9 Ocak 2019 Çarşamba

'BURJUVAZİ AKP’NİN REJİM DEĞİŞTİRME OPERASYONLARININ HER AŞAMASINA DESTEK VERDİ'

Aslında yalnızca burjuvazi değil, ABD ve diğer batılı devletler, küresel oligarşi de AKP'nin rejim değiştirme operasyonlarına destek vermiştir.
Onlar açısından AKP ve RTE "AB ORDO CHAOS (Kaostan Düzene)" ilkesinin yıkım ekibi olarak değerlidir.
Rejim değiştirilecek, ülke iç savaşa sürüklenecek, halkın bir bölümü batılı ülkelere mülteci olacak, kalanı taş devri şartlarında birbirin kesip biçecek, ve en sonunda batılı müttefik orduları ya da koalisyon güçleri geride kalan her şeyi yerle bir edecek.
Ve üzerinde her şey yıkılmış olan arazide yeni bir bina yapılacak.
Onları için ülkemizde  ve bölgemizde ölecek milyonlar hiç önemli değildir.

Sonuçta tohumuna para vermediler.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  



'BURJUVAZİ AKP'NİN REJİM DEĞİŞTİRME OPERASYONLARININ HER AŞAMASINA DESTEK VERDİ'

08.01.2019 23:22 /

Prof. Korkut Boratav "Liberallerimiz siyasi İslam'ın Türkiye halkının kültürel Müslümanlığına yabancı bir şey olduğunu algılayamadı" değerlendirmesinde bulundu.

İktisatçı Prof. Dr. Korkut Boratav Türkiye'deki liberallerin siyasal İslam'ı doğru okuyamadığı yorumunda bulundu. Liberallerin post-modern demokrasi yorumu ile bütün siyasi akımların aynı derecede saygın olduğunu ileri sürdüğünü kaydeden Boratav "Bu toplumun bünyesinde var olduğu için siyasi İslam'ın siyasette de yer almasını; toplumun çoğunluğunu oluşturuyorsa kendi programıyla iktidar olmasını savundular. Ama siyasi İslam'ın toplumun bünyesinde yer almadığını; Türkiye halkının kültürel Müslümanlığından ayrı hatta ona yabancı bir şey olduğunu algılayamadılar" dedi.

12 Mart 12 Eylül darbelerinin 'panzehiri' olarak siyasi İslam'ın görüldüğünü kaydeden Boratav "Birçok arkadaşımız siyasî İslam'ın bünyesindeki anti-demokratik özü kavrayamadı. Askeri faşizm karşıtlığı İslamcı faşizme teslimiyete yol açtı" ifadesini kullandı.

'BURJUVAZİ AKP'NİN REJİM DEĞİŞTİRME OPERASYONLARININ HER AŞAMASINA DESTEK VERDİ'

Cumhuriyet'ten Enver Aysever'e konuşan Boratav Türkiye'de rejimin değiştiği tespitinde de bulunarak şunları söyledi:

"Ben İslamcı faşizm diyorum geçiş son cumhurbaşkanlığı seçimiyle tamamlandı. Meclis bitti. Ama birçoğumuz rejimin değiştiğinin farkında değil; çünkü özgürlük alanlarının hepsini yok etmediler. Hâlâ bu tür 'aykırı' sohbetleri yayımlayan bir gazete var. İki üç muhalif TV kanalı ve gazete var. Zorla ayakta durduklarını da biliyoruz.

Burjuvazi ise 'lümpen' kapkaççı fırsatçı ve korkak olduğunu defalarca gösterdi. Mülkiyet haklarının ihlallerini dahi 'bana dokunmayan yılan. . ' anlayışıyla sineye çekti. AKP'nin rejim değiştirme operasyonlarının her aşamasına açıkça ya da sessizce destek verdi. Bu özellikleriyle Türkiye burjuvazisi yakın dostlarına hatta kendisine dahi 'ihanet' etti. Hayalperest liberallerin ondan umduğu tarihsel görevi ifa etmiyor. Kapitalist bir toplumun egemen sınıfı olma iddiasını yitirmiş. İktidar ihsan dağıtma ve cezalandırma yöntemlerini işadamlarına karşı pervasızca kullanıyor. Büyük sermaye de son tahlilde orta halli kapkaççıların yönettiği; yolsuzluğun zirveye çıktığı; yozlaşmış kapitalizmi sineye çekiyor. Bu rejimin kendisi için de yarattığı istikrarsızlık güvensizlik tahammül sınırını aşarsa ne yapacak? Çoluk-çocuk servet sermaye şirket olarak ülkeyi terk etme seçeneği yedektedir. "

https://www.abcgazetesi.com/politika/burjuvazi-akpnin-rejim-degistirme-operasyonlarinin-her-asamasina-destek-verdi/haber-118025?fbclid= IwAR1R-HpeVaMAvqNDTA4EBx1zC0vYJ-w_IM0euIJ8jjoyVNgIXCQ7pFatC9U

--   a45UyF587661    Buyuk dinimiz calismayanin insanlikla hic ilgisi olmadigini bildiriyor.  Bazi kimseler cagdas olmayi kfir olmak sayiyorlar.  Asil kufur onlarin bu zannidir.  Bu yanlis tefsiri yapanlarin maksadi Islmlarin kfirlere esir olmasini istemek degil de nedir?  Her sarikliyi hoca sanmayin  hoca olmak sarikla degil  dimagladir.  Gazi Mustafa Kemal ATATURK  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder