4 Temmuz 2019 Perşembe

YANDAŞ YAZARDAN CANLI YAYINDA FETÖ İTİRAFI: SİYASİ AYAĞI AKP’DİR



YANDAŞ YAZARDAN CANLI YAYINDA FETÖ İTİRAFI: SİYASİ AYAĞI AKP'DİR

04-07-2019

Katıldığı bir televizyon programında AKP'yi eleştiren Akit yazarı Abdurrahman Dilipak "FETÖ'nün siyasi ayağı AKP'dir" dedi.

23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun 800 bini aşkın bir oy farkıyla İBB Başkanı olmasının ardından iktidara yakın isimlerden özeleştiri gelmeye devam ediyor.

Akit TV'de bir programa katılan Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak "FETÖ'nün siyasi ayağı AKP'dir. AKP'nin 3'te 2'sinin FETÖ'yle fotoğrafı var" şeklinde konuştu.

"Seçim sonuçlarının bu şekilde çıkmasında bu yanlış politikanın da payı var. Bankada hesabı var diye bir sürü adamı ihbar ettiler. Onu ihbar edenler asıl kriptolar kendilerini akladılar. AK Parti'nin 3'te 2'sinin FETÖ'yle fotoğrafı var. Türkçe Olimpiyatları il il gezdirilirken gitmeyen teşkilat mı vardı? Vali de oradaydı kaymakam da oradaydı belediye başkanı da oradaydı vakıflar dernekler sendikalar herkes kucak kucağaydı. Aynı kafayla gidilirse Ergenekon yok dediler FETÖ de yok derler. " ifadelerini kullandı.

https://www.abcgazetesi.com/akit-yazarindan-canli-yayinda-itiraf-fetonun-siyasi-ayagi-akpdir-25534


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Kendiniz icin degil bagli bulundugunuz ulus icin elbirligi ile calisiniz.
Calismalarin en yuksegi budur.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

145. BIR DEVLET DINININ SALDIRGANLIGI

Her milli din, insana buyukluk taslattiran, toplumdan uzaklastiran, kotulestirici iceriktedir. Insanliga dogru ilk adim, herkese kendine uygun gorunen ayin ve gorusleri izlemesi icin izin vermektir. Ancak bu, insanlarin dusunme yetilerine kadar baski yapmak isteyen imamlarin isine gelmez. Ey gafil ve sofu hukumdarlar! Din islerinde ve dini inanislarda ozgur dusunceleri lanetliyorsunuz, baski yapiyorsunuz, iskenceye gonderiyorsunuz. Cunku bu bedbahtlarin Allah'in hosuna gitmedigine hocalar, papazlar sizi inandiriyor. Ancak, Allahinizin iyilik ve lutuf kaynagi oldugunu soylemiyor musunuz? Allah'in kinamasini gerektiren barbarca eylemlerinizle Allah'in hosuna gideceginizi nasil umit ediyorsunuz? Ayrica, sizin inanc tarziniza ve goruslerinize aykiri inanc ve goruslerin Allah'in hosuna gitmedigini size kim soyledi? Bunu soyleyen sizin hocalariniz, rahiplerinizdir. Ancak hocalarinizin, rahiplerinizin aldanmadigini ya da sizi aldatmak istemediklerini, size kim temin ediyor? Bunu temin eden de ayni hocalar, ayni rahiplerdir! Ey hukumdarlar! Dolayisiyla, ruhanilerinizin, hocalarinizin, rahiplerinizin aldatici sozu uzerine, Allah'in hosuna gitmek fikriyle en acimasizca, en olcusuz cinayetleri isliyorsunuz!

- - - - - - - - - - - - -
Baglilik, dusunmemek demektir, dusunmeye gerek duymamak demektir.
Baglilik, bilincsizliktir.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Ben bir ateistim.

Katolik Kilisesi'nin onaylamadigim bircok yani var, bunun tek nedeni de beni onaylamamalari.
MCKELLEN,IAN (1939) Ingiliz aktor.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder