13 Eylül 2019 Cuma

ABD’NİN ZIRHLI KULELERİ YPG’NİN TÜNELLERİNE YERLEŞTİRİLİYOR!

Haber eski, ama günden güne ABD-PKK bağlantısı netleşiyor.

Evet, iktidar bir kez daha yanıldı.
Zaten yanıla yanıla yalama oldu.

Artık ABD için yeni bir tavır almanın zamanı geldi.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


z

================================

ABD'NİN ZIRHLI KULELERİ YPG'NİN TÜNELLERİNE YERLEŞTİRİLİYOR!

10.09.2019 13:11

Türkiye ile ABD arasında Suriye'deki 'güvenli bölge konusundaki tartışmalar sürerken ABD'nin terör örgütü YPG'ye desteği sürüyor. ABD tarafından getirilen zırhlı kuleler Suriye sınırında YPG'nin kazdığı tünellere yerleştiriliyor.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan Suriye'nin Heseke iline bağlı Resulayn ilçesinde teröristlerin kazdığı tünellere ABD tarafından getirilen zırhlı kulübeler yerleştiriliyor.

ABD'nin Irak üzerinden TIR'lar ile gönderdiği zırhlı kulübeler Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan PKK/PYD'nin denetimindeki Resulayn ilçesine ulaştı. Kepçe yardımıyla kazılan tünel ve hendeklere bu zırhlı kulübeler yerleştiriliyor. PKK/PYD'li teröristlerin hazırladığı tünel ve hendeklerde çok amaçlı olarak kullanmak üzere yerleştirdiği zırhlı kulübelerin Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik olası operasyonunda lojistik destek merkezi ve silahlı mücadele için kullanılacağı öne sürüldü.

ABD'li yetikililer her fırsatta terör örgütü YPG ile ortak olduklarını açıklamayı sürdürüyor. Son olarak ABD Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı bir birim terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan YPG'i 'güvenilir ortak' olarak tanımlamıştı. Ayrıca ABD'li yayın kuruluşu CNN geçtiğimiz günlerde yaptığı bir haberde YPG'yi terör örgütü IŞİD'e karşı mücadelede 'bir numaralı partner' olarak belirtmişti.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/abdnin-zirhli-kuleleri-ypgnin-tunellerine-yerlestiriliyor-248417h.htm

================================

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Ogretmenler Cumhuriyetin fedakar ogretmen ve egitimcileri yeni nesli sizler yetistireceksiniz.
Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktir.
Eserin kiymeti sizin beceriniz ve fedakarliginizin derecesiyle orantili olacaktir.
Cumhuriyet fikren ilmen fennen bedenen kuvvetli ve yuksek karakterli koruyucular ister.
Yeni nesli bu ozellik ve kabiliyette yetistirmek sizin elinizdedir...
Sizin basariniz Cumhuriyetin basarisi olacaktir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

58. CEHENNEMIN SUREKLI CEZA VE EZIYET INANCINI ICAT ETMEKLE ILAHIYATCILAR, ALLAHLARINDAN, TIKSINILECEK VE INSANLARIN EN KOTUSUNDEN DAHA KOTU, AHLAK BOZUCU, AMACSIZ VE YALNIZCA KEYFI ICIN ZALIM BIR ZORBA YAPMISLARDIR

Cehennem azabinin sonsuzlugu inancini icat edenler, pek iyi oldugunu soyledikleri Allah'tan, mevcutlarin en igrenc olanini yaptilar. Zalimlik insanda yaramazligin son derecesidir; ancak hicbir duygulu ruh yoktur ki, en buyuk kotulukcunun bile ugradigi iskencelerin hikayesini dinlerken ofkelenmesin ya da isyan etmesin. Ancak bu gaddarlik, gerekcesiz ve tumuyle keyfi olursa insani daha cok kizdirabilir, daha cok isyan nedeni olur. En kan dokucu zorbalar, Caligula'lar, Domitien'ler*, Neron'lar dahi kurbanlarina aci cektirmek ve bunlarin izdiraplarini asagilamak icin bazi gerekcelere sahip bulunuyorlardi. Bu gerekce, ya kisisel guvenlikleri, ya intikam cigliklari, ya korkunc ibret ornekleriyle korkutmak istemeleri, ya da barbar meraklarini tatmin etme arzulariydi.

Bir Allah, bu gerekcelerden bir tanesine sahip olabilir mi?

Gazabinin kurbanlarini uzmekle, bir Allah, ne sarsilmaz kudret ve buyuklugunu tehlikeye dusurebilmis, ne de hicbir seyin bozamadigi huzur ve mutlulugunu bozabilmis (bunlarin hicbirini yapamamis) olan yaratiklarini cezalandirmis olur. Ote yandan, ahiretin cezasi bu dunyada bulunan ve bundan dolayi ahiretin eziyetine tanik olamayacak olan hayat ehli icin yararsizdir. Cezalar, eziyetler, cekenler icin de yararsizdir; cunku cehennemde hidayete erilmez, affedilme zamani artik gecmistir. Nasil oluyor ki, Allah, sonsuz intikamciligini gostermekten, kendisini eglendirmekten ve yaratiklarinin gucsuzluklerini asagilamaktan baska bir amaca sahip bulunmuyor!

Butun insan turunun akil ve insaflarina basvururum: Dogada bir tek adam var midir ki, hemcinsim demiyorum, herhangi bir duygulu varligi, kin olmaksizin, misilleme olmaksizin, merak etmeksizin ve hicbir korkusu olmaksizin, yani kendini koruma durumunda bulunmaksizin, sogukkanlilikla uzmek isteyecek kadar kendisini zalim hissetsin? Boyle bir varlik, sizin ilkelerinize gore insanlarin en kotulerinden daha kotudur.

Muhtemel ki, bana, "sonsuz tecavuzler sonsuz cezalari hak eder, sonsuz cezalari gerektirir" diyeceksiniz. Ben de size derim ki; mutlulugu sonsuz olan Allah'a asla tecavuzde bulunulamaz. Sunu da ekleyecegim; olumlu olan yaratiklarin tecavuzleri sonsuz olamaz. Kendisine tecavuz edilmesini istemeyen bir Allah, yaratiklarinin tecavuzlerini sonsuzluga kadar surdurmeye razi olamaz. Size derim ki; sonsuz iyi olan bir Allah, ne sonsuz zalim olabilir, ne de yalnizca onlara eziyet etmekten zevk almak icin yaratiklarinin omrunu sonsuza kadar uzatabilir.

Azaplarin sonsuzlugu inancini, ancak en vahsice barbarlik, en buyuk fesatlik, en kor hirs dusundurebilir. Eger kendisine tecavuzde bulunulabilecek ya da kendisine kufredilebilecek bir Allah mevcut olsaydi, bu Allah'in zayif yaratiklarini, yararsiz cezalarla surekli olarak uzmekten zevk alacak kadar kotu bir zorba oldugunu soylemeye cesaret edebilen kimseler, yeryuzundeki en buyuk kufurbazlar olurlardi. (Yani bu Allah'in en buyuk cinayetini yuzune vuranlar olurlardi. )

Domitien, 18-96 yillari arasinda Roma imparatorudur. Istibdadin en zalimcesini Roma'ya cektirmistir.

Sonunda karisinin destegiyle oldurulmustur ve 12 kayzerin sonuncusu bu zalim imparator olmustur.

- - - - - - - - - - - - -
Bilincleninceye dek baskaldiramayacaklar, baskaldirmazlarsa da hicbir zaman bilinclenemeyecekler.
( Bu kisim kitapta Proleterler icin soylenmistir.)

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Imanla bulunan Ilahi Yol, Akil Gozu'nu kapatmak anlamina gelir.

FRANKLIN,BENJAMIN (1706-1790) ABD'li devlet adami, bilim insani ve yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder