5 Temmuz 2019 Cuma

CHP’Lİ İSME DENİZ GEZMİŞ’İ ÖVMEKTEN HAPİS İSTEM ATATÜRK'E 'FİRAVUN' DİYEN GERİCİ YAZARA BAKAN ZİYARETİ!

Fikir özgürlüğü yalnızca mürtciler, bölücüler, liboşlar, dönekler, yandaşlar için anlaşılan.
Bu devran döner, ve bu günler unutulmaz.
Bunu kendileri de biliyor.
Ne yaptılarsa , misli karşılık bulacaklar.
Göreceksiniz.
Bu evren yapılanın öylece boşlukta kaldığı bir evren değil.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


CHP'Lİ İSME DENİZ GEZMİŞ'İ ÖVMEKTEN HAPİS İSTEMİ

05-07-2019

Cumhuriyet Halk Partisi 25 ve 26. Dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm Deniz Gezmiş'i övmekten hakim karşısına çıkacak.

CHP 25 ve 26. Dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'e MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Süleyman Soylu'ya yönelik açıklamaları ve "Deniz Gezmiş'i öven ifadeler kullanması" nedeniyle 9 Temmuz 2019 Salı günü sabah 9.45'te Balıkesir Adliyesi 4. Asliye Ceza Mahkemesi de görülecek olan davada ceza verilmesi istendi.

İddianamede Mehmet Tüm'ün CHP Altıeylül İlçe Teşkilatı'nın Balıkesir Şoförler Odası toplantı salonunda Sülayman Soylu'ya ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdiği sözler nedeni ile ve yine aynı toplantıda Mehmet Tüm'ün yaptığı "Deniz Gezmiş bu ülkenin bağımsızlığı için demokratik bir Türkiye için emperyalizme karşı idam sehpasına gitti o bir kahramandır o bir devrimcidir o bir sosyalisttir" konuşmasının aktarıldığı iddianamede şu ifadeler kullanıldı:

"Silahlı terör eylemlerine katılması dolayısıyla hüküm giyen Deniz Gezmiş'i öven ifadeler kullandığı bu şekilde üzerine atılı suçları teşkil eden eylemleri gerçekleştirdiği iddia müşteki vekillerinin şikayet dilekçeleri cd çözümleme tutanağı fezleke şüpheli savunması ve tüm soruşturma evrakı kapsamından anlaşılmakla delillerin taktir ve değerlendirilmesi mahkemeye ait olmak üzere şüphelinin yargılanmasının yapılarak üzerine atılı suçtan eylemlerine uyan ve yukarıda gösterilen sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmasına şüpheli hakkında TCK'nin 53/(1) maddesindeki güvenlik tedbirlerine hükmolunmasına karar verilmesi kamu adına talep ve iddia olunur. "

https://www.abcgazetesi.com/chpli-isme-deniz-gezmisi-ovmekten-hapis-istemi-25775

================================

================================

ATATÜRK'E 'FİRAVUN' DİYEN GERİCİ YAZARA BAKAN ZİYARETİ!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden yazar Nuri Pakdil'i ziyaret etti. 04 Temmuz 2019 Perşembe 20:54 Atatürk'e 'firavun' diyen gerici yazara bakan ziyareti! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden yazar Nuri Pakdil'i ziyaret etti. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada yürüyüş yaparken düşen ve kalça kemiği kırılan Nuri Pakdil'in 10 Haziran'da ambulans uçakla Ankara Şehir Hastanesi'ne nakledildiği belirtildi. Burada kalça kırığı operasyonu geçiren Pakdil'in sonrasında solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma alındığı hatırlatıldı. Bakan Koca'nın ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiği Pakdil'in sağlık durumuyla ilgili de "Solunum sıkıntısı ve destek tedavisi devam eden Pakdil'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor" denildi. Gerici Nuri Pakdil son olarak Star gazetesinin düzenlediği Necip Fazıl Ödülleri töreninde Atatürk'ün "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözünü "Ne mutlu müslümanım diyene" şeklinde söyleyerek gündeme gelmişti. Pakdil "Atatürk'e karşı mısınız" sorusuna da "Ben Firavun karşıtıyım beni okuyanlar kimi kastettiğimi bilir" yanıtı vermişti.

https://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/ataturk-e-firavun-diyen-gerici-yazara-bakan-ziyareti-h133642.html

================================

- - - - - - - - - - - - -
a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Her fert istedigini dusunmek istedigine inanmak kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak sectigi bir dinin icaplarini yapmak veya yapmamak hak ve hurriyetine sahiptir.
Kimsenin fikrine ve vicdanina hakim olunamaz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

30. BATIL INANCLARIN KAYNAGI

Insan dimagi, ozellikle cocuklukta yumusak bir balmumu gibidir, uzerinde yapilmak istenen butun degisiklikleri kabul etmeye hazirdir. Kendisinin akil yurutme gucu olmadigi bir zamanda, egitim, insana hemen hemen butun goruslerini, butun fikirlerini verir. Pek genc yasimizda iken kafamiza sokulmus dogru ya da yanlis fikirleri dogadan almis ya da dogarken bunlarla birlikte dogmus oldugumuz inancinda bulunuruz. Iste bu kani, sapkinliklarimizin en buyuk kaynaklarindan biridir.

- - - - - - - - - - - - -
Bugunlerde her sey birinci kalite hatta Hitlerin sizin icin ayirdigi kursunlar da...

George Orwell

- - - - - - - - - - - - -
Bazi zamanlarda, hepimizin bildigi gibi, mezhebin biri ortaya cikip dunyanin sonunun cok yakin oldugunu soyler.

Genellikle bazi kucuk yanlis anlamalar ya da hatali hesaplar yuzunden aslinda sonu gelen o mezhep olur.
CHESTERTON,G.K. (1874-1936) Ingiliz yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder