20 Ocak 2019 Pazar

POLİS TAKSİDEN İNDİRDİĞİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!

Hep söylerim polisten korkarım, polise güvenmem, yaşamım boyunca kaç kez mağdur olarak polisin yanına gittiysem suçlu çokmadan döndüğüme şükretmişimdir.
Ama bu kez durum farklı.
Devletin resmi üniformalı polisi şehir içinde taksiden kadın kaldırıyor.
Eşkiyalığın son kademesi.
Diğer polisler suçu örtbas ediyor, suçluya yardım ve yataklık ediyor.
Organize suçun yeni bir boyutu.
Dehşet bir olay.

İtiraz etseniz, başınıza türlü iş gelme ihtimali var.
Vurulmanız, öldürülmeniz dahi imkan dahilinde.
Aynı yardım ve yataklık edenler yine suç uydurma, delil uydurma, iftira etme, yalancı şahitlik yapma imkanına sahip.
Korku filmi gibi.

Bitmeyen, bittiğini zannettiğiniz o son anda yeniden dirilen bir kötülük.

Bu iş herhangi birinin işlediği adi suç değildir.
Bu sefer ağırlaştırıcı sebep vardır.

Ortada devletin üniforması, suistimal edilen devletin yetkileri vardır.
Devlet kendini aklamak, suçla arasına mesafe koymak zorundadır.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


POLİS TAKSİDEN İNDİRDİĞİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!

20.01.2019 09:39 /

İstanbul'da bir polis taksiden indirdiği kadına tecavüz etti. Polis merkezine giden kadının şikâyeti "Cezalarını ben vereceğim" diyen memur tarafından işleme alınmadı.

Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre trafik kontrolü yapan polisler Şeref Şık ile İsmail Kök bir taksiyi durdurarak Özbekistan uyruklu yolcu I. K. 'yı (27) araçtan indirdi. Şık ve Kök genç kadını polis aracında 4 saat alıkoydu ve tecavüz etti. Polisler 1.400 TL'sini de aldıkları I. K. 'yı Yedikule'de indirip uzaklaştı.

Şikâyette bulunmak için Aksaray Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi Amirliği'ne giden I. K. polis memuru Y. S. ile görüştü. Y. S. 'nin "Onun da çoluğu çocuğu var zaten it gibi pişman şu an cezasını vereceğim sen merak etme. Size bir daha yaklaşamaz. Yaklaştığında beni arayacaksın" diyerek şikâyet müracaatını almadı.

Komiser E. S. de "O polisin komiseriyim. Cezasını kendim vereceğim. Onu başka yere süreceğim" diyerek yine şikâyet müracaatı oluşturmadı. O gün Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Nöbetçi Amiri olarak görev yapan A. B. 'nin de polis memuru Y. S. tarafından bilgilendirildiği ancak onun da müştekiyi dinlemesine rağmen işlem yapılması için gerekli emri vermediği iddia edildi. I. K. 'nın şikâyet müracaatını almayan polisler gasp edilen 1.400 TL'yi ise iade etti.

I. K. 'nın arkadaşı G. K. bir gün sonra Şık'a ne ceza verildiğini öğrenmek için polis merkezine gitti. Kimsenin olaydan haberi olmadığı ortaya çıktı. Yeniden ifadesi alınan I. K. "Evine git banyo yap" diyen polis memurundan ve şikâyetini almayan komiserden şikâyetçi oldu. Gasp Büro Amirliği ekipleri Y. S. E. S. ve A. B. ile Şık ve Kök'ü karakolda gözaltına aldı.

Şüpheli Şık I. K ile rızası ile cinsel ilişkiye girdiğini ancak parasını almadığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Diğer polisler de tüm suçlamaları reddetti. Şık ile Kök tutuklandı. Diğer polisler adli kontrolle serbest bırakıldı. 5 polis hakkında dava açıldı. Şık için 46 yıla kadar Kök için 10 5 yıla kadar hapis istendi. A. B. 'nin 15 5 yıla kadar E. S. ve Y. S. 'nin 10 5 yıla kadar hapsi talep edildi.

https://www.abcgazetesi.com/guncel/polis-taksiden-indirdigi-kadina-tecavuz-etti/haber-119141?fbclid= IwAR0F9QSuvWuOtjwx8Mfi-HTBYL6Gf4FRTosdFM_uGeWxCu1RVg9ihqwwhoU

--   a45UyF587661    Buyuk dinimiz calismayanin insanlikla hic ilgisi olmadigini bildiriyor.  Bazi kimseler cagdas olmayi kfir olmak sayiyorlar.  Asil kufur onlarin bu zannidir.  Bu yanlis tefsiri yapanlarin maksadi Islmlarin kfirlere esir olmasini istemek degil de nedir?  Her sarikliyi hoca sanmayin  hoca olmak sarikla degil  dimagladir.  Gazi Mustafa Kemal ATATURK  


-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder