24 Kasım 2010 Çarşamba

Neymiş efendim İlker Başbuğ da emekli olunca derhal büyük klübe üye olmuş.

Şunu da belirtmek isterim.
Büyük klüp yani Cercle d'Orient herhangi bir şehir klübü değildir.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

17 Ekim 2010 tarihinde konuyla alakalı ; İlker BAŞBUĞ Masonmu sorusunu yöneltmiş ve bu belgeyi yayınlamıştım. Hemen ardından Büyük Kulüp Merkezini aradım ve oranın müdürüyle telefonla görüştüm. Aramızda geçen dialog özetlemek gerekirse şudur ;

Emre ÇAKIR ; İlker BAŞBUĞLA alakalı bir belge yayınlandı ; bu belgeye göre İlker BAŞBUĞUN Kulübünüzün bir üyesi olduğu iddia edildi ; Bu bilgi doğrumudur  sizden bilgi alabilirmiyiz ?

Büyük Kulüp Sekreteri ; Ben sizi müdüre hanıma bağlıyorum bir sn.

Müdüre hanıma aynı soruyu yönelttim.

Müdüre Hanım ; Bu konuyla ilgili sizinle yüzyüze görüşmek isteriz emre bey. Gelirseniz Kadıköyde görüşelim ; siz misafir edelim.

Emre ÇAKIR ; Olur en kısa zamanda gelirim.

23 kasım 2010 yani dün gece telefonla arandım ve birkez daha davet aldım. Bu resimlerde tanımadığım bir e-mail tarafından şahsıma gönderildi. Takdir sizindir.

En kısa zamanda diğer belge ve bilgileride sadece kerkukfeneri.com da bulacaksınız…

, okuma: 122

3 Yorum var “BÜYÜK KULÜP ÜYESİ İLKER BAŞBUĞDAN KARELER”

  1.  ORHAN KILIÇOĞLU diyor ki:

    NOKSANINIZ VAR EMRE ÇAKIR BEY, GEL BU FOTOĞRAFA İKİ OLAY DAHA EKLEYEREK TAMAMLAYALIM MI NE DERSİNİZ?……. Kudüs’te AĞLAMA DUVARININ önünde poz verirken öbür tarafta mesel’a; ERDOĞAN-GÜL ikilisi de, aynı yolun yolcusular…ABD’nin Irak’ı işgal ederek, ALLAH’SIZ CONİLERİN 200 BİN MÜSLÜMAN KADININ IRZINI KİRLETTİĞİ BİR DÖNEMDE, bir Amerikan gazetesine SN.ERDOĞAN şu demeci veriyordu; ” AMERİKAN ASKERLERİNİN ZAYİATSIZ VE SAĞ SALİM AİLELERİNE KAVUŞABİLMELERİ İÇİN GECE-GÜNDÜZ DUA EDİYORUM….” SN. Erdoğan’a, Iraklı masum Müslümanlara niçin dua etmiyorsunuz diye sormak gerekmez mi sayın Emre Çakır?.. SN. GÜL ise şöyle söylüyordu; ” DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI İÇİN DÜNYADA EVLATLARINI ENÇOK FEDA EDİP ŞEHİT VEREN!!! MİLLET AMERİKALILARDIR….” HOPPALA!!! AYIKLA PİRİNCİN TAŞINI…Sayın Emre Bey, İlker Başbuğ’un yanında bu iki olayı da birlikte yazsaydınız çok çok isabetli olurdu….

    Bu yorumu beğendiniz mi : Thumb up 1 Thumb down 0

    • Emre ÇAKIR diyor ki:

      Sayın Orhan KILIÇOĞLU Konuyla sayın Başbakanın ve Cumhurbaşkanının bir alakası yoktur. Söylediğiniz yarım yamalak bilgiler ve ifadeler geneline bakıldığında söylediğiniz sonuçlara varılması imkansızdır. Çünkü bu sonuçlara varılsaydı aç kurtlar gibi bekleyen muhalefet partileri bunu en iyi şekilde değerlendirirdi.

      Amerikan gazetesine verilen demecin kaynağını ; hangi gazete olduğunu ; tarihini ; yine aynı şekilde cumhurbaşkanıyla alakalı konuyuda buraya yazarsanız sevinirim.

      Benim haberlerim bilgi ve belgeye dayalıdır ; kahvehane köşelerinde başbakana,cumhurbaşkanına ağzı salyalı iftira atmaya benzemez habercilik ve yazarlık…

      Bu yorumu beğendiniz mi : Thumb up 1 Thumb down 3

      •  ORHAN KILIÇOĞLU diyor ki:

        Sayın Emre Çakır Bey, öncelikle şunu söylemek isterim ki, ben bir okurunuzum ve devamlı surette yazılarınızı takip ederim. Eğer bir okuyucu; okuduğu yazının altına yorum yazma zahmetine katlanıyorsa bunun anlamı, yazarı ciddiye almak demektir. KAHVEHANE AĞZINLA KONUŞMAYIN SÖZÜNÜZE GELİNCE; Allah’a binlerce Hamd-ü Senalar olsun kahveye hiç gitmediğim gibi, ağzımdan çıkan her sözümün yarın mahşerde hesabının mutlak sorulacağı inancıyla ne kahvehane ağzıyla konuşurum ve ne de sizin o talihsiz tabirinizle SALYA AKITIRIM!….Bir yazar, kendisini ciddiye alan okuyucusuna bu denli kaba ve yakışıksız kelimelerle hitap etmemelidir!…..Başka anlı-şanlı yazarlar! kendilerini ciddiye alan müdavim okuyucu bulamazken; siz bol buldunuz ki, yakışık olmayan üsluplarla okuyucularınızı rencide ediyorsunuz….. Gelelim istediğiniz belgelere; İŞTE AŞAĞIDA GÖNDERİYORUM. Aslında pek arşivime bakmadım, daha sayısız küpür herkeste var ve bir sizde yok! Şaşırmamak elde değil…..Siz bir yazar olarak iki önemli şeyi asla unutmayacaksınız: 1-SAYGI, 2- SABIR, 3- TAHAMMÜL, 4- DENİLENLERİ CİDDİYE ALARAK ÖNCE ARAŞTIRMAK….. ABD ASKERLERİNE DUA EDEN TAYYİP ERDOĞAN VE BU DUANIN KAYNAKLARI
        09 Mart 2006 Yazan mmustafauzun
        Bir önceki yazımızda Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Irakta ki zulümleri işleyen ABD Askerleri için kahraman nitelendirmesi yaptığını ve ülkelerine sağ salim dönmeleri için dua ettiğini belirten bir yazı yazmış ve Tayip ERDOĞAN’ın dua ettiği ABD askerlerinin yaptıkları zulümlere değinmiştim.
        Tayyip ERDOĞAN’ın dua ettiği ABD Askerleri bugün Felluce’de, Bağdat’ta ve dünyanın dört bir tarafında deyim yerindeyse Müslümanlara kan kusturuyorlar. Ebu Gureyb’den yükselen çığlıkları unutmak mümkün değil.
        Elbette ABD ile Ekonomik ve Siyasal anlamda bir iletişim kurulabilir. Uluslararası ilişkiler bağlamında bazı konular buradan bakıldığı kadar kolay olmayabilir, bunu doğal karşılarız. Farklı cümleler kurulabilir, fakat “KAHRAMAN ABD ASKERLERİNE” diyerek bir Müslüman olarak asla ve asla dua edemezsiniz. ABD Askerine yapılacak dua ancak ve ancak onların hidayetini istemek için olabilir. …..
        KERBELA’LI ANNELERE ABD ASKERLERİNİN ÜLKELERİNE SAĞ SALİM DÖNMELERİ İÇİN NEDEN DUA ETTİĞİNİZİ AÇIKLAYAMAZSINIZ. NECEF’TE ABD ASKERLERİNİN KURŞUNLARINA HEDEF OLAN BİR ÇOCUĞUN ANNESİ NE DÜŞÜNÜR SİZİN İÇİN. BİR KATİL İÇİN DUA ETMENİN HESABI NASIL VERİLİR ACABA?
        Bu anlamda geçen sayımızda yer verdiğim Tayyip ERDOĞAN’ın yazdığı mektuba dair iddiaların 1. elden kaynaklarına da bu sayıda yer vermek istiyorum.
        Umarım “HER ŞEYE RAĞMEN YİNE DE” DİYE BAŞLAYAN CÜMLELER KURMAYA DEVAM EDİLMEZ HALA…
        “FURTHER HOPE AND PRAY THAT THE BRAVE YOUNG MEN AND WOMEN RETURN HOME WİTH THE LOWEST POSSİBLE CASUALTİES” yani “Kahraman çocuklarınızın anavatana en az kayıpla dönmesini umuyor ve dua ediyoruz” şeklinde biten mektup “Benim ülkem size sadık bir dosttur.” diyerek başlamış ve her şekilde inanan Müslüman insanları derinden yaralamıştır.
        YAZI ÖNCELİKLE 31 MART 2003 TARİHİNDE THE WALL STREET JOURNAL GAZETESİNDE YAYINLANDI. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayip ERDOĞAN imzası ile bir makale şeklinde yayınlanan BU YAZIYA YERLİ VE YABANCI BİR ÇOK BASIN-YAYIN ORGANI YER VERDİ. Türkiye ise bu yazıyı ilk defa 4 Nisan 2003 tarihinde Milliyet Gazetesi yazarlarından Melih AŞIK’dan öğrendi. Melih AŞIK; Demokrat Müslüman başlıklı yazısında bu mektuba geniş yer ayırdı.
        Bizde geçen sayımızda “Tayyip Erdoğan’ın dua ettiği ABD Askerleri…” başlığı ile bu yazıya atıfta bulunmuş ve Ebu Gureyb’den yükselen feryatlara kulak vermemiz gerektiğini yazmıştık. Tayyip ERDOĞAN’ın yazdığı mektubun aslına The Wall Street Journal gazetesinin web sitesi olan http://WWW.THEWALLSTREETJOURNAL.COM dan direk ulaşabilirsiniz. Metnin bir kısmını yazarak arama yaptırabilir ve asıl kaynağa o şekilde de ulaşabilirsiniz.
        Veya arşiv sitesinden HTTP://WWW.TURKİSHEMBASSY.ORG/PRESSRELEASES/ARSİV/200304.HTM adresine girerek direk İngilizce asıl metne de ulaşabilirsiniz. Girdiğiniz bu sayfada (MY COUNTRY İS YOUR FAİTHFUL ALLY AND FRİEND / BY RECEP TAYYİP ERDOGAN / MARCH 31ST, 2003) DİYE BAŞLAYAN VE (MR. ERDOGAN İS THE PRİME MİNİSTER OF TURKEY) ile biten metne bir göz atabilirsiniz.
        Onemli bir metin ve önemli bir mektup…
        ÜZERİNE SÖYLENECEK DAHA ÇOK SÖZ VARKEN ÜSTÜNÜN KAPATILMAYA ÇALIŞILMASI BİRAZ GARİP KAÇIYOR.
        Üstelik Recep Tayip ERDOĞAN’ın “ABD Askerleri şimdi Iraktan çekilmemeli” açıklamalarını yaptığı ve Irakta ki seçim sonrası oluşan tablo’da tüm kırmızı çizgilerin ihlal edildiği gerçeği ile bu dua daha bir önem kazanıyor.
        Aslında onlar kendi medeniyet iddialarından vazgeçtikleri gün kaybetmişlerdi.
        Vesselam.
        M. Mustafa UZUN
        Popularity:? Etiketler: ABD, ABD Askerleri şimdi Iraktan çekilmemeli, Başbakan, Benim ülkem size sadık bir dosttur, Bir tek Hanzala hak ediyor hüznü ama o da hüzünden nefr, By Recep Tayyip Erdogan, Demokrat Müslüman, Ebu Gurey, Further hope and pray that the brave young men and wome, Hanzala, http://www.turkishembassy.org/pressreleases/arsiv/20030, hüzün uzak dursun kalbime Rabbim, Hz. Hanzala, Kahraman çocuklarınızın anavatana en az kayıpla dönmesi, Kudüs, Kudüs’e rağmen, Lalegul FM Yazilari, M. Mustafa UZUN, M.Mustafa UZUN, Masal mı?, Mavi, Medeniyet, Melih AŞIK, Menderes, Metin Yüksel, MGV, Milli Gazete Yazilari, Milli Gorus, Milli Görüşlüler, mmustafauzun, Mr. Erdogan is the prime minister of Turkey, Mücahit, mücahit olmak, muhalif şiir, Müslümanlar, Mustafa, Mustafa Uzun, Musul mu?, My Country is Your Faithful Ally and Friend, Naci el-Ali, Namely, Native Deen, ne çok umut var Rabbim, Neden AKP`leşmek İstemiyoruz?, Nihat GENÇ, Öpüşme, Osmanlı, Özal, Pari Kojai, Poem, Radikalizm, Radyo, Recep Tayyip ERDOĞAN, Reel politik bombalar, Refahlı Belediyeler, renksiz ve aşksız cümleler kurmaktan koru beni Rabbim, Robabeh Jaan, Robabeh Jan, Robabeh Jan ve Farjad, Rwanda, Saadet Partisi, Safar, Sang E Khaara, Satan, Savaşımız İslamla, sentence, Serigündem, Sevgi, Şiir, Simon Peres, Sionism, Sionism is important too, sionizm, Siyonistler, Siyonizm, Sloganla olmaz bu işler, Somali, Soratgar Naghash Chin, South Africa, Sudan, Taghtam Deh, Tayyip Erdoğan, Tayyip Erdoğan’ın dua ettiği ABD Askerleri, Televizyon İlmihali, Terörizm, That`s enough, The devil, The Wall Street Journal, They are bloodsucker, Türban, Türbanlı Zaman yazarı, Turkey, Türki Cumhuriyetler mi?, Turkiye, Türkiyeli Müslümanlar, TV Ilmihali Yazilar, TV5, Umuda Dair Yazılar, umuda ve hüzne dair cümleler, Üniversite, Vakıflar, vefa, We are brother, We must know, http://www.thewallstreetjournal.com, yaşamak umrumdadır, Yaşayan en büyük keman ustası, Yeni etiket ekle, You say, You show me a African, Zain Bhikha, Zain Bhikha and Native Deen, Zain Bhikha and Native Deen Zamilooni, Zamilooni
        Kategori Bağcılar Gazete Yazıları
        2 Yorum yapmis birileri “ABD ASKERLERİNE DUA EDEN TAYYİP ERDOĞAN VE BU DUANIN KAYNAKLARI”
        GÜL’ÜN SÖZLERİ;
        Abdullah Gül Takvim Gazetesi’ne: “DÜNYA BARIŞI İÇİN SON 50 SENEDE EN ÇOK AMERİKALILAR KENDİ ÇOCUKLARINI FEDA ETMİŞLERDİR. İKİN Cİ ÜLKE İSE TÜRKİYE. BÖYLE KÖKLÜ GELEN BİR ŞEY VAR ARAMIZDA. MUHAKKAK Kİ BİR AİLENİN İÇİNDE BİLE FARKLI ANLAYIŞLAR, GÖRÜŞLER OLUR. AMA ÖNEMLİ OLAN ORTAK HEDEFLER VE ORTAK ÇIKARLARDIR.”dedi. Hangi ortak çıkar? Millet te öğrense!!!(15.05.2006)
        GÜL’ÜN BU SÖYLEDİKLERİNİN SAYISI BELGESİ VAR. AZICIK ARAŞTIRIN VE GÖRMEK İSTEYİN.
        SAYGI, SELAM VE DUALARIMLA…
        ORHAN KILIÇOĞLU




--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Kibirliye kibir göstermek sadakaymış.  Anonim  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder