28 Nisan 2011 Perşembe

Bozkurtu at, irz dusmani sapiklarla dolu ozel ordular getir.

Bence de......

-------- Original Message --------
From:     panzehir@aol.com

Amerika'da beyaz basli kartala dil uzatacak adamin gotunden emme basma tulumba ile kan alirlar. Rusya'da ayiya dil uzatacak bir adama eteklik giydirir Natasa yaparlar. Ama soy ozurlu, sutu bozuklarin hakimiyetindeki Turkiye'de bozkurta kufur etmek demokrasi getirisi olur. Insallah birgun birisi cikar, bozkurta kufur edenleri vurmanin demokratik ozgurlukler kapsamina alinmasini da savunur.
 
Kimse savunmazsa da ben savunuyorum !
 
Temizleyin bozkurtlari da, yerine Irak'da Muslumanlar'a sirayla tecavuz eden pesmergeleri, Amerika hapishanelerinden topladiklari sapiklardan olusturulan ozel ordulari getirin de, ondan sonra zevk ala ala demokrasiyi yasayin Allahsiz kitapsiz, protestan usagi Musluman'dan donme kripto Turkler...
 
 
 

Hükümette Bozkurt rahatsızlığı

GÜNCEL / 2011-04-27 16:37:23
 

EMNİYET Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanvekili Cemil Yurtseven görevinden alındı. Yurtseven'ın görevden alınmasının Sivas'ta Özel Harekat polislerinin Bozkurt marşı okumalarının ortaya çıkmasının ardından olması dikkatlerden kaçmadı. MHP Lideri Devlet Bahçeli de , "Özel Harekat Daire Başkanvekili'nin Bozkur marşı okumaları nedeniyle görevden alınmasının doğru olmadığını ve derhal görevine iade edilmesi gerektiğini" söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bazı il emniyet müdürlüğü ile daire başkanlıklarına yeni atamalar yapıldığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığını uzun süredir vekaleten yürüten Cemil Yurtseven'in yerine Iğdır Emniyet Müdürü Cemil Tonbul getirildi.

 

Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bir süre önce atanan Turgut Yıldız'dan boşalan Pasaport Daire Başkanlığına ise Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Tanış atandı. 

Van Emniyet Müdürlüğü görevinden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı bildirilen Ayhan Falakalı ise Bilgi İşlem Daire Başkanı oldu.  

Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanlığına Coşkun Çakır atandı.

  - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ -  ~  - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~  - ~ - ~  - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~ - ~

VE BAŞ FİTNECİNİN DİĞER HERZELERİ

Hedef  Türkiye
BOB'un Yeni Kur'anı
Fettullah Efendinin Gizli Yahudi Mezhepleriyle İttifakı
Papalığın Gizli Kardinali Fitnetullah Efendi
Fitnetullah Efendi CIA Bağlantısı
Fitnetullahlara Göre Hristiyanların Şehitliği de geçerliymiş
Fitnetullahçılık ve Diğer Şeriatçılar
Hedef Türkiye -2
Gerekirse Avukat Hatta Hakim Kiralayacaksınız!
Kur'an Hükümleri Çok Sert
Dinlerarası Diyalogdan Dinler Arası Düğüne
Fitnetullah Efendinin Heybeli Ada Maceraları
Hristiyanların Şehadeti de Geçerliymiş-2
Muhammed Allahın Resulüdür İbaresi Gereksiz miş!..
Nurettin Veren'in Anlatımıyla İçeriden Fitnecilik
Gözümüzü Açmalıyız, Gidişat Kötü..
VEEE NİHAT GENÇ'LE AYKIRI SORULAR

--  Amici, diem perdidi *  *  * Dostlar bugünü de harcadım.  Latin Atasözü oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder