22 Ekim 2011 Cumartesi

[ABCD/19][2011/10/22] Fwd: "VATAN NAMUSTUR" GERÇEK ŞEHİT SAYISI 81 YARALI SAYISI İSE 63 / Fwd: Türkiye 23 Ekim'de Şehitlerimiz İçin Yürüyor. Arkadaşlarını davet et !



-------- Original Message --------

From:     Tuncay Erciyes <tuncayerciyes@gmail.com>



HAKKARİ SALDIRISI İLE ALAKALI GERÇEKLERİ AÇIKLIYORUZ

http://www.heparsakarya.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=460%3Ahakkar-saldirisi-le-alakali-gercekler-acikliyoruz&catid=1%3Ason-haberler&Itemid=1

Tüm ülkeyi yasa boğan Hakkari saldırı sonrası uygulanan ağır medya ambargosu ve halk infiali korkusu nedeniyle, bazı kaynaklarca bir AKP'Lİ milletvekilinin telefon konuşması kaynak gösterilerek duyurulan gerçek şehit sayısının 87 olduğu yönünde ki iddialar ile alakalı yapmış olduğumuz araştırma sonucunu kamuoyuna açıklıyoruz.


GERÇEK ŞEHİT SAYISI 81 YARALI SAYISI İSE 63

Şu anda bölgede görev yapmakta olan ve saldırıya uğrayan 21. sınır jandarma tugay komutanlığında görevli ismini açıklayamayacağımız bir güvenlik mensubu tarafından tarafımıza aktarılan bilgiler şu yöndedir;

1- Resmi kurumlar tarafından açıklanmış olan şehit ve yaralı sayısı çatışmanın başladığı 01:00 den sonra saat 03:45’de helikopterler ve ambulanslar tarafından ilk müdahale sırasında Hakkari ve Şırnak asker hastanelerine götürülen ilk şehitlerimiz ve ilk yaralı askerlerimizdir.

 

2- Çatışma saat 04:40’a kadar sürmüş ve sadece Keklikkaya Tepe Ve Berkandi Tepede 44 şehit verilmiştir. Saldırı öncesinde keklikkaya tepede 46 berkandi tepede ise 38 asker bulunmaktadır. Teröristler bu iki tepeyi asıl hedef olarak seçmişler ve siperlere kadar girerek 30’a yakın el bombası atmışlardır. Saldırıda karakol komutanı şehit üsteğmen Murat Bek’in odasına kadar teröristler girmişlerdir. Çatışma sırasında cephaneliğe mühimmat almak üzere 2 askeri ile birlikte giden Şehit Üsteğmen Murat Bek karakolu ele geçiren teröristler tarafından şehit edilmiştir. Karakolu ele geçirmeye çalışan teröristlerle göğüs göğse çarpışma sonucu karakolda 23 pkklı öldürülmüş fakat teröristler 16 pkklının cesedini karakoldan kaçırmışlardır. Çatışma sırasında teröristlerin ele geçirdiği karakolun sadece yatakhanesinde 9 şehit bulunmaktadır

3- Çatışma öncesinde ve sırasına Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı heronların bölgede olmadığı bilinmektedir. Fakat verilen bilgiye göre çatışma başlamadan 1 saat öncesinden itibaren Irak hava sahasında sürekli elips çizen 1 hava aracının varlığı tespit edilmiş, durum üst makamlara bildirilmiş yanıt gelmeden terörist saldırı gerçekleşmiştir. Sürekli elips çizen bu hava aracı Türk savaş uçaklarının bölgeye intikal ettiği anda hızlı bir şekilde ırak tarafında gözden kaybolmuştur. Bu yaşanan olayın daha önce de dağlıca baskını sırasında yaşandığı yetkililer tarafından açıklanmıştır. Bu olay göstermektedir ki Amerika ve İsrail Türkiye’ye değil PKKya istihbarat vererek bu çapta büyük saldırıların gerçekleşmesini sağlamışlardır. Saldırının arkasında Suriye var çarpıtması bile bu kadar şehidimizin toprağa düşmesine rağmen suçu Suriye’ye atarak Amerikan dış politikalarına hizmet etmeye devam eden kukla hükümetin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

4- Çatışma sonrasında Hakkari ve Şırnak Asker hastanelerinin önüne resmi görevliler haricinde hiç kimse sokulmamış, basının fotoğraf ve video çekmesine müsaade edilmemiştir. Bunun nedeni ise hastanelerde toplam 81 Askerin cenazesinin bulunmasıdır. Şehitlerimiz için her zaman yapılan toplu askeri törenin yapılmamış olması da tüm iddiaları kuvvetlendirmektedir.

5- 200 kişilik pkklı grubun iz bırakmadan kaybolması ile alakalı verilen bilgide PKK’LILARIN ÇOĞUNUN BÖLGEDEKİ KÖY EVLERİNE vatandaş gibi saklandıkları ve böylece helikopter saldırılarından korundukları belirtilmiştir. Saldırı öncesi pkklıların yapmış oldukları hazırlıklar sırasında çatışma bölgesindeki köylerden istihbarat aldıkları ve bu istihbaratlar sayesinde teröristlerin karakol ve üst bölgelerine sızmalarının kolaylaştığı bildirilmiştir. Saldırıya uğrayan tugayın ve karakolların lojistik ihtiyaçlarının bu köylerden sağlandığı bu sayede köylülerin tüm askeri stratejilere vakıf oldukları gerçeği ortaya çıkmıştır.

6- Yaşanan çatışma sonrası basın ve kamuoyu üzerinde büyük bir karartma uygulanmış, çatışma bölgesinde tüm askeri personele konuşma yasağı getirilmiştir. Şehit sayısının 81 olduğu gerçeğinin şehit aileleri tarafından da açıklanmaması için ailelere; TÜRKİYE’DE KAOS ÇIKAR, İÇ ÇATIŞMA GERÇEKLEŞİR, PKK’YI SEVİNDİRMEYİN, kimseye bilgi vermeyin, daha çok insanımız ölebilir, şehirler anarşi yuvasına dönebilirdenilerek gerçeğin ortaya çıkması engellenmiştir.

 

Ülkemizin içinde bulunduğu durum en acı hali ile ortadadır. 81 vatan evladımızı kaybettiğimiz gerçeğini saklamak için tüm medya kuruluşlarını acilen toplayarak bugün açıkladığımız bu GERÇEĞİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEK İSTEYEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKÜMETİ TÜRK HALKINA YALAN SÖYLEMEYE DEVAM ETMEKTEDİR. Ulusal medya ile acilen bir araya gelen recep Tayyip erdoğanın bu toplantıya CUMHURİYET, SÖZCÜ gibi muhalif gazeteleri çağırmamış olması da bu toplantının şehit sayısının gizlenmesine yönelik olduğunu alenen ortaya çıkarmaktadır.

Yüzyılın bu büyük skandalını bir an önce ortaya çıkarmak bu ülkede yaşayan herkesin boynunun borcudur. Evlatlarını şehit veren fakat, resmi makamlar tarafından gizlenerek resmi tören bile yapılmayan, isimleri bile açıklanmayan şehit ailelerini tüm ülkeye gerçekleri açıklamaya davet ediyoruz.

 

YAŞASIN VATAN,

YAŞASIN TÜRK MİLLETİ

YAVUZ REİS

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ

SAKARYA İL BAŞKANI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder