13 Temmuz 2019 Cumartesi

AYHAN DEMİRCİOĞLU : HUKUKSUZLUKTA REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRAN BİR ÜLKE HALİNE GELDİK



AYHAN DEMİRCİOĞLU : HUKUKSUZLUKTA REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRAN BİR ÜLKE HALİNE GELDİK

13 Temmuz 2019

Sanki Memlekette bütün kararlar ve atılan adımlar hukuk çerçevesinde atılıyor da Merkez Bankası Başkanını görevden alma konusunun hukukiliği tartışılıyor. Kısa bir süre önce Tekrarlanan İstanbul seçimi kararıyla hukuksuzluğu ülke olarak bir kere daha canlı yayında gördük ne yazık ki hukuksuzluğa verebileceğimiz örnek o kadar çok ki saymaya utanır hale geldik. Hukuksuzluk bir şekilde kendisine dokunduğunda bu acı tecrübeyi yaşayarak tasdik eden herkes bizimle aynı çizgiye geliyor. Bugüne kadar yapılan her hukuksuzluk bundan sonra yapacakları hukuksuzluklar için de yol oluyor çünkü hesap soran yok millet te oy olarak belirgin bir tepki göstermeyince meydanı boş zannedenler hukuka uymuyor hukuku kendilerine uydurmaya çalışıyor. Hukuksuzlukta rekor üstüne rekor kıran bir ülke haline geldik bu alanda her seferinde kendi rekorumuzu alt üst ediyoruz.

Şu bilinsin ki bu yapılan haksızlıklar ahirete kalmaz ülkemizde hukukun işleyeceği bir dönem yaklaşmakta Hak Hukuk ve Adalet le oynayanlar bunun hesabını kendi kurdukları çarpık hukuk sisteminde milletimizin canlı yayınlarla izleyeceği yargılamalarda verecek. Bundan zerre kadar kuşkum yok onlar için süre her geçen gün daralıyor. Bugünlerde külhan beyi gibi nara atanlar o dönemde birbirlerini suçlayacaklar.

Daha önceki yazılarımda AKP nin çok hızlı bir şekilde dağılacağını içinden parti veya partiler çıkacağını söylemiştim. Şimdilerde aldığım bilgiler doğrultusunda şunu söyleyebilirim benim söylediğimden çok daha hızlı olacak bu dağılma süreci. Birilerinin dediği gibi AKP Dava partisi falan değil artık. AKP kadroları için Tek bir dava var bir kişinin gönlünü yapmak ve onu mutlu etmek. Bunu ben söylemiyorum AKP nin içinden yüksek sesle dillendirilen eleştiriler bunlar.

AKP seçmeninde Her seçimden sonra elim kırılsaydı da bunlara oy vermeseydim diyenler çoğalıyor. Fakat bu vebalden kurtulmak bu cümleyi kurmak kadar kolay değil sebep olduğunuz sıkıntıları çocuklarımız ve torunlarımız çekecek ne yazık ki bizleri hayırla yad etmeyecekler.

Bu ülke var olsun diye kendini feda edenlere Çanakkale de verdiğimiz yüzbinlerce şehidimize Kurtuluş savaşında verdiğimiz şehitlerimize ne hesap vereceğiz? Yokluktan kurulan bu devleti kurumlarını ve birikimlerini AKP döneminde ganimet paylaşımı gibi paylaşmalarına sebep olundu. Binlerce yıllık devlet geleneğimize küfür gibi gelen alıyorlar ama çalışıyorlar" diyenler çıktı bu toplumdan. Halbuki bilmiyorlar ki çalmak için çalıştıklarını. Çalışmasalar yada çalışıyor gibi görünmeseler nasıl çalacaklardı?

100 yıllık Devlet birikimi tecrübesiz çoluk çocuk diyebileceğimiz dar bir kadronun eline teslim edildi. Hayatta hiçbir zorluk görmemiş yokluk nedir bilmeyenler topluma kemer sıkmakdan bahsediyor. Mart Şubattan Nisan Marttan Mayıs Nisandan Haziranda Mayıs dan daha iyi olacak diyenler şunu bilsin ki ülkemiz büyük bir batışa gidiyor. Her yıl her ay hatta her geçen gün bir önceki günü arar hale geldik.

Sıfırlama konusundaki ustalıklarını bildiklerimiz ülkenin bütün ekonomisini sıfırlayarak bunu bir kere daha milletimizin gözü önünde tekrarlıyorlar bunu da sıfırlama konusundaki tecrübelerini kullanarak yapıyorlar. Yapacakları bir sonraki hukuksuzluk için bir önceki hukuksuzluklarından cesaret alarak kendilerince emin adımlarla yürüyorlar.

Fakat şunu bilsinler ki Milletimiz bir çok şeyin farkına varmaya başladı. Kısa vadede ülke olarak çok sıkıntılar çekeceğimiz net bir şekilde ortada olmasına rağmen uzun vadede ülkemiz için İYİ şeyler olacak.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Siyasetin en sıkışık olduğu ve çıkmaza girdiği dönemde milletimizin bir kere daha umutlanmasına vesile olan Meral AKŞENER ve İYİ Parti Kadrolarının ne kadar büyük bir iş başardıklarını yıllar sonra geriye dönüp baktıldığında bütün milletimiz görecek.

İsraf ekonomisine son vermek için Tüketim değil üretim ekonomisine geçiş yapabilmek için Tarıma gerekli önem ve ehemmiyeti tekrar vermek için Milli eğitimimizi yeniden işlevsel hale getirmek için Memleketimiz de güzel bir gelecek hayali bile kuramayan en büyük hayali başka bir ülkeye gidip kurtulmak olan gençlerimiz için Milli menfaatlerimizi koruyabilmek için; Ülkesini seven ve bu konuda hassasiyeti olan bütün vatandaşlarımızı İYİ Parti' ye üye olmaya Yönetim kadrolarına girmeye ve gücüne güç katmaya davet ediyoruz.

Her bir vatandaşımıza sesleniyoruz;

Umudunu Kesme Sakın Bak İYİ' ler var

(Ummadığın bir yerlerden ummadığın bir zamanda Çıkar bu milletin bağrından çıkar gelir…)



https://ayhandemircioglu.com.tr/index.php/yazilarim/74-hukuksuzlukta-rekor-ustune-rekor-kiran-bir-ulke-haline-geldik


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Iki Mustafa Kemal vardir Biri ben et ve kemik gecici Mustafa Kemal...
Ikinci Mustafa Kemal onu ben kelimesiyle ifade edemem o ben degil bizdir!
O memleketin her kosesinde yeni fikir yeni hayat ve buyuk ulku icin ugrasan aydin ve savasci bir topluluktur.
Ben onlarin ruyasini temsil ediyorum.
Benim tesebbuslerim onlarin ozlemini cektikleri seyleri tatmin icindir.
O Mustafa Kemal sizsiniz hepinizsiniz.
Gecici olmayan yasamasi ve basarili olmasi gereken Mustafa Kemal odur!

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

32. HENUZ MUHAKEMEDE BULUNMAYA GUCSUZ OLDUKLARI BIR YASTA EGITILMESELERDI, ZAMANIMIZ ILAHIYATININ ILKELERINE INSANLAR ASLA INANMAZLARDI

Insanoglunun dincileri, din ilkelerini, insanlara, bunlar henuz batili gercekten ya da sag eli sol elden ayirt edecek bir yasa gelmeden once ogretmekle cok tedbirli olarak hareket ederler. Kucuk yasindan beri bu dusuncelerle doldurulmus kirk yasindaki bir adamin kafasindan bu dusunceleri cikarmak ne kadar zor olursa, tanrilar hakkinda verilen koksuz fikirlere kirk yasindaki bir adamin ruhunu alistirmak da o kadar zordur.

- - - - - - - - - - - - -
Birini seviyorsan gercekten severdin, verecek baska hicbir seyin yoksa bile sevgin yeterdi.
Verecek cikolata kalmadiginda, annesi cocugu simsiki gogsune bastirmisti.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Pullugun mucidi tespihin mucidinden daha yararli olmustur, cunku ne derseniz deyin ama topragi pulla surmek dua etmekten daha iyidir.

PAINE,THOMAS (1737-1809) Ingiltere dogumlu ABD'li siyaset felsefecisi.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder