25 Kasım 2010 Perşembe

Re: Aaaaa! MHP de vatanhaini(!) olmaya karar vermiş...

Benim haberde yanlış anladığım bir şey yok.
Sizin ironinizde de yanlış bir şey yok.
Fakat, belli ki, cevap-karşı cevap-ona karşı cevap zinciri içinde ortada sadece ilk yazının başlığı kalmış.
İroninin İ'si kalmış, ronisi kaybolmuş...
Esasen gerek CHP, gerekse MHP mutlaka ama mutlaka Doğu ve Güney Doğu Anadolu'da her yerden çok daha kuvvetli teşkilatlanmalı.
Meydanı AKP ve BDP'ye bırakmamak gerekir.
Bu çok önemli..


On 25.11.2010 13:48, Bulent Metiner wrote:
 

 İroni:(eski yunanca eironeía) Söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.Mizahdan farkı olarak ,ironi daha eleştirel yaklaşır .İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.



 İroni kavramından haberiniz var mıdır Bay Oraj? Anti parantez MHP ile de problemim yoktur. Problemim CHP içinde , ya da sağda solda söz gelişi mail gruplarında yer alıp da gönlü ülkücü düşüncede olanlarla. Partinin ilerici devrimci geçmişini anımsaması ve köklerine dönmesi ve kitleselleşmeye başlaması bu insanları rahatsız etmiş görünmektedir. BDP perde gerisinde A Ka Pe ile ortaktır. Her iki parti de Cumhuriyet karşıtıdır. Aynı tezgah Baykal'a da oynanmıştı. Sırrı Sakık adlı şahsiyet, "Baykal bizden 20 pkk lı aday istedi" diye bir yalan uydurmuştu. Asılsız olduğu ortaya çıkınca da sessiz kalmayı yeğlemişti. Anımsadığım kadarıyla CHP bugün yüklenen o has CHP li(!) arkadaşlar gıklarını çıkarmamışlardı.

Bir de tabii olayın şu kısmı var, nereden baktığınıza bağlı olarak,

MHP'DEN KCK TUTUKLULARINA DESTEK


Diyarbakır'da görülen KCK ana davasına da değinen Çakmaklı, "Bu haksız bir uygulamadır. Bir kere suçluysa bitir dosyayı hükmünü ver gönder temize. Suçsuzsa, kaçma gibi bir derdi yoksa ki birçoğu belediye başkanıdır. Bunları tutuklu yapmak dünyanın en zulümlerinden bir tanesidir. Bu bir insanlık ayıbıdır" ifadelerini kullandı.

Evet haberin tamamını siz okusaydınız-ben okumuştum-komik duruma düşmezdiniz.


25 Kasım 2010 11:35 tarihinde Oraj POYRAZ <cimcime@neomailbox.net> yazdı:
Haberde yazan budur:

MHP Doğu ve Güneydoğu İl Bşk toplandı

  Bu haber 24 KASIM 2010, Carsamba 02:36:14 eklenmiştir. 97 kez okunmuştur.
MHP Doğu ve                                   Güneydoğu İl Bşk toplandı MHP Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan il başkanlarını Diyarbakır'da toplayarak seçim çalışmalarına başladı
MHP ülkenin doğu ve güney doğusunda teşkilatlanmıyacak mı?
Ülkenin bu tarafları MHP'nin politika yapmasına yasaklandı mı?
Klavyenin başına geçmeden önce iyice okuyun, anlayın...
Ancak ondan sonra tuşlara rastgele vurmaktan daha verimli işler çıkarabilirsiniz...


On 25.11.2010 08:36, Z.Buket GÜRSES wrote:
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Keyif zaferde değil; asıl mücadele, girişim ve çekilen ıstıraptadır.   Mahatma Gandhi  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/



--
"Din adami'nin kafasina, yer yüzünde en son kalan ibadethanenin en son tasi düstügü an insanlik (uygarlik) en yüksek gelisme noktasina erismis olacaktir"
                                                                                               Emile Zola

__._,_.___
Recent Activity:
.

__,_._,___

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ HİCRET  IDamlara bakan penceresinden Liman görünürdü Ve kilise çanları Durmadan çalardı, bütün gün. Tren sesi duyulurdu, yatağından Arada bir Ve geceleri. Bir de kız sevmeye başlamıştı Karşı apartmanda. Böyle olduğu halde Bu şehri bırakıp Başka şehre gitti.IIŞimdi kavak ağaçları görünüyor, Penceresinden, Kanal boyunca. Gündüzleri yağmur yağıyor; Ay doğuyor geceleri Ve pazar kuruluyor, karşı meydanda. Onunsa daima; Yol mu, para mı, mektup mu; Bir düşündüğü var.   Orhan Veli KANIK  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder