29 Ocak 2019 Salı

SONUNDA KENDINI PEYGAMBER ILAN ETTI: BU KITAP ALLAH TARAFINDAN BANA YAZDIRILDI

Kim neye inanmak istiyorsa inanır.
isterse hiçbirşeye de inanmaz.
Devlete insanların inançları karşısında yalnızca ....... yemek düşer.

Devletin yargı bildirip racon kesebileceği bir alan değildir.
İsteyen spagetti tanrısına inanır.
İsteyen mayoneze tapar.
Devletin o din iyidir, bu din kötüdür, berikisi sahtedir diye görüş bildirmesi medeni dünyada görülmüş, anlaşılır, kabul edilebilir bir şey değildir
Eğer bu mahkeme kararı Anayasa Mahkemesinden dönmez ise, Yargıtayda da onanır ise.
Bu hemen ardından bazı mahkemlerin insanları kafir, müşrik, münafık, fasık diye nitelemesi ve suçlaması, mahkum etmesi an meselesidir:
Arada bir fark bir mesafe yok çünkü.
Dinen uygun değildir kararı veren bir mahkeme her türlü başka saçmalığı da yapabilir.

Devletin mahkemesi İskender Evrenesoğlunun İslam dinine aykırı olduğunu tespit etmiş:
Çok yakında mahkemeler kafirlik, müşriklik, fasıklık gibi suçlarla insanları mahkum edebilirler.
Aradaki mesafe hayli daralmış çünkü.

Bir de daha Hasan MEZARCI var.
Peygamberler pek çok.
Sanki yeni haberiniz olmuş gibi yapmayın.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  



SONUNDA KENDINI PEYGAMBER ILAN ETTI: BU KITAP ALLAH TARAFINDAN BANA YAZDIRILDI

AutoResizeImage.https://cdntr2.img.sputniknews.com/images/103735/97/1037359751.jpgKendini peygamber ilan eden İskender Evrenesoğlu'na ait 5 internet sitesine Diyanet İşleri Başkanlığının talebi üzerine erişim engeli getirilmesine karar verildi.

29 Ocak 2019 Salı 17:17

Sonunda kendini peygamber ilan etti: Bu kitap Allah tarafından bana yazdırıldı

29.01.2019 13:22 / Diyanet İşleri Başkanlığının talebi üzerine Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliğince kendisini "mehdi" ve "resul" ilan eden sözde peygamber 0'na ait 5 internet sitesine erişim engeli getirilmesine karar verildi.

Evrenesoğlu'na ait olduğu belirlenen Kur'an-ı Kerim meali ve tefsir yayını yapan internet sitelerinin Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulunca yapılan inceleme sonunda slam dininin temel nitelikleri açısından sakıncalı olduğu" tespit edildi.

Kurul yayınlara erişiminin engellenmesi için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına talepte bulundu.

Talebi değerlendiren Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliği söz konusu sitelerin slam dininin temel nitelikleri açısından sakıncalı olduğuna" hükmederek sitelerin erişimini engelledi.

DİYANET'TEN 'ERİŞİM ENGELİ' TALEBİ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kur'an-ı Kerim meallerinin Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığınca Diyanet İşleri Başkanlığı kamu kurumları özel kişi ve kuruluşların talebi üzerine veya resen inceleneceği ya da incelettirileceği bildirilmişti. Kararnamede inceleme sonunda slam'ın temel nitelikleri açısından sakıncalı olduğu Kurul tarafından tespit edilen meallerin Başkanlığın yetkili ve görevli merciye müracaatı üzerine basım ve yayımının durdurulmasına dağıtılanların toplatılmasına ve imha edilmesine karar verilebileceği" ifade edilmişti.

Kararnamede "yayının internet ortamında yapılması halinde Başkanlığın müracaatı üzerine bu yayınla ilgili olarak erişimin engellenmesinin yetkili kurumlardan istenebileceği" kaydedilmişti.

İskender Evrenesoğlu kendisine vahiy geldiğini ve peygamber olduğunu "Risalet Nurları" isimli kitabın ise vahiy yoluyla Allah tarafından yazdırıldığını iddia ediyor.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/sonunda-kendini-peygamber-ilan-etti-bu-kitap-allah-tarafindan-bana-yazdirildi-h117406.html



--   a45UyF587661    Devrimin amacini kavramis olanlar surekli olarak onu koruma gucune sahip olacaklardir.  Gazi Mustafa Kemal ATATURK  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder