14 Eylül 2019 Cumartesi

ANKARA'DA KAÇIRILMAK İSTENEN ÖĞRETMEN: BAŞIMA GELECEK HER ŞEYDEN DEVLET SORUMLUDUR

Neden aklıma Şili, General Pinoçe geliyor.
Ya da İspanya, General Franko...
Hoş bizde de bir General Evren dönemi olmuştu.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

================================

ANKARA'DA KAÇIRILMAK İSTENEN ÖĞRETMEN: BAŞIMA GELECEK HER ŞEYDEN DEVLET SORUMLUDUR

13.09.2019 10:28

Ankara'da dün siyah bir araçla kaçırılmak istenen öğretmen Hayrullah Narin olayla ilgili konuştu. Can güvenliğinden endişe duyduğunu belirten Narin "Başıma gelecek her şeyden devlet sorumludur" dedi.



Ankara'nın Eryaman semtinde dün kaçırılmak istenen Eğitim-Sen üyesi Hayrullah Narin isimli öğretmen olayla ilgili konuştu. Gündüz vakti kendisini kaçırmak isteyenlerin bulunduğu siyah transporter tipi aracın fotoğraflarını çeken Narin "Başıma gelecek her şeyden devlet sorumludur" dedi.

Gazete Duvar'ın haberine göre Narin polis olduğunu söyleyen kişilerin kendisine "kesinlikle minibüse" binmesi gerektiğini söylediğini aktararak "avukatımı arayacağımı söylediğimde kolumdan çekiştirdiler" dedi. Narin kalabalığı görünce "İmdat beni kaçırıyorlar adım Hayrullah" diyerek markete doğru koştuğunu kendisini kaçırmak isteyenlerin bunun üzerine paniklediği de söyledi. Narin o esnada aracın fotoğraflarını çekme fırsatının olduğunu da belirtti.



BAŞIMA GELECEKLERDEN DEVLET SORUMLU

Narin olayın ardından yaptığı açıklamada can güvenliğinden endişe duyduğunu belirterek "Küçük bir kızım var. Başıma gelecek her şeyden devlet sorumludur" ifadelerini kullandı.

https://www.birgun.net/haber/ankara-da-kacirilmak-istenen-ogretmen-basima-gelecek-her-seyden-devlet-sorumludur-268381

================================

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Err:502
- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

154. ALLAH KORKUSU IHTIRASLARA KARSI ACIZDIR

Insanlar, cogunluklari itibariyle Allah'i ender dusunur ya da onunla pek ilgilenmezler. Allah cok az belirli, cok az sabittir. Bu fikir o kadar umitsizdir ki, bu dunyanin sakinlerinin cogunlugunu olusturmayan tasali ve melankolik bazi hulyacilarin hayalgucunden baska hayalgucunu mesgul edemez. Halk, Allah fikrinden hicbir sey anlamaz. Onu dusunmek istediginde, zayif dimagi hemen karisir, perisan olur.

Isadami, islerinden baska bir sey dusunmez; nedimler entrikalarindan baska bir sey dusunmez. Kibar halk, kadinlar, delikanlilar eglencelerinden baska bir sey dusunmez. Zevk ve sefa, dinin yorucu fikirlerini zihinlerinden carcabuk siler. Acgozluler, cimriler, israfcilar cesitli ihtiraslarini dengelemekten aciz olacak, bunlara kadar ulasamayacak olcude zayif dusunceleri bertaraf ederler.

Allah fikri, Allah'i kime kabul ettirir? Gucsuzluge ugramis, tasali, bikkinlik gecirmis, umitsiz ve bu dunyadan usanmis kimselere; gerek yasin etkisiyle, gerek maluliyet eseri olarak ruhlarindaki guclu sevk ve duygulari sonmus bazi kimselere. Din, ancak, huylarini ya da zamanla kendilerini uslandirmis olanlar icin bir dizgindir. Allah korkusu ancak, gunah islemeyi cok guclu olarak istemeyen ya da artik gunah isleyecek bir durumda bulunmayan kimseleri gunah islemekten alikoyar.

Insanlara; "tanrisallik bu dunyada cinayetleri cezalandirir" demek, tecrubenin her gun yalanladigi bir iddiada bulunmaktir. Insanlarin en kotuleri, genellikle dunyada keyfince hukum surenler ve sansi tarafindan nimet ve bagislara bogulan kimselerdir, Allah'in hakimlerin en guclusu olduguna inandirmak icin, bizi ahirete sevk etmek, yani Allah kotulerin cezasini ahirette verir demek ise, kusku goturmez olaylari, kesin emirleri yok etmek kastiyla, bizi varsayimlar pesinde kosturmaktan baska bir sey degildir.

- - - - - - - - - - - - -
Yasamin yalnizca teleekranlardan yagdirilan yalanlarla degil , Partinin erismeye calistigi ulkulerle de hic banzesmedigini gormek icin cevrenize bir goz atmaniz yeterliydi.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Dinsel batil inanclari, kadinlarin zihinlerinden koparmak ve inanclarini, en azindan kendi adima konusursam Incil'de ve kilisede asla bulamadigim huzuru ve rahatligi buldugum bilime ve akla dayandirmak icin cabaladim.

STANTON,ELIZABETH CADY (1815-1902) ABD'li kadin haklari savunucusu.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder