30 Ağustos 2019 Cuma

BÜYÜKANIT'IN KIZININ FOTOĞRAFLARI FİKRET EMEK'TEN ÇIKMAMIŞ

Burada ilginç olan şu.
Büyükanıt'a şantaj yapılmış.
Kızının cinsel ilişki halindeki resimleri, belki de videoları gösterilmiş.
Adamın kuzu olması sağlanmış.

Bu haberde resimlerin Ergenekoncu bir subayın evinden çıkmadığı anlatılıyor.
Yani bu şantaj Ergenekon için ekstra bir suç olarak kullanılmış.

Ancak, esas olan bu resimler kimler eliyle kimlere verilmiş?
Şantajı yapan kimmiş?
İşte işin burası karanlık.

Olayların gelişmesinden anlaşılan şantajcı Yüce Galaksi BAşkanımız.
Evet, şantajcı bir başkanımız var.
Bu çok normal, hiç şaşırtıcı değil.
Siyasi ikbali için pek çok cinayet işlemiş bir adam için az bile.

ZAman en iyi miyardır.
Bakın gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu var.
Bastıbacak abi bir konuşursam yer yerinden oynar diyor.
Ve ima ediyor, "Terörle mücadele defterleri açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz; 7 Haziran ile 1 Kasım arası en kritik dönemlerden biri" diyor.
Bu arada çok önemli katliamlar yaşandı.
Boru değil yani.

Bu sefer zimmetmiş, irtikapmış, rüşvetmiş, usulsüzlükmüş falan değil.
Organize örgütlü katliam suçu var orta yerde.
Öyle devlet güvenliği, devlet sırrı demek de mümkün değil.

Devran dönecek, hep dönmüştür, yine dönecek.
Ve bu suçlara yardım ve yataklık edenler ortalara dökülecek, mahkum edilecek, alkışlayanlar ise utancaklar.
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


================================

BÜYÜKANIT'IN KIZININ FOTOĞRAFLARI FİKRET EMEK'TEN ÇIKMAMIŞ

09.02.2012 00:18

Polislerin ABD Büyükelçiliği'ne verdiği Ergenekon brifinginde Fikret Emek'in evinde bulunduğu iddia edilen Büyükanıt'ın kızının özel hayatına ilişkin fotoğrafların Emek'in evinden çıkmadığı öğrenildi.

Wikileaks belgesiyle ortaya çıkan Türk polisinin ABD Büyükelçiliği'ne verdiği Ergenekon brifinginde eski Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt'ın kızının cinsel ilişkileriyle ilişkili fotoğraf ve belgelerin gösterildiği öğrenilmişti. Polisler brifingde bu fotoğraf ve belgelerin Ergenekon davası tutuklularından Binbaşı Fikret Emek'e ait adreslerde yapılan aramalarda bulunduğunu belirtiyordu. Ancak bu fotoğrafların Emek'e ait adreslerde yapılan aramalarda bulunmadığı ortaya çıktı.

Aydınlık gazzetesinin haberine göre ne Emniyet'in arama tutanaklarında ne de Ergenekon davası dosyalarında bu fotoğraf ve belgelere ilişkin herhangi bir kayıt bulunmuyor. Fikret Emek'in avukatları da aramalarda Emek'in evinde Büyükanıt'ın kızıyla ilgili herhangi bir doküman çıkmadığını dile getiriyor.

3 adreste bulunanlar

Özel Kuvvetler Komutanlığından 2005'te binbaşı rütbesinde emekli olan Fikret Emek 26 Haziran 2007'de Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Aynı gün Emek'in Ankara'daki evi annesinin ve erkek kardeşinin de Eskişehir'deki evlerinde arama yapıldı. Emek'in annesinin evinde yapılan aramada 11 kilo C-3 plastik patlayıcı 1 Kanas dürbünlü tüfek 1 Kalaşnikof 1 av tüfeği M-16 mermileri 12 el bombası ve TNT düzenekleri ele geçirildi. Emek'e ait 3 adreste yapılan aramalarda bulunan dijital belgelere de el konuldu. Polis bu söz konusu CD'lerin imajlarını inceledi ve içeriklerini raporlandırdı. Ergenekon ana davasının 16 17 18 ve 19. ek delil klasörlerinde emniyetin inceleme tutanakları yer aldı. Emek'in Ankara'daki evinde ve arabasından ele geçirilen 137 kalemde sıralanan belgeler arasında eski Genelkurmay Başkam emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın kızı B. G'nin özel ha-yatına ilişkin görüntülerin yer aldığına ilişkin bir ifade bulunmadığı ortaya çıktı.

Emek'in Eskişehir'de yaşayan annesi Emine Emek'in evinde ele geçirilenler de 76 kalem de sıralandı. Ancak burada da görüntülere ilişkin herhangi bir tespit bulunmadı. Mevcut delil ve imajları ise inceleme tamamlanınca savcılığa iade edildi.


Polis neden elinde tuttu?

Bu noktada şu sorular öne çıkıyor: Brifingde polislerin iddia ettiği gibi fotoğraflar Emek'in evinden çıktıysa neden arama tutanağına ve Ergenekon davası dosyasına girmedi? Resmi evraklara göre Emek'in evinden çıkmadığı anlaşılan fotoğraflar polisin eline nasıl geçti? Polis fotoğraflarla ilgili yasal bir süreç başlatmak yerine neden elinde tuttu. Yoksa farklı yöntemlerle elde edilen fotoğraflara "Ergenekon aramalarında bulundu" kılıfı mı geçirildi? (Aydınlık)

Odatv.com



https://odatv.com/buyukanitin-kizinin-fotograflari-fikret-emekten-cikmamis-0902121200.html

================================

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Soz konusu olan vatansa gerisi teferruat.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

67. SEYTAN DA DINLER GIBI RAHIPLERI ZENGIN ETMEK ICIN ICAT EDILMISTIR

Bir Italyan rahibinin temiz kalbine onur veren safca bir hikaye anlatilir. Kolayca aldatilan bu safdil adam dini konusma yaparken, surekli olarak fikir uretir. Tanrinin lutfuyla butun insanlari mutlu edecek guvenilir bir arac buldugunu soylemek zorunda kalir. Soyle der: "Cehennemde kendisine felaket arkadasi edinmek tek amaciyla, seytan, insanlari bastan cikarir, ayagini kaydirir. Dolayisiyla, cennetin ve cehennemin anahtarlarina sahip olan Papa'ya basvuralim; butun kilisenin basinda, Allah'a yalvarmasini isteyelim, Allah'in seytanla uyusmasini, tekrar teveccuh ve iltifatina mazhar etmesini, eski mertebesine cikarmasini Allah'tan Papa istirham etsin. Bu hareket tarzi seytanin insan turune karsi kotu projelerine mutlaka son verecektir. " Bu safdil rahip galiba gormuyordu ki, seytan semavi din icin, en azindan Allah kadar gereklidir. Semavi dinler; rahipler, hocalar, hahamlar vb; Allah'la seytan arasindaki bozukluktan cok hosnutturlar; iki dusman arasinda bir uzlasmaya aracilik etmeyecek olcude hosnutturlar. Varliklari ve gelirleri bu iki dusmanin catismalari, dusmanliklari uzerine kurulmustur. Insanlar bastan cikarmaya ve gunah islemeye yoneltilmezse, rahiplerin yonetimi ve gucu, insanlar icin gereksiz olur. Manicheisme (Manicilik)* butun dinlerin, kuskusuz eksenidir; ancak ne care ki, tanrisalligi, kotuluk kuruntusunda hakli cikarmak icin icat edilen seytan, goksel dusmaninin aczini ya da beceriksizligini bize her an her dakika kanitlar.

Iran'da dogmus ve 270 yilina dogru olmus olan Manes ya da Manchee tarafindan icat edilmis bir dindir. Bir guzellikler Allahi, bir de kotulukler Allahi kabul eder. Iyilik ve nur Allahi olarak

"Hurmuz"u, kotuluk ve karanlik Allahi olarak "Ehrimen"i gosteren bu din "Zerdust" dininden alinmadir. (A. C. )

- - - - - - - - - - - - -
Bugunlerde her sey birinci kalite hatta Hitlerin sizin icin ayirdigi kursunlar da...

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Tanri'yla konusmaya karar verdim Dunyanin kederiyle ilgili Ama isler daha da berbat olduCunku Tanri orada bile degildi.

FROST,ROBERT (1874-1963) ABD'li sair.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder