmiyorum ama maalesef cogunluk bu
Sizi inandirmak zorunda degilim.Allah Şahidim Burda saglikta insana deger var kardesim,nasil düsünürseniz düsünün!

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Ferat Celik yanlış anlamayın, kusura bakmayın, söz meclisten dışarı... he ya.. yettiniz gayrı.

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Ferat Celik Doktor olmak makama mertebeye gelmek değil. İşini severek ve layığıyla yapmaya çalışan bir doktor kadar ezilen kimse yok şu anda, emin olun. Ve artık bu yok hak ediyolar, yok bilmem ne söylemleri son bulmalı. Bi şey yapmalı..

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Seçil Kapar Yavaşi fotrafinda yanindaki çocuklar senin olmali demekki hic çocugunlan sinanmaşin hastane hastane dolanmamissin sabahlara kadar yazdiklarimi beyin hücrelini iyi calistirsan bence anlarsin malmisin gennelememi yaptim??

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Butun Doktorlar Melekmi? Arkadaş bire bir yasşadigimi anlatiyorum inanmassaniz sizin sorununuz neden agresiflesiyorsunuz

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Ferat Celik bey, dayağı öldüresiye dövülmeyi hak ediyor dediğinizde bir sınırı aştınız. Şu an bir hukuk devletinde yaşıyorsunuz, orada bir hekimi dövseniz başınıza gelebilecekleri, lütfen siz bize anlatın.
Burada öldüresiye döven adam elini kolunu sallayarak geziyor.
Neden doktorlara bu kadar kolay saldırılıyor sanıyorsunuz? Hem en ağır en kalitesiz çalışma koşulları dayatılıyor hem de bunun bütün sorumlusu biz gösteriliyoruz. Otoparklara kadar kovalanıp kafamızda kaldırım taşları parçalanıyor yine de yapan haklı deniliyor. Garip bir ülke olduk.
(Bu arada rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Benim oğlum da beş defa ameliyat oldu, ölümlerden döndü. )

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Lutfiye Bıyıklı dayagi öldüresiye dövülmeyi hak ediyor diye bir cümle kullanmadim
Ne kadar konussakta boş. Sözde okumuş insanlarsiniz
Yazdiklarimi sürekli biryerlere çekmeye calisiyorsunuz
Burda Almanyada cevremde ne bir Doktor dövüdügünü duydum ne de bir hasta hastane kosullarindan yada Doktordan sikayet ettigini.
Türkiye de bunlar var iste cogunluk hem hasta hem de Doktor kerkes isini dögru yaptigi takdirde sorun olacagini zannetmiyorum

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Ferat Celik Mal değilim. Sizde pek iletişim kurulacak, iyi niyetli birine benzemiyorsunuz bayım.

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Hem ne kadar konuşsak boş diyorsunuz hem de "doktorlarla konuşamıyorsun bile" diyorsunuz. Bence sizin konuşma anlayışınız dinlemeyi içermiyor.
Beyin kanaması geçirtecek kadar dövülmüş bir doktor beyin haberinin altına bazıları hak ediyor diyorsunuz sonra da ben öyle birşey demedim:))
Lütfen bu ülkeye dönmeyin. Lütfen bizlerle konuşmaya teşebbüs etmeyin.

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Ferat Celik Bende anormal koşullarda çalışırken bile oldukça iyi bir doktordum. Şu anda şartlarım iyi ama, şans eseri, geçiçi.. Allah acıdı da biraz yüzüme güldü. Ama yaşadıklarımı unutamam. Sağlikçıya bu düşman gözüyle bakış bitmeden de susmayacağım. O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz... ?

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Konusma sekliniz kaba bir doktor olduğuzun ispatidir
Ülkeme ne zaman dönup dönmicegim sizi iģne icu kadar ilgilendirmez işinizi yapin eleştiri almayin kalin saglicakla

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Seçil dün tüm gün Ahmet beyi döven gibi bir herif bize musallat olsa ne yaparız, Ahmet bey nerede ne hata yaptı da biz yapmayalımı konuştuk. En ufak tehditte sandalyeyi kaldırıp adamın kafasına vurmaya karar verdim. Arabada da kar kazmam var. Olmuyorsa olmuyor. Bu ülkede çalışmam. Üç dil biliyorum, elimi öpen gelsin.

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Seçil Kapar Yavaşi Bayan kusura bakmayin mal kelimesi icin. Siz de biraz tatli dillen konussaniz olacak galiba ? Iyi günöer

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Lutfiye Bıyıklı Büyük şehirler bin kat daha zor. Tepecik'te ayaklarım geri geri giderdi hasteneye. Anksiyete bozukluğu gelişti, kaldı o zamandan. Bunları hak edecek hiçbir şey yapmadık. Ne güzel çocuklardık... Beni de Sezen Aksu andı heralde bu sabah ?

================================

  • Lutfiye Bıyıklı

Lutfiye Bıyıklı Ferat Celik dayağı hak ediyorlar derken siz kaba olmuyorsunuz, sizinle konuşmak boş derken kaba olmuyorsunuz, ben mi kaba oluyorum:)) şaşırtıcı insanlarsınız.
Sizleri daha iyi tanımak için bu haberlerin altındaki yorumları izliyorum. En efendi görüneniniz bile ağzını açınca ama bazıları hak ediyor diyor.
O zaman gardımızı sağlam alacağız. Karşımızda bizi düşman gören insanlar olduğunu bileceğiz. Gerekmedikçe hiç bir iyi niyet ve inisiyatif kullanmayacağız.

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Lutfiye Bıyıklı Bencr her Insan hakkettigi kadar deger alir
Yaptiginz işi hakkiylan yaparsaniz ne den sorun olsunki bunda anlasilmayacak birşy göremiyorum

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Lutfiye Bıyıklı Doktorlara iletişim eğitimi derken, kendimizi koruma eğitimi, saldırgan insandan nasıl kurtuluruz, olay çıkacağını nasıl anlarız eğitimi almalı. Buna çok ihtiyacımız var. Rize 'de hayat rahat ve insanlar toplum ortalamasına göre çok iyi. Saygı ve sevgi görüyorum. Gelmek istersen ? Doğa zaten harika. Ama sen Çukurova aşağısın ?

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Ferat Celik Özellikle büyük şehirlerde senin kim olduğunu bilmeden, nasıl bir insan olduğunun farkına varmadan, doktorsun diye önyargılı yaklaşıyorlar. Her an tetikte yaşıyoruz. Bu tarz haberler işimizi daha da zorlaştırıyor.

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Ben kizmam bunlara
Cok net

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Inanin iyi insanlara meslegini duzgün yapanlara neden sorun olsunki bu tür olaylara gerçekten çift tarafli bakmak lazim
Istanbulda askerlik yaptim
Varikosel rahatsizligim vardi revir kapisindan doktor beni disari kovdu kac kere (Doktor Subay) askerlik bitene kadar birsey olmaz dedi.Arkadaş aci cekiyorum 12 ay o aciylan askerlik yaptim Almanya ya geldim Doktorlar hemen ameliyata aldilar cok az bizaman geç kalmis olsaydim su an 5 aylik kizimiz olmuyacakti

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Buna benzer ne durumlar yasadik sivildede ayni

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Oraya yapistirdim linke bi tiklarmisiniz bi zahmet

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik 30 seneki video ama su an bile böyle Doktorlara rastlamak mümkün

================================

  • Seçil Kapar Yavaşi

Seçil Kapar Yavaşi Ferat Celik Bunun sorumlusu işini düzgün yapan doktorlar değil ama.. kabak da hep onların başına patlıyor. Öldürülen doktorlar hep dünya tatlısı insanlar.

================================

  • Eyüp Baykara

Eyüp Baykara Ferat Celik veterinere gitmen gerekiyor senin

================================

  • Ferat Celik

Ferat Celik Eyüp Baykara yavşaklaşma kaşinma adam ol.yavsakligini hemen gösterdin

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Iyiyapmslar baksaydi ölurmydu al smdi cekior iste kendlerni oldgndan cook fazla saniorlar insanlkla alklari yok bicok doktrlarn

================================

  • ================================

  • Mehmet Yılmaz

meyen ve kendini alikıran başkesen gören birileri sizi dövebilir, onlara da iyi yapmışlar desinler. öyle mi?

================================

  • Fatih Pehlivan

Fatih Pehlivan Okuyabiliyorsan doktor ol kafan basıyorsa

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Evet sizler suppersniz ?temizseniz alnmanza gerk yoktu ? turkiyede bicokski torplle doktr herhalt oluor evet kafniz cok basior?

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ FatihPehlivan siz kendnzi nesaniorsnz al iste birtandaha?siz okmusnuzda neolmus ??

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Dikkatli bakn siz yapablirmsniz bnu ? Once insanlk ve saygyi ogrenin ok?

  • ================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ

  • ================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Elif Dağ saçmalamakta sınır tanımamışsın. Doktor olmak için torpil değil, çok çalışmak gerekiyor, iki milyon kişinin girdiği bir sınavda ilk onbine girmek gerekiyor, 6 yıl okuduktan sonra bir de 4-5 yıl ihtisas yapmak için yeniden sınava girmek gerekiyor.
Emin ol, Türkiye'de doktor olmak için torpil gerekseydi ortalıkta senin zekanda doktordan geçilmezdi.

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Birde turkiyden gornene bakn saatlerce bekletldk ve kùstah ukla tavrlarla muayne yapicak aldm oglmu baska hastnye ve sikyetmde yaptm RAZALET sizler once SAYGYI Ve INSANLGI ogrenin ok .doktrmusms ?

  • ================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Ben cok gordum torplle diploma alan cok konsma kustah ileri zeka ?siz poz vermye devam ?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Aşağılık kompleksinin tedavisi yok maalesef.

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Aynen bencde yok oyuzden tavr aldniz ? sizler burda neisniz gdin hastlarlnzla ilglenin .essege altin semer vursand ayinde essektir ?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay İşiniz zor kısacası. Siz gavurların yanında ezile ezile bu hale gelmişsiniz.

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Kafaniz cok basio?okmaktan sozetmioruz burda (INSANLKTAN) sozetmstm ben? kompleksli egosu tvanyapmslar anlyamas ?smdi kaybol skildm szi gormekten

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Siz o gavrlarn orya geln SAYGI VE INSANLGI ogrenin ? ezik dusunlernle kal defol yorumumdan sahsina ozel sozetmemstm asabmi bozma benm ok kendnzi ne saniorsunz

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ AdemYşr ?

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Hee, gavurlar çok saygılı. O yüzden Solingen'de diri diri yaktılar bizim vatandaşları. Hadi tozol.

================================

  • Elif Dağ

Elif Dağ Turkiyde sucorani 0 ya gormuyoruz .4 4 lksnuz smdi sen o tozu al sūr biyklarna? kaybol?

================================

  • Yildiz Ökten

Yildiz Ökten Aynen bası doktorlar hak ediyorlar bence durduğu yerde dayak yememiştir hak etmiştir

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay Sizin de Türkçe'niz bozuk, gelip sizi dövsünler mi?

  • ================================

  • Yildiz Ökten

Yildiz Ökten Konuralp İlbay türkcem bosuk olsun anlamışsınya çünkü ben yaşadım bası Dr. hak ediyorlar kayın validemi hastanenin merdiven altına ölüme bıraktılar bizde yaşadık bunları ve bası Dr. Türkiyede sonra bakarım kelimesi var gerci her Dr. için gecerli deyil aradan kaç sene geçti aklıma geldikce sinirleniyorum.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Yildiz Ökten all bir palavra daha. Vallahi dayağı hak ediyorsun mu demeli sana ?

================================

  • Burak Aslan

Burak Aslan Yildiz Ökten Medeniyet ülkesinde yaşamışsın ama gram işlememiş sana. Tek hücreli canlılar bile difüzyonla senden daha iyi olurlar...

================================

  • Yildiz Ökten

Yildiz Ökten Ne düşünürseniz düşünün canınız yanmamış Allah da yakmasın her Dr. için geçerli deyildir hemşirelerimiz içinde geçerli hemşirelerimizin basılarıda kendini bir şey sandediyorlar ve malesef var bu gün git yarın gel bana kıza bilirsiniz haklısınız kendi düşüncemdede ben haklıyım insan işini dürüst yaptımı bir şey olmas birde sabır olmalı ama sen sabret saygı duy ya kusura bakma Dr gitti yarın gelin gelde kızma yaşanmış olay malesef evet medeniyet ülkesi.

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Yildiz Ökten sen kocaman bir yalancı annesin.

================================

  • Yildiz Ökten

Yildiz Ökten Mehmet Baştemur yalancı olayım ben yaşadım saygı duyuyorum bu benim düşüncem .

================================

  • Havva Güler Demirer

Havva Güler Demirer Hayatında hiç bir başarıya doğru dürüst imza atamislar ülkenin en başarılı insanlarına laf söylüyor.bitmiyorsunuz bne yazık ki

================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Valla bu duruma zorla getiriyorlar burdan bakmak kolay ama insanlara yapılan muamele içler acısı annem bana anlatıyor azarliyorlar insanı diye dedim tepkinizi koysaniza okuyanlar adam olmamış büyük küçük edep olmalı ben de çok sinir olduğunda tepkinin koyuyorum

================================

  • Mikail-Gülşah Kilinç

    Mikail-Gülşah Kilinç Döndü Çimen Kara umarım evladın doktor olur ama inşallah şiddete uğramaz ha eğer yukardaki gibi bir hayvan tarafından şiddete uğrarsada umarım senin gibi bir vicdansız beter olsun demez!

  • ================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Mikail-Gülşah Kilinç valla benim çocuğumda acıma duygusu var büyüklerine karşı saygı önemlisi ben çok gördüm doktorların insanla yaptığı muameleyi kusura bakmayın herkes biliyo ya adam dayak yediği zaman günden oluyorda neden milleti aşamadığı zaman böle bu bilinmiyor hep herşey gizlide kalıyor artı orda beter olsun da yok bu duruma milleti getirmesinler herkesin piskolejisi sağlam değil

================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Mikail-Gülşah Kilinç siz bana vicdansız, diyemezsiniz ben zaten şiddete karşıyım ama gelcektende mesleğinde haddini bilmeyenler var bu yazdığım herkes için geçerli değil

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Döndü Çimen Kara ya sen nasıl bir insansın ?annesi kendisine anlatıyormuş.başınız ayrı ağzınız ayrı söylüyor. kul hakkı bu kul hakkı, iftira herşey yazık sana da yazık dayağı meşru gördüğün için çocuklarına da

================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Mehmet Baştemur senin anlayışın gitmi evt insan gibi dagranana kimse bi tepki vermez ne anlatmaya çalışıyorsun kul hakkı ne alaka sen kul hakkının ne olduğunu biliyor mu cahil cahil yorum yapma

================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Mehmet Baştemur basınız ayrı oynuyorne edepli ol haddini aşma karışmam sonrasına sizin gibiler herşeyi hak ediyor cahil cahil bana yorum yapma maydanoz olma herseye

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Mehmet Baştemur, cahil cahil konuşup sinir bozma! Cahillik tavan yaptı!??

================================

  • Döndü Çimen Kara

Döndü Çimen Kara Siz okumussunuzya okumayanlar cahil tabi ya burda böle yorum yapiyorsunuzya tepkiniz ortada ben hiç bir zaman şiddete oky veren biri değilim konuyu başka yere cekmeyin

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Döndü Çimen Kara en son okuduğu kitabı söylemisin? Veya çocuklarının gelişimi için en son yaptığının aktivite? Şu cahillik konusunu somutlaştıralım kaldıki yazdıklarımı anlamamışsın sanırım IQ nu aştı biraz? birde tehdit ediyor edepsiz

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Buarada annen başka neler söylüyor ??

================================

  • Mehmet Baştemur

Mehmet Baştemur Döndü Çimen Kara bu duruma zorla getiriyorlar demek dayağı meşru görmek değil midir? sanırım sadece benim yazdıklarımı değil kendi yazdıklarını da anlayamıyorsun?

================================

  • Ismail Gedik

Ismail Gedik Nerde sorunlu ruh hastası akil sagligi yerinde olmayan kendine bakamayan adam varsa doktor olmuş böyle yawşaklardan şifa bekliyoruz yazik saglam adami .ne hale getirmişler allah nasil biliyosa oyle yapsin sizi ???

================================

  • Fatih Pehlivan

    Fatih Pehlivan Ismail Gedik okuyabiliyorsan sen doktor ol, kafan basıyorsa

  • ================================

  • Orhan Kılıç

Orhan Kılıç Bir gun acile gittim doktor geldi neyin var dedi anlattim bana busaatte ne isin var dedi bu saatte niye geldin diyor naparsin boylelerine saglik sektoru tvicaret hane oldu

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay Acil servise acil olmayan bir durum için gidersen tabii ki öyle der. Çünkü gerçekten acil olan hastaların hizmet almalarını engelliyor ve zamanlarını alıyorsunuz. Gece saat 2'de basurum kanıyor diye acile gelen hastayı da gördük.

  • ================================

  • Zeynep Yuki

Zeynep Yuki insan canı ucuz değil doktora teslim edilen canlar elbetteki güvendiği için doktora emanet ediliyor..onlarda hayvan gibi muamele etmesinler..dokunulmazlıklar her kes için gecerlidir .dr içinde hasta içinde....

================================

  • Gny Tsc

Gny Tsc Bazilari hak ediyor afedersiniz ama kopek gibiler canlari istedigi gibi davraniyorlar hastayi hasta olarak gormuyorlar sadece cep dusunuyorlar doktorun biri bana resmen bohcacilar gibi pazarlik yapti bende olmayan hastalik icin once bir fiyat soyledi ben ucret felan dusunmedim parca alacaz dedi tereddutte kaldim fiyat indirdi bakti olmuyor daha indirdi malesef dusunmem lazim deyip gecip gittim rontgende ayni yani fiyat pazarligi malesef turkiyemizde oluyor kimse durduk yere dovmemistir hak etmistir ancak olan diger adama olmus

================================

  • Merve Dilara Arıcan

Merve Dilara Arıcan Aynen çok yazık dayak atmış ama mağdur ?￰゚マᄏ sizin yapacağınız haberciliğe yazıklar olsun

================================

  • Sevda Korkut

Sevda Korkut Hak etmis bende saglikciyim tûrkiyede hemsiresi olsun doktoru olsun kendilerini havada gôruyolar dûnyayi sizmi yarattiniz sanki bi hava bi hava devlet size maas ôdûyor orada insanlara hizmet verin diye ondûlum bostan yangel osman yapasiniz diye degil isinizi yapin hizmetde sınir yokdur

================================

  • Havva Güler Demirer

    Havva Güler Demirer Sevda Korkut diş hekimi olduğunuza emin misiniz.adınıza hiç bir kayıt yok.

  • ================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Yalan söylüyor, taban puandan teknisyenlik okuluna girmiştir en fazla. Sahtekarlıktan ve şiddeti övmekten mahkemeye verilecek, kaydı alındı.

================================

  • Havva Güler Demirer

Havva Güler Demirer Konuralp İlbay insanların böyle olması çok üzüyor hocam beni.Ne ara bu kadar kötü oldu bu insanlar

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay 12 eylül darbesinden sonra.

================================

  • Sevda Korkut

Sevda Korkut Havva Güler Demirer ben hekim degilim okuyorum ama INSALLAH bir gûn olucam insanlara insan gibi muamele yapilsin

================================

  • Sevda Korkut

Sevda Korkut Konuralp İlbay istedigin yere bas vur bu bir gercek turkiyede saglik calisanlari cok havali insanlar keyiflerindenmi kavga cikartiyolar sanki tabiki siddete karsiyim ama sonucda oradaki hasta cani yaniyor sapasaglam girmis simdi yataklik olmus sizce normalmi bu

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay İnşallah onsekiz senede tıp fakültesine girip bitirecek arkadaş hayırlısıyla. Önce dişçiydi, sonra sağlıkçı oldu, şimdi de tıpta okuyor. Hangi tıp fakültesindesiniz efendim??

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Özelde ki fetöcü dr müsvettelerine dikkat edin. Dövenin ellerine sağlık.

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay En çok fetöcü karşıtlığı yapanların nedense sonradan fetoşçu olduğu ortaya çıkıyor. Bir çeşit korku ve savunma mekanizması ve farkında olmadan kendilerini ele veriyorlar.

  • ================================

  • Dursun Üstünkaya

Dursun Üstünkaya Bu hükümet halktan harıç her kese yetki vermiş insanlar ayak altında sürünüyor sahip çıkan yok gelip halktan oy istemek rahat halkla ilgilenmek zor

================================

  • İsmail Nezahat Bilgin

İsmail Nezahat Bilgin hastasını takip edip gerekli muayaneleri yapmazsa belki başka bir doktora görünmesi gerekir özel hastanelerde yanlış her zaman oluyor amelyat olsada olur olmasada diyelimki özeller hemen ameliyat diyorlar hakeetiğini bulmuş Dr. diye ayrıcalık olmaması gerek işini iyi yapana kimse birşey demez bu ülkede

================================

  • Hüseyin Karşıkaya

Hüseyin Karşıkaya Uyan dedik uyanmadınız. Utanın. Utanın. Ülkenin son 20 yılda geldıği konum. Eğitimli insanların (doktor, öğretmen, mühendis..) dövüldüğü, sövüldüğü bir ülke. Cahillerin alkışlandığı bir ülke. 20 yıl sonra dr bulamayacaksıniz bu ülkede. Dr yerine üfürükçüye gidersiniz. Cerrah yerine kasaba ameliyet olursunuz.

================================

  • Irfan Beliren

Irfan Beliren Bence burada araştırılması gereken bu hasta ameliyat olduktan sonra gerçekten ailenin dediği gibi durumunda idrarını tutamama hafıza kaybı ve yatağa bağımlı hale gelmişmidir eğer gelmişse aile doktora ve hastaneye karşı maddi ve manevi tazminat davası açmalı sağlık bakanlığı konu ile ilgili soruşturma başlatmalı zaten doktoru döven gence adelet gerekli cezayı verir

================================

  • Cuma Kılıç

Cuma Kılıç Fazlasıyla hakediyor bu doktorlar tabi içlerinde iyileride var

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay Sen iyilerine de kötülerine de gitme.

  • ================================

  • Cuma Kılıç

Cuma Kılıç Meraklı değilim zaten

================================

  • Mustafa Kahya

Mustafa Kahya Cok iyidoktorlarvar diyemem malesef /10iyi gerisine lafdahisoylenmiyor helede acilde bide yalnizsaniz yandiniz yandiniz azarlayan yuzune bakmayan rezilik

================================

  • Yozgatlı Boyraz

Yozgatlı Boyraz Ne yapsaydı doktorun elinimi öpseydi garibanısan vay haline allah kimseyi çaresiz bırakmasını ama şu birgerçeki hastane yönetimi ve çalışanları acımasız oluyorlar bunu hepimizde çok iyi biliyoruz

================================

  • Ilhan Kılıç

Ilhan Kılıç Sistem basit paran varsa özelde soyuyorlar yoksa devlet hastanelerinde azarlıyorlar insan gibi muamele yok malesef düzgün insanlar olduğunu gibi düzgün Dr var Allah sayılarını artırsın ne diyelim

================================

  • Ali Olmaz

Ali Olmaz Vallahi de eyer böyleyse eline sağlık arkadaşın doktor hak etmiş ben olsam aynısını yaparım.

================================

1 Yanıt

  • Çetin Çetin

Çetin Çetin Böyle namusuz doktorlar varki çok hak ediyor dayagi ondan sonrada diyorlarki sağlıkta şiddet te son insan sağlığını hiçe sayan bu namussuzlar hak ediyorlar tabi hepsi değil kendileri böyle olsa nasıl olur birde kendilerini yakınlarını hasta yerine koysunlar daha SAĞLIKLI düşünürler o zaman böyleleri iyi olan doktorlara leke sürüyorlar kendi meslek taşlarını karalıyor yazıklar olsun böyle doktorlara bu millet kimden hesap sorsun polislerde onları tutuyor halkın yanında haklının yanında olmak lazım ille şiddetmi gerek bunlar için hayır ama öyle anlıyorlar bazıları

================================

  • Merve Bayraktar

Merve Bayraktar Kesinlikle hak eden doktorlar var insanın yüzüne bakmıyorlar daha 1 gün önce fıtık tanısı koyup poşet ilaçla eve yolladı beni film yok emar yok tomografi yok ertesi gün beyin cerrahı böyle bisey olmadığını söyledi ki var sanıyorumki o ilaçların ve İğnenin bana zarar verdiğini bu doktoru ben napayım yani ben nasıl işimi yapıyorsam onlarda işini yapsın kardeşim nedir yani sen zaten hizmet için okumadın mi neyin havası bu bırakın Allah aşkına eğitim durumuna göre insan ayırmasını vicdan okumaya bakmıyo

================================

  • Emre Funda Şenköy

Emre Funda Şenköy Cahilin alimi ezdiği ve kendini haklı gördüğü bir toplum çok yazık

================================

  • Hülya Balkan Işlerim

Hülya Balkan Işlerim Hepsi olmasada bazı doktorlar hâk ediyo tabi dayak çare degil ama sn okudun kims3 rahatı icin gitmiyor hastaneye sn doktorsun hasta yakını tabi hastasının merak eder sorar ama doktor havasından cvp bile vermiyor hasta yakınlarını azalıyor kendilerini bisey zannediyorlar sonra döndüklerinde doktora siddet oluyor

================================

  • Ayse Şentürk

Ayse Şentürk Gerçekten.bazi.doktorlar.hemde.cok.hakediyorlar.okumuslar.doktor.olmuslar.ama.insan.olamislar.karsisindaki.insan.yerine.koymuyorlar

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay Siz niçin okumadınız?

  • ================================

  • Goz Cu

Goz Cu Hak etmiş ellerine sağlık ayni şey doktorun başına gelseydi oda aynisini yapardi ders alsinlar boşuna okumuyolar

================================

  • Zeynep Demirtas

Zeynep Demirtas Devlet hastanesinde insanlar ölüyor doktor yerinden bile kalkıp bakmıyor neleri gördüm bazıları çok hakediyor gerçekten

================================

  • Kor Polik

Kor Polik Vallahi kimse kimseye durduk yere ne ne dayak atar hele bu bir sağlık persoleniyse doktorsa.gecen gün aynısı başımıza geldi kendimizi zor tuttuk çok iyi anlıyorum bu hasta yakınlarını

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay Aynı şeyleri hakim veya savcı için de söyleyebilir misiniz?

  • ================================

  • Kor Polik

Kor Polik Konuralp İlbay tabiki de geçerli ..bakınız kimse gerçekten görevini hakkıyla yerine getirene şiddet uygulamaz

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Ben hiç bir savcı ya da hakime saldırıldığını duymadım. Cezası çok ağır olduğu için mi acaba?

================================

  • Kor Polik

Kor Polik Konuralp İlbay cezası ağır olduğundan değil bizim topluma şu empoZe edilmiş yasalar neyi gerektirirse hakim savcı onu uygular gibi hani güya onlarında eli kolu bağlı yapacak birşeyleri yokmuş gibi geliyor insanlara..nitekim de çoğu öyle bir tanidigim hakim çok önemli ülkeyi ilgilendiren davada suçsuzlar diye karar vermişti başka bir şehire sürülmüştü ama sağlık öyle değil işte doktorların insafına kalmış

================================

  • Memo Kacar

Memo Kacar Aynen öyledir bide özeldir sözde doktor dur muayeneler ac ağzını kapat tamamdir reçete yaz sala gitsin

================================

  • Bayram Yildirim

Bayram Yildirim Türkiye'de birçok insan yanlış tedavi yüzünden hem sakat kalıp hemde oluyor insan hayati bu kadar ucuz değildir böyle sorumsuz doktorlara gereken en ağır cezayı vermek gerekir

================================

  • Abdullah Mercan

Abdullah Mercan İyi olmus oyle evlada can kurban baba dir baba copte bulunmuyo cani yanmis cocugun

================================

  • Yildiz Cansoy Nergiz

Yildiz Cansoy Nergiz Dayagi hak eden hastalar yok mu ? Niye doktor hastasini dövmüyor

================================

  • Şahin Orhan

Şahin Orhan dagdan inme hayvana insan muamelesi yaparsan dayakta atar söverde...

================================

  • Nurdan Demirci

Nurdan Demirci Doktor müsvettesi yüzünden baba oğul canları yandı.

================================

  • Dilek Uzun

Dilek Uzun Iyi etmis ellerine saglikkkk bazilariiiii hakkk ediyorrrr

================================

  • Tuğba Ramazanoğlu

Tuğba Ramazanoğlu Kimse kimseye vuramaz varsa şikayetin hakkını savun doktorunda üstü var

================================

  • Birsen Elmasisci

Birsen Elmasisci Bence hicte guzel olmamiş şidet uygulayani kiniyorum

================================

  • Gny Tsc

Gny Tsc Sevmiyorsaniz mesleginizi yapmiyacaksiniz yada saglikci olmuyacaklar

================================

  • Hurrıyettım Dzaferovıc

Hurrıyettım Dzaferovıc Sen oğluna saygılı olmasını öğretseydin

================================

  • Güldane Kilic

Güldane Kilic Vallahi kimse kusura kalmasin bende olsam bende yanisini ona yaparim az bile yapmis

================================

  • Tc Sinan Kından

Tc Sinan Kından Bana 2 tane geldi affetmem ezik biri oldumu yaparlar hic afim yok dur

================================

  • Kerem Şahin

Kerem Şahin Kimse kimseyi durduk yere dayak atmaz

================================

  • Mihriban Ali Bayrak

Mihriban Ali Bayrak Yaralanan doktorun yogun bakımda ne işi var

================================

  • Ali Çakır

Ali Çakır Yorumum zoruna giden bazı doktor arkadaşlar sizleri Ayakta Alkışlıyorum ?

================================

  • Sedat Cinar

Sedat Cinar Boyle doktorlari öldürecek sin hak ediyo hepside ayni bog

================================

  • Murat Çelik

Murat Çelik hak edene hakkını vereceksin

================================

  • Sedat Altındağ

Sedat Altındağ Doktor haketmiştir nokta...

================================

  • Konuralp İlbay

    Konuralp İlbay Doktor düşmanlığının sebebi ne?

  • ================================

  • Sedat Altındağ

Sedat Altındağ Konuralp İlbay düşman değilim de haketmiştir

================================

  • Konuralp İlbay

Konuralp İlbay Önyargılısınız.

================================

  • Sedat Altındağ

Sedat Altındağ Konuralp İlbay değilim abi doktorların %99 u mesleğini su istimal ediyor. Boyle olmaması lazım devlet tarafından denetim yapılması lazım ama insanlar bazen devlet ten önce kendi adaletini kendisi vermek istiyor ben olayın olmasından mutlu değilim sadece haketmiştir dedim saygılar

================================

  • Ergun Serdar Göze

Ergun Serdar Göze Keşke bütün kemiklerini kırsaydın

================================

  • Agit Ekin

Agit Ekin DAYAK BİLE ÇOK AZ

================================

  • Senol Demır

Senol Demır Okadar hak eden varki

================================

  • Veli Baser

Veli Baser

  • ================================

https://www.facebook.com/watch/?v=1179717932209838

--
AltNot a45UyF587661
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Ordularimizin kazandigi zafer sizin ve sizin ordularinizin zaferi icin yalniz zemin hazirladi...
Gercek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka basarili olacaksiniz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

-   -   -   -   -   -   -   -   -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

9. TUM DINLERIN KOKENI

Cehalet ve korku. . . Iste her dinin baslica iki nedeni. Allahi hakkinda insani kusatan belirsizlik, kendisini dine baglayan birinci bagimsiz nedendir. Insan gerek maddi, gerek manevi karanlikta korkar; korkusu ihtiyat olur ve korkmak ihtiyac halini alir, korkacagi bir sey olmadiginda kendisinde bir eksiklik, bir bosluk oldugunu sanir.
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder