19 Ocak 2018 Cuma

OKUMA ALIŞKANLIĞINI BÖYLE ANLATIYORLAR: SAĞCILAR ALLAH TOPLULUĞU SOLCULAR ŞEYTAN TOPLULUĞU

Ülkenin kafası çalışan, iyi ahlaklı, düzgün insanları sizlere sesleniyorum.
Bu dinden çıkın, kurtulun, kendinizi kurtarın.
Ne kadar zararlı, ahlaksızca ve cahilce sözler üretiyor bu din.
Bu dinin ürettiği nefreti, ötekileştirmeyi, düşmanlığı anlatmak için daha başka ne gerek.

Ve her şeyden daha elim ve vahim olanı, bu kitap Valilik tarafından onaylanmış, MEB kapsamında benimsenmiş  bir kitaptır.
Bu devlet burada bahsedilen görüşler çerçevesinde diğerlerine saygı göstermeyecek, ırzlarını, canlarını, mallarını helal sayacaktır.
Bu ülkede diğerlerinden olanların bu görüşler artık devletin görüşleri olması nedeniyle yaşam hakkı kalmamıştır.

Çok zor günler kapıdadır.
Siyasi arenada yer alan diğer partilerin de devletten bu hastalıklı fikirleri, cemaat etkisini koparıp atabileceklerine dair en ufak umut yoktur.
Türk halkı açıkçası bir fikir kanserinin pençesine düşmüştür.

Ülkenin diğerleri kapsamı içerisine düşmüş insanları bireysel ve kollektif tedbirleri alınız.
Ve dünyanın kalanının da bu fikir kanseri ve pençesine düşmüş insanlar ve milletlerin verebileceği zararlara karşı tedbir alması şarttır.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA     



OKUMA ALIŞKANLIĞINI BÖYLE ANLATIYORLAR: SAĞCILAR ALLAH TOPLULUĞU SOLCULAR ŞEYTAN TOPLULUĞU

19.01.2018

Kocaeli'nde protokol kapsamında ortaokul ve liselere dağıtılan Sezai Karakoç'un 'Diriliş Neslinin Amentüsü' kitabında sağcıların hakikat peşinde olduğu solcularınsa şeytan topluluğu olduğu anlatılıyor

SERBAY MANSUROĞLU serbaymansur@birgun.net @serbaymansur

Kocaeli'nde protokol kapsamında öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırma ve Türkçe'yi güzel etkili kullandırma gerekçesiyle ortaokul ve liselere dağıtılan kitap sağcılığı methederken solcuları şeytanla eş tuttu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Türkçeyi doğru güzel etkili kullanma becerisini kazandırmak kitap okumayı sevdirmek öğrencilere kelime dağarcıklarını zenginleştirme' gerekçesiyle protokol imzaladı. Bu kapsamda 'Edeb'i Hayat Okumaları' adıyla Valilik oluru ile proje uygulamaya kondu. Proje çerçevesinde okullara Sezai Karakoç'un Diriliş Neslinin Amentüsü isimli kitabı dağıtıldı. Ortaokul ve lise öğrencilerinin okuması istenilen kitapta sağcılıktan övgü ile bahsedilirken Batı tarzı sağcılık ve solculuğun yergisi yapılıyor.

'Sağ ve sol yokken tanımları yapılmış'

Sağ ve sol kavramlarının olmadığı dönemde Kuran'da sağ ve solun tanımlandığını ileri süren kitapta ilginç ifadeler yer alıyor. Kitapta yer alan ifadelerden bir bölümü şu şekilde: "…İnsanları da şöyle bölümlüyorum: Hakikate uyanlar; sağcılar karşı çıkanlar; solcular bu uğurda bütün çıkarlarını hatta canlarını feda edenler hakikat yarışçıları öncüler. İşte bu anlamda sağcıyım. Batılı anlamda sağcılık solculuktur benim gözümde. …Gerçek sağ Kuranda tanımlanmıştır. Kuranda sağcılar; Allah topluluğu solcular da şeytan topluluğu olarak sağcıların topluluğu uğurlu topluluk solcu topluluk da uğursuz topluluk olarak vasıflandırılmıştır. Diriliş; uğurlu iyilikçi topluluğu gerçekleştirme yoludur. Diriliş şeytanın topladığı ve uğursuzluk saçan her topluluğu dağıtma Allah'ın ipine sımsıkı sarılan topluluğu kurma yolu yöntemi savaşı demektir…"

https://www.birgun.net/haber-detay/okuma-aliskanligini-boyle-anlatiyorlar-sagcilar-allah-toplulugu-solcular-seytan-toplulugu-200693.html


a45UyF587661-180119150035 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2018/01/19  15:47 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder