30 Aralık 2014 Salı

Fwd: “Ohh çok şükür Cizre’de asayiş sağlanmış”

Daha durun, bunlar iyi günlerimiz.
Bunca yıldır çığrışıp durduk.
Yapmayın, etmeyin, bu işin sonu felakettir diye yırtındık.
Ülke kalkınıyormuş, biz kıskanıyormuşuz, şom ağızlıymışız, halktan değilmişiz bir çuval laf ettiniz.

Evet, AKP seçmeni, Fitnebaz Cemaat(The Sinister Fraternity) başta olmak üzere din/iman için sidik yarışına çıkan, din/iman adına meydan okuyan, gövde gösterisi yapan, iman teşhirciliğinden haz alan, diniyle imanıyla insanları dövmeye çalışanlar!....
Liboşlar, neme lazımcılar, ver kurtulcular, Soros çocukları, bölücüler!...

Ne kadar sevinseniz azdır.
Gurur duyun, övünün.
Başardınız.
Ülkeyi attan düşmüş karpuz gibi paramparça etmeyi becerdiniz.

Oraj POYRAZ
L2fSIJNoA0xfSNxA


-------- Forwarded Message --------
Subject:     "Ohh çok şükür Cizre'de asayiş sağlanmış"
From:     Dogan Kekevi <dog.kekevi@t-online.de>

"Ohh çok şükür  Cizre'de asayişı sağlamışlar"

Acaba Tutsak var mı "Tutsak Değişimi" falan da olacak mı çok merak ediyorum.!

Aydoğan


Asayişi sağlamak teröristlere kaldı!

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/asayisi-saglamak-teroristlere-kaldi-107538h.htm

29.12.2014 00:11

PKK, savaş alanına çevirdiği Cizre'de kendilerine karşıçıkanları kurduğu çadır karakollara çekip sorguluyor

İHANET süreciyle eli kolu bağlanan güvenlik güçlerinin gözü önünde, yolları kapattığı Cizre'de Hüda-Par'la saatlerce çatışan PKK'nın, ilçede "sözde devlet" gibi örgütlenmesi şaşkınlık yarattı. Daha önce ilçede "asayiş okulu" kuran PKK, bu kez mobil karakolda kişiler hakkında GBT (Genel Bilgi Toplama) uygulaması yaptığı anlaşıldı.

Cudi'deki tünelden PKK'ya silah geliyor

TERÖR örgütünün "çadır mobil karakol" unda sorgu ve işkence yapıldığı da belirlendi. Kendilerine karşı olanları bu "sözde karakol"a çağıran teröristler, gitmeyenin aracını yakıyor. PKK ayrıca, Şırnak-Cizre karayolu üzerindeki Cudi Dağı'ndan geçen ve henüz ulaşıma açılmayan 2 tünel üzerinden silah sevkiyatı da yapıyor.

Terör örgütü PKK, Cizre'de mobil karakol kurup, sözde asayiş kontrolü adı altında GBT uygulaması başlattı... Karşı çıkanların araçlarını yaktı.

Cizre'yi savaş alanına çeviren terör örgütü PKK ile Hüda-Par arasındaki çatışmanın ardında terör örgütünün alanda fiilen sağladığı özerk yapı ile ilgili önemli bir gerçek daha ortaya çıktı. Terör örgütünün Cizre'de mobil karakol kurup, sözde asayiş kontrolü adı altında GBT uygulaması başlattığı bildirildi. Cizre'de daha önce sözde asayiş okulu kuran terör örgütü, burada eğitim verdiği (!) teröristlere bir mezuniyet töreni düzenlemişti. Daha sonrasında ise polisin ilçeye girişini engellemek için hendekler kazan PKK'nın sözde asayiş timleri şimdi de Cizre merkezinde kurdukları mobil karakol ile GBT uygulaması başlattı. Asayiş kontrolleri adı altında ilçede bulunanlara kimlik soran örgüt, söz konusu mobil karakolda vatandaşların örgüte karşı suçunun olup olmadığını kontrol etmeye başladı.

Ölüm tehdidi

Ankara'ya ulaşan istihbarat ve güvenlik birimlerinin raporlarına göre; örgüt, söz konusu çadır karakolunda, vatandaşların kimliklerini kontrol ederken, belediyelerden aldıkları kayıtlarla karşılaştırma yapıyor. Vatandaşların örgüte karşı her hangi bir mücadele içinde olup olmadığı yada siyasi bağlantıları da Google gibi arama motorlarından araştırılıyor. Vatandaşa sorgu ve işkencelerin de yapıldığının vurgulandığı raporlarda, "Kendilerine ters gelen herkes bu çadır karakola çağrılıyor. Gitmeyenlerin araçları yakılıyor. Silah tehdidiyle haraç alınıyor. Kimse yapılanları ihbar edemiyor. Ölümle tehdit ediyorlar. Cizre'de bulunan zengin ailelerden bazıları bu durumdan bezdiği için yatırımlarını Mersin ve Gaziantep gibi illere taşımaya başladı" denildi.

Tünelden kaçakçılık

Öte yandan, bölgede devlet otoritesinin tamamen bittiğine ilişkin bir yeni çarpıcı gerçek daha ortaya çıktı. Ulaştırma Bakanlığı tarafından, Şırnak-Cizre karayolu bağlantısı için Cudi Dağı'ndan geçecek şekilde iki tünel yapıldı. Bölgedeki güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, PKK'nın iş birliği yaptığı silah kaçakçıları, bakanlığın inceleme yaptığı ama hâlâ açmadığı bu yolu kullanarak Cizre'ye silah taşıyor. Şu an ilçe, getirilen silahlar nedeniyle tam bir cephaneliğe dönüşmüş durumda. Bazı silah sevkiyatları jandarma tarafından yakalanmış olsa da kullanılan tüneller nedeniyle Kasrik Karakolu'na yakalanmadan geçirilen silahlar Cizre ve Silopi'de PKK'nın sözde asayiş timlerine ulaştırılıyor.

Haber: Fatih Erboz

 



GECEN SEY
. . . . . .
Kocaman yildizlar altinda ufacik dunyamiz,
Ve minnacik bir hane:
Kokar kir cicekleri gun agarmadan,
Anisiz, uykusuz,
Kokar nane.
Ta oncelerden beri mestolmus herkes,
Bir bakima her sey mestane.
Hayal edilir nazli yar yonlerden,
Ask ile kuslar suzulur,
Degisir gokler sahane.
Farkinda degil gonul,
Sanki hepten divane;
Icimizden, disimizdan
Gecer vakit
Zalim, zalimane !

Fazil Husnu DAGLARCA

Adil olmayan, zalim olan bir Musluman kesinlikle iyi bir Musluman degildir.

Mehmet Sevket Eygi
Murtecilerin cok sevdigi ve onemsedigi fikir adami.

Benim bir dinim yok ve bazen butun dinlerin denizin dibini boylamasini istiyorum

Mustafa Kemal ATATURK
(Kaynak: Andrew Mango, Ataturk Syf.447 )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder