20 Ocak 2019 Pazar

AKP MİLLETVEKİLİ ARVAS: KAZANAMAZSAK SİLAHLI ÇETELER PEYDAH OLUR BAŞÖRTÜLÜLER SOKAKTA YÜRÜYEMEZ

Korku dağları tutmuş.
Devr-i Sabık olacağız diye korkuyorlar.
Yahu tabii ki devr-i sabık olacaksınız.
Hiç şüpheniz olmasın.
Olacaksınız da bunun da iki yolu var.
Ya adil yargılanacak, hak ettiğiniz cezaları hukuk dairesinde alacaksınız.
Ya da adil yargılanma falan olmayacak, olağanüstü olaylar sonucunda diğer diktatörlere neler olduysa benzerini yaşayacaksınız.

Durumunuz hangi yola evrilir.
Bunu da sizin tavrınız belirler.
Seçimlerin adil, hakkaniyetli, hilesiz geçmesini sağlar ve bunu da lafla değil icraatınızla, güvenlik güçleriniz, yargınızla gösterir, halkı da ikna ederseniz, sıkıntı yok.
Seçimi kaybederseniz, ve iktidarı barışçı bir şekilde terk ederseniz, yine sıkıntı yok.
Bu durumda adil yargınacak devr-i sabıklardan olursununuz.
Örnek mi istiyorsunuz, ANAP son dönem hükumetlerinden bakan ve yönetici olanlar.

Yok seçim hileleri yapar, yaptırır, bunlara göz yumar, himaye eder, soruşturmaz, yargılamaz ve mahkum etmezseniz iki yol var.
Kazanırsanız orada uzun süre kalamazsınız ve en kötü durum senaryosu olur.
Kaybederseniz daha hırçın bir yargılama ve irdeleme dönemi yaşanır.
Bunlara örnek vermeyeyim isterseniz, çünkü korkunçtur.

Ama kesin olan bir şey var, devr-i sabık olacaksınız, iyi bir devr-i sabık olursanız yargılanacaksınız, kötü bir devr-i sabık olursanız yargılanmayacaksınız.
Yargılanmayacak ama adil şekilde yargılanmış olmayı dileyeceksiniz.

Ne diyor atalarımız, "BILDIR YEDİĞİN HURMALAR, BU GÜN DÖTÜNÜ TIRMALAR".
Eeee kardeşim maden demirden korkuyordun, neden trene bindin derler adama.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


AKP MİLLETVEKİLİ ARVAS: KAZANAMAZSAK SİLAHLI ÇETELER PEYDAH OLUR BAŞÖRTÜLÜLER SOKAKTA YÜRÜYEMEZ

20 Ocak 2019 10:37

AKP Van Milletvekili Abdulvahat Arvas yerel seçimlerde AKP'nin kazanamaması durumunda 'türbanlıların sokakta yürüyemeyeceğini silahlı çetelerin peydahlanacağını' söyleyerek adeta halkı tehdit etti.

AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas yerel seçimlerde AKP'nin kazanamaması durumunda 'türbanlıların sokakta yürüyemeyeceğini silahlı çetelerin peydahlanacağını' söyleyerek adeta halkı tehdit etti.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerinde AKP'nin Van ilçe belediye başkan adayları İskele mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Abdulahat Arvas toplantıda yaptığı konuşmada "Biz hezimet partisi değil hizmet partisiyiz… Pireye kızıp yorganı yakmamalıyız. Bu memleket bir daha kaybederse toparlanamaz" ifadelerine yer verdi.

AKP'nin Van'da kazanmamasının kötü sonuçlar doğuracağını öne süren Arvas "AK Parti Van'da kazanmasa tüccarlar kaybedecek başörtülüler caddelerde yürüyemeyecek esnaflar huzurlu olmayacak silahlı çeteler yine şehirde peydahlanacak esnaf yine ikinci vergiye tabi olacak. Bu günleri yaşamadık mı hepsini yaşadık. " dedi.

--   a45UyF587661    Buyuk dinimiz calismayanin insanlikla hic ilgisi olmadigini bildiriyor.  Bazi kimseler cagdas olmayi kfir olmak sayiyorlar.  Asil kufur onlarin bu zannidir.  Bu yanlis tefsiri yapanlarin maksadi Islmlarin kfirlere esir olmasini istemek degil de nedir?  Her sarikliyi hoca sanmayin  hoca olmak sarikla degil  dimagladir.  Gazi Mustafa Kemal ATATURK  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder