27 Mayıs 2011 Cuma

POLİTİK - Fwd: Ne fark var ki, birinin eli, digerinin dili!!!!!



-------- Original Message --------
From:     Murat Binzet <m1000zet@googlemail.com>



Vekil ile molotofçu yan yana

Beschreibung: Beschreibung: Vekil ile molotofçu yan yanaYüksek Seçim Kurulu'nun nisan ayında 12 BDP'linin bağımsız milletvekilliği adaylığını iptal etmesi üzerine çıkan olaylarda istihbarat birimleri tarafından çekilen fotoğraf Sabah'ta yayımlandı.
19 Nisan'da İstanbul Taksim'de çekilen o fotoğrafta BDP'li Bağımsız İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel ile PKK'lı molotofçu yan yana görülüyor. Yüzlerini puşi ile gizleyen PKK'lı eylemcilerden biri, elindeki molotof kokteylini yakıp atmaya hazırlanıyor. Bu sırada yanındaki bazı kişiler molotofçuya müdahale ederken, Sebahat Tuncel izliyor. Tuncel o eylem sırasında yaptığı konuşmada, "Ankara'da siyaset yapamazsınız deyip, dağ yolunu mu gösteriyorsunuz. Türkiye'de 20 milyon Kürt var. 20 milyonu da tutuklayacak mısınız? Türkiye, Kürt sorununun çözümünü istemiyor. Halkların çatışmasını istiyorlar" demişti.
Tuncel'in bu sözlerinin ardından grup, Aksaray'a doğru yürüyüşe geçiyor. Tuncel'e birkaç adım uzaklıkta görülen 4-5 PKK'lının arasında birinin elinde molotof kokteyli görülüyor. Yürüyüşe katılanlardan biri, yüzünü gizleyen militanı 'yapma' diye uyarıyor. Sebahat Tuncel ise olanları izlemekle yetiniyor. Birazdan o molotof kokteyli ateşlenecek ve muhtemelen polislere doğru fırlatılacak. Bu an, bir istihbarat görevlisi tarafından belgeleniyor. Polis şimdi bu fotoğraftaki molotofçuyu ve suç ortaklarını arıyor.

NOT: Hayret yahu, suç ortağı ortada; devlete, millete karşı olan bu kişi yandaşlarının katkısı ile milletin vekili olacakç Anlayabilenler bana da anlatsın lütfenç M. B.

ve Savcı yedi generali Balyoz sorgusu için çağırdı...

Beschreibung: Beschreibung: http://liberalses.com/5i-general-6-asker-ifadeye-cagrildi_201152618429443.jpg%21%21400x200.aspxESKİŞEHİR’DE emekli Albay Hakan Büyük’ün çiftlik evinde bulunan Balyoz darbe planının bir bölümünü içerdiği öne sürülen belgelere ilişkin soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet savcısı Hüseyin Ayar, 9 muvazzaf subayı şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağırdı. İfadeye çağrılan komutanların Harp Akademileri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı olması beklenen Orgeneral Bilgin Balanlı, Hava Korgeneral Turgut Atman, Tümgeneral Beyazıt Karataş, Tuğgeneral Nedim Güngör Kurubaş, Tuğgeneral Mehmet Eldem, Tuğgeneral Erhan Pamuk ve Tuğamiral Sinan Ertuğrul ile iki muvazzaf subay olduğu iddia edildi. Subayların bugün Merkez Komutanlığı’nda görevli askerlerle birlikte Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne gitmesi bekleniyor. Soruşturma kapsamında emekli Albay Hakan Büyük’ün de aralarında bulunduğu 6 subay tutuklanmıştı.

 


İyi çalışmalar saygı ve sevgiler

Murat Binzet



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder