26 Kasım 2010 Cuma

52 hastasına narkozluyken tecavüz etti!

Aaah bu doktor milleti yok mu?!...
Bunların hepsini şeyetmek lazım...

- ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~
52 hastasına narkozluyken tecavüz etti!
Brezilyalı ünlü tüp bebek uzmanı 52 hastasına anestezi altında tecavüz etmek suçundan
tam 278 yıl hapis cezasına çarptırıldı

* Brezilya’nın ünlü jinekologlarından tüp bebek uzmanı Roger Abdelmassih seri tecavüzcü çıktı. Ülkedeki bir çok ünlünün de doktoru olan 66 yaşındaki doktorun şimdiye kadar 52 hastasına tecavüz ettiği, yüzlercesine de tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Hakkındaki suçlamaları reddeden ünlü jinekoloğun Sao Paulo’daki muayenehanesinde hastalarına yaptığı operasyonlardan sonra anestezi altındayken tecavüz ettiği ortaya çıktı. Sapık doktorun kimi hastalarına defalarca tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Halüsinasyon sandılar

* Bu tecavüzlerden birine tanıklık eden doktorun eski bir çalışanı polise durumu bildirince Lübnan asıllı Abdelmassih tutuklandı. Tecavüz mağdurları mahkemede verdikleri ifadelerde, doktor hakkında daha önce de şikayette bulunduklarını, ancak doktorun yetkililerini hastaların anesteziden çıkarken halüsinasyon gördüğüne inandırdığını dile getirdi. Eski çalışanın tanıklığını baz alan mahkeme ünlü doktora tam 278 yıl hapis cezası verdi. Ancak Brezilya yasaları uyarınca Abdelmassih en fazla 30 yıl hapis yatacak.
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Annene hizmet et, çünkü cennet annelerin ayaklari altindadir.   Hz.Muhammed (s.a.v.)   oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder