14 Eylül 2019 Cumartesi

AKP'de toplu istifa

Gemi batıyor...
Bu kadar açık.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


================================

AKP'de toplu istifa

İzmir'de AKP Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve 7 ilçe yöneticisi istifa etiklerini açıkladı.

11-09-2019 16:46

3 Temmuzda gerçekleşen meclis toplantısında Aliağa Belediye başkanı Serkan Acar'ın belediyeye meclisinden 180 milyon TL borçlanma yetkisi alması ve vergi ve sigorta borçlarına mahsup edilmek üzere belediyeye ait 59 adet gayrimenkullerin Hazine ve Sosyal Güvenlik Kurumu'na devredilmesi kararlarının AKP'de istifaların nedeni olduğu öne sürüldü.

BirGün'den Aycan Karadağ'ın haberine göre; AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin oy çokluğu ile alınan meclis kararlarından rahatsız olduğu ve bu nedenle Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın'ı suçladığı ifade edildi. İlçe başkanı Kazım Sayın'ın ise kararların çıkmasının sorumluluğunun kendisinde değil meclis üyelerinde olduğunu söylediği kaydedildi.

Bu gelişmeler üzerine Sürekli AKP'nin Aliağa Meclis üyelerini il binasına çağırdığı ve meclis üyelerine sert bir şekilde eleştiri yaptığı belirtildi.

Yaşanan gelişmelerin ardından önce 4 meclis üyesi AKP İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin kendilerine karşı tavrından dolayı istifa ettiklerini açıklamışlardı. Sürekli'nin Kazım Sayın ile çalışmak istemediği ve bunu genel merkeze ilettiği belirtildi. Ardında da Sayın ve 7 yöneticinin istifalarını verdiği kaydedildi.

İlgili haberBaşkanlık sistemine destek çakıldı!

İlgili haberORC'den yeni anket: AKP yüzde 30'a düştü

https://gazetemanifesto.com/2019/akpde-toplu-istifa-2-293800/

================================

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Bizim devlet idaresinde takip ettigimiz prensipleri gokten indigi sanilan kitaplarin dogmalariyla asla bir tutmamalidir.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

134. HIRISTIYANLIK, HER DIN GIBI, EN COK DAYANAGI OLDUGU ZORBALIGI VAAT EDEREK YAYILMISTIR

Tarih biraz dikkatle okunacak olursa gorulur ki, baslangicta sarsilmis olan Hiristiyanlik, Avrupa'nin vahsi ve ozgur kavimlerine, bunlarin baskanlarina; dini ilkelerinin despotizme elverisli oldugunu ve ellerine bir mutlak hakimiyet imkani verdigini gostererek nufuz etmistir. Bunun sonucu olarak, Hiristiyanligin baslangicta yayilmasinda, barbar hukumdarlarin sasilacak bir cabuklukla dinlerini degistirdiklerini, yani hirslarina cok uygun bir sistemi incelemeksizin kabul ettiklerini ve uyruklarinin da bu dine girmesi icin her araca basvurduklarini, her girisimde bulunduklarini goruruz. Bu din imamlarinin, ilkelerini eskiden beri kolece, asagilik bir sekilde degistirmeleri sundandir ki, Allah'in elcilerinin yaratilislari uzerinde, teori, ancak bunlarin maddi cikarlarina uydugunda etkili olur.

Hiristiyanlik, insanlara gecmis yuzyillarda bilinmeyen bir mutluluk getirmis olmakla ovunur. Evet, dogrudur: Yunanlilar, zorbalarin ya da vatan hukukunu gasp edenlerin tanrisal hukukunu asla tanimis, bilmis degillerdi! Paganizm doneminde, kendisine saldiran ve yaralayan vahsi bir hayvana (yani zorba ve acimasiz bir hukumdara) karsi kendini korumayi Allah'in yasaklamasini kimsenin akli almamisti. Hiristiyanlarin dini, zorbalari guvenlik altina almayi dusunerek, kavimlerin zorbalara karsi mesru mudafa hakkindan vazgecmeleri gerektigini ilke olarak koydu. Bu sekilde, Hiristiyan milletler, doganin ilk yasasindan, insanin kotuluge karsi direnmesini ve kendisini yok etmeye kalkisani silahtan arindirmasini isteyen ilk dogal yasadan yoksundurlar!

Kilise ileri gelenleri, Allah'in davasi icin kavimlerin isyan etmesine cogu kez izin verdilerse de; bircok kotuluklere, gercek kiyimlara karsi isyan etmelerine asla goz yummami slardir. Insanlarin ruhlarini baglamak icin kullandiklari zincirler Allah'tan gelmistir. Nicin Muhammedi her yerde esirdir? Cunku, peygamheri, kendisinden once Musa'nin yapmis oldugu gibi, Muhammedi'yi tanrisallik adina boyunduruk altina almistir. Dunyanin her yerinde goruyoruz ki, ilk yasa koyucular, yasa koyduklari vahsi kavimlerin ilk hukumdarlari, ilk rahipleri olmuslardir.

Din, hukumdarlari milletlerinin baslari uzerine oturtmak ve kavimleri onlarin keyif ve arzusuna teslim etmek icin dusunulmus gorunur. Kavimler, dunyada cok mutsuz olduklarinda Tanrinin gazabiyla tehdit edilerek susturulur; gercek dertlerinin gercek nedenlerini gormesi ve doganin kendilerine sundugu cozumu bu dertlere karsi kullanmasini yasaklamak icin, halkin gozleri semaya cevrilir ve oraya saplanir.

- - - - - - - - - - - - -
Sanatin siyasetle hicbir iliskisi olmamasi gerektigi dusuncesinin ta kendisi siyasal bir tutumdur Gecmisteki yaptiklarima baktigimda, siyasal bir amactan yoksun oldugum her durumda, cansiz kitaplar yazdigimi, dokunakli bolumlerin gosterisine kapildigimi, anlamsiz tumceler, suslu nitelemeler kullandigimi ve yapiti genel olarak ipe sapa gelmez seylerle doldurdugumu goruyorum.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Org muziginin, cemaatin dikkatini ibadetin kalan bolumunden uzaklastiracagini umarak kilise orgcularina bagista bulunurum.

CARNEGIE,ANDREW (1835-1919) Iskocya dogumlu ABD'li isadami.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder