5 Ekim 2011 Çarşamba

Re: [Ozgur_Gundem] POLITIK - Bir kez daha gözlerimiz yabancı istihbarat örgütlerine çevriliyor, fakat sadece Avrupa kaynaklı olanlara, ABD kaynaklı olanlara gözlerimiz kör.

Benim dikkat çekmek istediğim aslında başka bir konuydu.
Aslında dünyayı bir sürü kritere göre tasnif etmek mümkün ama, bütün bunların içinde en baskın olanı küresel sermayenin niteliği.

Genel olarak tasnif edersek:
Kıt'a Avrupası kaynaklı ve genelde Commonwelth ülkelerinde yatırımları olan, başta Rothchilds olmak üzere Aşkenaz Yahudisi ailelerin oluşturduğu çeşitli hanedanlar.
ABD kaynaklı, ve genelde ABD donanması neredeyse orada yatırımları olan başta Rochefeller olmak üzere Püriten Hristiyan olan hanedanlar.

Bunun dışında Toyota, Suzuki, Honda gibi Japonya kaynaklı olan hanedanlar Rochefeller hanedanıyla akord içindedir.
Rusyada bulunan Abrahamowitch gibi aileler ise kendilerini yaratan Rothchild hanedanıyla bağlaşıktır.
Ayrıca Çinde son yirmi yılda türemiş olan dolar milyarderi aileler de Rothchild hanedanıyla bağlaşıktır.

Buna göre dünya iki büyük hanedanlar silsilesinin kontrolü altındadır.
Ülkemizde T.Erdoğan, AKP kadroları Rochefeller ve ABD devlet aygıtıyla akord içindedir.
Bahar devrimleri, Turuncu Devrimler de ha keza aynı şekildedir.

Çin, Rusya, Hindistan, ve diğer bütün eski İngiliz sömürgeleri, bahar devriminden önceki kadrolar, hatta bir noktaya kadar bizde ulusalcılıkla suçlanan kadrolar, ve çoğu Avrupa ülkesi Rothchild hanedanı ve bağlaşıklarının kontrolündedir.

Alman gizli servislerine gözleri çevirip, ABD gizli faaliyetlerine göz yummak bu kategorizasyona göre daha anlam kazanmaktadır.
Ülkemizde bulunan ABD gizli servisleri, Avrupa kaynaklı faaliyetleri kısıtlamak için hükümeti teşvik etmiştir.
Aynı zamanda bu hedef saptırma, gündem değiştirmeye de yaramıştır.

Elbette bizde nasıl tam bağımsızlık yanlısı milliyetçiler, islam enternasyonalisti olan ümmetçiler varsa başka ülkelerde de alet olan ya da olmayan ama kendi türküsünü çığıran kesimler de var.

Genel olarak şeriatçılar bütün islam ülkelerinde düşmanımın düşmanı dostumdur ilkesine uyarak kim olduğuna bakmaksızın her iki sermaye gurubuyla da ilişkilidir ve en rahat kullanılanlarda bu kesimlerdir. Bizdeki Şeyh Nazım Kıbrısi, Fettullah Hoca ve kadroları, ve adını hatırayamadığımız diğer birçok cemaat ve liderleri böyledir. Kimileri İngilizlerin yani Rothchilds hanedanının adamıdır, kimileri ABD'nin yani Rochefeller hanedanının.

Fakat benim bildiğim, milliyetçi ya da bağımsız bir cemaat ya da lideri yoktur, hemen tamamı yabancı gizli servislerle işbirliği içindedir.

Saygılar.



On 05.10.2011 09:58, Yuksel YILDIRIM wrote:
malumunuz, pkk/pdp sokak eylemlerine katilanlara 250-500 tl arasi para dagitiliyor ve kadrolu gosterileri var..  yani adamlarin gecim kaynagi bu olmus..

nerede bir gosteri varsa, bdp,li belediyelerin de lojistik destegiyle bu gostericiler o illere tasiniyorlar..

bu paralarin kaynagi arastirilinca goruldu ki organizasyonu yapanlara turist kilikli alman ajanlari elden canta ile para getirip veriyorlar ve kontrol ediyorlar..

hatta secimlerde de bir organizasyon yaptilar bdp lehine, ama tam olarak cozulemedi detaylari..

ben bunu 3 ay once gruplarda da paylasmistim..

sadece almanlar degil, /ermeni asilli/ fransizlar da yapiyorlar bunu..

benzer sekilde hatay dortyol olaylarinda da incirlik,te gorevli bazi cia ajanlarinin rolune dikkat cekmistim.. hatta resimleri de cikmisti medyada..

dikkat ceken su: cia ajanlari karsit cephede (=pkk/bdp karsiti) calisiyorlar.. belki de aralarinda gorev bolumu yapip paslasiyorlardir..????


bekleyelim, gorelim..


From: Oraj POYRAZ <cimcime@neomailbox.net>
To:
Sent: Tuesday, October 4, 2011 11:13 PM
Subject: [Ozgur_Gundem] POLITIK - Bir kez daha gözlerimiz yabancı istihbarat örgütlerine çevriliyor, fakat sadece Avrupa kaynaklı olanlara, ABD kaynaklı olanlara gözlerimiz kör.

Haber Fitneci Cemaatin yayın organından.
Bu sefer işlerine geldiği için yabancı istihbarat teşkilatlarına dikkat çekmişler.
Yalnız dikkat, hedef tahtasına Almanlar başta olmak üzere kıta Avrupasının istihbarat örgütleri var.
Fakat konu CIA olunca gözlerimizi kapatıyoruz, sanki.
Halbu ki, benim tesbitlerime göre PKK ve şeriatçı cemaatlerle en çok işli dışlı olan ABD kaynaklı örgütler.


http://www.samanyoluhaber.com/h_699249_Gundem-almanlarin-guneydogu-eraki.html

Türkiye'yi sarsacak şok fotoğraf

Bu fotoğraf kareleri çok konuşulacak...
İstihbarat birimleri, o grubu fotoğraflarla belirledi.
04.Ekim.2011, 09:44:52

PKK'ya para aktardığı iddia edilen Alman vakıflarından sonra PKK eylemlerine katılan Almanlar da ortaya çıktı.
İstihbarat birimleri, grubu, Doğu ve Güneydoğu'da fotoğraflarla belirledi.
4'ü Türk asıllı olan grup üyeleri geçen yıl Şemdinli'de öldürülen 4 PKK'lının cenaze töreninde görüldü.
Grup olaylara katıldı.

İSTANBUL'DA GÖSTERİ

Michael Knapp liderliğindeki ekip gazeteci gibi davrandı.
Gösteri ve cenazelerde fotoğraf çekti.
Diyarbakır, Hakkâri, Van ve Şırnak'ta görülen Almanlar, İstanbul'da da görüntülendi.

PKK'NIN HER EYLEMİNDE ALMANLAR VAR

BAĞIMSIZ İnsan Hakları Kuruluşu adı altında Türkiye'ye gelen 4'ü Türk asıllı 13 Alman vatandaşının, güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmalarda öldürülen PKK'lıların cenazelerine katıldıkları ortaya çıktı.
Türk istihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalara göre Alman vatandaşlarının özellikle Diyarbakır , Hakkâri, Van ve Şırnak'a sık sık geldikleri tespit edildi.
Almanlarınterörörgütüne ilgisi bununla sınırlı kalmadı.
İstihbarat birimleri, Almanların zaman zaman İstanbul'da PKK yandaşlarının düzenlediği gösterilerde görüldüklerini de tespit etti.

'GAZETECİ' KILIĞINA GİRİYORLAR

"İnsan haklarını araştırmak için geldiklerini" iddia eden Alman grubun başındaki isim ise Michael Knapp.
Spor giyimli olan ve genelde kendilerine gazeteci görüntüsü veren grup, gösteriler ile terörist cenazelerinde fotoğraf çekip, kamera kaydı yapıyor.
Alman grup, Şemdinli Aktütün Konur Köyü Yeşilvadi Mevkii'nde güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada öldürülen "Dilovan Soran" kod adlı Şervan Kadir, "Sarina Avesta" kod adlı Şeyma Yıldız, "Başur Kürdistan" kod adlı Zindan Ahmet ve "Beritan Sozdar" kod adlı Gülistan Ergül adlı teröristlerin 22 Ağustos 2010 günü yapılan cenazelerinde görüldü.
PKK yandaşlarının rehberlik ettiği grubun, cenazeden sonra ise güvenlik güçlerinin hedef alındığı taşlı ve molotofkokteylli saldırıların yapıldığı Şemdinli olaylarına katıldığı da belirlendi.
HABERTÜRK
 
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Humanius est deridere vitam quam deplorare Hayata gülmek hayat için ağlamaktan daha insani bir davranıştır. I [değiştir]  Latin Atasözü ......................................  Blog sayfam buradad1r: http://orajpoyraz.blogspot.com/  Gurubuma uye olun: Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com




--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Üç şeyi kendinizde tutup saklayın: Cesaretiniz, bilginiz ve malınız.   Hz.Ali ......................................  Blog sayfam buradad1r: http://orajpoyraz.blogspot.com/  Gurubuma uye olun: Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder