31 Mayıs 2011 Salı

Fwd: Meşale ve fenerlerimizle Taksim'e.. .30 Mayıs'ta Onbinler Taksim'de buluşuyor

Hükümet destekli seçime yönelik psikolojik operasyona devam.

-------- Original Message --------

From:     Hasan Erdemli <hasanerdemli@gmail.com>


 

Meşale ve Fenerlerimizle Taksim'e!

30 Mayıs'ta Onbinler Taksim'de buluşuyor!

 

Her türlü temel ihtiyaç maddesinden yoksun Filistin halkına insani yardım götürmek ve İsrail ablukasını kırmak için geçen sene mayıs ayında Gazze'ye yola çıkan 1. Özgürlük Filosu, uluslararası sularda İsrail'in saldırısına uğramış ve 9 insani yardım gönüllüsü şehit edilmişti. Gazze halkının maruz kaldığı küresel haksızlığı göstererek uluslararası bir duyarlılık oluşturmak için insanlık adına çıkılan bu yolda tüm dünya Filistin gerçeğine birebir şahit olmuştu.

Şimdi sivil inisiyatif Gazze Özgürlük Filosu'na uluslararası sularda yapılan saldırının yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle tekrar bir araya geliyor; hak ve adaletten yana duruşumuzu, özgürlük talebimizi hep birlikte tüm dünyaya duyuruyoruz.

30 Mayıs akşamı saat 21.30'da Tünel'de buluşuyor ve hep birlikte Taksim'e yürüyoruz. On binlerle sesimizi tüm dünyaya duyurabilmek için tüm Filistin dostlarını meşale ve fenerlerle Tünel'den Taksim'e Yürüyüş'e bekliyoruz!

Yer: Tünel

Saat: 21:30

Tarih: 30 Mayıs 2011

 2. Özgürlük Filosu başvurunuzu bekliyor

II. Gazze Özgürlük Filosu kayıtları başladı.  II. Gazze Özgürlük Filosu, 100'den fazla ülkeden 1500 katılımcı ve 22 gemi ile yola çıkacak. 1 milyon katılımcı başvurusunun beklendiği ön kayıt formunu doldurmak için:

http://www.ihh.org.tr/filo-katilim-formu/tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder