14 Temmuz 2019 Pazar

'15 TEMMUZ TÖRENİNDE DENETİMLİ SERBESTLİKTEN FAYDALANAN HÜKÜMLÜLER ERDOĞAN’I KARŞILAYACAK'

Böyle bir ceza infaz sistemi yok.
Bu Türkiye Çadır Devletinin, şaklaban başkanının totosundan uydurduğu bir iş.
Ve mahkum dahi olsa bu insanların hakları vardır.
Bu bir hak tecavüzüdür.

Sizler ölçü olsun, not alın.
Türkiy Çadır Devletinde bunlar da yaşandı.
Umarım daha beterini görmeyiz.

Bir devlet başkanı kendini zorla mahkumlara alkışlatıyor.
Bundan daha aşağılık şey ne olabilir.
Bu şerefsizlik de Recep Tayyip ERDOĞAN(RTE)'a yeter.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

'15 TEMMUZ TÖRENİNDE DENETİMLİ SERBESTLİKTEN FAYDALANAN HÜKÜMLÜLER ERDOĞAN'I KARŞILAYACAK'

GATA'da denetimli serbestlik hükümleri gereği kamu görevini yerine getirmekte olan hükümlüler dün öğlen saatlerinde Erdoğan'ı karşılama töreni için prova yapmak üzere Atatürk Havalimanı'na götürüldü.

14-07-2019 13:02

15 Temmuz töreni nedeniyle AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'nda bir konuşma yapacağı ve bu esnada denetimli serbestlikten faydalanan hükümlülere de zorunlu olarak görev yaptırılacağı iddia edildi.

Artı Gerçek'ten İnan Ketenciler'in haberine göre; 15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümü töreni için Ankara programının ardından uçakla 6 Nisan 2019'da kapatılan İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın burada yapacağı mitinge katılmak üzere şehir genelinde denetimli serbestlik kapsamında kamu görevinde bulunan hükümlüler havalimanında görevlendirildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından adı İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilen GATA'da denetimli serbestlik hükümleri gereği kamu görevini yerine getirmekte olan hükümlüler dün öğlen saatlerinde Erdoğan'ı karşılama töreni için prova yapmak üzere Atatürk Havalimanı'na götürüldü.

Denetimli serbestlik yükümlülüklerini ihlal etmekten endişelendiği gerekçesiyle ismini vermek istemeyen bir hükümlü "Denetimli serbestlik yükümlülükleri kapsamında hastanede yerleri süpürüyorum. Servislerle Erdoğan'ı karşılama provası nedeniyle havalimanına götürüldük. Pazartesi akşam saatlerinde hastaneden yine servislerle Erdoğan'ı karşılamak üzere Atatürk Havalimanı'na götürüleceğiz" diye konuştu.

https://gazetemanifesto.com/2019/15-temmuz-toreninde-denetimli-serbestlikten-faydalanan-hukumluler-erdogani-karsilayacak-279178/



- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Bircok guclukler ve engeller karsisinda bulundugumuzu biliyoruz.
Bunlarin hepsini inceleme ile gayret ve iman ile ve millet askinin sarsilmaz kuvvetiyle birer birer cozup sonuclandiracagiz.
O millet aski ki her seye ragmen icimizde sonmez bir kuvvet dayaniklilik ve ates kaynagidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

144. BUTUN DINLER HOSGORUSUZDUR, VICDAN OZGURLUGUNU KABUL ETMEZ VE DOLAYISIYLA IYILIGIN VE GUZELLIGIN YIKICISIDIR

Hicbir sofu yoktur ki, kendisinin bagli bulundugu mezhepten baska mezhebe girenleri, yaratilisina gore, ya dusmanlik, nefret ve tiksintiyle, ya asagilayici gozle gormesin, ya da durumuna acimasin. Ustun din, hep hukumdarin ve ordunun bagli oldugu dindir, Zayif mezheplere ustunlugunu, acimasizca ve cok asagilayici bicimde hissettirir.

Yeryuzunde henuz gercek hosgoru, gercek vicdan ozgurlugu yoktur. Her yerde, her milletin oteki butun milletlerden ayri ve ayricalikli bir sekilde sevgilisi oldugu sanilan bir Allah'a tapilir.

Her kavim yalniz kendisinin gercek Allah'a, dunya capinda Allah'a, doganin hukumdari olan Allah'a ibadet etmesiyle ovunur. Ancak, bu hukumdar, dunya arastirilir ve incelenirse gorulur ki, her toplumun, her mezhebin, her firkanin ya da her dinin mensuplari, her seye gucu yeten Allah'tan; ozenle ve calisarak ancak teveccuhune hak kazanma ayricaligina eristiklerini one suren az sayida uyruklarini kapsayan ve otekilere hic de kulak asmayan, aciz bir hukumdar yaparlar.

Din koyuculari ve bu dinleri tutan ruhaniler, dini asiladiklari milletleri otekilerden ayirmayi acik bir sekilde istemislerdir. Bunlar, kendi surulerini farkli damgalariyla oteki surulerden ayirmak istediler. Bunlar kendilerini izleyenlere, baska ilahlara dusman ilahlar, ozel ayinler, cemaatler, ibadet yerleri, dini torenler verdiler ve ozellikle kendilerine bagli guruhu, oteki dinlerin asagilayici, kufur ve igrenc olduguna inandirdilar. Bu hile ve oyunla, bu acgozlu aldaticilar, mezheplerine girenlerin ruhlarini kimseye danismadan istila edip buyulediler. Bunlari, uysal olmayan, toplum disi yaptilar, insan topluluguna baglilik ve ilgilerini yok ettiler. Fikirlerine ve kendi ayinlerine uygun fikir ve ayinlere sahip olmayanlarin tumune mahkum, lanetlenmis gozuyle baktirdilar. Iste bu sekilde, din, insanlarin yureklerini kapatmaya ve insanin hemcinslerine karsi beslemesi gereken sevgiyi yureklerden uzaklastirmaya erismistir. Uysallik, iyilikseverlik, merhametli olmak gibi ahlakin bu ilk erdemleri, dini hurafelerle kesinlikle uyum kabul etmez.

- - - - - - - - - - - - -
Savas kazanmak amaciyla yapilmaz, aksine savasin surekli olmasi istenir Toplumdaki hiyerarsinin surmesi ancak yoksulluk ve cehalet temeli uzerinde saglanabilir.
Savas baslatma cabasi her zaman icin, asil olarak, toplumu acligin esiginde tutmak icin planlanir.
Savas, egemen grup tarafindan kendi vatandaslarina karsi yurutulur ve bu savasin amaci zafer kazanmak degildir aksine toplumun mevcut yapisini saglam tutmaktir.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
IMAN Sagduyunuzun, dogru olmadigini soyledigi seye inanma ugrasi.

HUBBARD,ELBERT (1856-1915) ABD'li yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 





-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder