14 Temmuz 2019 Pazar

“BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜNDE BOĞAZI KESİLEREK ŞEHİT EDİLEN HARBİYELİ ENES’İN OTOPSİ RAPORU”




"BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜNDE BOĞAZI KESİLEREK ŞEHİT EDİLEN HARBİYELİ ENES'İN OTOPSİ RAPORU"

15 Temmuz gecesi boğazı kesilerek şehit edilen Hava Harp Okulu öğrencisi Ragıb Enes Katran'ın (20) otopsi raporu kan donduruyor.

23 Nisan 1996 doğumlu Ragıb Enes Katran için Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından istenen Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi doktorlarının yazdığı raporda yazılanlar dehşet verici. Darbe girişimden haberi olmayan komutanlarının emriyle Boğaz Köprüsüne götürülen 20 yaşındaki bir gence yapılanlar kan donduruyor.

Ragıb Enes Katran'ın tüm yüzünün kafasının şiş olduğu ve ödem topladığının belirtildiği raporda vücudunun çeşitli yerlerinde de kesici-delici alet yarası olduğu tespit edilmiş. Otopsi o gecenin ertesinde 16 Temmuz 2016'da saat 11.45'te yapılmış. Rapor ise 29 Temmuz 2016'da yazılmış.

BOYUN ORGANLARINI AÇIĞA ÇIKARAN KESİK

Ragıb Enes Katran'ın o gece boynunun kesilerek öldürüldüğü ailesi ve yakınları tarafından dile getiriliyordu. 8 maddelik raporda bu kesik de en son maddede şöyle tarif ediliyor:

"Boyun hatta tiroid kıkırdağının üzerine denk gelen yerde 5 6 7 lezyonların üzerinde 6 cm uzunluğunda boyun organlarını açığa çıkaran kesik vasıfta yara görüldü. "Resmi Twitter'da görüntüle

15 Temmuz 2016'da Hava Harp Okulundan 259 öğrenci Balıkesir Astsubay Meslek Yüksekokulun'ndan 26 öğrenci toplamda 285 öğrenci darbe yapmaya kalkıştılar diye üç yıldır Silivri Cezaevi'nde haksız hukuksuz bir şekilde tutuklu bulunuyor.

24. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuksuz yargılanan 108 Kara Harp Okulu öğrencisi beraat etti. 26 Haziran 2019'da görülen davada beraat etti.

LİNÇ ETTİRENLERİN HESAP VERMESİNİ İSTİYORUZ

Ragıb Enes Kantar ile birlikte öldürülen Murat Tekin'in babası Sedat Tekin 16 Ekim 2016'da verdiği bir röportajda

"Teröre karşı insanlar olduğumuz halde bu damgayı yemiş olduk. Acımızdan daha üstün acı oldu bunlar. Çocuğum da orada rahat değil eminim biz de değiliz. Devletimizden tek isteğim bunları yapanların ortaya çıkarılması. Çocuklarımızı o gece tatbikat deyip de boğaz köprüsüne götüren komutanların onları korumayıp kalabalığın arasında bırakıp linç ettirenlerin hesap vermesini istiyoruz. Büyüklerimizden devletimizden tek dileğim bizi duymaları. Bize bir şekilde el uzatsınlar. Cezaevlerinde yatan diğer askeri okul öğrencileri de masum günahsız. Bunlar bir şekilde temize çıksın. Bir daha o hainlerin eline düşmesinler. Bizimki gitti geri gelmeyecek. Ama hiç değilse yavrumun şehitliği verilsin" demişti.

http://aktifhaber.com/15-temmuz/bogazici-koprusunde-bogazi-kesilerek-sehit-edilen-harbiyeli-enesin-otopsi-raporu-h134184.html

https://tammakale.com/2019/06/bogazici-koprusunde-bogazi-kesilerek-sehit-edilen-harbiyeli-enesin-otopsi-raporu/

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Bircok guclukler ve engeller karsisinda bulundugumuzu biliyoruz.
Bunlarin hepsini inceleme ile gayret ve iman ile ve millet askinin sarsilmaz kuvvetiyle birer birer cozup sonuclandiracagiz.
O millet aski ki her seye ragmen icimizde sonmez bir kuvvet dayaniklilik ve ates kaynagidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

144. BUTUN DINLER HOSGORUSUZDUR, VICDAN OZGURLUGUNU KABUL ETMEZ VE DOLAYISIYLA IYILIGIN VE GUZELLIGIN YIKICISIDIR

Hicbir sofu yoktur ki, kendisinin bagli bulundugu mezhepten baska mezhebe girenleri, yaratilisina gore, ya dusmanlik, nefret ve tiksintiyle, ya asagilayici gozle gormesin, ya da durumuna acimasin. Ustun din, hep hukumdarin ve ordunun bagli oldugu dindir, Zayif mezheplere ustunlugunu, acimasizca ve cok asagilayici bicimde hissettirir.

Yeryuzunde henuz gercek hosgoru, gercek vicdan ozgurlugu yoktur. Her yerde, her milletin oteki butun milletlerden ayri ve ayricalikli bir sekilde sevgilisi oldugu sanilan bir Allah'a tapilir.

Her kavim yalniz kendisinin gercek Allah'a, dunya capinda Allah'a, doganin hukumdari olan Allah'a ibadet etmesiyle ovunur. Ancak, bu hukumdar, dunya arastirilir ve incelenirse gorulur ki, her toplumun, her mezhebin, her firkanin ya da her dinin mensuplari, her seye gucu yeten Allah'tan; ozenle ve calisarak ancak teveccuhune hak kazanma ayricaligina eristiklerini one suren az sayida uyruklarini kapsayan ve otekilere hic de kulak asmayan, aciz bir hukumdar yaparlar.

Din koyuculari ve bu dinleri tutan ruhaniler, dini asiladiklari milletleri otekilerden ayirmayi acik bir sekilde istemislerdir. Bunlar, kendi surulerini farkli damgalariyla oteki surulerden ayirmak istediler. Bunlar kendilerini izleyenlere, baska ilahlara dusman ilahlar, ozel ayinler, cemaatler, ibadet yerleri, dini torenler verdiler ve ozellikle kendilerine bagli guruhu, oteki dinlerin asagilayici, kufur ve igrenc olduguna inandirdilar. Bu hile ve oyunla, bu acgozlu aldaticilar, mezheplerine girenlerin ruhlarini kimseye danismadan istila edip buyulediler. Bunlari, uysal olmayan, toplum disi yaptilar, insan topluluguna baglilik ve ilgilerini yok ettiler. Fikirlerine ve kendi ayinlerine uygun fikir ve ayinlere sahip olmayanlarin tumune mahkum, lanetlenmis gozuyle baktirdilar. Iste bu sekilde, din, insanlarin yureklerini kapatmaya ve insanin hemcinslerine karsi beslemesi gereken sevgiyi yureklerden uzaklastirmaya erismistir. Uysallik, iyilikseverlik, merhametli olmak gibi ahlakin bu ilk erdemleri, dini hurafelerle kesinlikle uyum kabul etmez.

- - - - - - - - - - - - -
Savas kazanmak amaciyla yapilmaz, aksine savasin surekli olmasi istenir Toplumdaki hiyerarsinin surmesi ancak yoksulluk ve cehalet temeli uzerinde saglanabilir.
Savas baslatma cabasi her zaman icin, asil olarak, toplumu acligin esiginde tutmak icin planlanir.
Savas, egemen grup tarafindan kendi vatandaslarina karsi yurutulur ve bu savasin amaci zafer kazanmak degildir aksine toplumun mevcut yapisini saglam tutmaktir.

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
IMAN Sagduyunuzun, dogru olmadigini soyledigi seye inanma ugrasi.

HUBBARD,ELBERT (1856-1915) ABD'li yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 





-------------------------------------------------
This free account was provided by VFEmail.net - report spam to abuse@vfemail.net
 
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder