7 Nisan 2019 Pazar

TEZCAN: BÜYÜKÇEKMECE'DE SEÇMENLERİN EVLERİNE GİRİLİYOR

TEZCAN: BÜYÜKÇEKMECE'DE SEÇMENLERİN EVLERİNE GİRİLİYOR

CHP Milletvekili Bülent Tezcan sayımın yeniden başlatıldığı İstanbul Büyükçekmece'de iki bakanlığın devrede olduğunu belirterek " Seçim Kurulu'ndaki seçmen listelerini topluyorlar evlere giriyorlar" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de Büyükçekmece'de seçmenlerin fotoğraflarının çekildiğini söyledi.

Bülent Tezcan

DUVAR – İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçersiz oyların yeniden sayımı sürerken Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkı 17 binin üzerinde Geçersiz oyların yaklaşık yüzde 75'i sayılırken CHP aradaki farkın kapanmayacağını gören AK Parti'nin şimdi de '20 bin sahte seçmen' iddiasıyla Büyükçekmece üzerinden yeni bir 'oyun' sergilemeye çalıştığını öne sürdü.

Halk TV'de açıklamalarda bulunan CHP'li Bülent Tezcan nemli olan oyların yasalara uygun incelenmesidir. YSK ve temsilciler usulsüzlük varsa tutanak tutar. Eğer mantıklı ise torbalar açılır. Bu seçimde de bazı yerlerde verdiği kararlar doğru. Delilsiz sayamam dediği yerler var. İstanbul için ayrı bir uygulama yapıyor. Yargı eliyle bir tuzağın parçası olunuyor. Sayıyorlar sayıyorlar tamamlayamıyorlar. Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı devrede. Seçim Kurulu'ndaki seçmen listelerini topluyorlar evlere giriyorlar" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ise "Seçmenlerin evlerine gidilip fotoğrafları çekiliyor. Sayın Hasan Akgün mazbatasını 3 Nisan günü almasına rağmen 1 saat önce sayım tekrar başladı. Ama buradan İçişleri ve Adalet Bakanları'nı uyarıyoruz. Milli iradeyi masada gasp etmek istiyorlarsa beyhude bir çabadır" eleştirisinde bulundu.

https://www.gazeteduvar.com.tr/politika/2019/04/07/tezcan-buyukcekmecede-secmenlerin-evine-giriliyor/?fbclid= IwAR1tZvEYrTDVJA_2jne-ABUd7OGO514UnYgmpXv2-k_nlnFJV3lACdNn30E

--
AltNot
--
a45UyF587661
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Asil onemli olan ve memleketi temelinden yikan halkini esir eden icerdeki cephenin suskunlugudur.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

-   -   -   -   -   -   -   -   -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

61. ALLAH'IN YUCELIGI, MELEKLERIN VE SAF RUHLARIN YARATILMASI IDDIASINDA DA DAHA COK GORULMEMEKTEDIR

Insanlardan daha mukemmel varliklar yaratmakla, gorunuyor ki, Allah, bir zamanlar, ne daha cok basarili olmustur, ne de yuceligine daha guclu kanitlar vermistir.

Bircok dinde meleklerin, saf ruhlarin tanrilarina (hudaventlerine) karsi isyan ettikleri ve hatta onu gokyuzunden kovma cabasinda bulunduklari gorulmuyor mu? (Teolojinin ileri surdugu savlara bakilirsa) Allah, melekleri ve insanlari mutlu etmek istedi ve melekleri ve insanlari mutlu etmeyi hicbir zaman basaramadi. Yaratilanlarin gururu, kotulukleri, gunahlari, isyanlari, eksiklikleri, yuce yaratanin isteklerine ve iradelerine hep karsi geldi.
-   -   -   -   -   -   -   -   -
Snowball, Bak yoldas, demisti.
Senin onsuz edemedigin kurdele, koleligin simgesidir.
Ozgurlugun kurdelelerden cok daha degerli oldugunu kafan almiyor mu?

George OrwellHayvan Ciftligi

-   -   -   -   -   -   -   -   -
Insanlik tarihi boyunca yasanan en buyuk trajedi, ahlakin din tarafindan gasp edilmesi olabilir.

CLARKE,ARTHUR C. (1917-2008) Ingiliz bilimkurgu yazari.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

-   -   -   -   -   -   -   -   -

Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder