30 Kasım 2010 Salı

Osman Kaçmaz'ın aşk kaçamağı...Vay Vay Hovarda HAKİM Vay...

Adam sevgilisi, ve sevgilisinin kız kardeşiyle otelde geceliyor, ve iş nerelere varıyor?
======================================================

Osman Kaçmaz’ın aşk kaçamağı

30 Kasım 2010 Salı, BUGÜN

Hatay Emniyetine gelen isimsiz bir ihbar, Sincan hakimlerinin kaçamağını ortaya çıkardı.

 

Osman           Kaçmaz’ın aşk kaçamağı
Yabancı uyruklu iki kadının zorla alıkonulduğu ve kokain kullanıldığı ihbarı üzerine otele baskın yapan polisler, Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz ile bir diğer Sincan Hâkimi Remzi Özdemir ve sevgilileri ile karşılaştı.

İsimsiz bir ihbar Osman Kaçmaz'ın Hatay kaçamağını ortaya çıkardı. Hatay Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesine 28 Kasım Pazar gece yarısından hemen sonra, 'Defne Prenses Otel'in 303 ve 304 numaralı odalarında, yabancı uyruklu iki kadının zorla alıkonulduğu ve kokain kullanıldığı' ihbarı geldi. İddiayı değerlendiren KOM Şubesinin nöbetçi savcılıktan aldığı yakalama ve el koyma kararı ile otele baskın düzenlendi. Polis, gece yarısı 03.00 sıralarında başlayan baskında önce otel kayıtlarını inceledi. Ancak, güvenlik işlemleri nedeniyle en yakın polis karakoluna gönderilmesi gereken resmi otel kayıt defterinde bahsedilen odalar boştu. Polisin odaları görmek istemesi ise farklı bir olayı gün yüzüne çıkardı. Odalara çıkan ekiplere resepsiyon görevlilerinin 'odalar dolu' demek zorunda kaldığı öğrenildi.

Odadan Kaçmaz çıktı

Odadakilerin kapıları açmamakta uzun süre direndiği belirtilirken polisin kapıyı kırmak üzere olduğu sırada avukat Baykal Doğan'ın kapıyı açtığı öğrenildi. Odada Osman Kaçmaz'ın sevgilisi Yeşim'in kardeşi Banu Erdoğan'ın da olduğu belirtilirken daha sonra Sincan Hâkimi Osman Kaçmaz ve Yeşim Erdoğan'ın da kapıyı açtığı kaydedildi. Arama kararını gören Kaçmaz ve Doğan'ın kimliklerini göstererek ihbarın asılsız olduğunu söylemesi üzerine polis durumu nöbetçi savcıya bildirdi. Savcı da otele gelerek kimlikleri inceledi ve Osman Kaçmaz'la Baykal Doğan'ı görünce, arama kararını geri çekti. Ancak bu süreç tutanaklarla kayıt altına alındı.

http://www.bugun.com.tr/files/resim/ask_haber_resim.jpg

Para alınmayacaktı

Bu olaylar yaşanırken, 301 numaralı odada kalan bir başka Sincan Hâkimi Remzi Özdemir'in de odasından çıkarak nöbetçi savcıya 'hakim olduklarını' söyleyerek tepki gösterdiği iddia edildi. Kayıtlara göre odanın boş görünmesinden şüphelenen polisler başka bir çizelgeyle karşılaştı. Otel görevlilerinin kendi işleri için kullandıkları çarşaf çizelgesinde, 301, 303 ve 304 numaralı odaların hemen altındaki notta "Ahmet Çelik Para alınmayacak," yazıyordu. Üstelik 303 numaralı oda bölümünde Osman Kaçmaz'ın da ismi yer almaktaydı. MHP Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenilen Ahmet Çelik'in, Sincan hakimlerine Hatay'da felekten bir gün sunmak istediği ve kayıtlara yansımaması için de resmi otel defterine kayıt yaptırmadığı iddia edildi.

http://www.bugun.com.tr/files/resim/para_resim.jpg

YARSAV  toplantısı iptal olmuştu

Osman Kaçmaz'ın Hatay'da bulunduğu günlerde, 27 Kasım 2010'da, YARSAV'ın Genel Kurul toplantısı salt çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 5 Aralık'a ertelenmişti. YARSAV'ın HSYK üyeliği için listesinde yer verdiği Osman Kaçmaz ve Remzi Özdemir gibi YARSAV'ın ağır toplarından olan hâkimlerin Hatay kaçamağı, toplantıdaki yeter sayının neden sağlanamadığının işareti oldu.

 

oO-------------------------------------------------------------------Oo

http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder