13 Haziran 2021 Pazar

Yeni Akit’ten AKP’li Cemil Çiçek’e ‘Peker’ tepkisi

 

Yeni Akit'ten AKP'li Cemil Çiçek'e 'Peker' tepkisi

Haziran 12 2021

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili "Binde biri bile doğruysa felaket ve sıkıntıdır" dedi. Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu Çiçek'e tepki gösterdi.

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu kaleme aldığı yeni yazısında Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek'in "Binde biri bile doğruysa felaket ve sıkıntıdır. Binde birken önünü alamazsanız bu yüzde bir sonra onda bir olur sonra bir bakarsınız ki bütün vücudu kaplamış. Türkiye bu konuda yeteri kadar geçmişte tecrübe sahibi oldu. Gerekli ders çıkartılarak gereğinin yapılması lazım" sözlerini hatırlattı.

Karahasanoğlu "Bu ülkede yıllarca bakanlık yapmış TBMM Başkanlığı yapmış hatta belki en önemlisi Adalet Bakanlığı koltuğuna oturmuş Cemil Çicek bugüne kadar oturduğu koltukları unutmuş olmalı ki mafya babasının iddialarının Cemil abinin görev yaptığı dönemleri de içerdiğini belki de tam anlaşamamış olmalı ki şöyle diyor" tepkisini gösterdi.

Karahasanoğlu yazısında şunları kaydetti:

"BU ÜLKEDE CEMİL ABİMİZ BAKANLIK KOLTUĞUNDA OTURURKEN BAKIN NELER OLMUŞ?"

'Binde bir' senin bakanlık koltuğunda oturduğunda eğer oldu ise olmuş çoktan bitmiştir Cemil abi. . O mafya babası da "Biletim yandı" dediğine göre…

Cemil abi bakanlık koltuğunda oturduğu yıllarda vazifesini tam yapmamış olabilir ama bugün yapılıyor olmalı ki 'binde biri doğru ise felaket' denilen iddiaların sahibi bağırıp çağırıyor 'mahvoldum bittim' diyor… Bu aşamada DW Türkçe'ye konuşmak Cemil abiye düşüyorsa bize de şu soruyu sormak düşüyor:

'Mafya babası bunları biliyorsa. . Bizim Adalet Bakanı koltuğuna oturttuğumuz Cemil Çicek emrinde binlerce savcı var iken bunları niye bilmiyordu. Biliyorsa zamanında niye gereğini yapmamıştı. '

Efendim Cemil abi? Ne buyurdunuz? Tam anlaşılmadı. Milletvekili maaşı üstüne bakanlık maaşı. Hem de nerede ise yarım asır. Ağır mı kaçtı sorum. Yok yok. Ağır kaçmaz. Sizin kaçıncı mızıkçılığınız bu. Bir gün Bülent Arınç. Bir gün siz. DW Türkçe yetmiyor bir de Ahmet Davutoğlu'nnu gazetesindeki Ahmet Taşgetiren'e telefon açıp saydırıyorsunuz. "

Karahasanoğlu yazısının ilerleyen bölümlerinde "Bu ülkede Cemil abimiz bakanlık koltuğunda otururken bakın neler olmuş?" diyerek de şunları kaydetti:

"Bir gazetecinin öldürülmesi için Türkiye'de devlette görevli birileri. Mafyadan birileri ile Ankara Sheraton otelinde buluşup Kıbrıs'a gitmişler. Cemil abimiz ve diğer bakanlar kurulu üyeleri de uyumuşlar.

Şimdi Cemil abi DW Türkçe'ye konuşup diyor ki: 'Savcılar araştırmalı. ' Bence de Cemil abi gönüllü olduğuna göre. Savcılar araştırmalı. Bakalım altından neler çıkacak görelim. Hani iddia edilen olayları tek tek buraya sıralasak. 'Bunları savcılar soruştursun' desek. Kim bilir belki de. Cemil abinin görevi ihmalden alacağı ceza. Yıllarca cezaevinde kalmasını gerektirebilir."

https://www.politikyol.com/yeni-akitten-akpli-cemil-ciceke-peker-tepkisi/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Gerci bize milliyetci derler.
Ama biz oyle milliyetcileriz ki isbirligi eden butun milletlere hurmet ve riayet ederiz.
Onlarin milliyetlerinin butun icaplarini taniriz.
Bizim milliyetciligimiz herhalde hodbince ve magrurca bir milliyetcilik degildir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

52. ILAHIYATCI ALLAH'INI INSANLIGIN EKSIKLERINDEN KURTARMAYA BOSUNA CALISIYOR: YA ALLAH OZGUR DEGILDIR YA DA IYI OLMAKTAN COK KOTUDUR

Denecek ki, "Alem, mumkun olabilen butun olgunlasmaya sahiptir; dunyanin, yaraticisi olan Allah'in bizzat kendinden kaynaklanmayan nedenlerle buyuk erdemleri de, buyuk eksiklikleri da bulunmasi gerekmistir". Ancak biz cevap verir ve deriz ki, dunyanin buyuk kusurlari olmasi zorunluysa, insani mutlu edemeyecek bir alemi hic yaratmamanin, iyilikci yuce bir Allah'in yaratilisina daha uygun olmasi gerekirdi.

Sizin dediginize gore, alemi yaratmadan once Allah, ezeli ve ebedi olarak mutlu idiyse, alemi yaratmaksizin mutlu olmaya devam edebilirdi. Insanin aci ve sikinti cekmesi neden gereksin? Insanin varligi neden gereksin? Onun varliginin Allah icin ne onemi vardir? Hic onemi yok mudur? Ya da biraz onemi var midir? Eger insanin varligi Allah icin hic yararli ya da gerekli degilse, Allah onu neden yoklukta birakmadi?

Eger insanin varligi Allah'in san ve buyuklugu icin gerekliyse, Allah insana muhtacti; insan var olmadan once kendisi icin bir eksiklik vardi demektir!

Kusurlu bir is yaptigindan dolayi, acemi bir isci affedilebilir, cunku acliktan olmemek icin iyi kotu calismak "zorundadir". Bu isci hos gorulebilir. Ancak sizin Allah'iniz asla hos gorulmez, affedilmez. Iddianiza gore, o her seyden ve herkesten gozu toktur. O halde insanlari nicin yapiyor? Sizin iddianiza gore Allah insanlari mutlu etmek icin her seye sahiptir. Pekala, nicin insanlari mutlu etmiyor? Ya iyi olmaktan cok kotu oldugu sonucunu cikariniz ya da, baska turlu yapmayarak, yapmis oldugunu yapmaya zorunlu oldugunu kabul ediniz. Bununla birlikte Allah'inizin ozerk oldugunu ozgur oldugunu temin ediyorsunuz. Yine bu alemin diger cansiz varliklari gibi. zaman icinde kudretini uygulamaya baslamakla ve zaman icinde buna son vermekle birlikte, Allah'in degismez oldugunu da soyluyorsunuz. Ey ilahiyatcilar! Allah'inizi insanin eksiklerinden kurtarmak icin bosuna cabalar harcadiniz. Yine bu Allah'ta "insan kulagi"ndan bir parca kalmistir.
- - - - - - - - - - - - -
Yalniz bugunku hayatin aci ve yoksul oldugunu, ac kaldiklarini, soguktan usuduklerini, uyuduklari zamanin disinda boyuna calistiklarini biliyorlardi.
Fakat suphesiz gecmis gunler daha kotuydu.
Boyle olduguna inanmak onlari memnun ediyordu

George OrwellHayvan Ciftligi

- - - - - - - - - - - - -
Baslangicta Kelime vardi, bitisteyse yalnizca Klise.

LEC,STANISLAW JERZY (1909-1966) Leh yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 117 Is ve calisma hurriyetinin ihlali

1) Cebir veya tehdit kullanarak ya da hukuka aykiri baska bir davranisla is ve calisma hurriyetini ihlal eden kisiye magdurun sikayeti halinde alti aydan iki yila kadar hapis veya adli para cezasi verilir.
2) Caresizligini kimsesizligini ve bagliligini somurmek suretiyle kisi veya kisileri ucretsiz olarak veya sagladigi hizmet ile acik bir sekilde orantisiz dusuk bir ucretle calistiran veya bu durumda bulunan kisiyi insan onuru ile bagdasmayacak calisma ve konaklama kosullarina tabi kilan kimseye alti aydan uc yila kadar hapis veya yuz gunden az olmamak uzere adli para cezasi verilir.
3) Yukaridaki fikrada belirtilen durumlara dusurmek uzere bir kimseyi tedarik veya sevk veya bir yerden diger bir yere nakleden kisiye de ayni ceza verilir.
4) Cebir veya tehdit kullanarak isciyi veya isverenlerini ucretleri azaltip cogaltmaya veya evvelce kabul edilenlerden baska kosullar altinda anlasmalar kabulune zorlayan ya da bir isin durmasina sona ermesine veya durmanin devamina neden olan kisiye alti aydan uc yila kadar hapis cezasi verilir.


- - - - - - - - - - - - -



Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur-gundem@googlegroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur-gundem+subscribe@googlegroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : 0raj.p0yraz@neomailbox.net  /  oraj.poyraz@openmail.cc
Grup Sayfamiz : https://groups.google.com/g/ozgur-gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/
Özgürlük adam, henüz yeni kurdum.

Siyasi iktidarın sürekli yasakladığı, polisiye önlemler ile gizlemeye çalıştığı şeyleri burada biriktireceğim.

Videolar, resimler, makaleler falan.
:
http://insulaelibertatis.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder