26 Nisan 2011 Salı

İstanbul 2. Bölge E. ORG. Çetin DOĞAN Diyor...(Melih AŞIK)


 

İSTANBUL 2. BÖLGE E.ORG. ÇETİN DOĞAN DİYOR…

26 Nisan 2011
Tekke ile zaviye

CHP Parti Meclisi üyesi ve Ankara milletvekili adayı Bülent Kuşoğlu Zaman gazetesine verdiği röportajda "Tekke ve zaviyelerin kapatılmasının toplumu yozlaştırdığını" söyleyerek dedi ki:

"Şu anda toplumu kültür ve inanç konusunda besleyecek bu damardan yoksunuz. Onun için de bu tür kurumlara ihtiyaç var, yeniden kurulması için gerekli hazırlıkların yapılması gerekir. Tekke ve zaviyeler, çağdaş kurumlar olarak tekrar benimsetilmeli. Bunlar irtica yuvaları mı? Yok öyle bir şey. Tam tersine kültür yuvaları."
Bu kurumların yeniden kurulması için gerekli hazırlıkların yapılması gerekir, diyen Kuşoğlu CHP'nin artık bu tür sosyal kurumlara eskisi gibi olumsuz bakmadığını sözlerine eklemiş.
 
Kemal Kılıçdaroğlu'nun talebiyle CHP'ye katılan Kuşoğlu Bey, Atatürkçü, laik tabanını partiden soğutmak için özel görevli mi bilmiyoruz. Ama bu söylemler seçmeni müthiş rahatsız ediyor. Parti yönetiminden bir tepki gelmemesi tedirginliği arttırıyor.

CHP'nin kendilerini temsil etmediğini düşünenlerin de mecburen CHP'ye oy vereceklerini düşünenler yanılıyor. İstanbul'da birçok okurumuz bağımsızlara oy vermekten söz diyor. Özellikle İkinci bölgede e. Org. Çetin Doğan'a ilginin giderek büyüdüğünü kaydedelim… CHP oyları çantada keklik gibi görünmüyor…

MELİH AŞIK/MİLLİYET,26 NİSAN


--  Öfke ve gazapla ise yaklasma; eger yaklasirsan, ömrü heder edersin.  Kutadgu BILIG oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder