22 Nisan 2011 Cuma

Politik - Erdal Sarızeybek Yazdı: AKP, HABUR’LA İŞTE BİZİ BU HALE GETİRDİ…

Erdal Sarızeybek Yazdı: AKP, HABUR'LA İŞTE BİZİ BU HALE GETİRDİ…

Erdal Sarızeybek22 Nisan 2011

 Bismil'de 50 bin kişi yürüdü, intikam sloganlarıyla…
PKK bu 50 bin kişiyi nereden buldu?
İstanbul, İzmir, Mersin, Adana, Hakkari, Şırnak, PKK devlete meydan okuyor, SERHİLDAN diyor yani isyan…
PKK'ya bu cüreti kim verdi?
PKK bu bir savaştır, diyor, PKK, Libya'dan beter yaparız diyor, PKK her geçen gün cüretini artırıyor, her geçen gün Türkiye'de bir halk isyanına zemin hazırlıyor…
Bizi kim bu hale düşürdü?
Öyle ya, Habur'a teröristleri getirip kırmızı halı sererseniz, olacağı budur!
Öyle ya, Habur'a özel mahkeme kurup ifadeleri değiştirip teröristleri salarsanız, olacağı budur!
Öyle ya, saldığınız şehit katillerini davulla zurnayla karşılatırsanız olacağı işte budur!
Katili çiçekle karşılarsanız, katili şeref locasında oturtursanız, katillerin eline mikrofon verip terörist elbisesiyle halkın içine koyup nutuk attırsanız, başka ne olsun ki, olacağı budur!
EY AKP SİYASETİ!
PKK'lı katillerin otuz yılda yapamadığını yaptın ve katilleri halkla buluşturdun, katilleri halkın temsilcisi yaptın, katillere halk desteği verdin!
Terörü siyasallaştırdın, terörü halkın temsilcisi yaptın!
Bugün yaşanılan olayların ardında işte bu vardır, artık PKK yok, karşımızda halk vardır!
Bu yaptığın vatana ihanettir!
AKP siyaseti Habur projesiyle PKK'ya güç kazandırmış ve halk desteği vermiştir, Türkiye'yi bir halk ayaklanması ile karşı karşıya getirmiştir, bu suçtur suç! Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü tehdit eden bir örgüte halk desteği vermek anayasal suçtur!
PKK nedir; Kürdistan…
Barzani nedir; Kürdistan…
Talabani nedir; Kürdistan, bakın partilerinin isimlerine!
AKP siyaseti Barzani ve Talabani'yi tanımış, PKK ile de pazarlığa oturmuştur.
Kürdistan nedir; 1920'nin SEVR PROJESİ, 1948'nin YAHUDİ KÜRDİSTAN PROJESİ, 1991'in BOP PROJESİ, düşmanının projelerine destek vermek, düşmanla işbirliği yapmak demektir, vatana ihanetin adıdır bu!
AKP siyaseti bu her üç ülke ile de işbirliği yapmaktadır, AKP Siyaseti'nin Başbakanı BOP eşbaşkanı olduğunu kamuoyu önünde açıklamıştır. Vatanı bölmeyi hedefleyen bir projenin eşbaşkanı olmak demek, düşmanla işbirliği yapmak demektir. Bu işbirliğinin hukuki adı ise vatana ihanettir.
AKP ile PKK arasında tek fark kalmıştır artık; biri silahlı örgüt, diğeri siyasi örgüt olmasıdır, yürüdükleri yol aynıdır. Bağımsız Cumhuriyet Savcıları ve Yüksek Yargı derhal olaya el koymalıdır, gözlerimizin önünde anayasal suç işlenmektedir.
Ayrışma ve çatışma süreci derhal durdurulmalıdır. PKK'nın AKP siyaseti eliyle kazandığı güç derhal kesilmelidir. Aksi halde Türkiye son hızla bir çatışma sürecine doğru sürüklenecektir, yetkili ve görevli olduğu halde buna seyirci kalmak da vatana ihanettir.
Bismil'de sokağa dökülen 50 bin kişi, bu tespitimizin açık örneğidir. PKK'nın yaptığı savaş çağrıları bunun kanıtıdır. Bundan böyle karşımıza terörist değil halk çıkacaktır, Habur'la halk desteği bulan PKK, emperyalist emellerin farkında olmayan halkımızı bir karanlığa doğru sürüklemektir, durdurun bunu!

Ey halkım, asla ve asla kardeş kavgasına izin verme, çatışmaya asla girme, korkumuzdan değil ülkemiz için, çocuklarımızın geleceği için…
ERDAL SARIZEYBEK
İLK KURŞUN


--   oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder