27 Nisan 2011 Çarşamba

Behiç KILIÇ - İşte BDP'lilerin Arzuladığı CIA'cı İmam (!) Tipi


http://www.altayli.net/../Yazarlar/Behic_Kilic.gif

İşte BDP'lilerin Arzuladığı CIA'cı İmam (!) Tipi

Behiç KILIÇ - 27 Nisan 2011

BDP’lilerin topluma açtıkları savaşı tırmandırırken imamları da hedef almalarının sebebi açık... Cuma hutbelerinin PKK terör örgütünü ne kadar ürküttüğünün işaretidir bu durum.. Eş Başkan (!) Demirtaş, adeta tehdit ederek cemaatin camilere gitmemesini, imamların sözlerini dinlememesini istiyor..

“İmamlar terörle mücadelenin parçası yapılamaz!!” diyor..

Bu nasıl bir mantık.. Terör nedir?.. Bu vahşeti durdurmak için çaba gösteren dini önderin günahı olabilir mi?!! -Maksat açık.. İmamın hutbeden birlik ve beraberlik yolu göstermesi PKK çetesinin işine gelmiyor..

Ya ne olacak?.. İmam dediğin de PKK’nın dümen suyunda olacak!!.. Böylesi olabilir mi?!! Olmuştur!.. PKK, böyle alçakları imam diye yutturmaya kalkmıştır.. Kalkmıştır da ne olmuştur..

İmam diye sunulan soytarıların aslında CIA ajanı oldukları ortaya çıkmıştır!..

Laf değil gerçek.. İmam diye PKK tarafından piyasaya sürülen eşkıyaların, vatandaşın aklını karıştırmak, iç savaşı körüklemek için neler yaptıkları çok net biliniyor..

Çünkü devlet bunların yakasına yapışmıştır..

İşte BDP’nin arzuladığı imamlar bunlardır herhalde.. -Şimdi bunlardan birinin marifetlerini aktaralım..

Batman’da 2008 yılında bir olay meydana çıktı.. İnsan Hakları Derneği kurmak için faaliyet içinde olduğunu söyleyen bir kimlik dikkat çekmeye başladı.. İnsan hakkı meselesinin paravan olduğu ve bu kişinin PKK için çalıştığı belirlendi.. Bu kişi o zamanki DTP’nin “İnanç Komisyonu”nda yer alıyordu.. Adı Hüseyin B. idi.

Devamı: http://www.altayli.net/articles.php?article_id=1110

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder