15 Ağustos 2019 Perşembe

ALİ İHSAN HASİRCİOGLU : SABRIMIZI TEST ETMEYE KALKMAYIN!



ALİ İHSAN HASİRCİOGLU : SABRIMIZI TEST ETMEYE KALKMAYIN!

aliihsan.hasircioglu@googlemail.com

Yetkililerimizin zaman zaman "Gücümüzü kimse test etmesin!" "Sabrımızı test etmeye kalkmayın!" uyarılarıyla meydan okumaları insanın içini ferahlatıyorsa da gücümüzü ve sabrımızı test etmeye cür'et edenlere herhangi bir müeyyide uygulanamadığından efelenmemizi kimsenin umursamayıp gücümüzü ve sabrımızı test etmeyi sürdürmeleri canımızı sııkıyor.

Teste tabi tutulduğumuz konulardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

- NATO'nun patronu dostumuz müttefikimiz ve stratejik ortağımız ABD bir gece ansızın "Muavenet" zırhlımızı kendi limanımızda füze ile vurarak teee yıllar öncesinde sabrımızı ve gücümüzü test etmişti.

- Olaydan yıllar sonra ABD bu kez askerimizin başına çuval geçirerek irademizi ve sabrımızı tekrar test etmiştir.

- ABD "al papazı ver ver papazı!" pazarlığına giren Türkiye'den Amerikalı papazı çekip almasına rağmen Türk papazı vermeyerek sabrımızı yeniden test etmiştir.

- ABD Fetö tarafından organize edilen 15 Temmuz'daki kanlı askeri darbe girişiminde darbeciler yanında yer alıp İncirlik üssünü kullanarak Türkiye'nin sabrını bir kez daha test etmiştir.

- Suriye'de kurduğu PKK ordusunu Türkiye'ye karşı donatan ABD "Bir gece ansızın gelebiliriz!" diyen Türkiye'ye karşı PKK ordusunu 100 bin kişinin üstüne çıkararak üstelik Suriye'ye sokmadığı Türkiye'nin içine Amerikan askerini sokarak sabrımızı da gücümüzü de yeniden test etmiştir.

- ABD Rusya'dan S 400 sistemini alan Türkiye'ye üretimine ortak olduğu F 35 savaş uçaklarını vermeyip üstelik projeden de çıkararak sabrımızı test etmeyi sürdürmüştür.

- ABD ve Batı'nın sabrımızı ve gücümüzü test etmelerine alıştık bu nedenle pek dokunmuyor da Suudi Arabistan ve Yunanistan gibi ülkelerin bile sabır ve gücümüzü test etmeye kalkışmalarına pek alışamadık:

- Suudi Prensi Salman İstanbul'a çektiği Kaşıkçıyı gönderdiği 15 kişilik ekiple İstanbul Konsolosluğunda buharlaştırdıktan sonra cellatlarını ve konsolosunu ellerini kollarını sallaya sallaya ülkelerine döndürerek Türkiye'nin gücünü sabrını ve becerisini test etmiştir.

- İşgal ettikleri 18 Türk adasının 13'ünde askeri üs kuran Yunanistan'ın savunma bakanı Türkiye'ye: "Sıkıyorsa gel al!" diye nanik yaparak sabrımızı test etmiştir.

Sayın yetkililerimiz bundan böyle kimseye ya "Sabrımızı ve gücümüzü test etmeye kalkmayın" demeyin ya da test etmeye kalkarlarsa ne yapacağınızı açıklayın ki onlar biz de bilelim artık.


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
0
- - - - - - - - - - - - -
0
- - - - - - - - - - - - -
0
- - - - - - - - - - - - -
0
- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder