12 Eylül 2019 Perşembe

DAĞA KALDIRIP ZORLA ÖZÜR DİLETTİLER SOSYAL MEDYADAN GURURLA PAYLAŞTILAR

Bu haber de mafyayı parti zannedenlere gelsin.
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

================================

DAĞA KALDIRIP ZORLA ÖZÜR DİLETTİLER SOSYAL MEDYADAN GURURLA PAYLAŞTILAR

birgun.net

30 Temmuz 2019 09:16

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek kişisel Twitter hesabında paylaştığı görüntü nedeniyle tepki topladı.

MHP'li Ahmet Kazanç'ın Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Kurucu Üyesi Davut Sevinç'e zorla özür dilettiği görüntülere sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Bahçelinin Danışmanı Çiçek sosyal medya hesabından Bahçeli'yle ilgi paylaşım yapan Sevinç'in dağlık bir alanda Devlet Bahçeli'den özür dilediği görüntüleri "Koskoca adamsın madem böyle özür dileyeceğin hallere düşecektin niçin MHP Lideri ve ülkücülerle ahlaksız yorumlarla muhatap olursun?" sözleri ile paylaştı.

Görüntülerde MHP'li Ahmet Kazanç İYİ Partili Davut Seviç'e MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya hesabından söylediği sözlerden ötürü özür diletiyor.

Sevinç'in "Bu sabah sosyal medya Twitter"da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli hakkında yaptığım paylaşım yanlış anlaşılmalara vesile olmuştur. Bu yaptığım hatayı düzeltmek istedim fakat hesabım askıda kaldığı için yapamadım. Kendisinden ülkücü camiadan özür diliyorum Genel Başkanımızın elini öpüyorum buna vesile olan Ahmet kardeşime ağabeyime teşekkür ediyorum yardımcı olduğu için" sözleri kameraya çekiliyor.

MHP Genel Başkan Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek tarafından paylaşılan videoyu izleyen yurttaşlar görüntüye tepki göstererek çekilen videonun suç olduğunu ve Ahmet Kazanç'ın adli merciler tarafından yakalanması gerektiğini yorumunu yaptılar.

İlginizi çekebilir: MHP'li Aliağa Belediyesi işçileri açlıkla sınıyor

https://www.birgun.net/haber-detay/daga-kaldirip-zorla-ozur-dilettiler-sosyal-medyadan-gururla-paylastilar.html

================================

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Siyasi askeri zaferler ne kadar buyuk olurlarsa olsunlar ekonomik zaferlerle taclandirilmazlarsa meydana gelen zaferler devamli olamaz az zamanda soner.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

189. TEOLOJI, DUNYADA VE DOGADA HICBIR SEYI ACIKLAMAZ VE AYDINLATMAZ

Din taraftarlarina bakilirsa, teolojisiz, dunyada hicbir sey aciklanamaz; doga, surekli anlasilmayan bir hal alir; insan kendi kendini anlamak imkansizligina duser. Ancak, gercekte dinin bize "acikladigi" nedir? Din ne kadar cok incelenirse, o oranda, teolojik nosyonlarin butun fikirlerimizi karistirmaktan baska bir sonuca ulastirmadigi gorulur. Bu nosyonlar, her seyi sirra donusturur. Zor seyleri, bize olanaksiz seylerle aciklar.

Sorarim: Esyayi birtakim mechul etkenlere, gorulemeyen kudretlere, maddi olmayan etkenlere baglamak ve dayandirmak, esyayi, esyanin icyuzunu aciklamak midir?

Uzerine kustah bakislarini bosuna yoneltecegi kendisine her dakika tekrar edilen "hikmetirabbaniye" haynelerinin derinliklerine basvuruldugu zaman, hayret durumunda, insan zekasi daha cok aydinlatilmis olur. Kesinlikle akil erdirilemeyen tanrisal icerik, zaten aciklanmasi zor gorunen insan icerigini anlatabilir mi? Bir Hiristiyana sorunuz: Dunyanin kokeni nedir? Size cevap olarak, "Kainatiyaratan Allah'tir" diyecek. Allah nedir? Bu konuda hicbir sey bilinmez. Yaratmak nedir? Bu konuda hicbir fikre sahip olunmaz. Vebanin, koleranin, kitliklarin, savaslarin, kurakliklarin, su baskinlarinin, depremlerin nedenleri nedir? "Allah'in gazabi". Bu felaketlere karsi ne careye basvurulmali? Dualarin, namazlarin, kurbanlarin, haclarin, adaklarin, tanrisal gazabi yatistirmak icin gercek careler oldugunu bize soylerler. Ancak, Allah neden gazaba gelmistir? Cunku insanlar kotudur. Insanlar neden kotudur? Avrupali bir teoloji bilgini size hemen der ki; "Ilk kadin tarafindan aldatilan ilk erkek, Allah'in dokunmayi yasakladigi bir elmadan yedi". Bu kadini boyle bir budalalik yapmaya kim yoneltti? "Seytan". Ancak seytani kim yaratti? "Allah". Insan turunu bozmaya ozgu bir seytani Allah neden yaratti? Bu konuda bilinen hicbir sey yoktur, tanrisalligin sinesinde gizli bir sirdir.

Yerkure gunesin cevresinde doner mi? Boyle bir sistem, bizzat tanrisallik tarafindan bildirilmis olmakla kutsadigi mukaddes kitaba uygun olmadigindan, iki yuzyil once sofu bir fizikci, bunun, kufur ve itaatsizlige dusmeksizin dusunulemeyecegini soyledi. Bugun bu konuda ne dusunuluyor? Tanrisal bildirime ragmen, bugun Hiristiyan filozoflar, vahiy-eser kitaplarinin tanikligindan cok acikliga teslim olmaya erismislerdir.

Insan vucudunun eylem ve hareketlerinin gizli ilkesi ve gizli etkeni nedir? "Ruhtur". Bir ruh nedir? Maddi olmayan bir varliktir. Ne rengi, ne sekli, ne hacmi, ne organi bulunan bir cevherdir. Boyle bir cevheri akil alabilir mi? Bu konuda bir sey bilinmez; bu bir sirdir. Hayvanlarin ruhlari var midir? Hayvanlarin makineler oldugunu Karteziyen* size temin eder. Ancak, hayvanin da insanlara cok benzer bir sekilde hareket ettigini, hissettigini, dusundugunu gormuyor muyuz? Sorumuza cevap olarak, tam hayal derler. Ancak, hakkinda hicbir sey bilmeden insana uygun gordugunuz ruhtan, hayvani ne hakla mahrum ediyorsunuz? Su nedenle olacak ki, insanlarin olumsuz ruhlarini korkutmakla yetinen ve hayvanlarin ruhlari konusunda ayni cikara sahip olmayan ilahiyatcilarimizi, hayvanlarin ruhlari, mantik acisindan zor bir duruma dusurebilir!

Yulari hep teolojinin elinde olarak cekilip goturulen felsefenin, dunyanin maddi ve ruhani meselelerini aciklamak icin dogurmak zorunda oldugu cocukca durumun ornekleri iste bunlardir.

Karteziyen, unlu filozof Descartes'in felsefe mesleginin taraftari ya da bu felsefeye mensup demektir. (A. C)

- - - - - - - - - - - - -
Peki, bu durum, Doganin bir yasasi midir?
Ulkemiz, topraklarinda yasayanlara duzgun bir hayat sunamayacak kadar yoksul mudur?
Hayir, yoldaslar, asla!
Ingiltere topraklari bereketlidir, havasi suyu iyidir yurdumuz, bugun bu ulkede yasayan hayvanlardan cok daha fazla bol yiyecek saglayabilir.

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Bircok insan kutsal kitaptaki, hicbir sey anlamadiklari ayetlerle canlarini sikiyor; benim canimi en cok sikanlarsa anladiklarim oluyor.

TWAIN,MARK (Samuel Langhorne Clemens) (1835-1910) ABD'li yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder