28 Ocak 2019 Pazartesi

Hitler’in katlettiği Yahudilerin aslında Hazar Türkleri olduğunu biliyor musunuz ?











27 Ocak Yahudi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü olarak idrak edilen Hitler'in katlettiği Yahudilerin aslında Hazar Türkleri olduğunu biliyor musunuz ?

Yahudi yazar Arthur Koestler 1976'da yayımlanan "Onüçüncü Kabile"kitabında bu Yahudilerin gerçekte 740 yılında Yahudiliğe geçen Hazar Türkleri'nin kalıntıları olduğunu kanıtlarıyla ortaya koymuştu .

Yahudi araştırmacı Kevin Brook da yazdığı "Hazar Yahudileri" (Jews of Khazaria) kitabında Nazi'lerin Almanya'da Doğu Avrupa'da ve Rusya'da soykırıma uğrattığı Yahudiler Hazar'ların kalıntısı olan Türk kökenli Yahudiler olduğunu belirtiyor .

İsrail-doğumlu bilim adamının yaptığı son genetik araştırmasına göre de bugünkü İsrailliler Orta Doğu'dan değil Hazarların soyundan olmaları ve İsrail devletini kuran Avrupa Yahudilerinin kökeninin Hazar torunları olduğunu akademik olarak ispatladı .

Bugün dünyaya 'Yahudi Soykırımı' diye yutturulan şey gerçekte tam bir 'Türk Soykırımı' ve "Yahudi Düşmanlığı" (AntiSemitizm)denilen de gerçekte "Türk Düşmanlığıdir .

OKUR YORUMLARI:

Sachmalamayin yahudiler farkli turkler farkli irktan

- - - - - - - - -

Bunca sene neredeydi bu yahudi? Neyi bekledi?

- - - - - - - - -

Türklük bilincine sahip olmayan Türkün dininin ne olması önemsizdir. 1918 Azerbaycan Cumhuriyetinin bağımsızlığına karşı olanlar da yahudiler idi. Doğru yahudiler ile bizim bir sorunumuz yoktur karşılıklı çıkarlar sağlandığı müddetçe işbirliği dostluk yapıla bilir.

- - - - - - - - -

En azında müslüman fars hırıstiyan rus ermeni yunan kadar ya da müslüman yobaz-komunist Türk olduğunu iddia eden kesim kadar bir sorunumuz yok yahudiler ile esas olarak da İsrail ile.

- - - - - - - - -

O kadar hazar türk'ün avrupada ne işi var

- - - - - - - - -

Hazar imparatorluğu dağıldıktan sonra Hazarlar Doğu Avrupa Türkiye ve Kafkasya topraklarına ve daha çok ülkelere yerleştiler .

- - - - - - - - -

Haaaah tamam AMK en sonunda baklayi çıkardınız la bir günde bizi yaniltin Yahudiler yamuk millettir

Ulaaaaa ne cakalsiniz siz varya ???demek Yahudiler Hazar Türku ???türk ticaretten anlamaz hemşerim türk savasci millettir türk devletcidir soykırıma kadar bu pustlar türk olsaydı Avrupa'nın ortasında devlet kurar ordu kurardı türk kuyumculuktan tuccarliktan tefecilikten anlamaz

- - - - - - - - -

Yahudi değil Musevi Türk var .

- - - - - - - - -

Doğruluk payı var tabi ama kimsenin işine gelmez biraz tarih okuyan anlar

- - - - - - - - -

Kardeşim ispatlamak sizin elinizde bunun ise gelip gelmemekle ne alakası var tamamıyla dini zırva

- - - - - - - - -

Birinin ispatlamasina gerek yok nasıl hristiyan Türkler var ise yahudi Türkler de var araştır ve gör zırva değil

- - - - - - - - -

alayiniz kolpacisiniz ne yin ne olduğunu bildiğin halde verdiğin cevaba bak o turkle Müslüman Türk'ün ne farkı var sadece din olayı biz ırk kan gen diyoruz sen zaman zemin kazanma derdindesin

- - - - - - - - -

kendinle karıştırdın galiba haddini bil

- - - - - - - - -

sizlere saygı duymuyorum siz asla net olmadiniz hedefe ulaşmak için türk Atatürk Tengri hepsi sizin için argüman gün ola devran done efendi kitapları sizi anlatıyor işte net pasparlak

- - - - - - - - -

youtube.com

- - - - - - - - -

Saçmalamayın ulan dangalaklar....

Bu sayfada YAHUDİ provokotörler var....İsrailiyat kaynaklı saçmalıkları pompalıyor...

- - - - - - - - -

Abi sayfada İsrailiyat var feto uzantısı var türk postu giymiş dingil bunlar

- - - - - - - - -

Türk tarihi okuyun..... İsrailiyat kaynaklı saçmalıkları değil. .

- - - - - - - - -

dedigi dogrudur. fakat israil ve cogu yahudi. hazar kipcak karaimleri musevi olarak benimsemiorlar. avrupa yahudilerin hepsi kesin turk degil. dogu yahudileri yani. ostjuden denir onlara. en meshuru Lenin dir. kipcak musevi di. kayanaklar bende almanca olarak var.

- - - - - - - - -

ve nazim hikmet. polonya dan musevi Turk.

- - - - - - - - -

lies mal. turkische patrioten stehen fuer juden.

- - - - - - - - -

Yahudi diye bir ırk YOKTUR.

Yahudilik bir dindir ve bu dini benimseyenlerin 92% Türk soylu dur .

- - - - - - - - -

Musevi ile yahudi ayni sey diyorsunuz yani

- - - - - - - - -

Musevi yada Yahudi aynıdır .

Muhammedi ve Müslüman da aynıdır.

- - - - - - - - -

- - - - - - - - -

Eğer öyle olaydı Türklere bu yoğunlukta saygı duyan türk tamkasini bayrak yapan agarta için deli gibi çalışan hitler bu adamları kesmezdi

- - - - - - - - -

sana çok tepki gösterdim ama bazı konularda haklı çıktın

- - - - - - - - -

Canın sağ olsun sayın Kandaşım

bey .

- - - - - - - - -

Şakir Yıldız teşekkür Ederim Kandasim

- - - - - - - - -

Askenaz yahudileri Dna testlerinde Turk olduklarini anladilar uzak olmayan gelecekde bilinen en guclu ailelerden birininde Turk oldugunu aciklamasi beklenebilir :).

Onemli olan Turk e dusman olarak mi yoksa Turk olarak mi Hareket edecekler...

- - - - - - - - -

Kimin kime düşman olduğunu gösteren resimler. .

- - - - - - - - -

ERAN ELHAİK: "DÜNYA'DA YAHUDİ DİYE BİR IRK ARTIK YÖK !. . "

İsrail-doğumlu bilim adamının yaptığı son genetik araştırmaya göre: İsrailliler Orta Doğu'dan değil Hazarların (Hazar Türklerinin) soyundan geliyor.

timesofisrael.com

- - - - - - - - -

Yahudilerle bir sorunumuz yok Türklük bilincini kavrar hizmet ederlerse Türklüğe araplardan bize daha faydalı olacaklarına inanıyorum. Nezlimde yahudi araptan daha kıymetlidir.

- - - - - - - - -

Yeryüzünde nekadar Arap ve Arap yalakası varsa hepsinin canı Cehenneme .

- - - - - - - - -

Sakir ben onlarca özbekistandan kirgizistandan gelen hazar musevisi tanidim hic birisi kendine ben Türküm Özbegim yada Kirgizim demez hepsi yahudiyim diyor yahudilik sami irkindan olup museviligi kabul etmis olan kisiler Sami irkindan olmayan hazara Türküne nasil yahudi denilir onu kafam almiyor yukaridaki yazi sadece o kisiyi baglar ve dogrulugu tartismaya aciktir Müslüman inancinda olan Türklere sadece müslüman mi deniliyor yoksa Türk müslümanimi deniliyor? Nasil ki Türke sadece müslüman damgasi vuramazsan hazar Türkünede yahudi damgasi vuramassin. Yahudilerin yahudilik bir irk degildir bir dindir demeleri Sadece bizdeki ÜMMETCILIK söylemleriyle aynidir Ayrica Kuranda yahudimi yoksa musevilikmi bir din olarak geciyor ? ASKENEZLER Türk soylu museviler demek degil dogu avrupali yahudiler demek Macar bir tarihcinin arastirmasinda avrupaya giden Musevi Türklerin izini romanya- Moldovya civarina kadar takip edebiliyor daha sonra bir boy lituan tarafina dogru cikmis bir boy Türkiye tarafina inmis avrupaya girisleri ile ilgili hic bir yerde kayit bulunamamis. Avrupaya gelen yahudilerin gelis zamani ayni hazara cikan yahudilerin gelis zamanlari gibi italya veya Türkiye üzerinden olmustur diyor yazar

- - - - - - - - -

abi . .

Bende Türkiyedeki Türklerin ne olduklarini sorduğumda hamd olsun Müslümanım diyenlere çok rastladım .

- - - - - - - - -

onlar araplasmis picler hepsini ayni kaba koyamayiz

- - - - - - - - -

Türkiyenin 90% fazlası kendinsini hamd olsun Müslümanım diyenler Türk mu ?

- - - - - - - - -

Maalesef bugün Müslüman Türkler İslama ve Yahudi Türkler ise Yahudiliğe asimile olmuşlardır .

- - - - - - - - -

Şakir Bey. . .tamamen haklısınız. . .bugün kendilerine yahudi diyen (beyaz yahudiler)kesinlikle ırksal olarak kutsal kitsplarda geçen yahudilerle bir alakaları yoktur. . .soydaşları değillerdir. . .yani gerçekte Musa nın çocukları değillerdir. . .sonradan museviliği kabul etmiş hazaralılardır. . .gerçek yahudiler yani kutsal kitaplarda geçenler büyük ihtimalle daha ziyade zenci yahut ethiyopyalılara benzeyen yahudilerdir...

- - - - - - - - -

Ukraynada ve poloniyada xezerlerin varisleri olan karaimler ve kirimcaklar yasarlar iodaizimi kabul etmis turklerdirler aslinde hakiki yahudileri secmek mumkundur meselen askinazi yahudilerinin coxumlusu karaimlerdir ama ozlerini yahudi bilirler

- - - - - - - - -

Oyun içinde oyun var ve dünyadaki çarpıklığı düzeltebilecek tek şey bizim kopuk ve dağınık tarihimiz.

Onun için ısrarla özümüzü vurgu yapıyoruz.

- - - - - - - - -

Din seçim Türklük kaderdir. Bizler ne zaman din algılarının ayrıştırıcı kıskacından kurtulursak ancak o zaman bütün Türk kavimleri olarak bir araya gelebilir ve bütünleşiriz.

- - - - - - - - -

Bende okumuştum Hazar Türklerinin Musevi dinine geçtiğini biliyorum Hatta Hitler'in Toplama kampında Türklerin de olduğunu bunu bilen en iyi kişi Sayın İlber Ortaylıdir. Kendisi de O Toplama kampından Türk olduğunu ispatlayarak kurtulmuştur Kendisi Anlattı Tarihin arka sayfasında izledim o zaman.

- - - - - - - - -

Gerçekte olan şey bize anlatılanlardan çok farklıdır zaten. Birinci ve ikinci dünya savaşı bir yahudi planıdır Hitler siyonizmin monte ettiği siyasi bir figürdür. Bütün bu senaryonun amacı yüzyıllardır bereketli topraklarda bolluk içinde yaşayan yahudilerin ölüm korkusuyla Filistin'de önceden satın alınmış mülklere topraklara göçe zorlanmasıdır. İsrail devletinin ilanının ikinci dünya savaşının bitiminden 3 sene sonra olması tesadüf değildir herhalde.

- - - - - - - - -

Selcuklu devletinin kurucusu selcuk beyin cocuklarinin ismini bir arastrin

- - - - - - - - -

bu yanlış şüphedir. Selçuklu Tengricidir.

- - - - - - - - -

selcuklu tenqrici deyil islami kabul etmisdir sunniliyin henefi teriqetini ondan evvelki ola bilsinki kiniklarin atalari tenqrici ola bilir ama selcuklarin ozu tenqrici deyildir

- - - - - - - - -

Güzel post +1

- - - - - - - - -

Tatava yapmayın la

- - - - - - - - -

Yahudi diye bır ırk yoktur? Bir zamanlar Türk diye bir ırk yoktur diyorlar tğm kitapları yahudileri anlatır tüm isimler yahudilerden gelir yahudi diye bir ırk yoktur demek cok yanlıs kürd te yok dediler. . Yahudılık ırktır musevilik onların dinidir zıdan evreu bu isimlerdede anılırlar ama yahudi yok demek cok enteresan adamlar rab önce bizi yarattı bizden sonra gelenler bize hizmet için vardır der... Bunlara inanmak cok zor. . Hazar Türkleri musevılıgı kabul etmiştir cok doğru... Ve hala vardır. . Gerisi bana göre hikaye. .

- - - - - - - - -

Türklerin öz dini Köktengricilik olmakla beraber yeryüzünde Müslüman Katolik Ortodoks Budist Musevi Türkler de vardır. Türklük din ve ırktan bağımsız bir kavramdır.

- - - - - - - - -

yorumlarda okuduğum en doğru açıklama bu işte. Bravo!!!

 - - - - - - - - -

Netenyahu Volga Türk boyundandir.

- - - - - - - - -

Her türlü sürprize açığım ama bu insanların biz Türküz diye söylemleri var mı ya da bunun farkındalar mi eğer gerçekse tabi günümüzdekilerin ya da geçmişte yaşamış olanların Türklük ile ilgili söylemleri var mı bunu merak ettim .

- - - - - - - - -

Karaim yada Karay türkleri yahudi dir. . Nüfusları 500 bin civarında Polonya Finlandiya ?￰゚ヌᆴ yaşıyorlar önemli bir kısmında amerika da yaşıyor



--   a45UyF587661    Devrim yasasi  eldeki yasalarin ustundedir.  Bizi oldurmedikce  bizim kafalarimizdaki akimi bogmadikca  basladigimiz devrim ve yenilik bir an bile durmayacaktir.  Bizden sonraki donemlerde de boyle olacaktir.  Gazi Mustafa Kemal ATATURK  


-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder