24 Ocak 2018 Çarşamba

ALİ TATAR'I BUGÜN BİR KEZ DAHA ÖLDÜRDÜLER

Belli ki, Yarbay Ali TATAR'I intihara sürükleyen zalim zihniyet hala hakim kürsüsünde.
Bunu belirlemek ve halka anlatmak lazım.
FETÖ mücadelesinde eksik kalan, yolundan çıkmış çok şey var.
Ama en azından adliye ayağında bir temizlik olduğunu düşünmüştük.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA    


ALİ TATAR'I BUGÜN BİR KEZ DAHA ÖLDÜRDÜLER

Yarbay Ali Tatar'ı ikinci kez ifadeye çağırıp intiharına yol açan dönemin özel yetkili savcısı Süleyman Pehlivan hakkında karar.

24.01.2018

AutoResizeImage.https://odatv.com/images/2018_01/2018_01_24/ali-tatari-bugun-bir-kez-daha-oldurduler-2401181200_m2.jpgAmirallare Suikast kumpasında Yarbay Ali Tatar'ı ikinci kez ifadeye çağırıp intiharına yol açan dönemin özel yetkili savcısı Süleyman Pehlivan'ın yargılanmasına başlandı.

Yargıtay 9. Ceza Dairesi duruşma salonunda görülen davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme Tatar Ailesi'nin davaya müdahil olma talebini "doğrudan zarar görme" olmadığı gerekçesiyle reddetti. Süleyman Pehlivan'ın tutukluluğuna devam kararı veren mahkeme duruşmayı 3 Mayıs 2018'e erteledi. Karar açıklandıktan sonra Ali Tatar'ın eşi Nilüfer Tatar "bir şey söylemek istiyorum" diye seslendi mahkemeye. Başkan dışarı çıkmalarını isteyince Ahmet Tatar araya girerek "Bir daha ki duruşmalara gelebilecek miyiz" diye sordu. Mahkeme Başkanı "Duruşmalar herkese açık. Tabi ki gelebilirsiniz" diyerek karşılık verdi. Ancak Ahmet Tatar duruşma salonunda şöyle bağırdı; "Yargı ayağı olarak cinayet işledi. Nasıl zarar görmedik. Sizin kardeşiniz olsa ne yapardınız. Olur mu bu adalet mi? Kendi kardeşinize bu yapılsa ne olurdu?"

Mahkeme Başkanı ise Tatar Ailesi salondan çıktıktan sonra görevlilere Tatar Ailesi için "bu insanlar bir daha duruşmaya girmeyecek" talimatı verdi ve "burası gösteri yeri mi" diye tepki gösterdi. Tatar Ailesi'nin tepkileri duruşma salonunun dışında devam etti. Ahmet Tatar "Bu dava burada bitmiyor. FETÖ ile mücadelenizde başarılar. Böyle mi mücadele ediyorsunuz" diye bağırırken ablası Hürriyet Ünver "Beni buraya gömün. Ali bugün öldü. Bugün onu öldürdünüz" dedi.

https://odatv.com/ali-tatari-bugun-bir-kez-daha-oldurduler-2401181200.html


a45UyF587661-180124133834 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2018/01/24  14:45 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder