20 Şubat 2012 Pazartesi

POLITIK - İzmir ve Ankara NATO'ya karşı yürüdü

NATO İzmir'den defol
++++++++++++++++++
 
İşçi Partisi İzmir İl Örgütü ve Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, Buca’da toplanarak NATO Vecihi Akın Kışlası’nın önüne yürüdü.
 
Türkiye’nin NATO üyeliğinin 60. yıldönümünü protesto ettiler, NATO Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın İzmir’e yerleştirilmesine karşı çıktılar.
 
“İzmir NATO’ya mezar olacak”
“NATO’dan çıkalım Gladyo’dan kurtulalım”,
“Atatürk’ün Başı dik, Halkçı - Devrimci Türkiye’sini kuralım!”
yazılı dövizler taşındı.
 
Rasmussen defol
+++++++++++++++
 
İşçi Partisi Ankara İl Başkanı Teoman Alver, NATO Genel Sekreteri Rasmussen’in Türkiye’ye gelişini Cumhurbaşkanlığı Köşkü önünde protesto etti.
 
RASMUSSEN, SURİYE TERTİBİ İÇİN GELDİ
NATO Genel Sekreteri Rasmussen’in ziyaretinin, Suriye’ye karşı tertiplerin yoğunlaştığı bir döneme denk gelmesi anlamlıdır.
Türkiye halkı, Mehmetçiğin kardeş Suriye halkının üzerine sürülmesine izin vermeyecek, Türkiye’ye karşı suç işleyen Tayip-Gül ikilisini bu suçlarından dolayı Yüce Divan’a gönderecektir..
 
“AKILLI SAVUNMA” DEĞİL, ÇILGIN MACERA
Rasmussen'in gündeminde, NATO'nun yeni "Akıllı Savunma" konsepti de yer alıyor. Akıllı Savunma Konsepti, Amerika'nın özel operasyonları merkeze alan yeni Pentagon stratejisinin NATO’ ya taşınması anlamına geliyor.
Bu amaçla, Türkiye’den yeni saldırı üsleri istenmektedir. Bu savunma değil, ülkemiz açısından kanlı maceralara sürüklenme anlamı taşımaktadır.
 
60 YILLIK NATO ÜYELİĞİ KAN GETİRDİ,
TEK ÇIKIŞIMIZ NATO’DAN KURTULMAK
Türkiye’nin NATO üyeliğinin tarihi, aynı zamanda bir tertipler ve katliamlar tarihidir.
6-7 Eylül’den başlayarak, Türkiye’yi 12 Eylül’e götüren kanlı tertiplerin tamamında Süper NATO imzası bulunmaktadır.
Türkiye NATO belasından derhal kurtulmalıdır. Türkiye’nin varlığını sürdürebilmesinin en önemli koşulu budur.
Türkiye bu belayı daha fazla taşıyamaz.
Türkiye, BOP eş başkanlığından kurtulacak, İşçi Partisi’nin merkezinde olacağı bir Milli Hükümetle Atatürk’ün çizdiği Milli Demokratik Devrim yolunda ilerlemeye devam edecektir.

--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Matematikciler asiklar gibidir. Onlardan birine en kucuk bir ilkeyi verin, o ondan bir sonuc (consequence) cikaracaktir, tabi bu sonucu kabul etmeniz gerekecektir, o da bu sonuctan baska bir sonuc cikaracaktir.  Bernard le Bovier Fontenelle (1657-1757)    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum guruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir guruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder